2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebeklerımız gelsın artık ya gunler gecmek bılmıyor uc boyutluda dogru duzgun bı resmınıde goremedım meraktan olcem nebeye benzıo kuzum acaba dun bebek cantasınıda aldım pumadan spor canta sankı bebek cantası ıcın tasarlanmıs bebtek odamızda elı kulagında gelecek hergun doguracam sanıorum su karın agrılarımdan dolayı pazar gunu eltıım dogum yaptı 15 gun erken oldu hıc eerken dogum rıskı falanda yoktu 37+5te oldu benımkı plesanta prevıadan dolayı 37de sezeryan olcak ama daha erken gelır dıe korkuorum

günaydın millet nasılsınız bakıyım iş teslimine başladığımdan pek giremiyorum ama herkes iyi değil mi?
günaydın canım bulantıların nasıl oldu senin

günaydın canım az sabır az kaldı erdem bey hayırlısıyla en normalinden doğup gelecek

herkese günaydın kızlar güzel 1 gün diliyorum...
nasılsınız iyimi bebişler herşey yolundadır umarım..
günaydınnn...

günaydın canım benim ne rüya görmüşsün aslında benim akşam ki sıkıntımı ve sonrasında kafamdan geçenleri sen rüyanda görmüşsün canım benim sana malum olmuş anlayacağın ne geceydi beee..
eşim dersen yola gitti 10 gün boyunca yok bartın istanbul ve tekirdağı gezip gelecek
sabah abimin telefonuna uyandım en küçük abim anjio olacakmış bayramdan beri abimi görmüyorum zaten anneme yaptıkları için kızgınım ama içim çok kötü oldu varsın nefes aldığını bileyim ama yüzünü görmeyeyim

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Ben cok zorlaniyorum artik hareket ederken yaa sancilarimda oluyo :18:
Bugun 36+1 iz kontrolumuz var 10:30 da oncesinde nst ye girircez bakalim ne alemdeyiz kanala filan yerlesme durumlari var mi
günaydın canım olacak ağrılar hem kız çocuğunun ağrısı pis ağrı olur girer girer çıkar oğlunla kıyaslama erkekler kestirip atmayı severler ya doğumdada öyle oluyorlarmış hemen ağrı sonrasında doğum inşş güzel haberlerler gelirsin canım

dün küçük prensesimi görmeye gittik 1840 gram olmuş kuzucuğum Allahın izniyle şimdilik bi sıkıntı yok doktora küvetini bile pembe aldım eminsiniz dimi kızım olacak sonra pembe küvette yıkanan oğlum olmasın dedim güldü şimdi erkekmiş yanılmışım dermişim dedi bizim gözler faltaşı gibi açıldı:) Kuzucuğum gözlerini hiç açmadı ama dudakları burnu çok güzel ama sanırım aralık bebeği olacak çok tembel :)

günaydın kızlar...

dün gece de hiç uyuyamadım..

kasıklarıma iğne batması gibi ağrılar giriyor sürekli. eşim de benim yüzümden uyuyamadı hiç. sabah işe de gönderemedim onu. kaldırmadı beni. gündüz bu kadar olmuyor da gece çok fena ağrılar başlıyor. Braxton hicks kasılmaları sanırım bunlar.

Birazdan anneme kahvaltıya gidicem, ordan sağlık ocağına, ordan da bebek şekeri kutusu bakmaya... evimize yakın bi yerde istoç diye biyer var, toptancılar çarşısı... fiyatları eminönü ile aynıymış, bakalım inşallah bulurum bişeyler...

hepinizi öpüyorumm...
görüşürüzzz :)

günaydın kızlar..ben peki iyi degilim son günlerde çarpıntılarım çok arttı.nabız 100 ün üzerine cıkıyor.nefes alamamaya, aglamaya başlıyorum dun doktorumla konuştum ,bugün kardiyolojiye görünücem.demir eksikliginde oluyormuş ama ben zaten günde 2 tane demir hapı alıyorum.bakalım.var mı böyle şikayeti olan

Günaydınnn kızlar okuduğum kadarıyla herkes iyi oh ohhhhh ne güzel aman hep böle oluruz işallahhh bebek yatağı konusunda bende park-yatak alanlardanım internetten aldım hem çok güzel hemde çok uygundu yatağını visco almadım tanıdığım bir yorgancıya pamuktan yaptırdım hem sert oldu hemde daha sağlıklı, nevresim takımlarını uyku setlerini herşeyini bu yorgancı akrabaya yaptırdım hepsi % 100 pamuk oldu naylon yada sentetik kumaş seçmedik hııııııı birde eşimle azıcık çeneleştik bebek odasında ayna olmazmış efendim anneciği öyle demiş kadın sadece tlfnda bilirkişilik taslıyo yaaa 10 dk uzağımda oturuyo ya bir gidim bakim şu kıza ne alemde dediği yok hep benim annem koşturuyo 40 yılda bir gelir kayınvalide bir bardak çay içer gider onuda anne alırmısın çay dediğimde BEN ALIRIM KIZIM SALON ÇİÇEĞİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR der uhahahahahaha :84: ayyyy bak yine geldi benim keçiler

Güzel bebekler ve güzel anneler günaydııınnnnnnn..............

Son düzenleme:

günaydın canım. çok fena rüya gördüm canımmmm, ayyy neydi o kız öyle. huysuz çok bilmiş, saygısız sabah çok moralim bozuk uyandım. eşimde diyor bizde öyle kız çıkmaz burcu endişelenme garantisi var sanki :))

eşine Allah kolaylık versin , Allah kavuştursun canım. son günlerde eşler uzağa gitmesin ama ekmek parası iş olsun çalışalım değil mi?

abinede geçmiş olsun. oluyor öyle sıkıcı konular, sağlık olunca insan kıyamıyor.

günaydın canım, geçmiş olsun. ohh alışveriş var. bebek şekerini ben ne zaman halletcem bakalım

beşiği bu model hem çok hafif hemde kullanışlı birde bu sepetten aldım olmaz ama hadi oldu diyelim kayınvalideye falan gider de kazara kalırsam orda bebişim bu sepetin içinde uyur rahat rahat

Eklentiler

• $70-ind-gon-Babymax-Park-Yatak-60-120__35565376_0.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $bebek-sepeti-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
beşiği bu model hem çok hafif hemde kullanışlı birde bu sepetten aldım olmaz ama hadi oldu diyelim kayınvalideye falan gider de kazara kalırsam orda bebişim bu sepetin içinde uyur rahat rahat

park yataklarımız benziyor güzel canım. güle güle kullan.

sepetli beşik çok hoşuma gitti, bayıldım vallahi. güzel günlerde uyutursun inşallah.

2 gündür demir ilacı içmiyorum iyi gibiyim az kaldı biraz daha enerjiğim doğum mu yaklaşıyor acaba?

kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?

günaydın beysalım burcum ve diğer cici annelerrr

nasılsınızzzz

beysalım meraklanma hemen iyidirrr dinleniyordur annesi

günaydın beysalım burcum ve diğer cici annelerrr

nasılsınızzzz

beysalım meraklanma hemen iyidirrr dinleniyordur annesi

günaydın canım ya napıyım korkuyorum akşamdan beri normalde pır pır dönen oğlum çok az hareket etti hele sabahtan beri çok daha az şimdi çikolata yedim ona bile tepki vermedi muhtemelen uyuyor ama işte korkuyorum

kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?

hemen panik olma ama tedbiride elden bırakma rutin hareketlerinin dışında anormal birşey hissedersen doktoru aramakla kalma hastaneye git derim ben geçmiş olsun

hareketleri azaldı korkma , benimki tek tük vyruyor artık ya da saat 11-12 gibi yamuluyor bol su iç oynuyor o zaman bir de sola doğru uzan dio doktorlar benimki si de pek oynamıyorrrrrr bu ara

yaaa normalde 9 ay zaten 36 hafta değilmi her ay 4 hafta ve artı 3 yada 4 günden oluşuyorsa yani bebişinin heran doğmasıda normal ozaman yada doğum kanalına girmesi her bebek 10 günü daha tamamlayim hadi tam 40 haftalık olayımda 9 ay 10 günlük oldum bireee hey maşallah demiyo yani işin espirisi bir yana doğacağı varsa zaten tutamayız rabbimin biçtiği ömür 9 ay 10 günlük doğsada aynı 38 haftalık doğsada aynı yani hayırlısı olsun uzunnnn uzunnnn sağlıklı ömürler nasip etsin.

Son düzenleme:

Çocukların hareket alanı kalmadı ki naapsın kuzular.....

Ay bi acayip oldum, çatlamadım çatlamadım geçen haftasonu bir baktım anam yarık yarık olmuşum....
Moralim bozuldu, geç kaldık sanırsam kremler için yaaa....
Çatladıktan sonra bi faydası olmaz de mi onların....??????

hemen panik olma ama tedbiride elden bırakma rutin hareketlerinin dışında anormal birşey hissedersen doktoru aramakla kalma hastaneye git derim ben geçmiş olsun

hareketleri azaldı korkma , benimki tek tük vyruyor artık ya da saat 11-12 gibi yamuluyor bol su iç oynuyor o zaman bir de sola doğru uzan dio doktorlar benimki si de pek oynamıyorrrrrr bu ara
hareketleri azaldı ama belirli saatlerde düzenli hareketleri vardı akşamdan beri pek yok az önce 1 saate yakın bir sağıma bir soluma uzandm aama tık yok bir sürü su içtim çikolata yedim doktorum ameliyattaymış 1 e doğru gidicem bakaacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…