2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

emae tatlım canını bosuna sıkmışsın sen kıyamam bak dr um bana dedı önumuzdekı bır ay 1 kg alıcak dedı senınde 5 haftan var 1 aydanda uzun sure Allahın ıznıyle bebışın 3 kg uztunde sağlıcakla gelıcek dunyaya

İnşallah güzelim ya hepimiz sağlıkla bi doğursak şu bebişleri artık,çoğu gitti azı kaldı ama zaman azaldıkça endişelerde artıyo işte

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.

Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim... Bir kızım olsun benim.

Dokunursa canlansın solmuş çiçekler, mutluluğuyla gülsün melekler. Kıskandırsın güzelliği masmavi denizleri, utansın mehtap ona bakarken. Simsiyah saçlarına gece imrensin. Bir kızım olsun benim.

Tertemiz kalsın ilk gün ki gibi. Keder çizgileri yerleşmesin yüzüne. Yalan olmasın ne özünde ne sözünde. Hayalleri sapasağlam kalsın. Umutla arkadaş olsun başta. Hayat onu yanlış arkadaşla tanıştırmasın. Yolları engellerle dolsa da güçlü olsun benim kızım. Ağlayacaksa gözyaşları içine akmasın. Kendine küsmesin. Susmasın sakın. Zor da olsa başarsın. Alnı açık, yüzü ak bir kızım olsun benim.

Onunla seveyim her şeyi. Yeniden tanıyayım dünyayı. Tekrar umut edeyim. Tutsun ellerimden, beraber büyüyelim. Bir kızım olsun benim.

canım oğluşunla ve eşinli mutlu nice yaşlara doğum günün kutlu olsun
Teşekkür edelim.... Cümlemiz için amin canım...
Allah sıhhatle huzurla nasip etsin inşallah......

günaydın dün pek okuyamadım kimse doğurmadı değil mi? ben işteyim iyiyim ya da iyi gibiyim ne biliyim acayip gazım var bir kaç gündür...ama sancı değil. belki pzt fln rapor alırım çünkü hiç kışlık hamile elbisem yok.

günaydın canım iyi olmana sevindim. bu ara kıyafet gerçekten sıkıntı havalar bozmaya başlıyor nasıl idare edeceğim ay sonuna kadar bakalım

iyi geceler annelerr ve bebecikleriiii:))))
fıstık şair anne seni nasıl geçti düüğününüz kızçenle oynadınmı bakalım gel de anlat bizlere

iyi olmana sevindim tatlım ben dün eşortman aldım hamile eşortmanı artık onunla geliyorum çok rahat neden baştan beri almamışım dedim.
günaydın canım iyi olmana sevindim. bu ara kıyafet gerçekten sıkıntı havalar bozmaya başlıyor nasıl idare edeceğim ay sonuna kadar bakalım

günaydın canım nasılsın

günaydın kızlar dünkü bunalımdan sonra bugün kısmen daha iyiyim ama içim sıkılmıyor değil dün akşam resmen piskopata bağlamıştım ağla ağla içim çıktı sonrada sızıp kalmışım eşim kızıyor neden çalışıyorsun bırak o zaman çık izne diyor ama ben çocuğuma daha çok vakit kalsın istiyorum ne yapayım

sabah taytımı bulamadım ama bu haftayı taytla geçireceğim sonra da evde olurum.zaten döndür döndür aynı şeyleri giyiyorum bir de ayakkabı problemim var tabi benim tek ayakkabım var ayağıma olan kışlık bişey değil açık ayakkabı offf

günaydın canım, nasılsın?

günaydın tatlım... oluyor arada takma kafana...

Beysal

iyiyiz canım yorgunluğum dışında. sen nasılsın? bebişimiz nasıl ?

günaydın canım, nasılsın?

günaydın tatlım... oluyor arada takma kafana...

canıım nasılsın oğlun nasıl sorun yok dimi ?

Beysal

iyiyiz canım yorgunluğum dışında. sen nasılsın? bebişimiz nasıl ?

Erdem iiyi çok şükür dünkü stresimden etkilendi evladım biliyorum ama elimde değildi çok yorulmuştum. bugün inşallah yormayacam kendimi

canıım nasılsın oğlun nasıl sorun yok dimi ?

Erdem iiyi çok şükür dünkü stresimden etkilendi evladım biliyorum ama elimde değildi çok yorulmuştum. bugün inşallah yormayacam kendimi

iyiyiz şükür canım3 gündür iyice bir ağırlaştım bebekde sanki daha bir büyüdü... bugün kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor... her haftan görüşüyoruz 2 aydır annemden babamdan çok görürü oldum ya :d

dün yormuşum kendimi pazardan patlıcan aldım onları közledim buzluğa attım, üstüne domatesli biberli sos yaptım. sonra giriştim kırmızı biber sosu yapmaya 5 saatimi almış sandalyede çatladım etraf batmış birde oturdum ağladım her yeri temizledim bugün bebeğin odasının eksiklerini halledecem inşallah artık çıksın aradan...

sende ne var ne yok nasıl güzel bebeğin, sen nasılsın?

herkese günaydın kızlar umarım herkse iyidir..
o kıyafet sorunu bizdede var malesef ve ne yapıcaz bilmiyorum
alllahtan sipor ayakkkabuılarım oluyo..

bildiğin gibi işte tatlım hala çalışıyorum ben aslında bende istiyorum birkaç konserve yapmayı ama çalışmak bile çok yoruyor beni hafta sonlarıda ancak temilzliğimi yapabiliyorum onu bile yapamadığım oluyor iyice ağırlaştık artık sende çok yorma kuzucum kendini
oğlum iyi çok şükür normal doğum pozisyonuna geçmişti son kontrolde hareketlerimiz çok tatlı oturup onu izlemeye bayılıyorum kendi kendime gülüyorum onu izlerken eşim dalga geçiyor başladı yine diye amaa anlamasını bekleyemem o içinde hissetmiyorki benim ki gibi çok tatlı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

maşallah inşallah istediğimiz gibi doğururuz hepimiz... bende öyle sürekli bebeğimin hareketlerini izliyorum kuzum:) çok güzel bir şey o:)

günaydınlar herkese nasılsınız biz iyiyiz şükür kıyafet meselesi valla sorun olmaya başladı bendede haftaya hastanede veda gecesi var 2 anestezi uzmanımız gidiyo :))) 1ini sevmiyodumda ona katılcam kıyafet yok ne giycem bilmiyorum alsam 1 ay sonra giymeyeceğim offff offff

maşallah inşallah istediğimiz gibi doğururuz hepimiz... bende öyle sürekli bebeğimin hareketlerini izliyorum kuzum:) çok güzel bir şey o:)

iyiyiz canım senin bebişin hareketleri de eskiye nazaran azaldı mı benim ki bir kaç gündür daha az sanki sadece babasına tepki veriyor bir de yan yatınca sağa dogru tekme atıyor ve batıyor

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

biz iyiyiz pıtırcığımla, ağrılarım bugün daha az sanki. akşam deliksiz uyumama rağmen hala uykum var. akşam evde çok iş yaptım sanırım yorgunluktan.

günaydın canım. geçmiş olsun sana. ben ne olur ne olmaz kışlık bişiler aldım, hamilelikten sonrada giyebileceğim şeyler bunlar.

günaydın canım. dün en son bunalımdaydın işte yoğunum felan yazmışsın onları gördüm, sonra neden bu kadar ağladın ki. stres olmadan çalışmaya çalış canım. zaten yoruluyoruz birde stres çekilmez vallahi.

selam lavinya. amma iş yapmışsın, doktor sana dinlen dememiş miydi :))) ayy bende evde olsam neler neler yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…