2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kozete geçmiş olsun cnm. böyle böyle doğum sancılarını anlamış oluyoruz. gerçi bende henüz bi ağrı yok. bazen bebek bi tarafta toplanıyor ve karnım sertleşiyor, bazen de bel ağrım çok kötü oluyor ama bunlar sancı mı değil mi bilmiyorum.

ben hiç nst'ye de bağlanmadım.sancım olduğunu anlayamıyorum bi türlü.

yarın doktor randevumuz var bakalım ne olacak

hilalim ooh sefan olsun demek 20 ekime kalmaz dedi he sabırsız zeynep :)
dün iş yoğunluğundan stres yaptım sadece iyiyiz oğluşumla

Kozete çok geçmiş olsun cnm iyiki gitmişsin doktora.

hilalim ooh sefan olsun demek 20 ekime kalmaz dedi he sabırsız zeynep :)
dün iş yoğunluğundan stres yaptım sadece iyiyiz oğluşumla

Daha ne kadar çalışacaksın canım ? ben evden az az yapıyorum da zor oluyor.. Senin durumun daha bir fena, işyerinde yoğunluğa hayır da diyemiyorsun.. Allah yardımcın olsun

ayyy yoğunluktan yazamadım kaç saattir.

izine ayrılacağım diye millet bastırıyor.

canım hoşgeldin. tansiyonun yüksek gerçekten. neyseki düzelmiş. protein neden çıkmış acaba artık hiçbir test yaptırmak istemiyorum ya. doktor normal demiş ya çok şükür. dayanalım az kaldı.

geçmiş olsun, hemen her gün birinden bir acil hikayesi dinliyoruz :)))) bakalım doktor ne diyecek.

esra hoşgeldin canım. çok yorma kendini, vaktin bol nasılsa

Daha ne kadar çalışacaksın canım ? ben evden az az yapıyorum da zor oluyor.. Senin durumun daha bir fena, işyerinde yoğunluğa hayır da diyemiyorsun.. Allah yardımcın olsun

önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışacam canım sonra alıcam raporu inşallah çok zorlanıyorum ama dayanıcam inşallah

slm kızlar kac kısı dogurdu bakım takıp edemıyorum cok yogunum ben 5kasımda sezo olcam ınsallah

Evet cnm zaten düzensiz bir giriyor bir kaç saat hiç yok.Ama doktorun verdiği ilacı içmeyi unutursam ağrılarım şiddetleniyor.İki büklüm oluveriyorum hemen.Sanırım doğurana kadar kullanıcam ben bu nidilatı.

hadi hayırlısı olsun inşallahh.... bakalım bize ne dicek :18::18::18::18:

geldi ve gitti :)

ayyy yoğunluktan yazamadım kaç saattir.

izine ayrılacağım diye millet bastırıyor.

esra hoşgeldin canım. çok yorma kendini, vaktin bol nasılsa

ohh sen de rahat kavuşuyosun sonunda :)

yormadan da olmuyor ki yaa. eşim kızdı akşama beraber yapardık dedi ama ben dayanamadım, hem hareket olsun hem de boş durmayayım diye süpürdüm sildim güzelce evimi...

evet canım malesef ama olsun başka türlü boşalamadım .
kozete geçmiş olsun canım

Galiba ÖLÜYORUMMMMMMM, dün akşam saat 7 de başlayan hemoroid krizi halen devam ediyo öyle ağrıyorki dün gece defalarca sıcak suya oturdum orka korka ama yok banamısın demedi sabaha karşı saat 6 gibi içim geçmiş o kadar, zaten 8 de mesai başladı şuanda oturuyorum ama sanki bir çivinin üstünde üstüne üstlük doktor öksüyorum die penos 1000 mg vermişti oda vajinal mantar yaptı çıldırıcammmmmmmm :84: az önce zeytinyağı pamukla koydum kızlar ayarlamış ama uykusuzlukla beraber offfffffffffffff doktor ameliyat gerek ama sönmeden yapamam dio zaten sönünce ağrımıyo doktor bana şimdi müdahele lazım die bağırmışım adamcağıza yok ben bugün bu ağrılarla doğurmazsam dahada doğurmam herhalde.................

Son düzenleme:
önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışacam canım sonra alıcam raporu inşallah çok zorlanıyorum ama dayanıcam inşallah

tekrar söylüyorum allah yardımcın olsun.. 6. Ayda benim için çok zordu çalışmak birde hamilesin diye daha bir yükleniyorlar.. Sen 9. aya girdin hala devamsın.. Anlıyorum senide bebeğine zaman ayırmak istiyorsun ama sen ne kadar yorulursan bebekte o kadar yoruluyor canım aman dikkat et

oturma simidini dene.. en azından ağrını hafifletir.

düne kadar hiç sorunsuz yüklenme olmuyordu ama dünden beri daha fazla tolerans göstermek yerine çok üstüme geldiler belli olmaz daha erkende çıkabilirim ama dayanmak istoyrum

çok daha uygun fiyata ve daha güzelleri var bu bardaklardan. eminönünde bulurum heralde.

benim kayınvalidem benden uzak dursun da başka bişi istemem :)

canım benim kayınvalide arayıp da nasılsın bile demedi daha bırak hazırlık yapmayı yazık eşimde arayı yapayım diye annem seni sordu bilmem ne diyo ben de yiyorum tabi:)

düne kadar hiç sorunsuz yüklenme olmuyordu ama dünden beri daha fazla tolerans göstermek yerine çok üstüme geldiler belli olmaz daha erkende çıkabilirim ama dayanmak istoyrum

Acaba idare edemezlermi seni ?? :26::26:

oturma simidini dene.. en azından ağrını hafifletir.

onuda denedim maalesef benimki boğulmuş hemoroidmiş ve en kötüsü galiba bu tek çözüm kesip aldırmak doktor bile dedi ya acısını bilirim sezeryan acısı bile vız gelir bunun yanında şimdi masamın başında yaklaşık 2 saattir hiç hareketsiz oturuyorum başkan girip çıkyo ayağa bile kalkamıyorum Allahtan kendiside ürolog doktor da halden anlar gibi duruyo artık bilemem offfss ya ne bilim işte zaten hep diyodum sezeryanda değilde sonrasında oluşacak bu kabızlık ve hemoroid krizlerinden korkuyorum dieee

canım zorlama yine de kendini sen. baktın olacak gibi değil çıkarsın.

canım benim kayınvalide arayıp da nasılsın bile demedi daha bırak hazırlık yapmayı yazık eşimde arayı yapayım diye annem seni sordu bilmem ne diyo ben de yiyorum tabi:)

aman boşver yaa... gelinim olursa bi gün inşallah kendi yaşadıklarımı ona yaşatmayacağım.

geçmiş olsn tatlım taşın bakalım sağlık ocağına kızçen için dirençli olmalısın yapacak bişi yok :)
sağolasın canım benim taşınacağız artık ne yapalım ebemiz ve doktorumuz çok iyi ilgileniyorlar bizde üzerimize düşen görevi yapacağız

sağolasın çakma gelinim evet yürüyüş olacak bana ama sabah erkenden serinde gideyim bari

Geçmiş olsun canım, doktorun olumsuz bişey söylememiş bak....
Allah sizi korusun esirgesin....

İyiyiz biz canım sen nasılsın bakalım???
teşekkür ederim evet canım dr olumlu konustu

Selam kızlarr

Nasılsınız ?? Biz yorgunuz, İş geldigece onu yaptık bugünde devam edicez... Sizde ne var ne yok ?
kız sen hani izindeydin işkoliklikte sınır yok değil mi

geçmiş olsun canım dikkat et

oy oy tombiş 5 kasım bebekleri kız biz bunlara hastane çıkışlarını boşa aldık galiba böyle tombik olurlarsa hiç giyemiyecekler

hoşbuldum şekerim senin kullandığın monaralden verdi burcucum dr ilaç olarak bol bol su iç korkma bişey yok dedi

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…