kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?
Çocukların hareket alanı kalmadı ki naapsın kuzular.....
Ay bi acayip oldum, çatlamadım çatlamadım geçen haftasonu bir baktım anam yarık yarık olmuşum....
Moralim bozuldu, geç kaldık sanırsam kremler için yaaa....
Çatladıktan sonra bi faydası olmaz de mi onların....??????
Çocukların hareket alanı kalmadı ki naapsın kuzular.....
Ay bi acayip oldum, çatlamadım çatlamadım geçen haftasonu bir baktım anam yarık yarık olmuşum....
Moralim bozuldu, geç kaldık sanırsam kremler için yaaa....
Çatladıktan sonra bi faydası olmaz de mi onların....??????
ben bir gecede çatlak içinde kaldım canım kremlerin çatlamaya faydası olmasada derinleşmemesini sağlarlar kullan yinede en azından nemlendir yani
ben bir gecede çatlak içinde kaldım canım kremlerin çatlamaya faydası olmasada derinleşmemesini sağlarlar kullan yinede en azından nemlendir yani
delikız nasılsın tatlımmm
yaa sen hiç krem kullanmadın mı aman bosver kullansanda işe yaramıyor örneğin bennheryerim catır catır catlıyorrr
Kullanmadım canım, çatlak derdim yoktu çünkü, ama geçen haftasonu bi baktım amanın o da nesi, çatlamış yımırta gibim olmuşum....
bacakalrımdada var biraz cnaım ama harita olan göbeğimbeysalım snein sadece göbek mi çatladı :2: benim tüm vücuttt
günaydın annelerrrrrrrr bugun bız cok mutluyuz benım dogum günüm geceden beri arayan arayana bebısımde ıcımde kıpır kıpır oda kutluyorr:)))
günaydın annelerrrrrrrr bugun bız cok mutluyuz benım dogum günüm geceden beri arayan arayana bebısımde ıcımde kıpır kıpır oda kutluyorr:)))
hareketleri azaldı ama belirli saatlerde düzenli hareketleri vardı akşamdan beri pek yok az önce 1 saate yakın bir sağıma bir soluma uzandm aama tık yok bir sürü su içtim çikolata yedim doktorum ameliyattaymış 1 e doğru gidicem bakaacak
hareketleri azaldı ama belirli saatlerde düzenli hareketleri vardı akşamdan beri pek yok az önce 1 saate yakın bir sağıma bir soluma uzandm aama tık yok bir sürü su içtim çikolata yedim doktorum ameliyattaymış 1 e doğru gidicem bakaacak
bacakalrımdada var biraz cnaım ama harita olan göbeğim
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara bebeğinle ve eşinle:119::119::118::129:
bacakalrımdada var biraz cnaım ama harita olan göbeğim
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara bebeğinle ve eşinle:119::119::118::129:
ben hiç catlamadımönceden pek kiloluydum sora verdim heralde vucudum esneklik kazandı ama annemde fln da yok sadece doğum sırasında bacağımın kilot izi tarafında bir kaç çatlağı var annemin hepsi o teyzelerimde de yok ırsi de olabilir
tamamiyşe genetik bizde çatlağı olmayan yokne şanslısınızzz
bide onu deneyeyim bakayım. sabah biraz sancım vardı ama şimdi yok tatlımbir de şekerli su yap onu iç ben öyle yaptım bir de limonata. bulemsu diyordu doğumdan 2 gün önce bebek hareeket etmezmiş diye sancın fln yok değil mi?
evet canım yoksa kafama takıp stres yapıcamewet en iyisi gitmen hem muayene eder belki hem ultrason nst falan için rahatlar hiç olmazsa hadi hayırlı haberlerle dönersin işallah
bozulmasın kuzucuk yapacak bişi yokay canımmm çok fena bir durum psikolojim bozulduu benim bacaklarda baya var popom catlıyor göbeğim boydan boya çatlıyor
maşallah canım benim annemde de çok var ben 20 kilo almıştım o zaman bile böle çatlamamıştım ama sanırım işim zor artık olan oldu zatenben hiç catlamadımönceden pek kiloluydum sora verdim heralde vucudum esneklik kazandı ama annemde fln da yok sadece doğum sırasında bacağımın kilot izi tarafında bir kaç çatlağı var annemin hepsi o teyzelerimde de yok ırsi de olabilir
kesinlikle genetiktamamiyşe genetik bizde çatlağı olmayan yokne şanslısınızzz
ay canımmm çok fena bir durum psikolojim bozulduu benim bacaklarda baya var popom catlıyor göbeğim boydan boya çatlıyor
kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?
günaydın beysalım burcum ve diğer cici annelerrr
nasılsınızzzz
beysalım meraklanma hemen iyidirrr dinleniyordur annesi
kantoran yağı sür çatlamaya başlayan yerlere ama hazır kantoran yağı alma eğer imkanın varsa kendin yapabiliyosan daha iyi mesala biz çiçek halindeyken toplarız yaylalardan hakiki zeytinyağıyla 3 ila 6 ay bekletiriz kıpkırmızı olur çok şifalıdır ama tabii herkes bulamayabilir bu otu yani faydasını görürsün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?