canım dr bana 4 yada 5 saat idrara çıkmayacağın sekilde iç ilacı dedi gece içsem gece wc nöbetim çok fazla o yüzden öğlen içtim 12,30 da bekliyorum iyice sıkışmadan wc ye gitmek istemiyorum bende ama suyu daha çoğaltacakmışım tuz sıfır olacakmışgeçmiş olsun canım ya, inşallah azalır acıların
canım o ilaç ne kadar içinde dursa o kadar iyimiş. gerçi eczacı anlatmıştır ama bana şöyle demişti. gece yatmadan evvel iç. wc ye bir daha gitme. tutabildiğin kadar tut idrarını. ne kadar dursa o kadar etkisi olur. bende saat 9 gibi sıvı alımını kesip gece 12 de 1 bardak su içtim. sabah 7 ye kadar dayanabildim.
su konusuna hiç girmicem içiyorsundur bol bol zaten :)))
Allah hayıra çıkarsın, o kişiyede sabır versin. çok üzücü ya insan ağla ağla ölür kahrından(( inşallah doktor yanılıyordur , bebeğin hiçbirşeyi yoktur.
annesininbirtanesi, kuzum kardeşine mutluluk huzur diliyorum yuvasında. sende ne güzel eğlenmişsin, bol bol oynamışsın.
bebişine maşallah diyorumbulemsunun dediği gibi haketten bizim bebişler tombul olacak galiba, bende cuma gidicem doktora 3 kg diyecek gibi geliyor, o yüzden bu hafta sıkı diyet yapayım dedim :))) erken gelebilirmiş, yinede vaktinde gelir inşallah. kazasız belasız.
Hilalcim annemde haftasonu bebek aşağıda duruyor dedi bana ağrı sızı yok ama dönüp dönüp tekmeliyor sadece.. Sende hiç bir rahatsızlık verdimi kızçen ??:26::26:
hilalim ooh sefan olsun demek 20 ekime kalmaz dedi he sabırsız zeynep :)
dün iş yoğunluğundan stres yaptım sadece iyiyiz oğluşumla
geçmiş olsun canım ya, inşallah azalır acıların
canım o ilaç ne kadar içinde dursa o kadar iyimiş. gerçi eczacı anlatmıştır ama bana şöyle demişti. gece yatmadan evvel iç. wc ye bir daha gitme. tutabildiğin kadar tut idrarını. ne kadar dursa o kadar etkisi olur. bende saat 9 gibi sıvı alımını kesip gece 12 de 1 bardak su içtim. sabah 7 ye kadar dayanabildim.
su konusuna hiç girmicem içiyorsundur bol bol zaten :)))
Allah hayıra çıkarsın, o kişiyede sabır versin. çok üzücü ya insan ağla ağla ölür kahrından(( inşallah doktor yanılıyordur , bebeğin hiçbirşeyi yoktur.
annesininbirtanesi, kuzum kardeşine mutluluk huzur diliyorum yuvasında. sende ne güzel eğlenmişsin, bol bol oynamışsın.
bebişine maşallah diyorumbulemsunun dediği gibi haketten bizim bebişler tombul olacak galiba, bende cuma gidicem doktora 3 kg diyecek gibi geliyor, o yüzden bu hafta sıkı diyet yapayım dedim :))) erken gelebilirmiş, yinede vaktinde gelir inşallah. kazasız belasız.
hilalim mailine bakarmısıııınn taze ev hanımım
cevap verdim bebeğimm:))
selam kızlar çok acil cevap verirseniz sevinirim... Nst de rahim açılması görünür mü ???
görülmez , rahim açılması muayene ile belli olur
günaydın dün pek okuyamadım kimse doğurmadı değil mi? ben işteyim iyiyim ya da iyi gibiyim ne biliyim acayip gazım var bir kaç gündür...ama sancı değil. belki pzt fln rapor alırım çünkü hiç kışlık hamile elbisem yok.
günaydın sevgili son haftalarına girmiş hamile bayanlar :)
daha yeni gözlerimi açabildim.... gece hiç uyuyamıyorum, sabah eşimi işe yolladıktan sonra bi güzel uyuyorum bu saaate kadartabii hala esnemekteyim :)
dün akşam elektriklerimiz gitti dışarda yürüyüş yaparken, bi daha da gelmedi... mum ışığında oturduk uzun bir zaman... bazen iyi oluyor tv yi açamamak :)
artık ev hanımıyım ya, ev işlerini programladım, dün evi derleyip toparladım, bugün de süpürüp silicem, yarın da banyo tuvalet :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler.html
şu link sana yardımcı olabilir canım..
tşk ederim cnm da burda liste halinde yok kii
Ya gaz sancısı ,arada kramplar,bi de vajinama kramplar giriyo artık ya sizlerde de var mı
ya benim de çok gazım oluyo napıcaz Allahtan eşim salonda yatıyo grip diye de ara ara gideriyorum
allaaah tutmayın ev hanımını..
--bugün giremedim üniv.den arkadaşım bize geldi ayy bir sohbet muhabbet saatlerce dedikodu yaptık.
cuma günü de dr a gidicez akşamına da kuzenimin kınası c.tesi de düğünü var napıcam bilemiyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?