2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

arkadaşalr kaç kışıyız aşagıda katılsanıza sohpete sızde uzun zamndır topik cok durguun bugn maşalla bayagı kalaballıgız

çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum

cnm pamuk sılte bebk magazalarında satılıyomu nerden aldın tatlım sen

canım bebek mağazalarında oluyor.Ben ankaradayım daha uygun olduğu için özelcan bebeden aldım.Ama joker bebe, mother care gibi mağazalarda da var.yataş,istikbal, gibi yatak mağazalarında yok.olanlar da çok pahalı oluyor.Belki nette de vardır.Ben kendim görüp dokunmayınca alamıyorum o yüzden nette var mı diye bakmadım.

Selam kızlar bende hayalet gibiyim gelip gidiyorum sürekli :):):) Allahhepimize hayırlı sağlıklı ömürler versin

çok kötüyüm kızlar bunalıma girdim resmen heryerim ağrıyor karnım kuyruk sokumum belim vajinam vs vs resmen çığlık atmak istiyorum oturup ağlamak istiyorum

endişe yaptım bak şimdi tek basınamasın evde bari yanına birini çağır nolur nolmaz tek kalma ya

Cnm pamuk şilteyi nerden aldın ? Bende visko aldım ama çok sert ya Aldığımz yer biz herkese veriyoruz çok sağlıklı dedi ama hayırlısı

hmmmmmmmmmm, 10 un altında olunca mı kan takılıyormuş, yaa benim geçen ay 8,4 dü, doktor bile değiştirdim, doğum yapamazsın diyorlar hep, 10 tane iğne yedim, deli gibi kırmızı sakatat yiyorum kusucam artık, zorlana 9,4 olmuş buna rağmen, aslında demir oranım iyi de hgb düşük işte, bunun için yeni doktorum talesemi (akdeniz anemesi) taşıyıcılığıma baktı ama sonuçlarım çıkmamış daha, ona göre ne yapacağıza doktor demire de çok yüklenmeyelim dedi, şimdi bana doğumda mı öncesinde mi kan verilecek, eşim diyor sigara alkol kullanmayan temiz kan bulmak gerek diyor şimdiden kan verecek kişiyi bulayım bari ben,

bu arada sezeryanda ameliyat ya kan veriliyor mu yoksa gerek yok mu merak ettim

HIMMM KARASUDA YAKIN ORDAN BI KAC ARKADAŞIM VAR
cnm ya benım eşimde tutamam dıyodu ama ah bı dunyaya gelsın nasıl alıyolar mesela ben onu cok motıve edıyodum ay sende gazını cok guzel cıkarıyo bende senın gıbı olmuyo bıde sende daha huzrlu uyuyo dedımmmı hem o mutlu oluyo hemde bende o srada ıslerıı yapıyodum motıvasyon cok önemlı
kv lerde karasudamı cnm[/QUOTE]

ne güzel bende öyle yapayım korkarsa bir daha tutmak istemez sonra bir şey olacak diye bol bol gaz vermek lazım demekki

yok canım ya konyalılar aaa o zaman tanış çıkabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…