hmmmmmmmmmm, 10 un altında olunca mı kan takılıyormuş, yaa benim geçen ay 8,4 dü, doktor bile değiştirdim, doğum yapamazsın diyorlar hep, 10 tane iğne yedim, deli gibi kırmızı sakatat yiyorum kusucam artık, zorlana 9,4 olmuş buna rağmen, aslında demir oranım iyi de hgb düşük işte, bunun için yeni doktorum talesemi (akdeniz anemesi) taşıyıcılığıma baktı ama sonuçlarım çıkmamış daha, ona göre ne yapacağıza doktor demire de çok yüklenmeyelim dedi, şimdi bana doğumda mı öncesinde mi kan verilecek, eşim diyor sigara alkol kullanmayan temiz kan bulmak gerek diyorşimdiden kan verecek kişiyi bulayım bari ben,
bu arada sezeryanda ameliyat ya kan veriliyor mu yoksa gerek yok mu merak ettim
iş yerindeyim canım 6 da çıkıcam eşim alacak ama hamileliğim boyunca ilk defa bu kadar sıkıldım bunaldım iş yerinde
yok ikinci büyük bir hevesle kız olur belki dedik ama cıks buda erkek.artık ümitlerimizi üçüncüye sakladık:)tecrübeki ne tecrübeliyim hemde ilk oğlum biraz yordu bizi büyürken bakalıum bu negibi işkenceler uygulayacak bize:)
cnm yp valla ucuncuyu bendede kız bebışe karşı bı ıstek arzu he vardı 2 oğlum olsa yaardım ınankı 3.yu
ay benım kızım 40 gun bıraz zordu ama sonrasında cok duzenlı oldu uykucu kızım benım bakalım aras bey nasıl oucak
cnm yp valla ucuncuyu bendede kız bebışe karşı bı ıstek arzu he vardı 2 oğlum olsa yaardım ınankı 3.yu
ay benım kızım 40 gun bıraz zordu ama sonrasında cok duzenlı oldu uykucu kızım benım bakalım aras bey nasıl oucak
bak ya bide böle kızı olan heveslendirmezlermi hemen yapıyorum üçüncüyü:) bu pek planlı değildi tombaladan çıkrtı oda erkek çıktı hayırlısı olsun dedik hepsinin tadı vardır heralde biyerinde.sen çeşit yapmışın işte bir kız bir erkek ohh dükkanı kapa:)yalnız hepsi birbirine benzemez gerçi ama erkek çocuk daha çetin oluyor.kızlar kadar uysal olmuyor oyuncala felan tatmin etmek çok zor onları ..
hımm haklısın aslında evde olsan belki bu kadar olmazdı ben evde şort atlet dolaştım için beli sıkan kasan yok.işteyken giydim pantolonda acıtıyodu hamile pantolunuydu oysa yemek yerkende sıkılıyodum otururkende işkenceydi ben enson cuma gittim ve daha gitmicem evden remote destek vericem.kurtuldum.inşallah seninkide eve gidnce geçer.
tatlım bu oranla dr un en yakın zmanda kan takmalı yanı bana öle dedı 9.5 ta bıle
doğum öncesı verılıyo saın ıhmal etme tatlım malum doğumdada kan kaybedıcez onuda hesap edıyo dr um
ay bızde dr ula cok gulduk eşimdedı kan takılırsa benden alınsın sıgara alkol kullanmıyorum sporda yapıyorum dedı
nbende dr a dedım eşim cok beyenıyo kanını:)
cnm amelıyat sırasında kan verılmıyo öncesınde verılıyo ama bende sonrasında kansızlık olur ıse takıcak hastaneden cıkmadan
bak ya bide böle kızı olan heveslendirmezlermi hemen yapıyorum üçüncüyü:) bu pek planlı değildi tombaladan çıkrtı oda erkek çıktı hayırlısı olsun dedik hepsinin tadı vardır heralde biyerinde.sen çeşit yapmışın işte bir kız bir erkek ohh dükkanı kapa:)yalnız hepsi birbirine benzemez gerçi ama erkek çocuk daha çetin oluyor.kızlar kadar uysal olmuyor oyuncala felan tatmin etmek çok zor onları ..
haha tabı benım kız cepte ama erkegın tadıda farklı olmalı ama nedense bı kız ıstegım vardı hep
ınan ıkıncıde kız olsa dıye bekledım sankı hanı kızıma arkadaş olur hem cınsı olur dıye
ama oğlumuz olcak oda degışıklık sende aslında sevınmelısın tatlım yoldaş olurlar bırbırlerıne az da yaş farkları
Canım çok geçmiş olsun da sen hala nasıl ve neden çalışıyorsun? 37'yi mi bekliyorsun?çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum
Evet 50 ayni safagi sayiyoruz sizle ama ben her an surpriz yapabilirim ne yazik ki :/
hmmmm bakalım şu sonuçlarım gelsin de, çıkmaz aslında talesemi taşıyıcılığı, yaa 8,4 ü görünce eski doktorum (zaten pimpirikli) direkt hemotolojiye, burda bu şekilde doğum yapamassın dedi, bunun üzerine değiştirdim zaten doktorumu, aile hekimim de acilen kan iğnesi yapılcak dedi, 10 tane iğne oldum, o da doğuramazsın bu şekilde dedi, yeterince korkuttular zaten beni, en az 10la girmeliyiz ki doğumda ve sonrasında zaten bu oran düşecek, babam şeker hastası olmasa verirdi de ondan alınmıyor işte, neyse buluruz artık :)
hmmmm bakalım şu sonuçlarım gelsin de, çıkmaz aslında talesemi taşıyıcılığı, yaa 8,4 ü görünce eski doktorum (zaten pimpirikli) direkt hemotolojiye, burda bu şekilde doğum yapamassın dedi, bunun üzerine değiştirdim zaten doktorumu, aile hekimim de acilen kan iğnesi yapılcak dedi, 10 tane iğne oldum, o da doğuramazsın bu şekilde dedi, yeterince korkuttular zaten beni, en az 10la girmeliyiz ki doğumda ve sonrasında zaten bu oran düşecek, babam şeker hastası olmasa verirdi de ondan alınmıyor işte, neyse buluruz artık :)
Canım çok geçmiş olsun da sen hala nasıl ve neden çalışıyorsun? 37'yi mi bekliyorsun?
Aaa evet. Peki neden, erken doğum riski mi var, kaçırmışımdır ben, ne gibi bir durum söz konusu?
Ay sağlıkla gelsinler de ne zaman olduklarının ya da nasıl olduklarının da önemi yok!
haha tabı benım kız cepte ama erkegın tadıda farklı olmalı ama nedense bı kız ıstegım vardı hep
ınan ıkıncıde kız olsa dıye bekledım sankı hanı kızıma arkadaş olur hem cınsı olur dıye
ama oğlumuz olcak oda degışıklık sende aslında sevınmelısın tatlım yoldaş olurlar bırbırlerıne az da yaş farkları
farklı olmamı yarencim evde ana kraliçeyim kız daha nolsun:) tek avuntum zaten oğluma arkadaş gelicek.olsun bizim var dediğimize yaradan yok dediyse konu kapanmıştır.herşeyi düzgün olsun eve bebek kokusu versin yeter.kızıda buluruz bir ara:)Mevlam olmayana versin kızıda bir erkeğide bir yeterki aratmasın Allah..
farklı olmamı yarencim evde ana kraliçeyim kız daha nolsun:) tek avuntum zaten oğluma arkadaş gelicek.olsun bizim var dediğimize yaradan yok dediyse konu kapanmıştır.herşeyi düzgün olsun eve bebek kokusu versin yeter.kızıda buluruz bir ara:)Mevlam olmayana versin kızıda bir erkeğide bir yeterki aratmasın Allah..
cnm benım tabıkı sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar bak ne kadar arayan var rabıım ısteyen herkese verssın ınşallaa
cnm benı ya ınan kan ığnesı ben kızımda vuruldum hıc fayda görmedım ama dr um sadece söyle dedı begı ırı olan annelerde kansızlık daha cok göruluyo dedı senın bebgın gelışımı nasıl bıde ben 150 tane surup ıctım ıcmesem demekk baya bı duşucekmış
cnm en kötu kan takılır
benim bebeğim iri bebek değil, hatta geriden bile takip ediyor, gelişimi iyi diyor ama buradaki bebeklerin kiloları ile karşılaştırınca zayıf baya :) çoğu kişi ileri gidiyor zaten sata göre, ben de gebeliğimin başından beri hap kullanıyorum, normal değer alt değer 12 ya ben zaten 10,5 la başladım 1 tane atıyordum günde 9,5 a düştü 2 ye çıkardım, 8,4 e düştü işte, aynen demekki ben de kullanmasam yerlerde olacak hgb değerim, hayırlısı artık, az da kaldı ben kan bulmaya bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?