Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
biz iyiyiz pıtırcığımla, ağrılarım bugün daha az sanki. akşam deliksiz uyumama rağmen hala uykum var. akşam evde çok iş yaptım sanırım yorgunluktan.
günaydın canım. geçmiş olsun sana. ben ne olur ne olmaz kışlık bişiler aldım, hamilelikten sonrada giyebileceğim şeyler bunlar.
günaydın canım. dün en son bunalımdaydın işte yoğunum felan yazmışsın onları gördüm, sonra neden bu kadar ağladın ki. stres olmadan çalışmaya çalış canım. zaten yoruluyoruz birde stres çekilmez vallahi.
selam lavinya. amma iş yapmışsın, doktor sana dinlen dememiş miydi :))) ayy bende evde olsam neler neler yaparım.
kızlar uykularınız nasıl ben 4 5 kez uyanıorum tuvalete karnım gecelerı ve sabahları cok agrıyor demır ılacını kestım hala ıshal gecmedı cok gaz oluyor sızdede varmı bu tıp sıkayetler
kızlar uykularınız nasıl ben 4 5 kez uyanıorum tuvalete karnım gecelerı ve sabahları cok agrıyor demır ılacını kestım hala ıshal gecmedı cok gaz oluyor sızdede varmı bu tıp sıkayetler
günaydın herkese dün doktor kontrolündeydik 32+1 2 kg bebiş. boy söylemiyor. çok uykum var dün akşam koltukta sızmışım. rapor aldık iş görür raporu. 5 haftamız var anlayacağınız, ufff bu süre bitse çok sevineceğim
günaydın herkese dün doktor kontrolündeydik 32+1 2 kg bebiş. boy söylemiyor. çok uykum var dün akşam koltukta sızmışım. rapor aldık iş görür raporu. 5 haftamız var anlayacağınız, ufff bu süre bitse çok sevineceğim
iyiyiz canım senin bebişin hareketleri de eskiye nazaran azaldı mı benim ki bir kaç gündür daha az sanki sadece babasına tepki veriyor bir de yan yatınca sağa dogru tekme atıyor ve batıyor
maşallah bebişinecanım zaman su gibi geçiyor. benim haftaya cuma bitiyor 37. haftam. çokta zor olmadı çalışmak. artık dosyalarımı düzenliyorum, arkadaşlar için yapılacak işleri ayarlıyorum.
oh ne güzel.. işe gelmek zor değil henüz ama iş dışında yapılacak onca şey var malum ve işte olmak canım istemiyor çalışmak hiç istemiyorrrr
Haftasonu kendimi pert ettim de ne oldu, o işi halledeyim, bu işi halledeyim diye, 2 gündür bir türlü kendime gelemedim........
Yormamamız lazım kendimizi, hem bedenen hem ruhen, ne olursa olsun, kimse aferim demiyor....
Biri de bak hamile kadın hem işte çalışıyor hem geliyor evde koşturuyor demiyor, Allah korusun o koşturmaca arasında bir sıkıntı yaşayacak olsak, yap diyen mi oldu, yapmasaydı der çıkar işin içinden herkes....
Oyüzden kendi kıymetimizi kendimiz bilelim hanımlar....
Haftasonu kendimi pert ettim de ne oldu, o işi halledeyim, bu işi halledeyim diye, 2 gündür bir türlü kendime gelemedim........
Yormamamız lazım kendimizi, hem bedenen hem ruhen, ne olursa olsun, kimse aferim demiyor....
Biri de bak hamile kadın hem işte çalışıyor hem geliyor evde koşturuyor demiyor, Allah korusun o koşturmaca arasında bir sıkıntı yaşayacak olsak, yap diyen mi oldu, yapmasaydı der çıkar işin içinden herkes....
Oyüzden kendi kıymetimizi kendimiz bilelim hanımlar....
günaydın canım haklısın kimse bizi bizden fazla düşünmüyorHerkese günaydıııınnnnnnnnn.......
ev hanımı esra nasılsın bakalım ne güzel evde olunca bir planın oluyor ama çalışınca maleesef olmuyor neyse darısı bizim başımıza artık bizde ev hanımı olunca ayarlayacaz kendimizigünaydın sevgili son haftalarına girmiş hamile bayanlar :)
daha yeni gözlerimi açabildim.... gece hiç uyuyamıyorum, sabah eşimi işe yolladıktan sonra bi güzel uyuyorum bu saaate kadartabii hala esnemekteyim :)
dün akşam elektriklerimiz gitti dışarda yürüyüş yaparken, bi daha da gelmedi... mum ışığında oturduk uzun bir zaman... bazen iyi oluyor tv yi açamamak :)
artık ev hanımıyım ya, ev işlerini programladım, dün evi derleyip toparladım, bugün de süpürüp silicem, yarın da banyo tuvalet :)
valla canım haklısın da işleri yetiştirmek istiyoruz, eksik kalınca takılıyo kafamıza.
kimse acımaz sana ailen dışında, dediğin gibi bi de "yapmasaydı" derler... o yüzden gerçekten dikkat etmek lazım...
haklısın, bende şu ara bu duyguyu yaşıyorum aslında. evde olsam şunu bunu yapsam diyorum. dayanamıyorum ama ya sabahları erken kalkıp yapıyorum yada akşamları. ayaklarım çok şişiyor ama napayım
ev hanımı esra nasılsın bakalım ne güzel evde olunca bir planın oluyor ama çalışınca maleesef olmuyor neyse darısı bizim başımıza artık bizde ev hanımı olunca ayarlayacaz kendimizi
canımm günaydın...
bi de ben uzun zamandır ev işi yapmıyodum ya biliyosun, annemlerdeydim :) hem ev hem iş şu dönemde çok zorlanırmışım onu gördüm, sürekli evi toparlıyorum, düzenliyorum.. hep iş çıkıyor... bebeğin odasını görsen hala o kadar karışık ki, oda takımı gelmeden de düzene girmeyecek gibi.
sen nasılsın? iyimisin? bebek nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?