2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evimin yakınındaki hastaneye gittim gidip gelmem yarım saat sürdü bebiş iyiymiş dr 1 ay sonra alırız dedi kilosu iyi dedi her hafta düzenli 250 gr alıyor bugün 2.250 gr dı doğuma kadar 3 geçer :))

artık bekleyişler çok heyecanlı oluyor değil mi :)
doktora herhangi bir şikayetle gitmiştin sanki önceki sayfalardan hatırlıyorum birşeyler baktım ama bulamadım...

dogum sancısıda adet sancısı gıbı doktorunu ara ıhmal etme

Bende 35 oldum bugün ve sınava girmiştim,biraz yürürüz dedim eşimle ama ne yürümesi sınavın son yarım saati vurup durdu aşağı bölgelerime,kasıklarıma eve gidene kadar hep vajinama doğru tekmeler yedim ve sanki o tekme attığı yer vajinamdan çıktı çıkacak o derece canım yandı hep aşağılara çalışıyo bizim oğlan..:)) ama kasık ve vajinaya doğru çok canımı acıtıyor

benim de biraz büyük önde gidiyor maaşallah perş.günü dr.a gidicem bakalım ne durumdayız...

bugün prensesimin alışverişinin bir bölümünü daha hallettik bu sefer hanımefendinin bakım ürünlerini aldık: Şampuan, pişik kremi, burun aspiratörü, küvet,maşrafa,kova,bez,ıslak mendil, toz deterjan daha bişeyler daha o kadar hoşuma gidiyo ki ona bişeyler almak kendime uzun zamandır bişey almıyorum prensesim ön planda şimdilik 1376gram olmuş sıpa 9 hafta nasıl geçicek bilmiyorum hem korkuyorum doğumdan hemde bir an önce onu koklamak istiyorum.

Canm senin bebeğin ters mi? Ters olan bebekler mesane ve vajina tarafına çok tepik atıyor, ee bir de oğlanlar daha güçlü, kas gücü daha yüksek yani can yakabilir Benim kızım baş aşağı pozisyonda, daha çok midemi ve kaburgalarımı tepikliyor. Kontrolünde herşey yolunda çıkar umarım cnm, sevgiler.

Normal pozisyondaydı ama geçen hafta bi baktık kafası yukarda beyefendinin,demek o yüzden canımı acıtıyor e daraldı yerleri bi de haliyle..Bakalım napıcaz..:)

bende bu seti aldım dün 55tl ye senin kaça mal oldu bakım ürünlerin markası neydi:26:

Eki Görüntüle 515976 bende bu seti aldım dün 55tl ye senin kaça mal oldu bakım ürünlerin markası neydi:26:

canım ben şampuan (25tl) ve pişik kremini sebamed (14tl falan) aldım, toz deterjan hacı şakir granüllü, bez prima care, ıslak mendil prima,bambino ateş ölçer ve burun aspiratörü, bebe dore göğüs pedi, küvet sünger maşrafa ve kova 200 tl verdik

canım benim geçmiş olsun sınavın için ayyyy sen böle anlatınca kendi sınavım aklıma geldi ilk doğuma 20 gün kala kpss sınavına girmiştim bir yemekhanede 4 hoca vardı 1 sırf benimle ilgilendi en paniği oda ben sınıfa girince anlaşmışlar hepsi gelip sormuşlardı nekadar var doğuma diye bende 20 deyince gözler açıldı fal taşı gibi sonra biri geldi yanıma oturdu sınav boyunca ben kımıldadıkça noldu sancın mı var zorlama çık istersen diye 15 dk bir sorulurmu yaaa ben sınav bitip çıkarken adam çok şükür yarabbi bitti doğurmadan dedi gülmekten ölmüştüm :)))) hayır kendi aralarında konuşurken duymuştum ambulans çağırsakta kapıda hazır mı beklese diyolardı benden daha paniklerdi :)))

Valla yaa,çok zormuş bi de sırtıma ağrı girdi sıralar taa bizim zamanımızdan kalma eski model sıralar,bi sağa dönüyorm bi sola dönüyorum utanmasam sıraya ayaklarımı uzatacaktım.İyi yine seninkiler sormuş benimkiler pek tınlamadı :)))

cnm ne yaptın sınav nasıl gectı

cuma sabah 9 gibi kontrole dıye gittik.
karın ağrım ve bel ağrım vardı.
kontrolde bebeğin başı aşağıda diye dr. şüphelendi.
karın ağrısını ben gaz sancısına yorsam da dr. emin olmak için 2 kez nts ye bağladı.
ilk nts temız ıkıncı hafif sancılı çıktı derken serum felan sonrakı nts lerde sancı fırladı..
hemen hasateneye yatış.
ciğer geliştirici iğne,sancı durdurucu haplar...
ilaçın dozu artırıldı..
ılk 22 saat sancı durmadan arttı.artık 24. saat dr. doğum dedi.
ilacın dozunu tekrar arttırdı..
çok şükür son saatler sancı durdu.
açılma olmadığı için şükürler oslun...
eve çıkmama ilaç tedavisine devam kararı aldı...
dün akşam 19. da hastaneden çıktık..
3 satte bir sancı kesici ilaç içiyorum.
birazdan yine dr. a gidecem..
tekrar nts vs bakılacak..

bana bo bol dua edin....artık bu bebeğimi sağlıkla hayırla zamanında doğurup sağlıkla büyütüp bu dünyadad da anneolmak istiyorum..
inşallah hayırlısıyla doğumum ertelenir kuzucum gelişimini tamamlar..

delikızındırdırı ve diğer arakadaş hakkınızı helal edin....cuam günü duanızı hasteneden gelınce okuyacaktım alttan muayene olduğım içinokuyamadım..
imş. okuycam nolur kusura bakmayın.....hastanede hep aklımdaydınız.....yanımda kıtapta yoktu başkasına da okutamamdım duanızı mutlaka okuycam..
gecikmeli de olsa....

Cnm çok geçmiş olsun inş hayırlısı ile zamanında doğar aceleci meleğin...Hayırlısı ile zamanın da kavuşman dileğiyle...Allah yardımcımız olsun.

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et yat uzan dinlen bol bol lavabo ve başka mecbui şeyler dışında ayakta gezinme iş yapma lütfen nasıl korkmuşsundur kıyamam

Canım hiç korkma bu bebiş sağlıklıca dünyaya gelecek... Hiç yorma kendini

Canım çok geçmiş olsun... İçini ferah tut kontrolüne denk gelmiş sancın.. Bu kadar müdaheleden sonra zamanında gelicek inşallah bebişin, sonuçta zamanında hemen müdahale olmuş. Tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Canim bnim cok uzuldum cok gcmis olsun neyseki durdurmuslar dogumu ins simdi dha iyisindir allhin izniyle bebisin zamaninda saglikla gelecek annesi dualrim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…