2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım dr bana 4 yada 5 saat idrara çıkmayacağın sekilde iç ilacı dedi gece içsem gece wc nöbetim çok fazla o yüzden öğlen içtim 12,30 da bekliyorum iyice sıkışmadan wc ye gitmek istemiyorum bende ama suyu daha çoğaltacakmışım tuz sıfır olacakmış
amin canım bol bol dua edelim o arkadaşa
evet bizim kızlar tombul tombul olacaklar yanakları gel beni ıssır gel beni ıssır diyecek

hilalim mailine bakarmısıııınn taze ev hanımım

Hilalcim annemde haftasonu bebek aşağıda duruyor dedi bana ağrı sızı yok ama dönüp dönüp tekmeliyor sadece.. Sende hiç bir rahatsızlık verdimi kızçen ??:26::26:

yok kuzum hissettiğim bi ağrı sızı yok...rutin tekmeler dediğin gibi...

hilalim ooh sefan olsun demek 20 ekime kalmaz dedi he sabırsız zeynep :)
dün iş yoğunluğundan stres yaptım sadece iyiyiz oğluşumla

hayırlıısylaaa çık izne kuzum...

burcucum allah razı olsunn canım...evet oynadık bol bol kızçemlee teyzesi...yaaa öylee oldu tombili tombilii bi kız olacakmışşş bizimkisi...hastane çıkışlarını boşunamı aldımm neee sığamayacakk yavrumm onlara...sende güzel haberlerle gel kuzummm

selam kızlar çok acil cevap verirseniz sevinirim... Nst de rahim açılması görünür mü ???

herkese hayırlı akşamlar canlarım birazdan eşim gelicek alıcak beni öpüldünüz

ya benim de çok gazım oluyo napıcaz Allahtan eşim salonda yatıyo grip diye de ara ara gideriyorum

allaaah tutmayın ev hanımını..

--bugün giremedim üniv.den arkadaşım bize geldi ayy bir sohbet muhabbet saatlerce dedikodu yaptık.
cuma günü de dr a gidicez akşamına da kuzenimin kınası c.tesi de düğünü var napıcam bilemiyorum..:26:

herkese iyi akşamlar, bizimde yavaştan kaçma zamanımız geldi.

kıslarrr yardımm 32+1 olduk annem alışverişe başlıyıcak benden liste istedi bebeğe ve bana neler alınmalı şöyle liste halinde yazarmısınız banaaa :)))

Kızlar bugün muayenem vardı dr dedi ki şekerli tatlılı gıdalarla aran nasıl pek yok dedim gerçekten de hamileliğin başından beri hiç yemedim tatlı desem yeridir..ama son zamanlarda kolaya düştüm 2 3 bardak falan içiyorum asidi kaçtıktan sonra
gebelik suyunun fazla olduğunu bunun şekerle bağlantılı olabileceğini söyledi dr.
şeker yükleme zamanım geçti bir de benim
yarın açlık şekeri için kan vericem ama hayırlısı bakalım korktum bi an bende ve ailemde şeker yok eşimin ailesinde var ama zaten her türlü genetik manyaklık mevcut onlarda
Allahım bebiğimden uzak etsin

benimde ihtiyaaacım var yaaa samimi birarkadaşımla dedikodu yapmaya ama malesef kimse yok burada tel kesmiyor iyi olmuş arkadaşının gelmesi negüzel gez canım düğünlerde benim gidebileceğim yer yokki şöyle süsleneyim püsleneyim hamişliğimin son 1 ayının tadını çıkarayım

kızlar napıyonuzzz, eşim maça bakıyor canım sıkıldı, sipariş ettiğim şekerler gelmiş hem magnet aldım hemde kutu şeklinde 70 tane aldım ama yetmiycek bir takviye daha yapmayı düşünüyorum, siz napıyonuzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…