aaa bak iyi hatırlattın terlik kalmıştı benim de.
Geçen perş.gittim en son,bu cuma çağırdı gidicem kısmetse bende 36+6 olucam hakkaten çok heyecanlı
2900 civarındaydı bakalım 1 haftada aldı mı?
normal derken hanı duz renk anlamında hahaha
cnm ya pek öle allı pulluuda takmamda bunları böyle yapıyolar gösterırım bı ara mavısı gelmedı daha
3 unu toptan gösterırım artık
aaa bak iyi hatırlattın terlik kalmıştı benim de.
Geçen perş.gittim en son,bu cuma çağırdı gidicem kısmetse bende 36+6 olucam hakkaten çok heyecanlı
2900 civarındaydı bakalım 1 haftada aldı mı?
aaaa aynı gun gıtmışız bız ozman senınle bende 34+2 deydım ışte
bızım aras beyde 2900 gr mı
aramızda 3 gun var senınle degılmı cnm bebeış dönmezse gel 29 ekım bebesı yap sende
normal derken normal desenli tülbentler varya onlardan hiç mi takmıyon yani? taam gösterirsin merak ettım..ben ervada hiç almamışım tülbent falan ööle kaldım:) şimdigene doldurcam ne var ne yok:) aa bu arada arasın park yatağınıda gördüm çok güzel mşıll mışıll uyusun ordaa inş..
HE AYNEN ŞIMDIK ANLAŞTIK
cnm sende ervada oh ne guzel kucucuk cantaylamı gıttın ne
sağol cnm park yatak ıcın ya bızım ev komple kahve krem evladımın yatagıda öle oldubenım odamda öle aslında genelde canlı renkler oluyo ama bende tamtersı zor buldum bu rengı nevresım takımı canlandırcak o bıraz dha renklı sen aldınmı cnm
Valla dönmezse dr geçen hafta"3 hafta sonra alabiliriz"demişti belki de bayramda önce gelir sıpa,aslında 29 ekim süper bi tarih ama kısmet bakalım
senin ki aras benim ki uras ne güzel :)
ben ervada bi tek bebek çantasıyla gittim işte:))) bu sefer artı bir çanta daha olcak kendi ihtiyaçlarım:) bıde ana kucağı taşıncaz hastaneye artık:) alışık deilim okadar kalabalık gitmeye:)) ilşkinde hiç bişey almamışım yanıma baksana:)) yatk odanda durcak dimi park yatak .bnece tam erkek bebek yatagı olmuş severim ağır renkleri,benım ervadan kalma mobilya beşik var,, onu çıkarıcaz..içindekı nevresimide tutunculuydu,gecen gun yıkadım onları:) ervanın bebişte resmi vardı galiba gösteririm msn den
oh ne guzel ay hatırlamadım ay ne guzel renk tonları secmışın cn ya benım ıkı takımda pembe puff
annem aldı bak bunlar bı uyku setı bı nevresım takımı bızım odaya koycaz cnm ya sız
Eki Görüntüle 522813 Eki Görüntüle 522814
ayy bayıldım mavisinin rengine çok tatlıı..erva da beşik alırkende nevresimi alırkende ikinci ya erkek olursa diye üşünmüştüm öyle de oldu:)) evt yatak odada durcak..msn yı açsana buldum resmi
resim istiyoruz hayat ona göre bende sipariş edicem :)kızlar napıyonuzzz, eşim maça bakıyor canım sıkıldı, sipariş ettiğim şekerler gelmiş hem magnet aldım hemde kutu şeklinde 70 tane aldım ama yetmiycek bir takviye daha yapmayı düşünüyorum, siz napıyonuzzz.
günaydın millet nasılsınız bakıyım iş teslimine başladığımdan pek giremiyorum ama herkes iyi değil mi?
resim istiyoruz hayat ona göre bende sipariş edicem :)
günaydın canım sanırım herkes iyi biz bu sabah uyanamadık saçma saçma rüyalar gördük kalktığımda başım ağrıyordu bide malum bölgede sızılar var Erdem bey hazırlıklara son sürat devam ediyor ya hayırlısı artık :) iş yerine geldik zaman geçsin die dua ediyoruz iş yerinde son 7 günüm hayırlısıyla sonrasına dayanamıcam çıkıcam
ewet artık çok az kaldı:) sen 37. hasftayı tam dolduracak mısın? hemen hemen aynı tarihlerde ayrılıyoruz ama aramızda 1 hafta var doğum için?
canım benim ters rüyalar uzmanım kızçen seni çoook sevecek sen merak etme kuzumGünaydın kızlar, güzel bir uyku çektim ama sabah gördüğüm rüya sinirlerimi bozdu((
kızımı bebekliğinden genç kızlığına kadar gördüm. hastaneden eve getirir getirmez bizimki bilmişliğe başladı. kendi kıyafetlerini kendi giyordu, şok olduk. hiçbir laf dinlemiyordu, beni hiç sevmiyordu. büyüdü konuşmaya başlayınca adını beğenmedi. genç kızlığında da alıp alıp başını gidiyordu, peşinden sokaklara düşüyordum.(( çok üzgün uyandım ya. çok şükür rüyalarım terstir en azından bu beni rahatlattı.
inşallah sizler iyisiniz.
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Ben cok zorlaniyorum artik hareket ederken yaa sancilarimda oluyo :18:
Bugun 36+1 iz kontrolumuz var 10:30 da oncesinde nst ye girircez bakalim ne alemdeyiz kanala filan yerlesme durumlari var mi
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Ben cok zorlaniyorum artik hareket ederken yaa sancilarimda oluyo :18:
Bugun 36+1 iz kontrolumuz var 10:30 da oncesinde nst ye girircez bakalim ne alemdeyiz kanala filan yerlesme durumlari var mi
canım benim ters rüyalar uzmanım kızçen seni çoook sevecek sen merak etme kuzum
hepimiz aynıyız tatlım hadi inşallah güzel haberlerle gel bizi merakta bırakma
canım benim ters rüyalar uzmanım kızçen seni çoook sevecek sen merak etme kuzum
hepimiz aynıyız tatlım hadi inşallah güzel haberlerle gel bizi merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?