2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yok tatlım, ben kimse takdir etsin diye bişey yapıyoruz demiyorum, ama bakıyorum hepimiz kendimiz ihırpalıyoruz, yorulunca bırakalım demiyoruz, haldır huldur koşturuyoruz....
Sonra da kendimize kızıyoruz, niye böyle yıpranıyoruz diye....
En iyisi ufak ufak olduğu kadar yapmak, kendimizi yıpratmamak gerek....

Aman canımı sıktılar da dün doğum günüm zehir oldu neredeyse, iyilikten maraz doğuyor gerçekten de yap yap yap, ufacık bir boşluğunda ettiğin bir laf başına kakılıyor....

maşallah erdemciğe... biz de cuma günü gidicez doktora, heyecan sardı şimdiden :)

haklısın canım...

ben gidip bi kahvaltı ediyim artık :)

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz doğum çantamızı hazırladık bitti sayılır aklıma gekdkçe koyuyorum bişeyler
bugünde temizliğe başlıyoruz ama hiç gözm almıyo
mutfak baştan aşağı yapılcak, yatak odası düzenlenecek, gerisini yaptırıcam ama bu kadarı bile gözümde büyüyo ve bana kaldı tamamaenn
zorlanmakta istemiyorum.. bakalım ne yapıcaz...

Karnımdaki sertleşme tüm hızıyla devam ediyor.Oğlum kıpır kıpır hiç durmuyor allahtan.Kasıklarımdaki ağrı azaldı ilaçla birlikte ama hala tam geçmedi.Bu arada yalancı doğum sancılarımda başladı.Arada bir yokluyor.Bu ara akıntım da arttı of korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.Erken doğum tehlikesi devam hayırlısı olsun.Hepinizi öpüyorum sancılarınızı hafife almayın kendinize çok dikkat edin.

merhaba arkadaşlar, bugün kızımı görmeye gidicez merak ediyorum kaç kilo oldu yavrum. Şimdiden psikolojik olarak korkularım başladı nasıl doğum yapıcam nasıl bebeğe bakıcam...nasıl nasıl nasıl offf korkuyorum

merhaba canım...
benim de bitti çantalarım, bi ara resimlerini koyucam inşallahh...
yorma kendini çok, yavaş yavaş yap.. acele etme..

benim sancım olunca sürekli dinliyorum kendimi, düzenli mi düzensiz mi diye... Gerçek soğum sancısının en belirgin farkı düzenli sancılar oluşu, sen de saat tut her sancı geldiğinde...
geçmiş olsun.

iyi haberlerle gel inşallah canımm...

selam canlarım eve yeni geldim sağlık ocağında rütin kontrol için gitmiştim gitmediğimde ebemiz sürekli arıyor çünkü
tansiyonum 15-8 çıktı ebe çok yüksek dedi ve dinlen bir daha ölçelim dedi ölçüldü normale dönmüş dedi ama 1 hafta sürekli gel takip edelim dedi idrar tahlilinde protoin çıktı ilaç verdi aile hekimi ama bu hafta boyunca protoini sürekli ölçecek ebe doğum öncesi düzene sokalım dedi
dr ise son haftalarda idrarda yollarında sıkıntı normal vücut doğuma kendini hazırladığı için korumayı bırakıyor kasların açılması için hormonlara destek veriyor bu yüzden endişe etme dedi bana verdiği ilacın kesin çözüm olacağını söyledi bakalım bakalım bu hafta hep sağlık ocağına taşınacağım ne olacak işin sonunda

geçmiş olsn tatlım taşın bakalım sağlık ocağına kızçen için dirençli olmalısın yapacak bişi yok :)

Aman canımı sıktılar da dün doğum günüm zehir oldu neredeyse, iyilikten maraz doğuyor gerçekten de yap yap yap, ufacık bir boşluğunda ettiğin bir laf başına kakılıyor....

kim ne yaptı sana cnm?hamile bi kadını bu kadar sinirlendirenleri Allah'a havale ediyorum. Hiç birine de hakkımı helal etmiyorum

iyiyiz canım senin bebişin hareketleri de eskiye nazaran azaldı mı benim ki bir kaç gündür daha az sanki sadece babasına tepki veriyor bir de yan yatınca sağa dogru tekme atıyor ve batıyor

bir ara azalmıştı ama hala maşallahı var çok hareketli teyzesi... korkma arada oluyor sonra düzeliyor:)

merhaba canım napim ya duramadım ev boş boş geçirmek bana göre değil:) bebeğin eşyalarınıda bugün odasına yerleştirdim haftayada temizlikçi alırsam artık tamamız:)

kızlar uykularınız nasıl ben 4 5 kez uyanıorum tuvalete karnım gecelerı ve sabahları cok agrıyor demır ılacını kestım hala ıshal gecmedı cok gaz oluyor sızdede varmı bu tıp sıkayetler

var canım korkma:)

Herkese günaydıııınnnnnnnnn.......

merhaba canım nasılsın?

hoşgeldin güzel ev hanımı annecik :)

canım geçmiş olsun. Bak doktorun endişe etmemen gerektiğini söylemiş, sağlık ocağına gitmeyi de bir yürüyüşe çıkmış, sağlık ocağına uğramış gibi düşün fıstığım :)

Geçmiş olsun canım, doktorun olumsuz bişey söylememiş bak....
Allah sizi korusun esirgesin....
geçmiş olsn tatlım taşın bakalım sağlık ocağına kızçen için dirençli olmalısın yapacak bişi yok :)

İyiyiz biz canım sen nasılsın bakalım???

Selam kızlarr

Nasılsınız ?? Biz yorgunuz, İş geldigece onu yaptık bugünde devam edicez... Sizde ne var ne yok ?

Dün gece kızım bizi bir korkuttu karnım patlayacak gibi bir yere toplanmış durdu uzun süre yaıp dinlendim geçer diye ama birde belime hafif bir ağrı girince 00,30 da hastane gezmesine çıktık...........

şansıma acil doğum varmış ebeler doğumda müşahade odası tam doğum odasının karşısında olunca dedim tamam bu kadın doğurunca direk ben girer doğururum korkudan ,tabi bir baktım doktorun bağırtısından kızın sesini duymak imkansız '' hadi canım az kaldı canım yaparsın canım şimdi bırakma sonundayız diye bir gaz verdi kıza , 2 dk . sonra içerden kedi miyavlması gibi bir bebek sesi geldi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi ne kadar kasmışım bir bilseniz ........

neyse gelelim bize , doğum arasında ebe çıkıp nst mi bağlamaya çalışıyor , doktor sesleniyor ona koşuyor bir bana bakıyor bebek hemşiresiymiş bir bulamadı kalp atışını az daha ölecektim korkudan sonra bulduk.velasıl ben yattım dinliyorum , herkes doğal olarak doğum yapanın başında ..........

eşimi almadılar tabi odaya karşı tarafta doğum olduğu için yalnızım , bir baktım kağıt çıkmıyor basmayı unutmuş ebe teleştan az , dirseğimin üzerine uzandım bakayım dedim sancı bölümünde 46 yazıyor......
:26:e ama kağıt çıkmıyor ,seslendim kimse duymuyor beni , neyse bekledim geldiler bastılar düğmeye , doğum bittiği içinde eşimi aldılar yanıma , sonra da eşim baktı bir tane 25 gözüktü sancı saat 01.30 a kadar takılı kaldım ilkinden kağıt çıkmadığı için , anlattım derdimi ama cevap OLURRRRR rahim kendini hazırlıyor , kasılıyor , hazırlık , bünyen zayıf , dinlen , ilişki yasak bla bla bla bla ........... sonra eve geldik yattım ama uyuyamadım gece bacaklarımı açamıyorum ağrım var , sabah yürüyemiyorum , şuan yine biraz gergin karnım ,az ağrımda var doktorum ameliyattaymış çıksın görüşeceğim ............

bizde dizi gibi bir gece anlayacağınız

Geçmiş olsun canım, ben diyorum size böyle süslü süslü hazırlıklar yapıp durmayın çocuklar heyecanlanıyor çabuk gelmek istiyor işte....

Geçmiş olsun canım.. Ne oluyor bu bebişlere anlamıyorum.. Sabırsızlar mı ne? allaha şükür öyle gece problemim olmadı hatta hala evden çalışıyorum ama bende korkmaya başladım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…