2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ve ozlemix kaçar .mutfaağa gider kolaydan ne yemek yapılır düşünmeye koyulur.(makarna)opüyorum hepicinizi tekrardan görüşmek üzre.herkese hayırlı süprizsiz sorunsuz akşamlar diliyorummmm

cm fatoş yazsın bende cıkıcam kızıma oğluma yemek yapım babamı ışte evlatcıklarımız doyurayım

yaa ben sizden kocişi ikna etmek için destek beklerken siz de ondan yana oldunuz cıks cıks cıks olmadıki şimdi. off off sizlerle bayramlaşırız artık dört gün napim :))

canım sakın gitme biyere benim yengem 36. haftaya girdiğinde izmir den nazilliye gitti bayram ziyaretine. döndükleri günün ertesi aniden suyu geldi doğuma gitti. bi de kalmak istemişti çok. Allah tan abim olmaz demişte döndülerdi.

bu arada kan pıhtılaşması ne normal doğumiçin mi bakılıyo nedir ne değildir doktora dorayım mı kiee?

ben sormuştum şurupları hani şurup içeyim diye hapla aynı etki dedi doktorum
vampir doğurcam herhalde ben kanımı çok emdi bu çocuk :)
evet kan preseduru var baya, hani eşim öyle hastanedeki ve kızılaydaki kanı beğenmez ille biz bulalım der biliyorum huyunu :)
ne güzel sizin eşinizle kan gurubunuz aynıymış, gerçi gerek kalmamış size, öyle olsa verir hemen eşim bana

dediğin gibi haklısın öyle kilosuna, geri gelmesine falan takmıyorum, sağlıklı olması önemli, ayrıca doktorum da gelişimi iyi diyor, zaten bas bas bağırıyorlar hep, kimsenin bebeğinin kilosu boyu ile kıyaslamayın diye, haklılar da bence

Son düzenleme:

cnm normal sezeryan farketmıyo sanırım cunku kanın akışkanlıgına baktık dedı ben sordugumda doğum ıcın bırı aptt bırı fıbrınojen faktör 1

herhangibir operasyona girmeden evvel zaten kabaca bakıyorlar, elini neşterle kesip, kaç saniye durduğuna
ama kan testlerin yanındaysa bakabilirsin, PLT yani trombosit değeri belirliyor, trombositlerin normal değer aralığındaysa pıhtılaşma sorunun olmaz :)

cnm normal sezeryan farketmıyo sanırım cunku kanın akışkanlıgına baktık dedı ben sordugumda doğum ıcın bırı aptt bırı fıbrınojen faktör 1

canım teşekkür ederim senin mesaj kutun mu dolu? oğluşa aldıgın uyku setinin fiyatını sormuştum cevap gelmedi.

hemen gidip baktımm. evet yanına yazmışım zaten pıhtılaşmayı sağlayan hücreler diye değerler 150 ile 400 arası benim birinde 243 birinde 249 çıkmış. teşekkür ederim. arttırmak lazım mı acaba neyle alakalı ki bu?

aa sanırım dolu cnm uyku setını ben burada magazadan aldım ama arkadaş sormuştu ına denk geldıgım bı sıteden urun hakkında ayzmışım 89 tl ydı cnm kıdycıtyde ben malesef almıştum önceden 120 tl ye

herşey yolunda çok şükür beni dr.15 gün sonra çağırmıştı ben 10.gün gittim sadece nst ye bağladı iyi çıktı sonuç genel bir şekilde ultrason muayenesi yaptı kilo boy ölçüm yapmadı hareketlerine baktık kıpır kıpırdı maşallah şımardı bize suyu falan iyi dedi çok şükür bir önceki muayenemde çooooooooooooookkkkkk ama çooooooooooookkkkk kasık ağrım vardı ağlıyordum dr.a ama çok şükür 1 haftadır geçti dün muhteşem bir temizlik yaptık evimi pırıl pırıl oldu çok yoruldum korktum ağrılarım geri döner diye ama çok şükür iyiyim tabi ki yürürken zorlanıyorum eğilip kalkmak oturmak yatmak zor hale geldi ama bunlarada sabretmeyi öğreniyorum velhasıııııııılllllllll dostlar aslında gitmesemde olurmuş içim rahatladı gerçi ama dr.um haftaya bekliyorum bütün ölçümler detaylı alınacak haftaya çatı muayenenide yapalım dedi sonra 15günde bir göreyim seni ki düzenli ölçümler alınabilsin dedi bukadar bizden kızlar

teşekkür ederim tatlıcım ben de ondan almak istiyorum görmüştüm biyerde müzikli filan çok hoşuma gitmişti. isim songül müydü?

teşekkür ederim tatlıcım ben de ondan almak istiyorum görmüştüm biyerde müzikli filan çok hoşuma gitmişti. isim songül müydü?

ay cnm benım ya benım kafam karıştı sen yatagımı sordun yoksa uyku setımı muzıklı yazmışsın da evet cnm ısmım songul

oh cnm cok sevındım senı beklıyodum bende herşey yolunda demekkı

çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum
Canım çok geçmiş olsun da sen hala nasıl ve neden çalışıyorsun? 37'yi mi bekliyorsun?

Evet 50 ayni safagi sayiyoruz sizle ama ben her an surpriz yapabilirim ne yazik ki :/

Aaa evet. Peki neden, erken doğum riski mi var, kaçırmışımdır ben, ne gibi bir durum söz konusu?

Ay sağlıkla gelsinler de ne zaman olduklarının ya da nasıl olduklarının da önemi yok!

ben altı saatlik yol için ramazan bayramında bile ailemin yanına gitmedim hele ki bu kadar az kalmışken hiç gidilmez bence ,
37. haftadan sonra doğum süreci başlamış oluyor her an herşey olabilir bence kıpırdama yerinden :)

visko yatak bebekler için tehlikeli yaren
yumuşak olduğu için boğulma tehlikesi var Allah muhafaza
bende daha iç yatak almadım karyolasına bebeğimin , gri sert sünger kestirecem sert sünger

valla canım süt ürünleri, yoğurt falan çoğaltırmış taaa ne zaman öyle duymuştum ben, ama değerin normal Allah korusun kötü hastalıklarda 50nin bile çok altlarına düşüyor o zaman kanama riski fazla iyi yani değerin :)

visko yatak bebekler için tehlikeli yaren
yumuşak olduğu için boğulma tehlikesi var Allah muhafaza
bende daha iç yatak almadım karyolasına bebeğimin , gri sert sünger kestirecem sert sünger

bende park yatak için yarı polyester yarı sünger yatak aldım.üstüne de çok çok ince yün yapılıyo alezini de aldım,haftaya kurarız herhalde..

oh oh maaşallah canım çok şükür herşey yolundaymış,kasık ağrısı arada bende de oluyo yaa
bende bugün çok dolaştım yoruldum ayaklarım ağrıdı..

Benim de 2 ay önce yaptırdığım testte 249 çıkmış PLT
150 ve 500 aralığında yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…