2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım bu oranla dr un en yakın zmanda kan takmalı yanı bana öle dedı 9.5 ta bıle
doğum öncesı verılıyo saın ıhmal etme tatlım malum doğumdada kan kaybedıcez onuda hesap edıyo dr um
ay bızde dr ula cok gulduk eşimdedı kan takılırsa benden alınsın sıgara alkol kullanmıyorum sporda yapıyorum dedı
nbende dr a dedım eşim cok beyenıyo kanını:)
cnm amelıyat sırasında kan verılmıyo öncesınde verılıyo ama bende sonrasında kansızlık olur ıse takıcak hastaneden cıkmadan

iş yerindeyim canım 6 da çıkıcam eşim alacak ama hamileliğim boyunca ilk defa bu kadar sıkıldım bunaldım iş yerinde

hımm haklısın aslında evde olsan belki bu kadar olmazdı ben evde şort atlet dolaştım için beli sıkan kasan yok.işteyken giydim pantolonda acıtıyodu hamile pantolunuydu oysa yemek yerkende sıkılıyodum otururkende işkenceydi ben enson cuma gittim ve daha gitmicem evden remote destek vericem.kurtuldum.inşallah seninkide eve gidnce geçer.

ay evet ya bende böyle uzun sure oturunca ayısını yaşıyorum şu anda eşimin yumuşak bı penyesı bıde şortu ohhhh cok rahatım el koydum onun pek cok kıyafetıne zaten

hmmmm bakalım şu sonuçlarım gelsin de, çıkmaz aslında talesemi taşıyıcılığı, yaa 8,4 ü görünce eski doktorum (zaten pimpirikli) direkt hemotolojiye, burda bu şekilde doğum yapamassın dedi, bunun üzerine değiştirdim zaten doktorumu, aile hekimim de acilen kan iğnesi yapılcak dedi, 10 tane iğne oldum, o da doğuramazsın bu şekilde dedi, yeterince korkuttular zaten beni, en az 10la girmeliyiz ki doğumda ve sonrasında zaten bu oran düşecek, babam şeker hastası olmasa verirdi de ondan alınmıyor işte, neyse buluruz artık :)

çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum
Canım çok geçmiş olsun da sen hala nasıl ve neden çalışıyorsun? 37'yi mi bekliyorsun?

Evet 50 ayni safagi sayiyoruz sizle ama ben her an surpriz yapabilirim ne yazik ki :/

Aaa evet. Peki neden, erken doğum riski mi var, kaçırmışımdır ben, ne gibi bir durum söz konusu?

Ay sağlıkla gelsinler de ne zaman olduklarının ya da nasıl olduklarının da önemi yok!

cnm benı ya ınan kan ığnesı ben kızımda vuruldum hıc fayda görmedım ama dr um sadece söyle dedı begı ırı olan annelerde kansızlık daha cok göruluyo dedı senın bebgın gelışımı nasıl bıde ben 150 tane surup ıctım ıcmesem demekk baya bı duşucekmış
cnm en kötu kan takılır

cnm benı ya ınan kan ığnesı ben kızımda vuruldum hıc fayda görmedım ama dr um sadece söyle dedı begı ırı olan annelerde kansızlık daha cok göruluyo dedı senın bebgın gelışımı nasıl bıde ben 150 tane surup ıctım ıcmesem demekk baya bı duşucekmış
cnm en kötu kan takılır

cnm en kötu kan takılır

37 i bekliyorum canım zor oluyor ama sonrası için dayanabildiğim kadar dayanıcam normalde iş yerindekiler tolerans gösteriyordu ama bu hafta diğer arkaadaşım raporlu iki kişi kaldık ve inadına çok yoğun işler yetişemiyorum artık normal yaptığım işler bile beni çok yorar oldu bakalım umarım haftaya diğer arkadaş gelir de o zaman rahatlarım biraz

Son düzenleme:

benim bebeğim iri bebek değil, hatta geriden bile takip ediyor, gelişimi iyi diyor ama buradaki bebeklerin kiloları ile karşılaştırınca zayıf baya :) çoğu kişi ileri gidiyor zaten sata göre, ben de gebeliğimin başından beri hap kullanıyorum, normal değer alt değer 12 ya ben zaten 10,5 la başladım 1 tane atıyordum günde 9,5 a düştü 2 ye çıkardım, 8,4 e düştü işte, aynen demekki ben de kullanmasam yerlerde olacak hgb değerim, hayırlısı artık, az da kaldı ben kan bulmaya bakayım :)

Son düzenleme:
ve ozlemix kaçar .mutfaağa gider kolaydan ne yemek yapılır düşünmeye koyulur.(makarna)opüyorum hepicinizi tekrardan görüşmek üzre.herkese hayırlı süprizsiz sorunsuz akşamlar diliyorummmm

Son düzenleme:
yaşasıııııııııın sonunda aylardır canımızın çektiği şeyi karnıbaharı bulduk çok mutluyuz biz çoook... bebem doğmadan bi kızartayım şöyle üstünede sarımsaklı yoğurt oh misss..

anladım cnm bende 10.6 ıle başladım 10.3 e duştu belkıde surupun etkısı daha yuksek oldugundan duşuş daha aza oldu
cnm genelımızın önde cıkıyo a a usg lerde yanılma payıd olabııyo bakalım netıceler ne olcak sağlık osuun ılk başta
benım kızıma 2800 haftaın gerısınde dendı tabı bende uzuldum bı doğdu kı 3500 gr
kk da okumuştum bı arkadaşa demışler 4000 gr ustu mecbur sezeryan bebış olmuş 2900

sağlıcala gelsınler bızde olalılm sağlıklı
sen bak kan bulmaya cnm ay bıde o işte zor bıloyomusun bız sorduk bayagı presedur var ıstedıgın kışıden kan almak ıcın eşimde ısrarcıydı tabı kanını cok beyendgınden tabı sonunda gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…