2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Geçmiş olsun canım, ben diyorum size böyle süslü süslü hazırlıklar yapıp durmayın çocuklar heyecanlanıyor çabuk gelmek istiyor işte....

Geçmiş olsun canım.. Ne oluyor bu bebişlere anlamıyorum.. Sabırsızlar mı ne? allaha şükür öyle gece problemim olmadı hatta hala evden çalışıyorum ama bende korkmaya başladım :26::26:

ay sormayın canım ya bu kasım anneleri kasımı göreneycek gliba şuan ağrım var misal, e bir şey yoksa niye ağrım var iş yapmadım bir şey yapmadım

Kozete:) Geçmiş olsun tatlım.
Bebiklerimiz çok meraklı çıkmaya biz de istiyoruz sabırsızlanıyoruz sanırım artık:=)
Bir yandan da korku ay aman üf

Çok koşturup kuzucuğu yorma ama bak.....

:) tamam teyzesi yormam:)

Selam kızlarr

Nasılsınız ?? Biz yorgunuz, İş geldigece onu yaptık bugünde devam edicez... Sizde ne var ne yok ?

canım benim dikkat et dinlenerek yap canım.. iş olsun da dinlenerek yapılır...

hay allah hepimiz birer birer hastanelik oluyoruz...

canım biz nilgünle çıktığımızda görmüştük çok pratikler bende alıcam onlardan... Cumartesi günü havuzluhan'a gidicem tekrardan... Umarım bende halledebilirim işlerimi :26::26: Çünki çantayı kapatıp yavaş yavaş arabaya koymak istiyorum.. Ne olur ne olmaz. Baksana topiğin yarısı nerdeyse hastanede :26::26:

canım çok geçmiş olsun yorma kendini

ooo oynamammııı kardeşimin düğünü oluncaaa oynadım canım..yoksa bu halimle kimse beni ayaga bile kaldıramazdıdaaa dombili dombili dolaştım etrafta..kardeşimin arkadaşları, akrabalar falan "hilal hayırlısıylaa bi atlatsaydı şu günü doğurmadan" demişler hamdolsun iyiyizz kızçemle...dünde kızımı görmeye gittik betük teyzesi..maşallahh oda iyiymiş...20 ekime bile kalmaz dedi doktoırumuzzz:18: bekliyoruzzz zeynep hanımıı sabırsızlıklaaa 2900gr 50 cm olmuşş benim kuzummm sancım çıkmadı hamdolsun..19-20-21 civarınsaydı nstde

sen neden o kaa stres yaptında gözyaşı döktün kuzumm?

geçmiş olsun canım...benimde 2 hafta önce 45-50lerde çıktı sancım...dün 19-20-21 civarındaydı korkmaa emii

çok daha uygun fiyata ve daha güzelleri var bu bardaklardan. eminönünde bulurum heralde.

benim kayınvalidem benden uzak dursun da başka bişi istemem :)

evet yaaaaaaaaaaaaaa uzak dursunn senden....kıskanç kaynanaaa...oğlu istanbulaa gidiyor diyee hastalanan, oğlanın peşinee takılıpp gelen kaynanaa

:) tamam teyzesi yormam:)

canım benim dikkat et dinlenerek yap canım.. iş olsun da dinlenerek yapılır...

hay allah hepimiz birer birer hastanelik oluyoruz...

Valla dinlene dinlene yapıyorum.. Artık çok pc başında oturamıyorum bel ağrılarım başladı... Allahtan oğluşum iyi, izin veriyor da yapabiliyorum

canım geçmiş olsun dikkat et

ben de haftaiçi gidicem inşallah havuzluhana tekrardan...

ben de bugün düşündüm onu biliyo musun. çantayı arabaya koysam mı yoksa görünür bi yerde mi dursa diye... gerçi eşim işe arabayla gitmiyor. kapının önünde duruyor öylece. bişi olsa en yakınımda annem var o atlar gelir hemencecik. yok yok en iyisi evde dursun çantam :)

evet yaaaaaaaaaaaaaa uzak dursunn senden....kıskanç kaynanaaa...oğlu istanbulaa gidiyor diyee hastalanan, oğlanın peşinee takılıpp gelen kaynanaa

evetttt mahvetti en güzel 10 günümü

canım sen sezeryan mı olucaktın ki doktor 20 ekimden önce olur dedi??

canım hayırlı olsun düğününüz mutluluklar onların olsun zeynep hanımada maşallah rabbime emanet olsun

neyseee biz bundan sonraki 10 günlere, 10 senelere bakalım...giden gitti napalımm...

yok kuzumm normal olabilir dedi allahın izniyle...zeynepcik iyice aşağılanmış..doğum kanalına ilerlemiş..o yüzden 20 ekime bile kalmayabilir dedi...:18:
canım hayırlı olsun düğününüz mutluluklar onların olsun zeynep hanımada maşallah rabbime emanet olsun

sağol kuzummmm...sizdee allaha emanet...dikkat et kendineee ve bebeciğimizeee

Ay esra ben bilmiyorum durumu bikaç gün uzak kaldım neler olmuş, geldi mi kayınvaliden??????

Hilalcim canına değsin iyiki oynamışsın içinde kalmamış....
Ayrıca içinin cız edişini okudum çok içime dokundu benim hiç kardeşim yok her özel günde zamanda bu burukluğu hissederim....
Rabbim sahip olduklarımıza sağlık versin eksikliklerini göstermesin inşallah....

Beysalcım, biraz için şişmiş sanırsam, ağlayıp boşalmışsın, olur öyle bazen, herşey batar, sebebini bilmeden dolarsın da volkan olur için kaynar durur, kendi kendini yersin....
Ağlayıp sıkıntını dökmek en iyisi.....
Kendimizi yıpratmamaya çalışalım diyoruz ama duygusallığımız da hiçbir yerde yok işte, anne olmanın hem duygusal hem fiziksel zorlukları böyle işte....

Hilalcim annemde haftasonu bebek aşağıda duruyor dedi bana ağrı sızı yok ama dönüp dönüp tekmeliyor sadece.. Sende hiç bir rahatsızlık verdimi kızçen ??:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…