2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım dün elimde olmadan yaptım stres olan tam birşey yoktu ama sinirlerim boşaldı sanırım :)

kızlar uykularınız nasıl ben 4 5 kez uyanıorum tuvalete karnım gecelerı ve sabahları cok agrıyor demır ılacını kestım hala ıshal gecmedı cok gaz oluyor sızdede varmı bu tıp sıkayetler

kızlar uykularınız nasıl ben 4 5 kez uyanıorum tuvalete karnım gecelerı ve sabahları cok agrıyor demır ılacını kestım hala ıshal gecmedı cok gaz oluyor sızdede varmı bu tıp sıkayetler

geçen haftalarda benimde öyleydi, üşütmeye yordum. kendime dikkat ediyorum artık olmuyor. gece 1 kere uyanıyorum artık.

ben en baştan beri gecede en aşağı 3-4 kez kalkıyorum wc e canım hiç değişmedi ishalden geçen hafta etkilendim serum veridler bir kaşık kuru kahveye 1 damla limon sık ye onu hemen kesio

günaydın fıstık anneler, nasılsınız? biz kızımla hem iyiyiz hem kötüyüz. Kötüyüz çünkü sinüslerimiz azdı ve çok kötü başağrısı, halsizlik ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz (

yarın da doktorumuz var.izne ayrılmak için rapor almamız gerekiyor.

kıyafet konusu bizde de sorun.ama haftaya izinli olacağımız için dişimi sıkıyorum.

günaydın herkese dün doktor kontrolündeydik 32+1 2 kg bebiş. boy söylemiyor. çok uykum var dün akşam koltukta sızmışım. rapor aldık iş görür raporu. 5 haftamız var anlayacağınız, ufff bu süre bitse çok sevineceğim

ah canım sorma bende 2 buçuk haftasını çalıştım 2 buçuk hafta kaldı ama çok zorlanıyorum

maşallah bebişine canım zaman su gibi geçiyor. benim haftaya cuma bitiyor 37. haftam. çokta zor olmadı çalışmak. artık dosyalarımı düzenliyorum, arkadaşlar için yapılacak işleri ayarlıyorum.

iyiyiz canım senin bebişin hareketleri de eskiye nazaran azaldı mı benim ki bir kaç gündür daha az sanki sadece babasına tepki veriyor bir de yan yatınca sağa dogru tekme atıyor ve batıyor

Bende de benzer durum var sanki bazen diyorum acaba doğum mu geliyor Hafif ağrılar da başladı hayılırısı artık

maşallah bebişine canım zaman su gibi geçiyor. benim haftaya cuma bitiyor 37. haftam. çokta zor olmadı çalışmak. artık dosyalarımı düzenliyorum, arkadaşlar için yapılacak işleri ayarlıyorum.

oh ne güzel.. işe gelmek zor değil henüz ama iş dışında yapılacak onca şey var malum ve işte olmak canım istemiyor çalışmak hiç istemiyorrrr

Son düzenleme:
oh ne güzel.. işe gelmek zor değil henüz ama iş dışında yapılacak onca şey var malum ve işte olmak canım istemiyor çalışmak hiç istemiyorrrr

haklısın, bende şu ara bu duyguyu yaşıyorum aslında. evde olsam şunu bunu yapsam diyorum. dayanamıyorum ama ya sabahları erken kalkıp yapıyorum yada akşamları. ayaklarım çok şişiyor ama napayım

Haftasonu kendimi pert ettim de ne oldu, o işi halledeyim, bu işi halledeyim diye, 2 gündür bir türlü kendime gelemedim........
Yormamamız lazım kendimizi, hem bedenen hem ruhen, ne olursa olsun, kimse aferim demiyor....
Biri de bak hamile kadın hem işte çalışıyor hem geliyor evde koşturuyor demiyor, Allah korusun o koşturmaca arasında bir sıkıntı yaşayacak olsak, yap diyen mi oldu, yapmasaydı der çıkar işin içinden herkes....
Oyüzden kendi kıymetimizi kendimiz bilelim hanımlar....

Son düzenleme:
günaydın sevgili son haftalarına girmiş hamile bayanlar :)

daha yeni gözlerimi açabildim.... gece hiç uyuyamıyorum, sabah eşimi işe yolladıktan sonra bi güzel uyuyorum bu saaate kadar tabii hala esnemekteyim :)

dün akşam elektriklerimiz gitti dışarda yürüyüş yaparken, bi daha da gelmedi... mum ışığında oturduk uzun bir zaman... bazen iyi oluyor tv yi açamamak :)

artık ev hanımıyım ya, ev işlerini programladım, dün evi derleyip toparladım, bugün de süpürüp silicem, yarın da banyo tuvalet :)

valla canım haklısın da işleri yetiştirmek istiyoruz, eksik kalınca takılıyo kafamıza.
kimse acımaz sana ailen dışında, dediğin gibi bi de "yapmasaydı" derler... o yüzden gerçekten dikkat etmek lazım...

geçmiş olsun canım. sen çok haklısın ama benim sinirlerim bozuluyor işlerim tamamlanmayınca. aferim almak için değilde kendimi rahatlatıyorum ben. sağolsun eşimde yardımcı oluyor. her dediğimi yapıyor. hamile olmam onu çok çalışkan yaptı. sırf ben yorulmayım yada üzülmeyim diye eskiden iki kere söylediğim işi şimdi tek seferde yapıyor. akşamları o yemek yaparken ben işlerimi yapıyorum. yemek hazır diyince yiyoruz sonra dinlenme moduna geçiyoruz.

Herkese günaydıııınnnnnnnnn.......
günaydın canım haklısın kimse bizi bizden fazla düşünmüyor

ev hanımı esra nasılsın bakalım ne güzel evde olunca bir planın oluyor ama çalışınca maleesef olmuyor neyse darısı bizim başımıza artık bizde ev hanımı olunca ayarlayacaz kendimizi

ev hanımı esra nasılsın bakalım ne güzel evde olunca bir planın oluyor ama çalışınca maleesef olmuyor neyse darısı bizim başımıza artık bizde ev hanımı olunca ayarlayacaz kendimizi

canımm günaydın...
bi de ben uzun zamandır ev işi yapmıyodum ya biliyosun, annemlerdeydim :) hem ev hem iş şu dönemde çok zorlanırmışım onu gördüm, sürekli evi toparlıyorum, düzenliyorum.. hep iş çıkıyor... bebeğin odasını görsen hala o kadar karışık ki, oda takımı gelmeden de düzene girmeyecek gibi.

sen nasılsın? iyimisin? bebek nasıl??

evet sen rahat geçirdin zor dönemleri hem iş hem ev zor oluyor malesef...
ben çalışıyorum haala kuzum işte malum artık iyice ağırlaştık ama idare ediyoruz çok şükür Erdem iyi normal ilerliyor herşey bakalım birdahaki kontrole 15 gün var görecez nasıl olduğunu kuzucuğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…