Geçmiş olsun canım, ben diyorum size böyle süslü süslü hazırlıklar yapıp durmayın çocuklar heyecanlanıyor çabuk gelmek istiyor işte....
Geçmiş olsun canım.. Ne oluyor bu bebişlere anlamıyorum.. Sabırsızlar mı ne? allaha şükür öyle gece problemim olmadı hatta hala evden çalışıyorum ama bende korkmaya başladım :26::26:
LOHUSA BARDAK SÜSÜ + LOHUSA BARDAĞI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 55996422
kızlar havuzluhanda görmüştüm ilk defa... çok çeşitleri var bunların... bana mantıklı geldi. Günlük bardaklarımda pek kadehli bardağım yok, misafirliklerde ağır kaçar... gidip cam almaktansa bunlardan almayı düşünüyorum. nasıl olur sizce?
Çok koşturup kuzucuğu yorma ama bak.....
Selam kızlarr
Nasılsınız ?? Biz yorgunuz, İş geldigece onu yaptık bugünde devam edicez... Sizde ne var ne yok ?
Dün gece kızım bizi bir korkuttu karnım patlayacak gibi bir yere toplanmış durdu uzun süre yaıp dinlendim geçer diye ama birde belime hafif bir ağrı girince 00,30 da hastane gezmesine çıktık...........
şansıma acil doğum varmış ebeler doğumda müşahade odası tam doğum odasının karşısında olunca dedim tamam bu kadın doğurunca direk ben girer doğururum korkudan ,tabi bir baktım doktorun bağırtısından kızın sesini duymak imkansız '' hadi canım az kaldı canım yaparsın canım şimdi bırakma sonundayız diye bir gaz verdi kıza , 2 dk . sonra içerden kedi miyavlması gibi bir bebek sesi geldi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi ne kadar kasmışım bir bilseniz ........
neyse gelelim bize , doğum arasında ebe çıkıp nst mi bağlamaya çalışıyor , doktor sesleniyor ona koşuyor bir bana bakıyor bebek hemşiresiymiş bir bulamadı kalp atışını az daha ölecektim korkudan sonra bulduk.velasıl ben yattım dinliyorum , herkes doğal olarak doğum yapanın başında ..........
eşimi almadılar tabi odaya karşı tarafta doğum olduğu için yalnızım , bir baktım kağıt çıkmıyor basmayı unutmuş ebe teleştan az , dirseğimin üzerine uzandım bakayım dedim sancı bölümünde 46 yazıyor......:26:e ama kağıt çıkmıyor ,seslendim kimse duymuyor beni , neyse bekledim geldiler bastılar düğmeye , doğum bittiği içinde eşimi aldılar yanıma , sonra da eşim baktı bir tane 25 gözüktü sancı saat 01.30 a kadar takılı kaldım ilkinden kağıt çıkmadığı için , anlattım derdimi ama cevap OLURRRRR rahim kendini hazırlıyor , kasılıyor , hazırlık , bünyen zayıf , dinlen , ilişki yasak bla bla bla bla ........... sonra eve geldik yattım ama uyuyamadım gece bacaklarımı açamıyorum ağrım var , sabah yürüyemiyorum , şuan yine biraz gergin karnım ,az ağrımda var doktorum ameliyattaymış çıksın görüşeceğim ............
bizde dizi gibi bir gece anlayacağınız
canım bende çok beğenmiştim. kayınvalidem yapacak bana bu süslü bardaklardan
LOHUSA BARDAK SÜSÜ + LOHUSA BARDAĞI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 55996422
kızlar havuzluhanda görmüştüm ilk defa... çok çeşitleri var bunların... bana mantıklı geldi. Günlük bardaklarımda pek kadehli bardağım yok, misafirliklerde ağır kaçar... gidip cam almaktansa bunlardan almayı düşünüyorum. nasıl olur sizce?
Dün gece kızım bizi bir korkuttu karnım patlayacak gibi bir yere toplanmış durdu uzun süre yaıp dinlendim geçer diye ama birde belime hafif bir ağrı girince 00,30 da hastane gezmesine çıktık...........
şansıma acil doğum varmış ebeler doğumda müşahade odası tam doğum odasının karşısında olunca dedim tamam bu kadın doğurunca direk ben girer doğururum korkudan ,tabi bir baktım doktorun bağırtısından kızın sesini duymak imkansız '' hadi canım az kaldı canım yaparsın canım şimdi bırakma sonundayız diye bir gaz verdi kıza , 2 dk . sonra içerden kedi miyavlması gibi bir bebek sesi geldi ben başladım hüngür hüngür ağlamaya kendimi ne kadar kasmışım bir bilseniz ........
neyse gelelim bize , doğum arasında ebe çıkıp nst mi bağlamaya çalışıyor , doktor sesleniyor ona koşuyor bir bana bakıyor bebek hemşiresiymiş bir bulamadı kalp atışını az daha ölecektim korkudan sonra bulduk.velasıl ben yattım dinliyorum , herkes doğal olarak doğum yapanın başında ..........
eşimi almadılar tabi odaya karşı tarafta doğum olduğu için yalnızım , bir baktım kağıt çıkmıyor basmayı unutmuş ebe teleştan az , dirseğimin üzerine uzandım bakayım dedim sancı bölümünde 46 yazıyor......:26:e ama kağıt çıkmıyor ,seslendim kimse duymuyor beni , neyse bekledim geldiler bastılar düğmeye , doğum bittiği içinde eşimi aldılar yanıma , sonra da eşim baktı bir tane 25 gözüktü sancı saat 01.30 a kadar takılı kaldım ilkinden kağıt çıkmadığı için , anlattım derdimi ama cevap OLURRRRR rahim kendini hazırlıyor , kasılıyor , hazırlık , bünyen zayıf , dinlen , ilişki yasak bla bla bla bla ........... sonra eve geldik yattım ama uyuyamadım gece bacaklarımı açamıyorum ağrım var , sabah yürüyemiyorum , şuan yine biraz gergin karnım ,az ağrımda var doktorum ameliyattaymış çıksın görüşeceğim ............
fıstık şair anne seni nasıl geçti düüğününüz kızçenle oynadınmı bakalım gel de anlat bizlere
iyi olmana sevindim tatlım ben dün eşortman aldım hamile eşortmanı artık onunla geliyorum çok rahat neden baştan beri almamışım dedim.
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar dünkü bunalımdan sonra bugün kısmen daha iyiyim ama içim sıkılmıyor değil dün akşam resmen piskopata bağlamıştım ağla ağla içim çıktı sonrada sızıp kalmışım eşim kızıyor neden çalışıyorsun bırak o zaman çık izne diyor ama ben çocuğuma daha çok vakit kalsın istiyorum ne yapayım
çok daha uygun fiyata ve daha güzelleri var bu bardaklardan. eminönünde bulurum heralde.
benim kayınvalidem benden uzak dursun da başka bişi istemem :)
:) tamam teyzesi yormam:)
canım benim dikkat et dinlenerek yap canım.. iş olsun da dinlenerek yapılır...
hay allah hepimiz birer birer hastanelik oluyoruz...
selam canlarım eve yeni geldim sağlık ocağında rütin kontrol için gitmiştim gitmediğimde ebemiz sürekli arıyor çünkü
tansiyonum 15-8 çıktı ebe çok yüksek dedi ve dinlen bir daha ölçelim dedi ölçüldü normale dönmüş dedi ama 1 hafta sürekli gel takip edelim dedi idrar tahlilinde protoin çıktı ilaç verdi aile hekimi ama bu hafta boyunca protoini sürekli ölçecek ebe doğum öncesi düzene sokalım dedi
dr ise son haftalarda idrarda yollarında sıkıntı normal vücut doğuma kendini hazırladığı için korumayı bırakıyor kasların açılması için hormonlara destek veriyor bu yüzden endişe etme dedi bana verdiği ilacın kesin çözüm olacağını söyledi bakalım bakalım bu hafta hep sağlık ocağına taşınacağım ne olacak işin sonunda
canım biz nilgünle çıktığımızda görmüştük çok pratikler bende alıcam onlardan... Cumartesi günü havuzluhan'a gidicem tekrardan... Umarım bende halledebilirim işlerimi :26::26: Çünki çantayı kapatıp yavaş yavaş arabaya koymak istiyorum.. Ne olur ne olmaz. Baksana topiğin yarısı nerdeyse hastanede :26::26:
evet yaaaaaaaaaaaaaa uzak dursunn senden....kıskanç kaynanaaa...oğlu istanbulaa gidiyor diyee hastalanan, oğlanın peşinee takılıpp gelen kaynanaa
ooo oynamammıııkardeşimin düğünü oluncaaa oynadım canım..yoksa bu halimle kimse beni ayaga bile kaldıramazdıdaaa dombili dombili dolaştım etrafta..kardeşimin arkadaşları, akrabalar falan "hilal hayırlısıylaa bi atlatsaydı şu günü doğurmadan" demişler hamdolsun iyiyizz kızçemle...dünde kızımı görmeye gittik betük teyzesi..maşallahh oda iyiymiş...20 ekime bile kalmaz dedi doktoırumuzzz:18: bekliyoruzzz zeynep hanımıı sabırsızlıklaaa 2900gr 50 cm olmuşş benim kuzummm sancım çıkmadı hamdolsun..19-20-21 civarınsaydı nstde
sen neden o kaa stres yaptında gözyaşı döktün kuzumm?
geçmiş olsun canım...benimde 2 hafta önce 45-50lerde çıktı sancım...dün 19-20-21 civarındaydı korkmaa emii
ben de haftaiçi gidicem inşallah havuzluhana tekrardan...
ben de bugün düşündüm onu biliyo musun. çantayı arabaya koysam mı yoksa görünür bi yerde mi dursa diye... gerçi eşim işe arabayla gitmiyor. kapının önünde duruyor öylece. bişi olsa en yakınımda annem var o atlar gelir hemencecik. yok yok en iyisi evde dursun çantam :)
evettttmahvetti en güzel 10 günümü
canım sen sezeryan mı olucaktın ki doktor 20 ekimden önce olur dedi??
canım hayırlı olsun düğününüz mutluluklar onların olsun zeynep hanımada maşallah rabbime emanet olsun
Valla dinlene dinlene yapıyorum.. Artık çok pc başında oturamıyorum bel ağrılarım başladı... Allahtan oğluşum iyi, izin veriyor da yapabiliyorum
ben de haftaiçi gidicem inşallah havuzluhana tekrardan...
ben de bugün düşündüm onu biliyo musun. çantayı arabaya koysam mı yoksa görünür bi yerde mi dursa diye... gerçi eşim işe arabayla gitmiyor. kapının önünde duruyor öylece. bişi olsa en yakınımda annem var o atlar gelir hemencecik. yok yok en iyisi evde dursun çantam :)
evettttmahvetti en güzel 10 günümü
canım sen sezeryan mı olucaktın ki doktor 20 ekimden önce olur dedi??
neyseee biz bundan sonraki 10 günlere, 10 senelere bakalım...giden gitti napalımm...
yok kuzumm normal olabilir dedi allahın izniyle...zeynepcik iyice aşağılanmış..doğum kanalına ilerlemiş..o yüzden 20 ekime bile kalmayabilir dedi...:18:
sağol kuzummmm...sizdee allaha emanet...dikkat et kendineee ve bebeciğimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?