baya rahatlattın beni canım ya çok sağol Allah razı olsun
ah kuzum ya aynısını bende yaşıyorum, 9 ay boyunca rahatsızlık çekmedim çok rahat bi hamilelik geçirdim bende
ama şu son günlerde endişelerle dolanıyorum hep, Rabbim hepimizin yavrularını korusun
kızlar bana müsade uykum gelmişken hemen değerlendireyim, 3-4 saat sonra uyanırım kesin yine bel ağrılarından, rutin oldu artık
iyi geceler güzel anneler ve melekleri
onu duymuştum canım, spinal de epidural da da oluyormuş baş ağrısı ama herkeste değil, onu kesin sorucam ki hiç dayanamam o ağrıya
tek istediğim bebeğimin ilk anını görebilmek bu yüzden genel istemiyorum canım bakalım hayırlısı,
bu arada Kasım anneside olamıcam
günaydın canım benim evet ben açtım topiğimi bu hafta son Allahın izniyle sonra bende uykumu alıp gelicem :)beysalım genelde topiği sen acıyosun gunaydınnnnn tatlım
kızlar hepınıze hayırlı mesaıler
günaydın canım benim evet ben açtım topiğimi bu hafta son Allahın izniyle sonra bende uykumu alıp gelicem :)
hafta sonu cumartesi eşimin doğum günüydü sabah erken kalktım ona güzel bir kahvaltı hazırladım sonrasında evimi toparladım ve eşime güzel mamalar yapmaya başladım sonraaa doğum günüsünü kutladık hediyemi verdim güzel geçti tabi yorulduğum için başka bir faaliyetimin olması mümkün olmadı . cumartesi akşamdan annemden gelen telefonla yüreğimiz ağzımıza geldi annemle babam erzuruma gezmeye gitmişlerdi annem aradı eşimi istedi acil bizim eve git demiş eşim bir anda sıçradı koşturmaya başladı ben tabi şok neoluyor diyorum ses çıkmıyor sonra hırsız girmiş dedi bir sorun yok dedi çıktı ben evde dört döndüm n eoldu ne oldu diye neyseki birşey alamamış ama neredeyse abimle karşılaşıyorlarmış polisler falan baya bir aksiyonlu bir akşam oldu anlayacağınız sonrada uyumuşum..
dünde annemin evine gittik o parmak izi falan alınan yerleri temizleyelim diye ama tabi annem bana yaptırmadı kovaladı beni arkadaşımın düğünü vardı ona gittik sonrada evimize döndük yorucu bir hafta sonuydu anlayacağınız ay ne çok konuştum :)
günaydın canım doğum gününüz kutlu olsun hep birlikte nice güzel yıllara..
bebişinizle..
bu arda çok geçmiş olsun canım..
allahtan zarar verememiş hhem abine hemde size ..
allahım hepimizi böyle insanlardan korusun..
günaydın canım benim evet ben açtım topiğimi bu hafta son Allahın izniyle sonra bende uykumu alıp gelicem :)
hafta sonu cumartesi eşimin doğum günüydü sabah erken kalktım ona güzel bir kahvaltı hazırladım sonrasında evimi toparladım ve eşime güzel mamalar yapmaya başladım sonraaa doğum günüsünü kutladık hediyemi verdim güzel geçti tabi yorulduğum için başka bir faaliyetimin olması mümkün olmadı . cumartesi akşamdan annemden gelen telefonla yüreğimiz ağzımıza geldi annemle babam erzuruma gezmeye gitmişlerdi annem aradı eşimi istedi acil bizim eve git demiş eşim bir anda sıçradı koşturmaya başladı ben tabi şok neoluyor diyorum ses çıkmıyor sonra hırsız girmiş dedi bir sorun yok dedi çıktı ben evde dört döndüm n eoldu ne oldu diye neyseki birşey alamamış ama neredeyse abimle karşılaşıyorlarmış polisler falan baya bir aksiyonlu bir akşam oldu anlayacağınız sonrada uyumuşum..
dünde annemin evine gittik o parmak izi falan alınan yerleri temizleyelim diye ama tabi annem bana yaptırmadı kovaladı beni arkadaşımın düğünü vardı ona gittik sonrada evimize döndük yorucu bir hafta sonuydu anlayacağınız ay ne çok konuştum :)
herkese günaydın ve güzel 1 hafta diliyorum kızlar..
umarım kimsede bi sıkıntı yoktur..
benim yarın son bunun için keyifim yerinde ama haftasonu oldukça yorucuydu açıkçası..
şu isim işine bende çok takıldımya
eşim tutturdu iki isim olsun diye bende tek isim olsun diyorum
aslında benim istediğim ismide beğeniyo ama ille bi isim daha koymak istiyo
benim koymak istediğim isim beril oda evet beril güzel ama yanındada şimal olsun yani şimal beril diyo..
ne yapıcağımı bilmiyorum anlıyacağınız..
şöle okuyarak giderken rastladım hemen bi önemli bilgi vereyim istedim kızlar bende acil sezeryana alındım spinal ile doğum yaptım sonrasında anestezi doktorunun sölemi üzerine bol kahveli neskafe, türk kahvesi tükettim ama öle bir bardak felan değil günde 5 bardak felan 2 gün boyunca hiç başım ağrımadı çok şükür he bide başınız yukarıda yatmalısınız kesinlikle verilen madde bos sıvısından daha az yoğunlukta olduğundan baş aşağı geldiğinde anında çok şiddetli baş ağrısı yapıyor. inşallah sizler rahat doğumlar yaparsınız ama ben spinali önermiyorum bi endikasyon yok ise epidural olun derim ben çok hissettim çünkü
canım doktorun verdiyse ihmal etme bebekte bir şekilde enfeksiyon geçerse erken doğuma bile sebep oluyormuş dikkatli ol kuzucumkızlar günaydın size bir şey danışmak istiyorum benim baştan beri idrar tahlillerimde hep bakteri lökosit fln çıkıyor dr sürekli antibiyotik yazıp duruyo en son yine yazdı ama ben almıcam su içerek fln atlatayım diyorum ama acaba bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun sonuçta antibiyotik kullanınca da geçmiyo yanma vs yok sadece arada kasıklarım ağrıyo dr. da enfeksiyondan dedi napıyım ben :26:
amin canım ne güzel doğum günnünü kutlamışlar işte çok şükür son iş haftamız tabi senin gibi aktif bir teyzoş buna sevinmiyordur ama ben evimde yapmak istediğim işler için seviniyorum bebeişimin eşyalrı ile ilgilenicem evimi temizlicem mamalar hazırlıcam falan ondan seviniyorum yani :)Günaydın arkadaşlar, güzel bir haftasonu geçirdik. son çalışma haftamıza girdik :)))
günaydın canım. eşinin doğum gününü kutlarım. benimde dün gece tüm arkadaşlarım toplanmış doğum günümü kutluyorlardı, balınlar şekerler aman çok mutlu oldum. benim doğum günüm geçti oysaki :)
geçmiş olsun bu arada. hırsız cana mala zarar vermemiş çok şükür. Allah korusun, kimsenin başına gelmesin böyle olaylar.
günaydın canım. iyi tatiller sana şimdiden :) iki isim olayını ben sevmiyorum. beril çok güzel isim. inşallah tek beril olur.
bir bebiş daha gelmiş. Allah bahtını açık etsin yavrunun. doğum hikayeni okudum zor zaman bebiş erken gelmiş ama zeynep bebiş kendini toparlamış çok şükür.
canım doktorun verdiyse ihmal etme bebekte bir şekilde enfeksiyon geçerse erken doğuma bile sebep oluyormuş dikkatli ol kuzucum
canım doktorun verdiyse ihmal etme bebekte bir şekilde enfeksiyon geçerse erken doğuma bile sebep oluyormuş dikkatli ol kuzucum
amin canım ne güzel doğum günnünü kutlamışlar işte çok şükür son iş haftamız tabi senin gibi aktif bir teyzoş buna sevinmiyordur ama ben evimde yapmak istediğim işler için seviniyorum bebeişimin eşyalrı ile ilgilenicem evimi temizlicem mamalar hazırlıcam falan ondan seviniyorum yani :)
kızlar günaydın size bir şey danışmak istiyorum benim baştan beri idrar tahlillerimde hep bakteri lökosit fln çıkıyor dr sürekli antibiyotik yazıp duruyo en son yine yazdı ama ben almıcam su içerek fln atlatayım diyorum ama acaba bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun sonuçta antibiyotik kullanınca da geçmiyo yanma vs yok sadece arada kasıklarım ağrıyo dr. da enfeksiyondan dedi napıyım ben :26:
kızlar günaydın size bir şey danışmak istiyorum benim baştan beri idrar tahlillerimde hep bakteri lökosit fln çıkıyor dr sürekli antibiyotik yazıp duruyo en son yine yazdı ama ben almıcam su içerek fln atlatayım diyorum ama acaba bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun sonuçta antibiyotik kullanınca da geçmiyo yanma vs yok sadece arada kasıklarım ağrıyo dr. da enfeksiyondan dedi napıyım ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?