2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım rabbım bebeklerıne sıfa versın saglıklı hayrlı evlatlar olmayı nasıp etsın inşaallah zor bı sınavdasın herseyın ılacı dua bol bol dua et bebeklerıne

Çok üzüldüm cnm.Allah en kısa zaman da sağlıakla kavuşmayı nasip etsin bebişlerine dualarımız seninle...

selam millet nasılsınız....çok yoğunum eylül ayından beri fazla siteye giremiyorum iyice yorulduk canlar 2 hafta daha çalışayım diyordum ama sanırım haftaya izne ayrılmam gerekecek :26: sizler nasılsınız herhesler iyidir umarımm

Canım ne zamandır seni merak edip duruyorduk bizde,Allahım en yakın zamanda şifalarını versin inşallah yavrularının,sabırla bekle inşallah hasarsız bi şekilde evlerine,annelerine dönerler..

Merhabalar arkadaşlar...yavaş yavaş şafak saymaya başladık artık hepimiz.bugün doktor kontrolümüz vardı bizim doğum için görüştük doktorumla epudural sezeryan düşünüyorum sezeryan için gün aldık doktorumdan normal doğum tarihim 8 kasımdan tam 1 hafta öncesi 1 kasım da olacak doğumum.benim gibi doğum tarihi belli olanlar varmı ve doğum şekli için ne düşünüyorsunuz normalmi sezeryanmı doğum yapacaksınız.daha öncedende doğum yapmış olan tecrübeli arkadaşlar tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.hatta başka bir topik bile açabiliriz konu ile ilgili çok güzel olur.

canım hayırlısı olsun senin şakaf netleşmiş rabbim yar ve yardımcımız olsun kuzularla annelerinin peki sezeyanı kendinmi istedin cnm.ben sorun olmazsa normal düşünüyorum hayırlısı artık

Cok gecmis olsun canim evet seni cok merak ediyorduk yasadiklarin cok kolay seyler deil ama mukafatida ona gore olacak ins bol bol dua et insallah bebeislerin sagliklarina kisa surede kavusurlar tek duamiz bu sana da allahim sabir kolaylikversin

Kizlar doktordan geldik hersey yolunda nst de sancim filan cikmadi kizim 2550 gr 46 cm olmus kilosu az geldi bana zaten doktorda dedi ogluna gore bu daha ufak diye kendimde cok kilo,almisim dikkat et dedibolbol yuruyus yap dedim yuruyemiyorum kramp giriyor bol sut yogu ve soda ic yurumen lazim dogum icin dedi:18:Haftaya pers tekrar gidicez o zamana kadar kendim kilo verip kizima biraz aldirsam iyi olacak:26:

içim paramparça oldu... gözlerimden yaşlar süzüldü... kıyamam bebeklerine ve sana... Allahım sana sabır, evlatlarına şifa versin.. dilerim Rabbimden mucizelerin en büyüğü gerçekleşir senin için ve söylenenlerin hiç birisi olmaz sapasağlam yanında olur yavruların...

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım benimkide o kdardı son kontrolde küçük değil korkma bence

slm kızlar ben de aranıza katılıyım dedim alırsanız tabi :)) 14 kasım benim de beklenen doğum tarihim..ama normal mi sezaryen mi daha belli değil tabi..ben bişe sormak istiyorum içinizde mutlaka bilen vardır..doğum kolaylaştırıcı şeyler varmıdır bu konudaki bilgilerinz neler??

Allah yardımcın olsun canım... Devamlı dua ediyorum sana.. Annemede anlattım oda ediyor.. İnşallah bebeklerinde bir sorun olmayacak sağ salim çıkacaklar hastaneden.. Çok güçlü bebeklermiş hala savaşıyorlar böyle düşün... Onların bu çabasına allahım yardım edecek sana da bebeklerine de.. Habersiz bırakma bizi..

çok büyük geçmiş olsun gözlerim dolu dolu okudum allah kimseyi evladıyla sınamasın ben amniosentez için gittiğimde odada bir bayan vardı ikizleri için bekleyen onun gözyaşlarıda hiç durmamıştı acaba o ne yaptı umarım iyidir bu gibi durumlarda teknolojiden nefret ediyorum çünkü bazen bişeyleri bilmemek bilmekten daha iyidir sonuçta ÖLECEĞİNİ BİLDİĞİNİ HALDE ÇILDIRMAYAN TEK VARLIK İNSANOĞLUMUŞ, evlat acısı zor hele hele göz görgüsü dahada zordur birde sağlıklı sıhhatli olduğunu bilip evlat hasreti çeken vardır hepsi zor işte (

ay ay yyerim o minik kuşu ben,olsun annesi sağlıklı olsun da takma fazla evet bu haftalar kalsiyumu arttırmamız gerekiyor.sakın kilo vermek için uğraşma en iyisi yürümek ama işte kramp varsa zor,magnezyum vermediler mi kramplar için?

sercun canım şunu unutmaki bizler birer sınavdayız hepimiz ayrı ayrı şeylerle test ediliyoruz..
inşallah bebeklerinde bu zor dönemi atlatacaklar ve sağlıkla evlerine dönecekler dualarımız seninle
sende sabırlı ol canım evet belki çok zor ama yapacağımız başka hiç bişey yok hepimizi neler bekliyo bilemiyoruz..

beysalcım sen ne yaptın gittinmi doktora canım oluşun nasıl?
benimde epi durel sezeryan olacak doktorumun önerisi budur banada son tarihim kasım 11 ama büyük 1 ihtimalle kasımın başı gibi alırız dedi doktorum..

emos sen benim bildiğim tanıdığım emossun dimi yoksa yanılıyomuyum?

gitmedim canım tam hazırlandım gidiyordumki önce tekmelemeye sonrasındada hıçkırmaya başladı gitmedim bende şuan yine sakin ama akşam hareket ettiği saatte etmesse yine o zaman giderim olmassa bakıcam artık

merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu görüşmeyeli kaç ay oldu bir sürü sorun bitmek bilmeyen problemler şükürler olsun şuan iyiyiz sizleri çok özledim yazamasamda cepten takip edebildim yatarak geçirmek zorunda kaldıgım bir dönemdi her kontrole gittiğimde korka korka acaba bebişime bişey oldumu suyumuz azaldımı problem çıktımı diyerek geçirdiğim onca ay. sercun arkadaşımızın bebekleri dilerim iyi olurlar bütün kalbim onlarla duydugum günden beri dua ediyorum Allahım hepimizin bebişlerini korusun...

çok sevindim canım evet eğer bu düzensizlik devam ederse gidersin ..
ama eminim bebişin iyi ..

sanada çok geçmiş olsun olsun bunların hepsi unutulur canım yeterki bebişler ityi olsun tek duamız bu..

eveeettt evett o benim..baya ayrı kaldım sahalardan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…