2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaaa aynı gun gıtmışız bız ozman senınle bende 34+2 deydım ışte
bızım aras beyde 2900 gr mı
aramızda 3 gun var senınle degılmı cnm bebeış dönmezse gel 29 ekım bebesı yap sende

normal derken hanı duz renk anlamında hahaha
cnm ya pek öle allı pulluuda takmamda bunları böyle yapıyolar gösterırım bı ara mavısı gelmedı daha
3 unu toptan gösterırım artık

normal derken normal desenli tülbentler varya onlardan hiç mi takmıyon yani? taam gösterirsin merak ettım..ben ervada hiç almamışım tülbent falan ööle kaldım:) şimdigene doldurcam ne var ne yok:) aa bu arada arasın park yatağınıda gördüm çok güzel mşıll mışıll uyusun ordaa inş..

aaa cnm sen bu cuma mı gıtcennnnnn
be haftaya perşembe 2 haftada bır bızım son kontrolde 10 gun sora oucak oda secıcez anestesı uzmanıyla göuşcez ayyy heyecan oldum bı anda

aaaa aynı gun gıtmışız bız ozman senınle bende 34+2 deydım ışte
bızım aras beyde 2900 gr mı
aramızda 3 gun var senınle degılmı cnm bebeış dönmezse gel 29 ekım bebesı yap sende

Valla dönmezse dr geçen hafta"3 hafta sonra alabiliriz"demişti belki de bayramda önce gelir sıpa,aslında 29 ekim süper bi tarih ama kısmet bakalım

senin ki aras benim ki uras ne güzel :)

HE AYNEN ŞIMDIK ANLAŞTIK
cnm sende ervada oh ne guzel kucucuk cantaylamı gıttın ne
sağol cnm park yatak ıcın ya bızım ev komple kahve krem evladımın yatagıda öle oldubenım odamda öle aslında genelde canlı renkler oluyo ama bende tamtersı zor buldum bu rengı nevresım takımı canlandırcak o bıraz dha renklı sen aldınmı cnm

ben ervada bi tek bebek çantasıyla gittim işte:))) bu sefer artı bir çanta daha olcak kendi ihtiyaçlarım:) bıde ana kucağı taşıncaz hastaneye artık:) alışık deilim okadar kalabalık gitmeye:)) ilşkinde hiç bişey almamışım yanıma baksana:)) yatk odanda durcak dimi park yatak .bnece tam erkek bebek yatagı olmuş severim ağır renkleri,benım ervadan kalma mobilya beşik var,, onu çıkarıcaz..içindekı nevresimide tutunculuydu,gecen gun yıkadım onları:) ervanın bebişte resmi vardı galiba gösteririm msn den

Valla dönmezse dr geçen hafta"3 hafta sonra alabiliriz"demişti belki de bayramda önce gelir sıpa,aslında 29 ekim süper bi tarih ama kısmet bakalım

senin ki aras benim ki uras ne güzel :)

aaa gelmez gelmez bak onlar sımdıden kanka

aras uras 29 ekım bebı olular ınşlalla cnm ya

oh ne guzel ay hatırlamadım ay ne guzel renk tonları secmışın cn ya benım ıkı takımda pembe puff
annem aldı bak bunlar bı uyku setı bı nevresım takımı bızım odaya koycaz cnm ya sız

ayy bayıldım mavisinin rengine çok tatlıı..erva da beşik alırkende nevresimi alırkende ikinci ya erkek olursa diye üşünmüştüm öyle de oldu:)) evt yatak odada durcak..msn yı açsana buldum resmi

ayy bayıldım mavisinin rengine çok tatlıı..erva da beşik alırkende nevresimi alırkende ikinci ya erkek olursa diye üşünmüştüm öyle de oldu:)) evt yatak odada durcak..msn yı açsana buldum resmi

bende buyuyen yatak almakla hata yaptım
verdım onu kocaman cok yer kaplıyo odada uyku setı nevresım zaten hep pembe ortada bıeşy yok anlıcagın

günaydın millet nasılsınız bakıyım iş teslimine başladığımdan pek giremiyorum ama herkes iyi değil mi?

resim istiyoruz hayat ona göre bende sipariş edicem :)

günaydın millet nasılsınız bakıyım iş teslimine başladığımdan pek giremiyorum ama herkes iyi değil mi?

günaydın canım sanırım herkes iyi biz bu sabah uyanamadık saçma saçma rüyalar gördük kalktığımda başım ağrıyordu bide malum bölgede sızılar var Erdem bey hazırlıklara son sürat devam ediyor ya hayırlısı artık :) iş yerine geldik zaman geçsin die dua ediyoruz iş yerinde son 7 günüm hayırlısıyla sonrasına dayanamıcam çıkıcam

herkese günaydın kızlar güzel 1 gün diliyorum...
nasılsınız iyimi bebişler herşey yolundadır umarım..

ewet artık çok az kaldı:) sen 37. hasftayı tam dolduracak mısın? hemen hemen aynı tarihlerde ayrılıyoruz ama aramızda 1 hafta var doğum için?

Son düzenleme:
ewet artık çok az kaldı:) sen 37. hasftayı tam dolduracak mısın? hemen hemen aynı tarihlerde ayrılıyoruz ama aramızda 1 hafta var doğum için?

canım ben normalde 37. haftayı tam dolduracam ama çıktığım zaman dolmayacak iznim var onunla birleştirecem çıktığımda 37. haftaya yeni girmiş olacam yani

Günaydın kızlar, güzel bir uyku çektim ama sabah gördüğüm rüya sinirlerimi bozdu ((

kızımı bebekliğinden genç kızlığına kadar gördüm. hastaneden eve getirir getirmez bizimki bilmişliğe başladı. kendi kıyafetlerini kendi giyordu, şok olduk. hiçbir laf dinlemiyordu, beni hiç sevmiyordu. büyüdü konuşmaya başlayınca adını beğenmedi. genç kızlığında da alıp alıp başını gidiyordu, peşinden sokaklara düşüyordum. (( çok üzgün uyandım ya. çok şükür rüyalarım terstir en azından bu beni rahatlattı.

inşallah sizler iyisiniz.

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Ben cok zorlaniyorum artik hareket ederken yaa sancilarimda oluyo :18:
Bugun 36+1 iz kontrolumuz var 10:30 da oncesinde nst ye girircez bakalim ne alemdeyiz kanala filan yerlesme durumlari var mi

canım benim ters rüyalar uzmanım kızçen seni çoook sevecek sen merak etme kuzum

Bugun 36+1 iz kontrolumuz var 10:30 da oncesinde nst ye girircez bakalim ne alemdeyiz kanala filan yerlesme durumlari var mi

hepimiz aynıyız tatlım hadi inşallah güzel haberlerle gel bizi merakta bırakma

günaydın canım, güzel haberlerle gel inşallah.

gerçekten artık çok zor oldu hareket etmek uyumak. ama son aydayız bu kadarıda normal. yeterki yatağa bağlanmayalım riskimiz oluşmasın. ben şüpheleniyorum bebiş, kanala yönelmiş olabilir.

canım benim ters rüyalar uzmanım kızçen seni çoook sevecek sen merak etme kuzum

hepimiz aynıyız tatlım hadi inşallah güzel haberlerle gel bizi merakta bırakma

sağol canım. inşallah ya bebeişlerimiz iyi huylu anasına babasına saygılı insanlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…