2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hamd olsun iyiydi teyzesi ama göremedik tam kuzumu plasenta önun geçiyormuşş guzel poz vermedi bizeee

kızlar bebeğim dün akşamdan beri pek hareketli değil tedirginim az önce biraz uzandım bir kere falan hissettim şimdi çikolata yedim su içtim bekliyorum ne kadr daha hareket etmesse arıyayım doktoru?

canım bende senin gibi hissediyorum bu aralar 2 gündür filan azaldı dr. arasam laf sayacak offffffffffffffffff offffffffffffffffffff

canım kantoran yağı çatlaklara iyi geliyor mu :26:

kantaron herşeye iyi geliyor benim ilk sezeryan dikiş izlerime bile iyi geldi kaldiki 9 sene önce beni resmen yorgan diker gibi dikmişlerdi doğum evi sağolsun, sonra elimi kestim adaha geçenlerde kemiğim görünüyodu doktor dikiş atamam dedi uyuşturmadan dedi o elim kantaronla et birbrini tuttu 3 gün içinde ya daha biçok şey var

canım bende senin gibi hissediyorum bu aralar 2 gündür filan azaldı dr. arasam laf sayacak offffffffffffffffff offffffffffffffffffff

valla bende gidince söylenebilir yani çok esprili benim doktor kızma olarak değilde takılır muhtemelen ama kusura bakmasın benim içimin rahat etmesi gerekiyor

valla bende gidince söylenebilir yani çok esprili benim doktor kızma olarak değilde takılır muhtemelen ama kusura bakmasın benim içimin rahat etmesi gerekiyor

valla benimki biraz kaprisli geçen gittiğimde anlatmıştım hissetmiyorum diye sen hissizsen çocuk napsın demişti

günaydın kızlar.

biz doktordan ancak gelebildik. bebek hareketlerine çok dikkat edin.dünden beri kızım çok az hareket ediyordu.bugün rapor almak için doktora gittiğimde birde baktıkki suyum azalmış.nst ye girdik. nst de ara ara 40larda sancım çıktı.allahtan bebeğin kalp atışlarında ve benden bebğe giden kan akışında sorun yok. ama cuma sabah tekrar beni görecek. günde 4 lt su içmeliymişim. yürüyüşü yasakladı.işten eve gidince hemen yatıp dinlenmemi söyledi.
rapor işim de kaldı.doktor öncelikle bebeğin sağlığı, raporu hallederiz dedi.

tam doktora gitmeye hazırlanırken tekmeler savurmaya başladı erdem bey benimle oyun oynuyor resmen bende vazgeçtim gitmedim sizede haber vereyim dedim kızlar

ya böyle dedin kafamı karıştırdın ama şimdi benimki akşamdan beri az hareketli idi şimdi başladı önce tekmelemeye şimdide hıçkırık tuttu sıkıntı yoktur herhalde dimi

tam doktora gitmeye hazırlanırken tekmeler savurmaya başladı erdem bey benimle oyun oynuyor resmen bende vazgeçtim gitmedim sizede haber vereyim dedim kızlar

Ne yalan söyleyeyim aklımdan da geçmişti tam doktora giderken başlarsa tekmelemeye diye , naz tuz yapıyorlar şimdiden bize......:)))

Ne yalan söyleyeyim aklımdan da geçmişti tam doktora giderken başlarsa tekmelemeye diye , naz tuz yapıyorlar şimdiden bize......:)))

valla alel acele yemekhaneye çıktım en azından çorba içiyim diye orada başladı tekmelemeye sonra hıçkırık tuttu şimdi durdu

slm arkadaşlar, beni hatırlayanlar. sudem34 msj yazmış . nasılsın diye. sizede yazayım belki merak edenler vardır. İkiz bebeklerim 28. haftada dünyaya gelmişti. Hala küvözdeler. iki ayrı hastanedeler. süt sağıp götürüyorum. kızım bir aydan fazla oksijen cihazına bağlı kaldı. kısacası kötüyüm canlarım, hem de çok kötüyüm. yazacaklarım iç açıcı olmayacaklar, isterseniz hiç okumayın bu döneminizde. minicik parmaklarından sapsarı saçlarından bahsedeceğim yerde, kalbindeki açıktan, sağ böbrekteki büyümeden, akciğerlerindeki kanamadan, her ikisininde beyindeki kanamadan ve bunlara bağlı olarak, spastiklik, hidrosefali (beyinfelci), motor hareketleri yapamama, körlük, sağırlık gibi risklerle karşı karşıya yaşıyorum. Bu kanamalar bunlara yol açıyormuş.Doktorlarla konuşmaktan korkuyorum artık. Doğumda oksijensiz kalınmış ve buna bağlı beyin kanaması geçirdiler. Birinde bu kanama da artış oldu. diğeri geriledi. Ancak bu kanamalar kalıcı hasarlar bırakmış olabilirmiş. Bu hasarlar oldumu yani çocuklar özürlümü değilmi bunu bilemiyoruz. doktorlarda bizde bilemeyiz bunu ancak bir yaşına kadar takip edip, hareketlerinden anlayacağız. aylarına göre yapmaları gereken hareketler olacakmış. SEvip koklamam gereken zamanlarda gözlerine bakacağım, görüyorlarmı diye, uyutacağım zamanlarda nefesine bakacağım apne oldumu nefes alıyormu diye, ne zaman anne der diye beklemektense acaba zekası yerinde olacakmı diye bakacağım gözlerine belki o hiçbirşeyden habersizce gülen gözlerle yüzüme bakarken benim içim parçalanacak bunları düşünürken.. işte bunları yaşıyorum canlarım, çaresizim yani.

canım arkadaşım çok büyük bir imtihandasın rabbim yardımcın olsun inşallah bahsedilen kötü ihtimallerin hiçbiri olmaz ve bebeklerinle sağlıklı bir şekilde kavuşup büyütürsün dualarımız seninle hep aklımızdasın umudunu kaybetme rabbime sığın o herşeyi iyi bilir RAbbim yar ve yardımcın olsun

canım benim belki ilk defa yazıyorum sana rabbim büyük hep beraber dua ederiz senin ve bebeklerin için yer gök dua üzerine kurulu rabbim sana sabırlar versin güçlü ol demek istiyorum ama bu sıkıntıları yaşamayanda bilemez sen Allah'a sığın isyan etme rabbimde kuzucuklarına güç kuvvet şifa versin rabbim yardımcınız olsun

slm arkadaşlar, beni hatırlayanlar. sudem34 msj yazmış . nasılsın diye. sizede yazayım belki merak edenler vardır. .

Rabbim sizi bu imtihandan sağ sağlim çıkarsın inşallah....
Korkuların boşa çıkar inşallah, evlatlarınla gülüp oynarken bugünleri silersin zihninden....
Rabbim evlatlarına ve sana güç kuvvet sağlık versin canım....

hamd olsun iyiydi teyzesi ama göremedik tam kuzumu plasenta önun geçiyormuşş guzel poz vermedi bizeee

olsun canım az kaldı kavuşlacağız zaten.

geçmiş olsun canım. baya kısıtlama gelmiş sana, inşallah hemen düzelir sıkıntıların.

gözün aydın canım, rahatladık.

seni topikçe çok merak ettik, çok dua ettik. ben kayınvalideme de anlatmıştım durumu her gördüğümde senin bebişlerini soruyor. yani duyan herkes dua ediyor canım senin yavrularına. seni uzun bir süreç bekliyor, o yüzden Allah sana sabır gönlüne huzur versin. bebeklerin ikiside inşallah düzelecek canım. senin yaşadığın sıkıntının tarifi yok, dediğin gibi alıp okşamak varken acabalarlazamanın geçiyor. Allah kimseye bunu yaşatmasın. Allahtan şifa diliyorum yavrularına. inşallah sapasağlam büyürler. tüm rahatsızlıklar birer olasılık olarak kalır, unutulur gider. ne kadar üzülsekte sen kendinden haber ver mutlaka.

evt canım hepımız cok merak ettık senı cok zor zamanlardan gecıyorsunuz aılecek umarım bunlar sadece olasılık olarak kalırlar ve bebeklerını saglıkla kucagına alıp evınıze göturursunuzz dualarımız senınle

ya böyle dedin kafamı karıştırdın ama şimdi benimki akşamdan beri az hareketli idi şimdi başladı önce tekmelemeye şimdide hıçkırık tuttu sıkıntı yoktur herhalde dimi

tekmeliyorsa iyi cnm. benim bebişim o kadar az hareket ediyorki anlatamam. hareket ettiği zaman da çok az hissedebiliyorum.benim bebeğim tekme atmıyordu kaç gündür.
bence sende sıkıntı yoktur ama içim rahatlasın diyorsan yine de doktora görün.

Allah yardımcın olsun,inşallah bütün endişelerin boşa çıkar ve evlatlarını sağlıkla kucağına alırsın.allah isterse ne mucizeler yaratır,dualarımız sizinle hayırlı haberlerle gelirsin umarım.

cnm Allah sana ve bebişlerine şifa versin.dualarımız seninle olacak.İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.sakın isyan etme ve sadece allaha sığın.

Allah yardımcın olsun kardeşim Rabbim korusun evlatlarını evlatlarımızı sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…