ve ozlemix kaçar .mutfaağa gider kolaydan ne yemek yapılır düşünmeye koyulur.(makarna)opüyorum hepicinizi tekrardan görüşmek üzre.herkese hayırlı süprizsiz sorunsuz akşamlar diliyorummmm
yaa ben sizden kocişi ikna etmek için destek beklerken siz de ondan yana oldunuz cıks cıks cıks olmadıki şimdi. off off sizlerle bayramlaşırız artık dört gün napim :))
anladım cnm bende 10.6 ıle başladım 10.3 e duştu belkıde surupun etkısı daha yuksek oldugundan duşuş daha aza oldu
cnm genelımızın önde cıkıyo a a usg lerde yanılma payıd olabııyo bakalım netıceler ne olcak sağlık osuun ılk başta
benım kızıma 2800 haftaın gerısınde dendı tabı bende uzuldum bı doğdu kı 3500 gr
kk da okumuştum bı arkadaşa demışler 4000 gr ustu mecbur sezeryan bebış olmuş 2900
sağlıcala gelsınler bızde olalılm sağlıklı
sen bak kan bulmaya cnm ay bıde o işte zor bıloyomusun bız sorduk bayagı presedur var ıstedıgın kışıden kan almak ıcın eşimde ısrarcıydı tabı kanını cok beyendgınden tabı sonunda gerek kalmadı
canım sakın gitme biyere benim yengem 36. haftaya girdiğinde izmir den nazilliye gitti bayram ziyaretine. döndükleri günün ertesi aniden suyu geldi doğuma gitti. bi de kalmak istemişti çok. Allah tan abim olmaz demişte döndülerdi.
bu arada kan pıhtılaşması ne normal doğumiçin mi bakılıyo nedir ne değildir doktora dorayım mı kiee?
canım sakın gitme biyere benim yengem 36. haftaya girdiğinde izmir den nazilliye gitti bayram ziyaretine. döndükleri günün ertesi aniden suyu geldi doğuma gitti. bi de kalmak istemişti çok. Allah tan abim olmaz demişte döndülerdi.
bu arada kan pıhtılaşması ne normal doğumiçin mi bakılıyo nedir ne değildir doktora dorayım mı kiee?
cnm normal sezeryan farketmıyo sanırım cunku kanın akışkanlıgına baktık dedı ben sordugumda doğum ıcın bırı aptt bırı fıbrınojen faktör 1
herhangibir operasyona girmeden evvel zaten kabaca bakıyorlar, elini neşterle kesip, kaç saniye durduğuna
ama kan testlerin yanındaysa bakabilirsin, PLT yani trombosit değeri belirliyor, trombositlerin normal değer aralığındaysa pıhtılaşma sorunun olmaz :)
canım teşekkür ederim senin mesaj kutun mu dolu? oğluşa aldıgın uyku setinin fiyatını sormuştum cevap gelmedi.
hemen gidip baktımm. evet yanına yazmışım zaten pıhtılaşmayı sağlayan hücreler diye değerler 150 ile 400 arası benim birinde 243 birinde 249 çıkmış. teşekkür ederim. arttırmak lazım mı acaba neyle alakalı ki bu?
aa sanırım dolu cnm uyku setını ben burada magazadan aldım ama arkadaş sormuştu ına denk geldıgım bı sıteden urun hakkında ayzmışım 89 tl ydı cnm kıdycıtyde ben malesef almıştum önceden 120 tl ye
teşekkür ederim tatlıcım ben de ondan almak istiyorum görmüştüm biyerde müzikli filan çok hoşuma gitmişti. isim songül müydü?
herşey yolunda çok şükür beni dr.15 gün sonra çağırmıştı ben 10.gün gittim sadece nst ye bağladı iyi çıktı sonuç genel bir şekilde ultrason muayenesi yaptı kilo boy ölçüm yapmadı hareketlerine baktık kıpır kıpırdı maşallahşımardı bize suyu falan iyi dedi çok şükür bir önceki muayenemde çooooooooooooookkkkkk ama çooooooooooookkkkk kasık ağrım vardı ağlıyordum dr.a ama çok şükür 1 haftadır geçti dün muhteşem bir temizlik yaptık evimi pırıl pırıl oldu çok yoruldum korktum ağrılarım geri döner diye ama çok şükür iyiyim tabi ki yürürken zorlanıyorum eğilip kalkmak oturmak yatmak zor hale geldi ama bunlarada sabretmeyi öğreniyorum velhasıııııııılllllllll dostlar aslında gitmesemde olurmuş içim rahatladı gerçi ama dr.um haftaya bekliyorum bütün ölçümler detaylı alınacak haftaya çatı muayenenide yapalım dedi sonra 15günde bir göreyim seni ki düzenli ölçümler alınabilsin dedi bukadar bizden kızlar
Canım çok geçmiş olsun da sen hala nasıl ve neden çalışıyorsun? 37'yi mi bekliyorsun?çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum
Evet 50 ayni safagi sayiyoruz sizle ama ben her an surpriz yapabilirim ne yazik ki :/
ay cnm benım ya benım kafam karıştı sen yatagımı sordun yoksa uyku setımı muzıklı yazmışsın da evet cnm ısmım songul
merhaba kızlar.;
bende enson geçen hafta gittim doktora.ben 32 haftalıktım ozaman bebekte 34 hafta ölçüleri vardı.şekerden sanırım ilerde gidiyor.sancım yok nst em iyi çıktı.sonracıma anormal bi durumda yok kasım 9 ile 13 arasında alırız dedi.bayram ekimin son haftası ben ailemin yanına gitmek istiyorum.araçla beş saattlik yol.safranboluluyum.eşimle tartışmaya tutulduk .o diyor hayır gidemeyiz ben diyorum bişi olmmaz sancım mancım yok gidelim burda bayram geçmez .ay nası ikna edicem şaşırdım .bişi olurmuki yaws bilemedim de.siz olsanız napardınız ya :))
kızlar park yatagımızı aldık bır gun ıcınde elımıze ulaştı bı yatagı kaldı kızlar parkyatak alan arkadaşlar sız nasıl yatk tercıh ettınız vısco yatakları önerdıler ama sızın fıkır nedırEki Görüntüle 521594
hemen gidip baktımm. evet yanına yazmışım zaten pıhtılaşmayı sağlayan hücreler diye değerler 150 ile 400 arası benim birinde 243 birinde 249 çıkmış. teşekkür ederim. arttırmak lazım mı acaba neyle alakalı ki bu?
visko yatak bebekler için tehlikeli yaren
yumuşak olduğu için boğulma tehlikesi var Allah muhafaza
bende daha iç yatak almadım karyolasına bebeğimin , gri sert sünger kestirecem sert sünger
herşey yolunda çok şükür beni dr.15 gün sonra çağırmıştı ben 10.gün gittim sadece nst ye bağladı iyi çıktı sonuç genel bir şekilde ultrason muayenesi yaptı kilo boy ölçüm yapmadı hareketlerine baktık kıpır kıpırdı maşallahşımardı bize suyu falan iyi dedi çok şükür bir önceki muayenemde çooooooooooooookkkkkk ama çooooooooooookkkkk kasık ağrım vardı ağlıyordum dr.a ama çok şükür 1 haftadır geçti dün muhteşem bir temizlik yaptık evimi pırıl pırıl oldu çok yoruldum korktum ağrılarım geri döner diye ama çok şükür iyiyim tabi ki yürürken zorlanıyorum eğilip kalkmak oturmak yatmak zor hale geldi ama bunlarada sabretmeyi öğreniyorum velhasıııııııılllllllll dostlar aslında gitmesemde olurmuş içim rahatladı gerçi ama dr.um haftaya bekliyorum bütün ölçümler detaylı alınacak haftaya çatı muayenenide yapalım dedi sonra 15günde bir göreyim seni ki düzenli ölçümler alınabilsin dedi bukadar bizden kızlar
valla canım süt ürünleri, yoğurt falan çoğaltırmış taaa ne zaman öyle duymuştum ben, ama değerin normal Allah korusun kötü hastalıklarda 50nin bile çok altlarına düşüyor o zaman kanama riski fazla iyi yani değerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?