2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

İyi tatiller canım.. Güzelce dinlen, uzat bacakları ooohh mis

süsleriz tabi niye süslemeyelimmm nasıl süslicez

Senin video'yu kocamın duvarında paylaştım... Rüzgar doğduktan sonra talebimdir diye.. Hiç dans etmeyi bilmez şimdi sırtından terler akıyordur

yazık adama benimkide bayılır dans etmeye

sana da iyi hafta sonları canım benimmmm...
dinlen bakalımmmm oğluşunlaaa pazartesi görüşürüz

yok benim kayınvalidem var sagolsun bi eli hep üzerimde
valla bilmiodum tamam 1. köprüyü alıoruz hemen

zor bir ihtimal olsa da gideriz di mi giderizzzzzz

Hadiyin bende kaçtımmmmm size doyum olmuo hatunlarrrrrrr

merhaba şekerşer nasılsınız bakalım ben yıne gezmelerdeydım oglumla
bı bakım dedım kızlar napıyo ohh şekerlerde yapılmaya başlanmış bızım o işlerın uzmanı anane
ee bebışler nasıl bakım

kızlar bende kaçıyorum yarın önlisans kpss ye giricem dua edin olur muuuu:18:
kendinize iyi bakın...

kızlar bugun doktora gıttım çok şükür gordum bebişimi :) 2 kılo olmus doktor gayet yeterli dedı bende fazla almamısım son ay 1 kılo felan almısım 64 üm şu an..nst ye gırmedım bı dahakı sefere alıcam dedı..15 ekıme randevu aldım.. bebeğin başıda dönmüş artık aşagıya.zaten kasıklarıma gıren sancılardan belliydi..Allah çalışan arkadaşların yardımcısı olsun ya bi dışarı cıkıp gelmek bıle nasıl yoruyo ınsanı..bu arada Nisa hastanesinde doğum ücretini merak eden arkadaslar vardı bugun onuda konustum muhasebede.. normal doğum sgk lı fıyatı 525 miş.. bi gece yatma,bebegın tüm testleri vs buna dahil...sezeryan fıyatı da 1050 miş.

maşallah inşallah hayırlısıyla kavuşursun (kavuşuruz) bebeklerimize :)
sen hangi doktora gidiyorsun nisa da?

maşalla cnm bebış tam olması ggerektıgı gıbı
ınşalla gönlne göre olur doğumunda

maşallah inşallah hayırlısıyla kavuşursun (kavuşuruz) bebeklerimize :)
sen hangi doktora gidiyorsun nisa da?
inşallah canım..ben mürvet hanıma gidiyorum sende mı nisaya gıdıodun?
maşalla cnm bebış tam olması ggerektıgı gıbı
ınşalla gönlne göre olur doğumunda

saol canım ya hepımızın ınsallah herseyımız yolunda gıder bebişlerımızı kolayca alırız kucagımıza

Kızlar günaydın,

Ben dün Eminönü'ndeydim, kapı süsü, şeker sepeti, çubuklu bebeklerden ve süsleme malzemeleri aldım.
Eğer kendiniz yapmayı düşünüyorsanız Havuzlu Han'da, Şarkhan'da ve aksesuarcıların olduğu sokakta bebek süs malzemelerinin bulunduğu süper yerler var.

İyi haftasonları, sevgiler.

ahh canım ne kadar şanslısın burada o tip yerler yok netten görmeden alırsan odur yani hazır şekerler var ama çok pahalı yapabileceğim bişey yok ama sen yaptığın süsleri biran önce paylaşırsan bir fikir edinebilirim bu konuda feci kararsızım şekermi lavantamı kutumu mıknatısmı az mı çokmu ve beni bekleten en büyük sorunda bebeğimizin ismi hala belli değil netteki siparişlerde etiket yazıyorlarya bende yazdırırım diye beklemek zorunda kalıyorum ama en azından kafamda bişeyler netleşse süper olur

Bebişin soyadını yazdır canım bir de ankaradaki akrabaların ne yaptı hastane işini

dün bebeğimle randevumuz vardı gittik gülücükler saçtı bize çok tatlıydı maşallah kilomuz 32+3 te 2259 g boyunu bilmiyorum:26:sözde dr.a gittim dr.la görüşemeden geldim iyi mi? ilçeden gidiyorumya ben merkeze eşimle giecektim o yüzden eşimin işlerini beklemek zorunda kaldım 2 gibi çıktık varıncaa ben hemen kuaföre gittim işimi hallettim 3,30 falan anca haastanedeydim kan idrar ultrason nst derken saat 5 oldu enson dr.sonuçları gösterip konuşucam hayddddddddaaaa dr.yok mesaisi bitmiş gitmiş dedim ben napıcam ilçeden geldim reçete falaan yazılsaydı en azından ve benim feci kasık ağrılarım oluyor yürümekte çok zorlanıyorum flan asistanı bana magnormu kullanmmamı aksatmamamı söyledi çekip geldim pazartesi tlf.da konuşucaz bakalım durum ne ve nezaman tekrar gelmeliyim inşallah şu ağrılarımda geçer biran önce kuzular gerçekten çok ağrım oluyor bir haftadır kasık ağrısından gece yatakta biryandan biryana önerken kopuyor resmen kasıklarım uyku haram oldu zombi gibiyim. dün yine araştırdım kalsiyum eksikliğine bağlı olabilirmiş süt içiyorum bol bol geçer inşallah eşimle haftada bir dışarı çıkabiliyorduk gezmaye onuda yapamıyorum koluna girip destek almazsam nineler gibi bir sağ bir sol yürüyorum hemen yoruluyorum yürürken ve gece sağa sola dönerken çekilmez oluyor dua edin geçsin

Bebişin soyadını yazdır canım bir de ankaradaki akrabaların ne yaptı hastane işini

sanırım gidecek bilgi hastanesine yakın buraya heralde dedi 1 hafta önce gitmiş zaten başka dr.a daha gitmez ama randevu falan aldımı bilmem konuşmadım tekrar sağol

Merhaba Arkadaşlar,

34. haftayı bitirmek üzereyim ve bebeğim biraz büyükmüş. 3-4 gündür kasıklarımda ve alt karın bölgemde az sonra regl olacakmışım gibi bir ağrım var. Ağrıdan duramıyacak gibi değilim ama sürekli olduğu için endişelendim. Bu ağrı yalancı sancı tariflerine de uymuyor, var mı böyle bir şey yaşayan, doktorumu arayayım mı hemen bilemedim.

selam kızlar bu sabah doktorda kontrolumuz vardı bebişim gayet saglıklıymıs fakat erken gelıcem dıye cırpınıyor:)nstde sancım cıktı zaten bı kac gundur belim ve ayaklarım agrıyordu boyle agrılarınız varsa ıhmal etmeyın hemen doktora muayene olun derım doktorum çatı muayenesi yaptı veeee 2 cm acıklık cıktı her an dogumun olabılır 2 hafta gecıktırmemız lazım dedı erken dogumu engelleyıcı doz verdı tansıyon ılacı yazdı rahımdekı kasılmaları engellıyormus yurus yasak yolculuk yasak merdıven ınıp cıkmak yasak sureklı yatıcam...ınsallah 2 hafta dayanır kızım ıcerde dua edın...

cnm benum ablamda aynı durumdaydı senın haftalarında dr ılaç verdı ve sana verılen yasaklamaları verdı ılaclarını duzenlı ıçtı ve verılen yasklara uydu 38.haftaya kadar bekledı bebiş 38.haftada sezeryanla aldı kucagına

kızlar benimde dün çok ağrım oldu halada biraz devam ediyor, bir arkadaşın dediği gibi sanki 1-2 saate adet olacakmışım gibi bir kasık ve bel ağrısı, dayanamadım doktoru aradım oda bir hastaneye yönlendirdi, ilk defa nst'ye bağlanmış olduk, o ne biçim bişey yaa at yarışı gibiydi :)) çok şükür sancı çıkmadı ama neden ağrım var anlayamadım bir türlü

ınsallah canım 37.haftamı doldururum sımdıden uzandım kıpırdamıyorum doktor normal doguma cok uygun dedi normal ve saglıklı bı sekılde gıder hersey ınsallah...

evimin yakınındaki hastaneye gittim gidip gelmem yarım saat sürdü bebiş iyiymiş dr 1 ay sonra alırız dedi kilosu iyi dedi her hafta düzenli 250 gr alıyor bugün 2.250 gr dı doğuma kadar 3 geçer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…