2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?

beysalım bencede panik yapmakta haklısın ama biraz sakin ol ellerini karnının üzerine koy bakalım tepki verecektir mutlaka ama artık bebişlerin haraketleri eskisi gibi olmayacakmış zaten ama yinede sen öyleden sonrada aynı olur hiç hisssetmezsen doktorunu ara derim bende
ne olur ne olmaz önemli şeyler bunlar..

ben bir gecede çatlak içinde kaldım canım kremlerin çatlamaya faydası olmasada derinleşmemesini sağlarlar kullan yinede en azından nemlendir yani

delikız nasılsın tatlımmm

yaa sen hiç krem kullanmadın mı aman bosver kullansanda işe yaramıyor örneğin benn heryerim catır catır catlıyorrr

ben bir gecede çatlak içinde kaldım canım kremlerin çatlamaya faydası olmasada derinleşmemesini sağlarlar kullan yinede en azından nemlendir yani

Artık öyle yapıcaz napalım :)))
Korkma canım, inşallah bir sıkıntısı yoktur bebeğinin....

günaydın annelerrrrrrrr bugun bız cok mutluyuz benım dogum günüm geceden beri arayan arayana bebısımde ıcımde kıpır kıpır oda kutluyorr:)))

delikız nasılsın tatlımmm

yaa sen hiç krem kullanmadın mı aman bosver kullansanda işe yaramıyor örneğin benn heryerim catır catır catlıyorrr

Kullanmadım canım, çatlak derdim yoktu çünkü, ama geçen haftasonu bi baktım amanın o da nesi, çatlamış yımırta gibim olmuşum....

beysalım snein sadece göbek mi çatladı :2: benim tüm vücuttt
bacakalrımdada var biraz cnaım ama harita olan göbeğim

günaydın annelerrrrrrrr bugun bız cok mutluyuz benım dogum günüm geceden beri arayan arayana bebısımde ıcımde kıpır kıpır oda kutluyorr:)))

Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara bebeğinle ve eşinle:119::119::118::129:

bir de şekerli su yap onu iç ben öyle yaptım bir de limonata. bulemsu diyordu doğumdan 2 gün önce bebek hareeket etmezmiş diye sancın fln yok değil mi?

Son düzenleme:

ewet en iyisi gitmen hem muayene eder belki hem ultrason nst falan için rahatlar hiç olmazsa hadi hayırlı haberlerle dönersin işallah

Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara bebeğinle ve eşinle:119::119::118::129:

ay canımmm çok fena bir durum psikolojim bozulduu benim bacaklarda baya var popom catlıyor göbeğim boydan boya çatlıyor

ben hiç catlamadım önceden pek kiloluydum sora verdim heralde vucudum esneklik kazandı ama annemde fln da yok sadece doğum sırasında bacağımın kilot izi tarafında bir kaç çatlağı var annemin hepsi o teyzelerimde de yok ırsi de olabilir

tamamiyşe genetik bizde çatlağı olmayan yok ne şanslısınızzz

kız bizi boşverde anneannemde 18 kez hamile kalmasına rağmen hiç çatlak yok 9 nu doğumuş bir kısmını düşürmüş bir kısmını aldırmış bir de anneannemin hiç kılı yok sadece bikini bölgesinde var azıcık kaymak gibi valla

bir de şekerli su yap onu iç ben öyle yaptım bir de limonata. bulemsu diyordu doğumdan 2 gün önce bebek hareeket etmezmiş diye sancın fln yok değil mi?
bide onu deneyeyim bakayım. sabah biraz sancım vardı ama şimdi yok tatlım

ewet en iyisi gitmen hem muayene eder belki hem ultrason nst falan için rahatlar hiç olmazsa hadi hayırlı haberlerle dönersin işallah
evet canım yoksa kafama takıp stres yapıcam

ay canımmm çok fena bir durum psikolojim bozulduu benim bacaklarda baya var popom catlıyor göbeğim boydan boya çatlıyor
bozulmasın kuzucuk yapacak bişi yok

maşallah canım benim annemde de çok var ben 20 kilo almıştım o zaman bile böle çatlamamıştım ama sanırım işim zor artık olan oldu zaten

kesinlikle genetik

kantoran yağı sür çatlamaya başlayan yerlere ama hazır kantoran yağı alma eğer imkanın varsa kendin yapabiliyosan daha iyi mesala biz çiçek halindeyken toplarız yaylalardan hakiki zeytinyağıyla 3 ila 6 ay bekletiriz kıpkırmızı olur çok şifalıdır ama tabii herkes bulamayabilir bu otu yani faydasını görürsün bence

kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?

canım endişelenme, en azından azıcık hareket ediyor, doktorun müsait olunca konuş bakalım ne diyecek.

günaydın beysalım burcum ve diğer cici annelerrr

nasılsınızzzz

beysalım meraklanma hemen iyidirrr dinleniyordur annesi

günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın? ev tamam mı yerleştin mi iyice? bebişin nasıl annesi?

nice yıllara canım. senin mutluluğunu hissetmiştir bebişin :)))

canım kantoran yağı çatlaklara iyi geliyor mu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…