Dün gece kızım bizi bir korkuttu karnım patlayacak gibi bir yere toplanmış durdu uzun süre yaıp dinlendim geçer diye ama birde belime hafif bir ağrı girince 00,30 da hastane gezmesine çıktık...........
şansıma acil doğum varmış ebeler doğumda müşahade odası tam doğum odasının karşısında olunca dedim tamam bu kadın doğurunca direk ben girer doğururum korkudan ,tabi bir baktım doktorun bağırtısından kızın sesini duymak imkansız '' hadi canım az kaldı canım yaparsın canım şimdi bırakma sonundayız diye bir gaz verdi kıza , 2 dk . sonra içerden kedi miyavlması gibi bir bebek sesi geldi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi ne kadar kasmışım bir bilseniz ........
neyse gelelim bize , doğum arasında ebe çıkıp nst mi bağlamaya çalışıyor , doktor sesleniyor ona koşuyor bir bana bakıyor bebek hemşiresiymiş bir bulamadı kalp atışını az daha ölecektim korkudan sonra bulduk.velasıl ben yattım dinliyorum , herkes doğal olarak doğum yapanın başında ..........
eşimi almadılar tabi odaya karşı tarafta doğum olduğu için yalnızım , bir baktım kağıt çıkmıyor basmayı unutmuş ebe teleştan az , dirseğimin üzerine uzandım bakayım dedim sancı bölümünde 46 yazıyor......:26:e ama kağıt çıkmıyor ,seslendim kimse duymuyor beni , neyse bekledim geldiler bastılar düğmeye , doğum bittiği içinde eşimi aldılar yanıma , sonra da eşim baktı bir tane 25 gözüktü sancı saat 01.30 a kadar takılı kaldım ilkinden kağıt çıkmadığı için , anlattım derdimi ama cevap OLURRRRR rahim kendini hazırlıyor , kasılıyor , hazırlık , bünyen zayıf , dinlen , ilişki yasak bla bla bla bla ........... sonra eve geldik yattım ama uyuyamadım gece bacaklarımı açamıyorum ağrım var , sabah yürüyemiyorum , şuan yine biraz gergin karnım ,az ağrımda var doktorum ameliyattaymış çıksın görüşeceğim ............
bizde dizi gibi bir gece anlayacağınız
hilalim ooh sefan olsun demek 20 ekime kalmaz dedi he sabırsız zeynep :)
dün iş yoğunluğundan stres yaptım sadece iyiyiz oğluşumla
selam canlarım eve yeni geldim sağlık ocağında rütin kontrol için gitmiştim gitmediğimde ebemiz sürekli arıyor çünkü
tansiyonum 15-8 çıktı ebe çok yüksek dedi ve dinlen bir daha ölçelim dedi ölçüldü normale dönmüş dedi ama 1 hafta sürekli gel takip edelim dedi idrar tahlilinde protoin çıktı ilaç verdi aile hekimi ama bu hafta boyunca protoini sürekli ölçecek ebe doğum öncesi düzene sokalım dedi
dr ise son haftalarda idrarda yollarında sıkıntı normal vücut doğuma kendini hazırladığı için korumayı bırakıyor kasların açılması için hormonlara destek veriyor bu yüzden endişe etme dedi bana verdiği ilacın kesin çözüm olacağını söyledi bakalım bakalım bu hafta hep sağlık ocağına taşınacağım ne olacak işin sonunda
Dün gece kızım bizi bir korkuttu karnım patlayacak gibi bir yere toplanmış durdu uzun süre yaıp dinlendim geçer diye ama birde belime hafif bir ağrı girince 00,30 da hastane gezmesine çıktık...........
şansıma acil doğum varmış ebeler doğumda müşahade odası tam doğum odasının karşısında olunca dedim tamam bu kadın doğurunca direk ben girer doğururum korkudan ,tabi bir baktım doktorun bağırtısından kızın sesini duymak imkansız '' hadi canım az kaldı canım yaparsın canım şimdi bırakma sonundayız diye bir gaz verdi kıza , 2 dk . sonra içerden kedi miyavlması gibi bir bebek sesi geldi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi ne kadar kasmışım bir bilseniz ........
neyse gelelim bize , doğum arasında ebe çıkıp nst mi bağlamaya çalışıyor , doktor sesleniyor ona koşuyor bir bana bakıyor bebek hemşiresiymiş bir bulamadı kalp atışını az daha ölecektim korkudan sonra bulduk.velasıl ben yattım dinliyorum , herkes doğal olarak doğum yapanın başında ..........
eşimi almadılar tabi odaya karşı tarafta doğum olduğu için yalnızım , bir baktım kağıt çıkmıyor basmayı unutmuş ebe teleştan az , dirseğimin üzerine uzandım bakayım dedim sancı bölümünde 46 yazıyor......:26:e ama kağıt çıkmıyor ,seslendim kimse duymuyor beni , neyse bekledim geldiler bastılar düğmeye , doğum bittiği içinde eşimi aldılar yanıma , sonra da eşim baktı bir tane 25 gözüktü sancı saat 01.30 a kadar takılı kaldım ilkinden kağıt çıkmadığı için , anlattım derdimi ama cevap OLURRRRR rahim kendini hazırlıyor , kasılıyor , hazırlık , bünyen zayıf , dinlen , ilişki yasak bla bla bla bla ........... sonra eve geldik yattım ama uyuyamadım gece bacaklarımı açamıyorum ağrım var , sabah yürüyemiyorum , şuan yine biraz gergin karnım ,az ağrımda var doktorum ameliyattaymış çıksın görüşeceğim ............
Daha ne kadar çalışacaksın canım ? ben evden az az yapıyorum da zor oluyor.. Senin durumun daha bir fena, işyerinde yoğunluğa hayır da diyemiyorsun.. Allah yardımcın olsun
merhaba canım...
benim de bitti çantalarım, bi ara resimlerini koyucam inşallahh...
yorma kendini çok, yavaş yavaş yap.. acele etme..
benim sancım olunca sürekli dinliyorum kendimi, düzenli mi düzensiz mi diye... Gerçek soğum sancısının en belirgin farkı düzenli sancılar oluşu, sen de saat tut her sancı geldiğinde...
geçmiş olsun.
iyi haberlerle gel inşallah canımm...
neyseee biz bundan sonraki 10 günlere, 10 senelere bakalım...giden gitti napalımm...
yok kuzumm normal olabilir dedi allahın izniyle...zeynepcik iyice aşağılanmış..doğum kanalına ilerlemiş..o yüzden 20 ekime bile kalmayabilir dedi...:18:
sağol kuzummmm...sizdee allaha emanet...dikkat et kendineee ve bebeciğimizeee
Ay esra ben bilmiyorum durumu bikaç gün uzak kaldım neler olmuş, geldi mi kayınvaliden??????
Hilalcim canına değsin iyiki oynamışsın içinde kalmamış....
Ayrıca içinin cız edişini okudum çok içime dokundu benim hiç kardeşim yok her özel günde zamanda bu burukluğu hissederim....
Rabbim sahip olduklarımıza sağlık versin eksikliklerini göstermesin inşallah....
ayyy yoğunluktan yazamadım kaç saattir.
izine ayrılacağım diye millet bastırıyor.
esra hoşgeldin canım. çok yorma kendini, vaktin bol nasılsa
Beysalcım, biraz için şişmiş sanırsam, ağlayıp boşalmışsın, olur öyle bazen, herşey batar, sebebini bilmeden dolarsın da volkan olur için kaynar durur, kendi kendini yersin....
Ağlayıp sıkıntını dökmek en iyisi.....
Kendimizi yıpratmamaya çalışalım diyoruz ama duygusallığımız da hiçbir yerde yok işte, anne olmanın hem duygusal hem fiziksel zorlukları böyle işte....
önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışacam canım sonra alıcam raporu inşallah çok zorlanıyorum ama dayanıcam inşallah
Galiba ÖLÜYORUMMMMMMM, dün akşam saat 7 de başlayan hemoroid krizi halen devam ediyo öyle ağrıyorki dün gece defalarca sıcak suya oturdum orka korka ama yok banamısın demedi sabaha karşı saat 6 gibi içim geçmiş o kadar, zaten 8 de mesai başladı şuanda oturuyorum ama sanki bir çivinin üstünde üstüne üstlük doktor öksüyorum die penos 1000 mg vermişti oda vajinal mantar yaptı çıldırıcammmmmmmm :84: az önce zeytinyağı pamukla koydum kızlar ayarlamış ama uykusuzlukla beraber offfffffffffffff doktor ameliyat gerek ama sönmeden yapamam dio zaten sönünce ağrımıyo doktor bana şimdi müdahele lazım die bağırmışım adamcağızayok ben bugün bu ağrılarla doğurmazsam dahada doğurmam herhalde.................
çok daha uygun fiyata ve daha güzelleri var bu bardaklardan. eminönünde bulurum heralde.
benim kayınvalidem benden uzak dursun da başka bişi istemem :)
düne kadar hiç sorunsuz yüklenme olmuyordu ama dünden beri daha fazla tolerans göstermek yerine çok üstüme geldiler belli olmaz daha erkende çıkabilirim ama dayanmak istoyrum
Acaba idare edemezlermi seni ?? :26::26:
oturma simidini dene.. en azından ağrını hafifletir.
düne kadar hiç sorunsuz yüklenme olmuyordu ama dünden beri daha fazla tolerans göstermek yerine çok üstüme geldiler belli olmaz daha erkende çıkabilirim ama dayanmak istoyrum
canım benim kayınvalide arayıp da nasılsın bile demedi daha bırak hazırlık yapmayı yazık eşimde arayı yapayım diye annem seni sordu bilmem ne diyo ben de yiyorum tabi:)
sağolasın canım benim taşınacağız artık ne yapalım ebemiz ve doktorumuz çok iyi ilgileniyorlar bizde üzerimize düşen görevi yapacağızgeçmiş olsn tatlım taşın bakalım sağlık ocağına kızçen için dirençli olmalısın yapacak bişi yok :)
sağolasın çakma gelinim evet yürüyüş olacak bana ama sabah erkenden serinde gideyim baricanım geçmiş olsun. Bak doktorun endişe etmemen gerektiğini söylemiş, sağlık ocağına gitmeyi de bir yürüyüşe çıkmış, sağlık ocağına uğramış gibi düşün fıstığım :)
teşekkür ederim evet canım dr olumlu konustuGeçmiş olsun canım, doktorun olumsuz bişey söylememiş bak....
Allah sizi korusun esirgesin....
İyiyiz biz canım sen nasılsın bakalım???
kız sen hani izindeydin işkoliklikte sınır yok değil miSelam kızlarr
Nasılsınız ?? Biz yorgunuz, İş geldigece onu yaptık bugünde devam edicez... Sizde ne var ne yok ?
geçmiş olsun canım dikkat etDün gece kızım bizi bir korkuttu karnım patlayacak gibi bir yere toplanmış durdu uzun süre yaıp dinlendim geçer diye ama birde belime hafif bir ağrı girince 00,30 da hastane gezmesine çıktık...........
oy oy tombiş 5 kasım bebekleri kız biz bunlara hastane çıkışlarını boşa aldık galiba böyle tombik olurlarsa hiç giyemiyeceklerooo oynamammıııkardeşimin düğünü oluncaaa oynadım canım..yoksa bu halimle kimse beni ayaga bile kaldıramazdıdaaa dombili dombili dolaştım etrafta..kardeşimin arkadaşları, akrabalar falan "hilal hayırlısıylaa bi atlatsaydı şu günü doğurmadan" demişler hamdolsun iyiyizz kızçemle...dünde kızımı görmeye gittik betük teyzesi..maşallahh oda iyiymiş...20 ekime bile kalmaz dedi doktoırumuzzz:18: bekliyoruzzz zeynep hanımıı sabırsızlıklaaa 2900gr 50 cm olmuşş benim kuzummm sancım çıkmadı hamdolsun..19-20-21 civarınsaydı nstde
sen neden o kaa stres yaptında gözyaşı döktün kuzumm?
geçmiş olsun canım...benimde 2 hafta önce 45-50lerde çıktı sancım...dün 19-20-21 civarındaydı korkmaa emii
hoşbuldum şekerim senin kullandığın monaralden verdi burcucum dr ilaç olarak bol bol su iç korkma bişey yok dediayyy yoğunluktan yazamadım kaç saattir.
izine ayrılacağım diye millet bastırıyor.
canım hoşgeldin. tansiyonun yüksek gerçekten. neyseki düzelmiş. protein neden çıkmış acabaartık hiçbir test yaptırmak istemiyorum ya. doktor normal demiş ya çok şükür. dayanalım az kaldı.
geçmiş olsun, hemen her gün birinden bir acil hikayesi dinliyoruz :)))) bakalım doktor ne diyecek.
esra hoşgeldin canım. çok yorma kendini, vaktin bol nasılsa
geçmiş olsun canımGaliba ÖLÜYORUMMMMMMM, dün akşam saat 7 de başlayan hemoroid krizi halen devam ediyo öyle ağrıyorki dün gece defalarca sıcak suya oturdum orka korka ama yok banamısın demedi sabaha karşı saat 6 gibi içim geçmiş o kadar, zaten 8 de mesai başladı şuanda oturuyorum ama sanki bir çivinin üstünde üstüne üstlük doktor öksüyorum die penos 1000 mg vermişti oda vajinal mantar yaptı çıldırıcammmmmmmm :84: az önce zeytinyağı pamukla koydum kızlar ayarlamış ama uykusuzlukla beraber offfffffffffffff doktor ameliyat gerek ama sönmeden yapamam dio zaten sönünce ağrımıyo doktor bana şimdi müdahele lazım die bağırmışım adamcağızayok ben bugün bu ağrılarla doğurmazsam dahada doğurmam herhalde.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?