günaydın canım bulantıların nasıl oldu seningünaydın millet nasılsınız bakıyım iş teslimine başladığımdan pek giremiyorum ama herkes iyi değil mi?
günaydın canım az sabır az kaldı erdem bey hayırlısıyla en normalinden doğup gelecekresim istiyoruz hayat ona göre bende sipariş edicem :)
günaydın canım sanırım herkes iyi biz bu sabah uyanamadık saçma saçma rüyalar gördük kalktığımda başım ağrıyordu bide malum bölgede sızılar var Erdem bey hazırlıklara son sürat devam ediyor ya hayırlısı artık :) iş yerine geldik zaman geçsin die dua ediyoruz iş yerinde son 7 günüm hayırlısıyla sonrasına dayanamıcam çıkıcam
günaydınnn...herkese günaydın kızlar güzel 1 gün diliyorum...
nasılsınız iyimi bebişler herşey yolundadır umarım..
günaydın canım benim ne rüya görmüşsün aslında benim akşam ki sıkıntımı ve sonrasında kafamdan geçenleri sen rüyanda görmüşsün canım benim sana malum olmuş anlayacağın ne geceydi beee..Günaydın kızlar, güzel bir uyku çektim ama sabah gördüğüm rüya sinirlerimi bozdu((
kızımı bebekliğinden genç kızlığına kadar gördüm. hastaneden eve getirir getirmez bizimki bilmişliğe başladı. kendi kıyafetlerini kendi giyordu, şok olduk. hiçbir laf dinlemiyordu, beni hiç sevmiyordu. büyüdü konuşmaya başlayınca adını beğenmedi. genç kızlığında da alıp alıp başını gidiyordu, peşinden sokaklara düşüyordum.(( çok üzgün uyandım ya. çok şükür rüyalarım terstir en azından bu beni rahatlattı.
inşallah sizler iyisiniz.
günaydın canım olacak ağrılar hem kız çocuğunun ağrısı pis ağrı olur girer girer çıkar oğlunla kıyaslama erkekler kestirip atmayı severler ya doğumdada öyle oluyorlarmış hemen ağrı sonrasında doğum inşş güzel haberlerler gelirsin canımGunaydin kizlar nasilsiniz
Ben cok zorlaniyorum artik hareket ederken yaa sancilarimda oluyo :18:
Bugun 36+1 iz kontrolumuz var 10:30 da oncesinde nst ye girircez bakalim ne alemdeyiz kanala filan yerlesme durumlari var mi
günaydın canım bulantıların nasıl oldu senin
günaydın canım az sabır az kaldı erdem bey hayırlısıyla en normalinden doğup gelecek
günaydınnn...
günaydın canım benim ne rüya görmüşsün aslında benim akşam ki sıkıntımı ve sonrasında kafamdan geçenleri sen rüyanda görmüşsün canım benim sana malum olmuş anlayacağın ne geceydi beee..
eşim dersen yola gitti 10 gün boyunca yok bartın istanbul ve tekirdağı gezip gelecek
sabah abimin telefonuna uyandım en küçük abim anjio olacakmış bayramdan beri abimi görmüyorum zaten anneme yaptıkları için kızgınım ama içim çok kötü oldu varsın nefes aldığını bileyim ama yüzünü görmeyeyim
günaydın canım olacak ağrılar hem kız çocuğunun ağrısı pis ağrı olur girer girer çıkar oğlunla kıyaslama erkekler kestirip atmayı severler ya doğumdada öyle oluyorlarmış hemen ağrı sonrasında doğum inşş güzel haberlerler gelirsin canım
günaydın kızlar...
dün gece de hiç uyuyamadım..
kasıklarıma iğne batması gibi ağrılar giriyor sürekli. eşim de benim yüzümden uyuyamadı hiç. sabah işe de gönderemedim onu. kaldırmadı beni. gündüz bu kadar olmuyor da gece çok fena ağrılar başlıyor. Braxton hicks kasılmaları sanırım bunlar.
Birazdan anneme kahvaltıya gidicem, ordan sağlık ocağına, ordan da bebek şekeri kutusu bakmaya... evimize yakın bi yerde istoç diye biyer var, toptancılar çarşısı... fiyatları eminönü ile aynıymış, bakalım inşallah bulurum bişeyler...
hepinizi öpüyorumm...
görüşürüzzz :)
beşiği bu model hem çok hafif hemde kullanışlı birde bu sepetten aldım olmaz ama hadi oldu diyelim kayınvalideye falan gider de kazara kalırsam orda bebişim bu sepetin içinde uyur rahat rahat
günaydın canım bulantıların nasıl oldu senin
günaydın canım az sabır az kaldı erdem bey hayırlısıyla en normalinden doğup gelecek
günaydınnn...
günaydın canım benim ne rüya görmüşsün aslında benim akşam ki sıkıntımı ve sonrasında kafamdan geçenleri sen rüyanda görmüşsün canım benim sana malum olmuş anlayacağın ne geceydi beee..
eşim dersen yola gitti 10 gün boyunca yok bartın istanbul ve tekirdağı gezip gelecek
sabah abimin telefonuna uyandım en küçük abim anjio olacakmış bayramdan beri abimi görmüyorum zaten anneme yaptıkları için kızgınım ama içim çok kötü oldu varsın nefes aldığını bileyim ama yüzünü görmeyeyim
günaydın canım olacak ağrılar hem kız çocuğunun ağrısı pis ağrı olur girer girer çıkar oğlunla kıyaslama erkekler kestirip atmayı severler ya doğumdada öyle oluyorlarmış hemen ağrı sonrasında doğum inşş güzel haberlerler gelirsin canım
park yataklarımız benziyor güzel canım. güle güle kullan.
sepetli beşik çok hoşuma gitti, bayıldım vallahi. güzel günlerde uyutursun inşallah.
günaydın beysalım burcum ve diğer cici annelerrr
nasılsınızzzz
beysalım meraklanma hemen iyidirrr dinleniyordur annesi
kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?
kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?
günaydın canım ya napıyım korkuyorum akşamdan beri normalde pır pır dönen oğlum çok az hareket etti hele sabahtan beri çok daha az şimdi çikolata yedim ona bile tepki vermedi muhtemelen uyuyor ama işte korkuyorum
hemen panik olma ama tedbiride elden bırakma rutin hareketlerinin dışında anormal birşey hissedersen doktoru aramakla kalma hastaneye git derim ben geçmiş olsun
hareketleri azaldı ama belirli saatlerde düzenli hareketleri vardı akşamdan beri pek yok az önce 1 saate yakın bir sağıma bir soluma uzandm aama tık yok bir sürü su içtim çikolata yedim doktorum ameliyattaymış 1 e doğru gidicem bakaacakhareketleri azaldı korkma , benimki tek tük vyruyor artık ya da saat 11-12 gibi yamuluyor bol su iç oynuyor o zaman bir de sola doğru uzan dio doktorlar benimki si de pek oynamıyorrrrrr bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?