Evt şimdi internette araştırırken gördüm bende pekmezi hergün tüketicem artık şimdiye kadar hiç tüketmiyodum.doğuma kadar inşallah biraz daha toparlar.senin kide demek 2200 dü ne bilim ya ben boşu boşuna sıktım işte canımı.ama birazda kendimi suçladım gaiba iştahım pek yok benim zor yemek yiyorum ondan vicdan yaptım birazda
emae tatlım canını bosuna sıkmışsın sen kıyamam bak dr um bana dedı önumuzdekı bır ay 1 kg alıcak dedı senınde 5 haftan var 1 aydanda uzun sure Allahın ıznıyle bebışın 3 kg uztunde sağlıcakla gelıcek dunyaya
Teşekkür edelim.... Cümlemiz için amin canım...canım oğluşunla ve eşinli mutlu nice yaşlara doğum günün kutlu olsun
Allah sıhhatle huzurla nasip etsin inşallah......slm kızlar hayırlı günlerrrrrr bugün dr gitttik veeeeeeeeeeeee 09/10/2012 almamız lazım dedi gelişmiyormuş bebegimmm 2900 gr çıktı haftaya 3 kg olur dedii iştee saglıgı iyimişte dr riske atmayalım dedi annesi iyi bakarsın dedii eşimde çok heycanlı bir an önce kucagına almak istiyo artıııı dogum günü eşime verecegim ve ömmür boyu unutamayacagı bi dogum günü hediye olcakhayırlısı bakalım biryerde okudum bir arkadaş dogum yapmış kim kızlarr
günaydın dün pek okuyamadım kimse doğurmadı değil mi? ben işteyim iyiyim ya da iyi gibiyim ne biliyim acayip gazım var bir kaç gündür...ama sancı değil. belki pzt fln rapor alırım çünkü hiç kışlık hamile elbisem yok.
fıstık şair anne seni nasıl geçti düüğününüz kızçenle oynadınmı bakalım gel de anlat bizlereiyi geceler annelerr ve bebecikleriiii:))))
iyi olmana sevindim tatlım ben dün eşortman aldım hamile eşortmanı artık onunla geliyorum çok rahat neden baştan beri almamışım dedim.günaydın dün pek okuyamadım kimse doğurmadı değil mi? ben işteyim iyiyim ya da iyi gibiyim ne biliyim acayip gazım var bir kaç gündür...ama sancı değil. belki pzt fln rapor alırım çünkü hiç kışlık hamile elbisem yok.
günaydın canım iyi olmana sevindim. bu ara kıyafet gerçekten sıkıntı havalar bozmaya başlıyor nasıl idare edeceğim ay sonuna kadar bakalım
günaydın canım iyi olmana sevindim. bu ara kıyafet gerçekten sıkıntı havalar bozmaya başlıyor nasıl idare edeceğim ay sonuna kadar bakalım
günaydın dün pek okuyamadım kimse doğurmadı değil mi? ben işteyim iyiyim ya da iyi gibiyim ne biliyim acayip gazım var bir kaç gündür...ama sancı değil. belki pzt fln rapor alırım çünkü hiç kışlık hamile elbisem yok.
fıstık şair anne seni nasıl geçti düüğününüz kızçenle oynadınmı bakalım gel de anlat bizlere
iyi olmana sevindim tatlım ben dün eşortman aldım hamile eşortmanı artık onunla geliyorum çok rahat neden baştan beri almamışım dedim.
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar dünkü bunalımdan sonra bugün kısmen daha iyiyim ama içim sıkılmıyor değil dün akşam resmen piskopata bağlamıştım ağla ağla içim çıktı sonrada sızıp kalmışım eşim kızıyor neden çalışıyorsun bırak o zaman çık izne diyor ama ben çocuğuma daha çok vakit kalsın istiyorum ne yapayım
günaydın canım, nasılsın?
günaydın tatlım... oluyor arada takma kafana...
Beysal
iyiyiz canım yorgunluğum dışında. sen nasılsın? bebişimiz nasıl ?
canıım nasılsın oğlun nasıl sorun yok dimi ?
Erdem iiyi çok şükür dünkü stresimden etkilendi evladım biliyorum ama elimde değildi çok yorulmuştum. bugün inşallah yormayacam kendimi
herkese günaydın kızlar umarım herkse iyidir..
o kıyafet sorunu bizdede var malesef ve ne yapıcaz bilmiyorum
alllahtan sipor ayakkkabuılarım oluyo..
iyiyiz şükür canım3 gündür iyice bir ağırlaştım bebekde sanki daha bir büyüdü... bugün kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor... her haftan görüşüyoruz 2 aydır annemden babamdan çok görürü oldum ya :d
dün yormuşum kendimi pazardan patlıcan aldım onları közledim buzluğa attım, üstüne domatesli biberli sos yaptım. sonra giriştim kırmızı biber sosu yapmaya 5 saatimi almış sandalyede çatladım etraf batmış birde oturdum ağladım her yeri temizledim bugün bebeğin odasının eksiklerini halledecem inşallah artık çıksın aradan...
sende ne var ne yok nasıl güzel bebeğin, sen nasılsın?
bildiğin gibi işte tatlım hala çalışıyorum ben aslında bende istiyorum birkaç konserve yapmayı ama çalışmak bile çok yoruyor beni hafta sonlarıda ancak temilzliğimi yapabiliyorum onu bile yapamadığım oluyor iyice ağırlaştık artık sende çok yorma kuzucum kendini
oğlum iyi çok şükür normal doğum pozisyonuna geçmişti son kontrolde hareketlerimiz çok tatlı oturup onu izlemeye bayılıyorum kendi kendime gülüyorum onu izlerken eşim dalga geçiyor başladı yine diye amaa anlamasını bekleyemem o içinde hissetmiyorki benim ki gibi çok tatlı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
maşallah inşallah istediğimiz gibi doğururuz hepimiz... bende öyle sürekli bebeğimin hareketlerini izliyorum kuzum:) çok güzel bir şey o:)
fıstık şair anne seni nasıl geçti düüğününüz kızçenle oynadınmı bakalım gel de anlat bizlere
iyi olmana sevindim tatlım ben dün eşortman aldım hamile eşortmanı artık onunla geliyorum çok rahat neden baştan beri almamışım dedim.
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar dünkü bunalımdan sonra bugün kısmen daha iyiyim ama içim sıkılmıyor değil dün akşam resmen piskopata bağlamıştım ağla ağla içim çıktı sonrada sızıp kalmışım eşim kızıyor neden çalışıyorsun bırak o zaman çık izne diyor ama ben çocuğuma daha çok vakit kalsın istiyorum ne yapayım
iyiyiz şükür canım3 gündür iyice bir ağırlaştım bebekde sanki daha bir büyüdü... bugün kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor... her haftan görüşüyoruz 2 aydır annemden babamdan çok görürü oldum ya :d
dün yormuşum kendimi pazardan patlıcan aldım onları közledim buzluğa attım, üstüne domatesli biberli sos yaptım. sonra giriştim kırmızı biber sosu yapmaya 5 saatimi almış sandalyede çatladım etraf batmış birde oturdum ağladım her yeri temizledim bugün bebeğin odasının eksiklerini halledecem inşallah artık çıksın aradan...
sende ne var ne yok nasıl güzel bebeğin, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?