2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sudem gecmıs olsun ınsallah hayırlı zamanda alırsın bebısını kucagınaa

beklenen dğm tarıhı 4 ekım olan arkadasım bugun doğum yaptı oğlumuz oldu sabaha karsı 4*30da sancısı baslamıs dayanılmıcak gıbı dıılmıs 2 saat sonra doktora gıtmıs acılması 6 cm mıs ılk bebegı olmasına ragmen cabuk acılmıs sankı normal doğum yaptı sancıda degıl doğum sırasında zorlanmıs bebısımız 3500 gram 48 cm allah hepımıze bu duyguyu yasamayı nasıp etsın

Tatlımm çok geçmiş olsun, dualarımız seninle oğluşuna sağ salim sağlık sıhhatle kavuşacaksın inşallah. Az bişi kaldı zaten, aman yorma kendini yat dinlen olur mu??? Bizi de habersiz bırakma canım, aklımız kalbimiz seninle..

Canım çok çok gemiş olsun,artık yavaş yavaş yokluyorlar bizi veletler.
Dikkat et kendine bol bol dinlen aman haa..

cnm benı buyuk gecmış olsun sukurkı randavun cok doğru bı zmandaymış ablam ılk doğumunu öle ansızın yaptı 34.haftasa
ılk doğumu erken oldu dıye 2.de 7.aya gırdıgınde başladı ılaçlara ve 38.haftada sezeryanla kızı dunyaya geldı
cnm sende ılalarını kullan böylelıkle bebegın zmanında olur dıye duşunuyorum kendını yormada tatlım sakın 3 4 hafta daha sabrederse bebışın tamamdır

selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ben pek nete giremiyorum dolayısıyla pek takip edemiyorum sudem sanada çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm inş çabucak atlatırsın dikkat et kendine
benim sizlere sorum olucak arkadaşlar benim oğlan sürekli top gibi sağ tarafıma toplanıyo ve karnım öyle bir geriliyoki çok rahatsız edici oluyo sizlerinde böyle oluyomu bu ay daha doktora gitmedim haftaya 1 ekimde gidicem inşallah önemli bişey yoktur bu ikinci hamileliğim ilkinde böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum

cnm benım merhaba benımde bugun kendımde dıkkatımı cektı hep sagdan vuruyo sagda dönuyo sanırm yan durma pozısyonundalar bebışlerımız
soltarafta tık yok benımde

off kızlar yaa sormayın şu sancılarla ne olcak halimiz arada bir sol kasığıma öyle bi vuruyo ki dışarda bile istemdışı ayy off felan yapıorum millet bakıyo valla dışarı çıkmaya bi ortama gırmeye utanıyorm artık dışarı cıkmak ıcın alıstırmamı yapıyo napıyo kerata zaten kuduruktu ters döndü iyice şımardı:26:

hahah sıkıldı heralde senınkı ıcerıde ay bbenım şşimdilik sancı falan yok bı gelecek tam gelcek sanırım

hahah sıkıldı heralde senınkı ıcerıde ay bbenım şşimdilik sancı falan yok bı gelecek tam gelcek sanırım

ayy yok erken gelmesın ya zmanında gelır umarım..gercı daha bıkac gun önce gıttım kontrole hersey yolundaymıs erken dogum riski bıle yok yani tamamen benimkinin kudurukluğu sanırım :)

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım,benimki de ters döndü tam aşağı bölgelerime öyle can alıcı vuruşlar yapıyor ki,dediğin gibi bende öyle birden bi "ayyy"lıyorum tek başına çıkmaya korkuyorum artık...:)

sudem canım geçmiş olsun sen dinlen yorma kendini alışveriş canavarım benim :) bebişin sağlıkla kucağında olacak sen sakın stres yapma dualarımız seninle...

benimde aynı şekilde solda yatıo canım taş gibi oluyor sol tarafım diğer heryer yumuşak benim sıpam sola konuşlanmış durumda 1 haftadır.

günaydın kuzular nasılsınız biz oğluşumla dinlendik bu hafta sonu iyiyiz çok şükür iş günümüz bitsede evde dinlensek diye gün saymaya başladık sadece artık daha yorucu olmaya başladı herşey....

günaydın kuzular nasılsınız biz oğluşumla dinlendik bu hafta sonu iyiyiz çok şükür iş günümüz bitsede evde dinlensek diye gün saymaya başladık sadece artık daha yorucu olmaya başladı herşey....[/QUOTE]

günaydın canım, bizde c.tesi temizlik yaptık evimize mis gibi olduk, dün de kuzumun çamaşırlarını yıkadım ütüledim biraz yorgunum ama olsun
ne zaman çıkacaksın izine kısmetse ?

günaydın canım, bizde c.tesi temizlik yaptık evimize mis gibi olduk, dün de kuzumun çamaşırlarını yıkadım ütüledim biraz yorgunum ama olsun
ne zaman çıkacaksın izine kısmetse ?[/QUOTE]

ooh mis gibi o minik kıyafetleri ütülemek büyük zevk dimi yorgunluğuna değiyor insanın ben ekimin ortasında çıkıcam tatlım az kaldı inşallah

ne zaman çıkacaksın izine kısmetse ?

ooh mis gibi o minik kıyafetleri ütülemek büyük zevk dimi yorgunluğuna değiyor insanın ben ekimin ortasında çıkıcam tatlım az kaldı inşallah[/QUOTE]

evet uğraştırmasına rağmen insan yoruldum diyemiyor, evet az kalmış benim gibi doğurana kadar gideceksin herhalde :)

ooh mis gibi o minik kıyafetleri ütülemek büyük zevk dimi yorgunluğuna değiyor insanın ben ekimin ortasında çıkıcam tatlım az kaldı inşallah

evet uğraştırmasına rağmen insan yoruldum diyemiyor, evet az kalmış benim gibi doğurana kadar gideceksin herhalde :)[/QUOTE]

evet tatlım malesef bebeğimle daha çok vakit geçirmek için kalabildiğim kadar kalacam

günaydın güzel anneler ve bebkleri

biz cumartesi doktordaydık. kızım 2.340 gr olmuş, herşey yolunda. sizlerde ne var ne yok?

cnm çok dikkat et kendine. Allah esirgesin seni ve bebeğini.Bol bol dua edeceğim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…