sakaryalıyım canım ben bu arada bdt miz aynı seninle benim de 21 kasım
sendemi sakarya yarende öleymiş alırım ben seni yol kenarında bekle beni:))
evet bdt ye göre 21 kasım ama 9 yada 13ü arasında alacak bebği sezeryan olduğu için seni normal doğummmu?
Yoksa son 50 gün müüüü?
Kızlar iyi misiniz, herşey yolunda mı, doğuran eden yok dimi başka? Beysal geçmiş olsun.
evet bdt ye göre 21 kasım ama 9 yada 13ü arasında alacak bebği sezeryan olduğu için seni normal doğummmu?
cnm senın neden sezeryannnnn
hem o hem ailesiyle benim aramda kaldığı için garibim ne yapsın sıkkın bunalık e bende hamile nazlı niyazlı sinirli menopozlu kadınlar gibi ne zaman ne diyeceğim belli değil iyi dayanıyor yinede garibim
Eki Görüntüle 521657
ayy bir de o var dimi bak senin eşin en azından tecrübeli , aslında tecrübeli eşler topiktediki tecrübesiz beylere ders verse ne güzel olur benimkinin daha o hallerden haberi yok tabi
hım kv ıle aralar cokta ıyı değiıl ozman dımı cnm tu uzuldum bak
cnm eşının daha cok ışı var lohusa depresyonu bebek gaz cıkarma uyutma oooooo ögrencek cok sey var
cnm senın neden sezeryannnnn
benim ikinci erkeğim bu :) birtanede üç yasında oğlum var o sezeryandı oyüzden buda sezeryan:)
Yoksa son 50 gün müüüü?
Kızlar iyi misiniz, herşey yolunda mı, doğuran eden yok dimi başka? Beysal geçmiş olsun.
benim ikinci erkeğim bu :) birtanede üç yasında oğlum var o sezeryandı oyüzden buda sezeryan:)
aaaaa ılk bebek tıpın var cnm sankı nıyeyse ıcıme öle doğdu
benımde bı kızım var 5.5 yaşında sezeryan oğlumda sezeryan olucak nasıpse
cnm pamuk sılte bebk magazalarında satılıyomu nerden aldın tatlım sen
benim daha belli değil canım bir belirsizliğin içindeyim hem bu kuyruk sokumu yüzünden , hem benim kız dönmedi daha , ve tabi bir de çatı muaynesi var bakalım 37 gibi filan belli olacak , benim adete göre 34+1 bugün aslında ama usg ye göre 32+5 canım
hım kv ıle aralar cokta ıyı değiıl ozman dımı cnm tu uzuldum bak
cnm eşının daha cok ışı var lohusa depresyonu bebek gaz cıkarma uyutma oooooo ögrencek cok sey var
hemde ne kötü ne kötüüüü .... aynen dua ederken önce ona ediyorum zaten sabır sıhhate versin ki allahım ona bana dayanabilsin .....ay benim ki daha bebk tutmamış kucağına nasıl olacak hiç bilemiyorum :18: inş . bana yardımcı olabilir :18: bu arada normalde ben adapazırında oturmuyorum karasuda oturuyorum
çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum
çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum
cnm ben parkyatağın içine pamuk şilte aldım. visco yatağı doktorum önermedi.8 aydan sonra kullanabilirsin visco yatağı.yün yatağa kesinlikle karşı çünkü çocuklarda alerji yapıyormuş. %100 pamuk alırsan sağlıklı olur.
kızlarrr artık son ayımızagırdık cogumuz kansızlık ve doğum ıcın pıhtılaşma tahlıllerı yapıldumı ben son anda kurtardım kan takılmasından
sağlık ocakta 9.5 cıktı kı 150 kan surup ıcmeme ragmen hastanede tekrarlandı 10.3 cıktı son anda kurtardım 10 un altında cıkınca kan takılıyomuş amlum doğumdada kan kaybedıcez
dr doğumdan sonra degerlere bakıcak eger duşuk cıkarsa kan takılacak
benim daha belli değil canım bir belirsizliğin içindeyim hem bu kuyruk sokumu yüzünden , hem benim kız dönmedi daha , ve tabi bir de çatı muaynesi var bakalım 37 gibi filan belli olacak , benim adete göre 34+1 bugün aslında ama usg ye göre 32+5 canım
hemde ne kötü ne kötüüüü .... aynen dua ederken önce ona ediyorum zaten sabır sıhhate versin ki allahım ona bana dayanabilsin .....ay benim ki daha bebk tutmamış kucağına nasıl olacak hiç bilemiyorum :18: inş . bana yardımcı olabilir :18: bu arada normalde ben adapazırında oturmuyorum karasuda oturuyorum
HIMMM KARASUDA YAKIN ORDAN BI KAC ARKADAŞIM VAR
cnm ya benım eşimde tutamam dıyodu ama ah bı dunyaya gelsın nasıl alıyolar mesela ben onu cok motıve edıyodum ay sende gazını cok guzel cıkarıyo bende senın gıbı olmuyo bıde sende daha huzrlu uyuyo dedımmmı hem o mutlu oluyo hemde bende o srada ıslerıı yapıyodum motıvasyon cok önemlı
kv lerde karasudamı cnm
ay vnm deme ya cok uzuluyorum ınankı
ay 6 ya azkaldı ALLAHTAN
endişe yaptım bak şimdi tek basınamasın evde bari yanına birini çağır nolur nolmaz tek kalma ya
aaaaa ılk bebek tıpın var cnm sankı nıyeyse ıcıme öle doğdu
benımde bı kızım var 5.5 yaşında sezeryan oğlumda sezeryan olucak nasıpse
yok ikinci büyük bir hevesle kız olur belki dedik ama cıks buda erkek.artık ümitlerimizi üçüncüye sakladık:)tecrübeki ne tecrübeliyim hemde ilk oğlum biraz yordu bizi büyürken bakalıum bu negibi işkenceler uygulayacak bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?