2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok iyi anlıyorum seni.. hamileliğin başından yaklaşık 7.aya kadar kuyruk sokumu acısıyla oturdum kalktım, oturma simidi iyi geldi. tüm gün oturarak çalıştığım için çok kötüydü... işten ayrılınca ağrı mağrı kalmadı çok şükür. seninkinin acısı benimkinin yanında pireyle deve kalır. Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim.

allah yardımcın olsun kuzum kıyamam çok kötü bir acı hepsi üstüste gelmiş izin filan alsan

kızlar bakın ne anlatacam dünden beri şoktayım rabbim sağlıklıca doğmalarını nasip etsin bebeklerimizin inşş
biizm burda komsu var 36 haftalık gebe geçen sancısı tutmuş dr gitmişler
dr bebeğin midesinin çok büyüdüğünü ciğerinin bu yüzden gelişmediğini ayaklarının sakat olduğunu söylemiş ve bebek doğar doğmaz ölür demiş
bir daha çocuğun olmaz demiş..
ay nasıl üzüldüm ama 9. aya girdik ne sıkıntılarla gebeliğini yaşadı ve hiç bir dr fark etmemiş olanları
haftaya sezeryan olacak bebek hemen küveze konacak ama yaşaması mümkün değilmiş
etkisinde kaldım galiba bu gece rüyamda tombik kızım kucağımda ne olduysa bebeğim simsiyah oldu suya tutuyorum annem yanımda koşturuyorum anneme ölüyor anne diye ağlıyordum (
çok kötüydü çok rüyam

Son düzenleme:

Allah korusun canım rabbime emanet düşünme öle şeyler insan etkileniyor Allah onlarada sabır versin çok zor

Allah korusun canım rabbime emanet düşünme öle şeyler insan etkileniyor Allah onlarada sabır versin çok zor
hemde nasıl etkileniyor canım rabbim yardım etsin inşş
kızlar bu arada sayfamız 50.000 oluyor :)))))
evet geç bile kaldık aslında şimdiye kadar çoktannn 6000 olmalıydı sayfamız ama hamişler son zamanlarda boşladılar topiği

ayyy canım ya kıyamam benim hamilelikten öncede vardı hemoroidim ama şeytan kulağına kurşun bu zamana kadar ağrı olmadı normlade hep olurdu ağrım , hamileliğim o kadar eğlenceli geçiyor ki allahım bir de onla sınamıyor beni sanırım .............yoksa ben neler neler denedim bekarlığımda doktor ilaçlarımı , koca karı ilaçlarımı dersin , yoksa acayip acayip sebzeleri oraya koymak mi dersin anlık geçiriyor ameliyat olmak lazım dediğin gibi yoksa çekiyorsun ......... çok geçmiş olsun ...........

Allahım korusun inş. dedikleri gibi olmaz yalnış teşhiştir de düzelir .....

hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.....
doktorumla konuştum bakmış nst me sancı var burada ama o ara bebeğin de kalp atışı biraz düşmüş muhtemelen yer değiştirmiş düzenli değil dedi ......
karnım kasılıyor 1 saat filan sürüor sonra düzeliyor dedim senin bebeğin ters dönmeğe çalışıyor ve bu da karnında gerginlik yapıyordur sana dedi ....... ama eğer ağrın olursa düzenli gibi hissedersen hemen gel dedi , hatta şimdi istersen gel dedi ama yok ben takip edeyim sorun olursa gelirim dedim
:26:

kızlar az önce çok korktum , evde oturuyordum eşim aradı , dedi napıyorsun korkma sana bir şey söyleyeceğim , dedim ne oldu ?
dedi aşağıda apartmanın kapısını iki adam zorluyormuş , kayın validem görmüş karşı apartmandan hemen eşimi aramış , ama tabi kayın validemi görünce kaçmışlar hemen ............ eşim dedi kapıyı kilitle evde , ben indim apartmanın kapısını da kitledim elimde bıçakla
apartmanda yalnızım çünkü alt komuşumun kızı doğum yaptı yok kaç gündür çok korktum ya açsalarda girselerde apartmana ne yapardım ya:18::18::18::18::18:

Rüzgar doğana kadar ne yaparsam kâr fatmacım.. Bunlardan para kazanıyorum ben :) Hemde hatırı sayılır bir gelirim oluyor yeter ki proje gelsin ben çalışırım.. Ne kadar çalışırsam o kadar çok bebeğime bakabilirim evimde :) Tek derdim o yani

o zaman rabbim bol bol iş versin sana sende evde yap oğluşunun geleceği daha parlak olsun canım

canım benim kayınvalide arayıp da nasılsın bile demedi daha bırak hazırlık yapmayı yazık eşimde arayı yapayım diye annem seni sordu bilmem ne diyo ben de yiyorum tabi:)

aynı benım eş desene bizimkilerden 9 aydır tık yok beni arayan soran yok eşim annemın selamı var deyıp duruyor .Kızlar anlaşılan herkeste ağrılar artıyor bende de kasılmalar var toplanıp duruyor karnımın sağ tarafına inşallah herkes vaktinde sağlık bebekler doğurur.

ayın 27sinde dr ye gittiğimde nst ye bağladılar bir gün öncesinde karnımda sertleşme var diye gitmiştim dr ye
kendi doktorum izne çıkmış , nst de 95-65 arası bence benim düzenli gördüğüm kasılmalarım vardı
doktor önemli değil dedi ama 46 çıkan kasılmaya erken doğum riskin var denilen olmuş o günden beri hala karnım sert , gergin , arada bir toparlanıp yukarı doğru kasılıyor ki

saol canım yaaa ilk defa böyle oldu yani daha öncede krizler gelir giderdi ama bu sefer tavan yaptık iç organlarıma hükmedemiyor artık beynim hep beraber kop kop yapıyoruz

off dikkat et canım yaa... benim de evde kapım hep kilitli... duş alırken tırsa tırsa alıyorum vallahi...

geçmiş olsun canım...

hepimizin Allah yardımcısı olsun... hergün birini duyuyoruz erken doğum riskinde olan.. inşallah bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler... Amin

geçmiş olsun canım ya, inşallah azalır acıların

canım o ilaç ne kadar içinde dursa o kadar iyimiş. gerçi eczacı anlatmıştır ama bana şöyle demişti. gece yatmadan evvel iç. wc ye bir daha gitme. tutabildiğin kadar tut idrarını. ne kadar dursa o kadar etkisi olur. bende saat 9 gibi sıvı alımını kesip gece 12 de 1 bardak su içtim. sabah 7 ye kadar dayanabildim.

su konusuna hiç girmicem içiyorsundur bol bol zaten :)))

Allah hayıra çıkarsın, o kişiyede sabır versin. çok üzücü ya insan ağla ağla ölür kahrından (( inşallah doktor yanılıyordur , bebeğin hiçbirşeyi yoktur.

annesininbirtanesi, kuzum kardeşine mutluluk huzur diliyorum yuvasında. sende ne güzel eğlenmişsin, bol bol oynamışsın.
bebişine maşallah diyorum bulemsunun dediği gibi haketten bizim bebişler tombul olacak galiba, bende cuma gidicem doktora 3 kg diyecek gibi geliyor, o yüzden bu hafta sıkı diyet yapayım dedim :))) erken gelebilirmiş, yinede vaktinde gelir inşallah. kazasız belasız.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…