canlarım iyi hafta sonları ben bu hafta sonu dinlenecem Allah nasip ederse bu arada lavinyadan haber gelirse bana haber verirmisiniz bu sabah iyiyim demişti ama birdaha girmedi haber gelirse özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.
hafta sonu yapacağım ütüyü ve temizliği kayınvalidem yapmış canım benim sağolsun o yüzden bende dinlenecem inşallah
ne güzel işte.. çeşit çeşittt dinlersin.
ne güzel işte, bende çikolata alıcam yanına bunuda eve gelenlere dağıtırım diye düşündüm
sağol kuzum beğendiğine sevindim
evet kuzum sorma bende erkek kardeşimden bliyom :)
istediği gibi takılsın sorun değil şuan bebek mavişli süslüyoz işte meraktan :)
sanırım şişmeler artacak yüzümde felan yok ama ayaklarım öyle benim.
kızlar sahiiiiiiiii
hastane odasını süsleyecekmisiniz ???????????
Senin video'yu kocamın duvarında paylaştım... Rüzgar doğduktan sonra talebimdir diye.. Hiç dans etmeyi bilmez şimdi sırtından terler akıyordur
canlarım iyi hafta sonları ben bu hafta sonu dinlenecem Allah nasip ederse bu arada lavinyadan haber gelirse bana haber verirmisiniz bu sabah iyiyim demişti ama birdaha girmedi haber gelirse özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.
hafta sonu yapacağım ütüyü ve temizliği kayınvalidem yapmış canım benim sağolsun o yüzden bende dinlenecem inşallah
Valla biblo alsan bir ton para verip birkaç ay sonra atılacak... 1 tl bişey değilmiş alırsın 50-100 tane mis gibi fazla vermemiş olursun.. Bence çok mantıklı
Ağlayalım evetZira komşulara kaldım ben
bu arada köprüler bildiğin üzre satışa çıkıyor (eskiden şaban filmlerine konu olurdu gülerdik gerçek oldu)
Talebini yenileyebilrsin tatlım.. Artık ev yapılabilir köprüye
rica ederim şekerim
ya hastane odasını bende çok istiyorum süslemeyi abartmadan tabi nasıl olacak?
ayy evet kocişte yunan adalarına takmıştı bu sene ama artık 1-2 seneyi bulur herhalde,bebişlerimzle gideriz artık :))
Ahaha iyi yapmışsın bende söylemiştim eşime noolur tango kursuna gidelim diye ama adam sevmiyo ki
bi de takılır bana"erkek adamın 2 ayağı da yerde olur"diye
kızlar bende kaçıyorum yarın önlisans kpss ye giricem dua edin olur muuuu:18:
Kendinize iyi bakın...
kızlar bugun doktora gıttım çok şükür gordum bebişimi :) 2 kılo olmus doktor gayet yeterli dedı bende fazla almamısım son ay 1 kılo felan almısım 64 üm şu an..nst ye gırmedım bı dahakı sefere alıcam dedı..15 ekıme randevu aldım.. bebeğin başıda dönmüş artık aşagıya.zaten kasıklarıma gıren sancılardan belliydi..Allah çalışan arkadaşların yardımcısı olsun ya bi dışarı cıkıp gelmek bıle nasıl yoruyo ınsanı..bu arada Nisa hastanesinde doğum ücretini merak eden arkadaslar vardı bugun onuda konustum muhasebede.. normal doğum sgk lı fıyatı 525 miş.. bi gece yatma,bebegın tüm testleri vs buna dahil...sezeryan fıyatı da 1050 miş.
kızlar bugun doktora gıttım çok şükür gordum bebişimi :) 2 kılo olmus doktor gayet yeterli dedı bende fazla almamısım son ay 1 kılo felan almısım 64 üm şu an..nst ye gırmedım bı dahakı sefere alıcam dedı..15 ekıme randevu aldım.. bebeğin başıda dönmüş artık aşagıya.zaten kasıklarıma gıren sancılardan belliydi..Allah çalışan arkadaşların yardımcısı olsun ya bi dışarı cıkıp gelmek bıle nasıl yoruyo ınsanı..bu arada Nisa hastanesinde doğum ücretini merak eden arkadaslar vardı bugun onuda konustum muhasebede.. normal doğum sgk lı fıyatı 525 miş.. bi gece yatma,bebegın tüm testleri vs buna dahil...sezeryan fıyatı da 1050 miş.
inşallah canım..ben mürvet hanıma gidiyorum sende mı nisaya gıdıodun?maşallah inşallah hayırlısıyla kavuşursun (kavuşuruz) bebeklerimize :)
sen hangi doktora gidiyorsun nisa da?
maşalla cnm bebış tam olması ggerektıgı gıbı
ınşalla gönlne göre olur doğumunda
Kızlar günaydın,
Ben dün Eminönü'ndeydim, kapı süsü, şeker sepeti, çubuklu bebeklerden ve süsleme malzemeleri aldım.
Eğer kendiniz yapmayı düşünüyorsanız Havuzlu Han'da, Şarkhan'da ve aksesuarcıların olduğu sokakta bebek süs malzemelerinin bulunduğu süper yerler var.
İyi haftasonları, sevgiler.
ahh canım ne kadar şanslısın burada o tip yerler yok netten görmeden alırsan odur yani hazır şekerler var ama çok pahalı yapabileceğim bişey yok ama sen yaptığın süsleri biran önce paylaşırsan bir fikir edinebilirim bu konuda feci kararsızım şekermi lavantamı kutumu mıknatısmı az mı çokmu ve beni bekleten en büyük sorunda bebeğimizin ismi hala belli değil netteki siparişlerde etiket yazıyorlarya bende yazdırırım diye beklemek zorunda kalıyorum ama en azından kafamda bişeyler netleşse süper olur
Bebişin soyadını yazdır canım bir de ankaradaki akrabaların ne yaptı hastane işini
selam kızlar bu sabah doktorda kontrolumuz vardı bebişim gayet saglıklıymıs fakat erken gelıcem dıye cırpınıyor:)nstde sancım cıktı zaten bı kac gundur belim ve ayaklarım agrıyordu boyle agrılarınız varsa ıhmal etmeyın hemen doktora muayene olun derım doktorum çatı muayenesi yaptı veeee 2 cm acıklık cıktı her an dogumun olabılır 2 hafta gecıktırmemız lazım dedı erken dogumu engelleyıcı doz verdı tansıyon ılacı yazdı rahımdekı kasılmaları engellıyormus yurus yasak yolculuk yasak merdıven ınıp cıkmak yasak sureklı yatıcam...ınsallah 2 hafta dayanır kızım ıcerde dua edın...
cnm benum ablamda aynı durumdaydı senın haftalarında dr ılaç verdı ve sana verılen yasaklamaları verdı ılaclarını duzenlı ıçtı ve verılen yasklara uydu 38.haftaya kadar bekledı bebiş 38.haftada sezeryanla aldı kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?