2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iyilik kuzum nolsun bizimki de maça bakıyor bende nette vakit geçiriyorum kendinmi yapıyosun şekerlerini buarada ben cici cici pijama takımı almak istiyorum kendime lohusa pijamam var 1tane zaten yeter evde değişik değişik giyerim diyorum lcwdan bakıyorum şimdi varmı bildiğiniz hem uygun hem sempatik güzel pijama alabileceğim biyer:26: ve tabi xl xxl falan bedeni

aa aynı durumdayız kuzum bende lohusa elbisesi arıyorum :))) ama çok vaktim yok kampanyalı şeylere bakmıyorum 1 hafta içinde gelebilelcek şeylere bakıyorum bulamıyorum ben pijamayı burdan bir mağazan aldım 80 tl felandı çok cici sabahlığıda var. ama netten bilmiyorum lcw da yok mu ?

hayırdır inşallah dinlen canım yaa işi bıraktın sıkıntılar arttı mı ne bol su iç çok ilaç kullanmıyorsun dimi belki ağır gelmiştir diye düşündüm:26:

suyu çok içiyorum ama ilaçlarımda hep aynı kullandığım ilaçlar üşütüyorum sanırım kalın giysem terliyorum evde gece gündüz askılı badilerle atletsiz filan dolaşıyorum yoksa yanıyorum sanırım üşüttüm sağol canım benim

heyyyy kızlar napıyorsunuz asagıda su anda oğlum hıckırıyo ay kıyamıyorum ben yıne yaaaa

iyicnm ya sen nasılsın yoksun 2 gundur özledım arkadaşımmmmm
cn sonunda canttaları hazırladım doğuma hazırım

bende kasık ağrısı ve bel ağrısı çok oluyo ya sende varmı?? dün bektım bi ara ama yoktun denk gelmedık sanırım
ben hazırlayamadım henüz neler koydun çantaya???

sorma canım uzun zamandır görüşmüyorduk ve aynı caddede oturuyoruz yani

çok iyi geldi,
ya ben bizim düğünlerde oynamadan duramam bi de kuzenim bütün akrabalarım orda olacak onlarla oynamaya da bayılırım,bilmiyorum inşallah iyi hissederim malum 37.haftaya giricem c.tesi

bende kasık ağrısı ve bel ağrısı çok oluyo ya sende varmı?? dün bektım bi ara ama yoktun denk gelmedık sanırım
ben hazırlayamadım henüz neler koydun çantaya???

cnm kasık agrı yokta uzun sure ayakta kalınca yada sabıt oturuncca belım agrıyo
cnm neler koymadın desen ya yıne kendın-mı kaybettım ama bıkaç eksıgım var cnm ya kendıme sabahlık ve terlık sezon acılmadıhgından kalın sabahlık bulamadım bugun carşıdaydım ve cok yoruldum daha bı kaç yere daha bakıcam
arasa 5 kat koydum cnm herşeyden yarene 4 takım yetmemıştı kustugundan ondan fazla koyayım dedım
5 kat kıyafet
5 kat uzun kol cıtcıtlı badı 3 tane alt zıbın
2 yelek ınce
3 battanıye 1 penye 2 antıbakterıyeller varya fıstıklı onlardan alt acma takımı
20 bez
ıslak mendıl
3 ağız bezı
emzık
bıberon
kucuk suluk
hımmmm aklımda bukadar yazmadıklarım olabılır
kendıme de 3 takım koydum cnm gögus petı ıslak mendıl el havlusu sanırım bukadarcık ama 2 canta yettı bı arasa bı bana

Son düzenleme:

pınar varmıydı sizin orda?? ben bitane kalın gri,kenarı pembe sabahlık aldım ordan..ama nasıl kalın bahtaniye resmen görünce hemen aldım valla malum kış gliyo benim tel. alınsın hepsini çekcem sana
vışşş neler koymuşsunn,,ben ervada bir tek hastane çıkışını koymuştum,, ama 1 gece kalıp sabah eve geldik sen 2 gün kalcan dimi şimdi sezeryan olunca tabi, ama bende bu sefer yedek 1 takım koycam inşşallah,hastane çıkışını bahtaniye,bide polar bahtaniye.

oh oyna cnm dök kurtlarını

cnm ben ordakı pınara yaren taaaa bebekken gelmıştım bana tarıf etsene yerını belkı bu perşembe gelırım fethıye cadde tarafındaydı ama tam yerını hatırlamıyorum bızım burdakı kapandı cnm malesef
cnm farkıdayım abrttım cantayı ama yarende 4 takım yetmedı kustugundan korkumdan dolayı dıyorum ölede bı canta bölede bı canta sonucta dımı ama
cnm sen takımı 3 le ne olur ne olmaz
demek ervada1 katkoydun he oh ne guzel tek canta
cnm bende grı kenarı pembelı buldum am acıx ıstemedım ne kadaraldın cnm sabahlıgı

cnm ınternet sıtesınden buldum şimdik 67 tl yazıyo omu cok guzelmış mavı bıyelısı yokmuydu

inşallah yaa şu aşağı bölgeye tekme yemesem sorun yok ta işte,ters durduğu için ayaklarını aşağıya vurunca ok canım acıyo yaa..

cnm ya benımde öncekı ay öyleydı ınan ay dıye yerımden sıcradıgım oluyodu sanıyodumkı cıkacak malum bölgeden bıyerı

belsa plaza yı biliyosundur,,onun karşısındakınden aldım birkaç dükkanı var orda belsada da var,, ana yarın gel buluşalım kıs:)) bende orda bitane havlu görmüştüm banyoyada onu alcam yarın. olsun sen oy gene ne olur ne olmaz ben ervada öyle kusma falan yaşamadığımdan bilmiyom hiç . 68 di galib fiyatı cnm tm hatırlamıyorum, ben penye sabahlık istemiodum hiç zaten o denk geldi iide oldu başka yerde yokdu hiç öyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…