onuda denedim maalesef benimki boğulmuş hemoroidmiş ve en kötüsü galiba bu tek çözüm kesip aldırmak doktor bile dedi ya acısını bilirim sezeryan acısı bile vız gelir bunun yanında şimdi masamın başında yaklaşık 2 saattir hiç hareketsiz oturuyorum başkan girip çıkyo ayağa bile kalkamıyorum Allahtan kendiside ürolog doktor da halden anlar gibi duruyo artık bilemem offfss ya ne bilim işte zaten hep diyodum sezeryanda değilde sonrasında oluşacak bu kabızlık ve hemoroid krizlerinden korkuyorum dieee
allah yardımcın olsun kuzum kıyamam çok kötü bir acı hepsi üstüste gelmiş izin filan alsangaliba ölüyorummmmmmm, dün akşam saat 7 de başlayan hemoroid krizi halen devam ediyo öyle ağrıyorki dün gece defalarca sıcak suya oturdum orka korka ama yok banamısın demedi sabaha karşı saat 6 gibi içim geçmiş o kadar, zaten 8 de mesai başladı şuanda oturuyorum ama sanki bir çivinin üstünde üstüne üstlük doktor öksüyorum die penos 1000 mg vermişti oda vajinal mantar yaptı çıldırıcammmmmmmm :84: Az önce zeytinyağı pamukla koydum kızlar ayarlamış ama uykusuzlukla beraber offfffffffffffff doktor ameliyat gerek ama sönmeden yapamam dio zaten sönünce ağrımıyo doktor bana şimdi müdahele lazım die bağırmışım adamcağızaYok ben bugün bu ağrılarla doğurmazsam dahada doğurmam herhalde.................
kızlar bakın ne anlatacam dünden beri şoktayım rabbim sağlıklıca doğmalarını nasip etsin bebeklerimizin inşş
biizm burda komsu var 36 haftalık gebe geçen sancısı tutmuş dr gitmişler
dr bebeğin midesinin çok büyüdüğünü ciğerinin bu yüzden gelişmediğini ayaklarının sakat olduğunu söylemiş ve bebek doğar doğmaz ölür demiş
bir daha çocuğun olmaz demiş..
ay nasıl üzüldüm ama 9. aya girdik ne sıkıntılarla gebeliğini yaşadı ve hiç bir dr fark etmemiş olanları
haftaya sezeryan olacak bebek hemen küveze konacak ama yaşaması mümkün değilmiş
etkisinde kaldım galiba bu gece rüyamda tombik kızım kucağımda ne olduysa bebeğim simsiyah oldu suya tutuyorum annem yanımda koşturuyorum anneme ölüyor anne diye ağlıyordum(
çok kötüydü çok rüyam
hemde nasıl etkileniyor canım rabbim yardım etsin inşşAllah korusun canım rabbime emanet düşünme öle şeyler insan etkileniyor Allah onlarada sabır versin çok zor
evet geç bile kaldık aslında şimdiye kadar çoktannn 6000 olmalıydı sayfamız ama hamişler son zamanlarda boşladılar topiğikızlar bu arada sayfamız 50.000 oluyor :)))))
onuda denedim maalesef benimki boğulmuş hemoroidmiş ve en kötüsü galiba bu tek çözüm kesip aldırmak doktor bile dedi ya acısını bilirim sezeryan acısı bile vız gelir bunun yanında şimdi masamın başında yaklaşık 2 saattir hiç hareketsiz oturuyorum başkan girip çıkyo ayağa bile kalkamıyorum Allahtan kendiside ürolog doktor da halden anlar gibi duruyo artık bilemem offfss ya ne bilim işte zaten hep diyodum sezeryanda değilde sonrasında oluşacak bu kabızlık ve hemoroid krizlerinden korkuyorum dieee
kızlar bakın ne anlatacam dünden beri şoktayım rabbim sağlıklıca doğmalarını nasip etsin bebeklerimizin inşş
dr bebeğin midesinin çok büyüdüğünü ciğerinin bu yüzden gelişmediğini ayaklarının sakat olduğunu söylemiş ve bebek doğar doğmaz ölür demiş
ay nasıl üzüldüm ama 9. aya girdik ne sıkıntılarla gebeliğini yaşadı ve hiç bir dr fark etmemiş olanları
etkisinde kaldım galiba bu gece rüyamda tombik kızım kucağımda ne olduysa bebeğim simsiyah oldu suya tutuyorum annem yanımda koşturuyorum anneme ölüyor anne diye ağlıyordum(
çok kötüydü çok rüyam
sağolasın canım benim taşınacağız artık ne yapalım ebemiz ve doktorumuz çok iyi ilgileniyorlar bizde üzerimize düşen görevi yapacağız
sağolasın çakma gelinim evet yürüyüş olacak bana ama sabah erkenden serinde gideyim bari
teşekkür ederim evet canım dr olumlu konustu
kız sen hani izindeydin işkoliklikte sınır yok değil mi
geçmiş olsun canım dikkat et
oy oy tombiş 5 kasım bebekleri kız biz bunlara hastane çıkışlarını boşa aldık galiba böyle tombik olurlarsa hiç giyemiyecekler
hoşbuldum şekerim senin kullandığın monaralden verdi burcucum dr ilaç olarak bol bol su iç korkma bişey yok dedi
geçmiş olsun canım
o zaman rabbim bol bol iş versin sana sende evde yap oğluşunun geleceği daha parlak olsun canımRüzgar doğana kadar ne yaparsam kâr fatmacım.. Bunlardan para kazanıyorum ben :) Hemde hatırı sayılır bir gelirim oluyor yeter ki proje gelsin ben çalışırım.. Ne kadar çalışırsam o kadar çok bebeğime bakabilirim evimde :) Tek derdim o yani
o zaman rabbim bol bol iş versin sana sende evde yap oğluşunun geleceği daha parlak olsun canım
canım benim kayınvalide arayıp da nasılsın bile demedi daha bırak hazırlık yapmayı yazık eşimde arayı yapayım diye annem seni sordu bilmem ne diyo ben de yiyorum tabi:)
çok iyi anlıyorum seni.. hamileliğin başından yaklaşık 7.aya kadar kuyruk sokumu acısıyla oturdum kalktım, oturma simidi iyi geldi. tüm gün oturarak çalıştığım için çok kötüydü... işten ayrılınca ağrı mağrı kalmadı çok şükür. seninkinin acısı benimkinin yanında pireyle deve kalır. Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim.
ayyy canım ya kıyamam benim hamilelikten öncede vardı hemoroidim ama şeytan kulağına kurşun bu zamana kadar ağrı olmadı normlade hep olurdu ağrım , hamileliğim o kadar eğlenceli geçiyor ki allahım bir de onla sınamıyor beni sanırım .............yoksa ben neler neler denedim bekarlığımda doktor ilaçlarımı , koca karı ilaçlarımı dersin , yoksa acayip acayip sebzeleri oraya koymak mi dersinanlık geçiriyor ameliyat olmak lazım dediğin gibi yoksa çekiyorsun ......... çok geçmiş olsun ...........
Allahım korusun inş. dedikleri gibi olmaz yalnış teşhiştir de düzelir .....
hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.....
doktorumla konuştum bakmış nst me sancı var burada ama o ara bebeğin de kalp atışı biraz düşmüş muhtemelen yer değiştirmiş düzenli değil dedi ......
karnım kasılıyor 1 saat filan sürüor sonra düzeliyor dedim senin bebeğin ters dönmeğe çalışıyor ve bu da karnında gerginlik yapıyordur sana dedi ....... ama eğer ağrın olursa düzenli gibi hissedersen hemen gel dedi , hatta şimdi istersen gel dedi ama yok ben takip edeyim sorun olursa gelirim dedim :26:
kızlar az önce çok korktum , evde oturuyordum eşim aradı , dedi napıyorsun korkma sana bir şey söyleyeceğim , dedim ne oldu ?
dedi aşağıda apartmanın kapısını iki adam zorluyormuş , kayın validem görmüş karşı apartmandan hemen eşimi aramış , ama tabi kayın validemi görünce kaçmışlar hemen ............ eşim dedi kapıyı kilitle evde , ben indim apartmanın kapısını da kitledim elimde bıçaklaapartmanda yalnızım çünkü alt komuşumun kızı doğum yaptı yok kaç gündür çok korktum ya açsalarda girselerde apartmana ne yapardım ya:18::18::18::18::18:
ayın 27sinde dr ye gittiğimde nst ye bağladılar bir gün öncesinde karnımda sertleşme var diye gitmiştim dr ye
kendi doktorum izne çıkmış , nst de 95-65 arası bence benim düzenli gördüğüm kasılmalarım vardı
doktor önemli değil dedi ama 46 çıkan kasılmaya erken doğum riskin var denilen olmuş o günden beri hala karnım sert , gergin , arada bir toparlanıp yukarı doğru kasılıyor ki
Galiba ÖLÜYORUMMMMMMM, dün akşam saat 7 de başlayan hemoroid krizi halen devam ediyo öyle ağrıyorki dün gece defalarca sıcak suya oturdum orka korka ama yok banamısın demedi sabaha karşı saat 6 gibi içim geçmiş o kadar, zaten 8 de mesai başladı şuanda oturuyorum ama sanki bir çivinin üstünde üstüne üstlük doktor öksüyorum die penos 1000 mg vermişti oda vajinal mantar yaptı çıldırıcammmmmmmm :84: az önce zeytinyağı pamukla koydum kızlar ayarlamış ama uykusuzlukla beraber offfffffffffffff doktor ameliyat gerek ama sönmeden yapamam dio zaten sönünce ağrımıyo doktor bana şimdi müdahele lazım die bağırmışım adamcağızayok ben bugün bu ağrılarla doğurmazsam dahada doğurmam herhalde.................
sağolasın canım benim taşınacağız artık ne yapalım ebemiz ve doktorumuz çok iyi ilgileniyorlar bizde üzerimize düşen görevi yapacağız
sağolasın çakma gelinim evet yürüyüş olacak bana ama sabah erkenden serinde gideyim bari
teşekkür ederim evet canım dr olumlu konustu
kız sen hani izindeydin işkoliklikte sınır yok değil mi
geçmiş olsun canım dikkat et
oy oy tombiş 5 kasım bebekleri kız biz bunlara hastane çıkışlarını boşa aldık galiba böyle tombik olurlarsa hiç giyemiyecekler
hoşbuldum şekerim senin kullandığın monaralden verdi burcucum dr ilaç olarak bol bol su iç korkma bişey yok dedi
geçmiş olsun canım
çok kötüydü çok rüyam
off dikkat et canım yaa... benim de evde kapım hep kilitli... duş alırken tırsa tırsa alıyorum vallahi...
ben evde eşim yokken duşa bile giremiyorum onu bekliyorum bir de şimdi bu olaydan sonra ne yapacağım ya,,, annemlere gideceğim evden çıkmaya korkuyorum :18:
off dikkat et canım yaa... benim de evde kapım hep kilitli... duş alırken tırsa tırsa alıyorum vallahi...
ben evde eşim yokken duşa bile giremiyorum onu bekliyorum bir de şimdi bu olaydan sonra ne yapacağım ya,,, annemlere gideceğim evden çıkmaya korkuyorum :18:
korkma canım Ayetel Kürs-i yi oku üfle evine çık tatlım rabbim korur sen merak etme
allah yardımcın olsun kuzum kıyamam çok kötü bir acı hepsi üstüste gelmiş izin filan alsan
saol canım yaaa ilk defa böyle oldu yani daha öncede krizler gelir giderdi ama bu sefer tavan yaptık iç organlarıma hükmedemiyor artık beynim hep beraber kop kop yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?