2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ıyı geceler tatlım benım bol dua edelım hepımızı ıcın ay benım bel agrıları bırden bıre bıttı
bebk kanala gırmeye başlayınca bel agrı ve mıde yanmalrı gecermış ay benı bebe duştumu yollara bılemedım zaten ıyıcede aşağı ındı karnım

beysalım genelde topiği sen acıyosun gunaydınnnnn tatlım
kızlar hepınıze hayırlı mesaıler

ben harıl harıl isim arıyorum ya bu hamilelik takvimimin içine doğmuş olmalı ayyyy okusanıza yazanları

şöle okuyarak giderken rastladım hemen bi önemli bilgi vereyim istedim kızlar bende acil sezeryana alındım spinal ile doğum yaptım sonrasında anestezi doktorunun sölemi üzerine bol kahveli neskafe, türk kahvesi tükettim ama öle bir bardak felan değil günde 5 bardak felan 2 gün boyunca hiç başım ağrımadı çok şükür he bide başınız yukarıda yatmalısınız kesinlikle verilen madde bos sıvısından daha az yoğunlukta olduğundan baş aşağı geldiğinde anında çok şiddetli baş ağrısı yapıyor. inşallah sizler rahat doğumlar yaparsınız ama ben spinali önermiyorum bi endikasyon yok ise epidural olun derim ben çok hissettim çünkü

bizde doğum hikayemizi paylaştık biraz uzun ama :) hepinize sağlılı sıhhatli vaktinde doğumlar dileriz şimdi zeynebimin beslenme zamanıııı:)

beysalım genelde topiği sen acıyosun gunaydınnnnn tatlım
kızlar hepınıze hayırlı mesaıler
günaydın canım benim evet ben açtım topiğimi bu hafta son Allahın izniyle sonra bende uykumu alıp gelicem :)
hafta sonu cumartesi eşimin doğum günüydü sabah erken kalktım ona güzel bir kahvaltı hazırladım sonrasında evimi toparladım ve eşime güzel mamalar yapmaya başladım sonraaa doğum günüsünü kutladık hediyemi verdim güzel geçti tabi yorulduğum için başka bir faaliyetimin olması mümkün olmadı . cumartesi akşamdan annemden gelen telefonla yüreğimiz ağzımıza geldi annemle babam erzuruma gezmeye gitmişlerdi annem aradı eşimi istedi acil bizim eve git demiş eşim bir anda sıçradı koşturmaya başladı ben tabi şok neoluyor diyorum ses çıkmıyor sonra hırsız girmiş dedi bir sorun yok dedi çıktı ben evde dört döndüm n eoldu ne oldu diye neyseki birşey alamamış ama neredeyse abimle karşılaşıyorlarmış polisler falan baya bir aksiyonlu bir akşam oldu anlayacağınız sonrada uyumuşum..
dünde annemin evine gittik o parmak izi falan alınan yerleri temizleyelim diye ama tabi annem bana yaptırmadı kovaladı beni arkadaşımın düğünü vardı ona gittik sonrada evimize döndük yorucu bir hafta sonuydu anlayacağınız ay ne çok konuştum :)

herkese günaydın ve güzel 1 hafta diliyorum kızlar..
umarım kimsede bi sıkıntı yoktur..
benim yarın son bunun için keyifim yerinde ama haftasonu oldukça yorucuydu açıkçası..
şu isim işine bende çok takıldımya
eşim tutturdu iki isim olsun diye bende tek isim olsun diyorum
aslında benim istediğim ismide beğeniyo ama ille bi isim daha koymak istiyo
benim koymak istediğim isim beril oda evet beril güzel ama yanındada şimal olsun yani şimal beril diyo..
ne yapıcağımı bilmiyorum anlıyacağınız..

günaydın canım doğum gününüz kutlu olsun hep birlikte nice güzel yıllara..
bebişinizle..

bu arda çok geçmiş olsun canım..
allahtan zarar verememiş hhem abine hemde size ..
allahım hepimizi böyle insanlardan korusun..

Allaha şükür canım benim çok teşekkür ederim.

kızlar günaydın size bir şey danışmak istiyorum benim baştan beri idrar tahlillerimde hep bakteri lökosit fln çıkıyor dr sürekli antibiyotik yazıp duruyo en son yine yazdı ama ben almıcam su içerek fln atlatayım diyorum ama acaba bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun sonuçta antibiyotik kullanınca da geçmiyo yanma vs yok sadece arada kasıklarım ağrıyo dr. da enfeksiyondan dedi napıyım ben :26:

Günaydın arkadaşlar, güzel bir haftasonu geçirdik. son çalışma haftamıza girdik :)))

günaydın canım. eşinin doğum gününü kutlarım. benimde dün gece tüm arkadaşlarım toplanmış doğum günümü kutluyorlardı, balınlar şekerler aman çok mutlu oldum. benim doğum günüm geçti oysaki :)

geçmiş olsun bu arada. hırsız cana mala zarar vermemiş çok şükür. Allah korusun, kimsenin başına gelmesin böyle olaylar.

günaydın canım. iyi tatiller sana şimdiden :) iki isim olayını ben sevmiyorum. beril çok güzel isim. inşallah tek beril olur.

bir bebiş daha gelmiş. Allah bahtını açık etsin yavrunun. doğum hikayeni okudum zor zaman bebiş erken gelmiş ama zeynep bebiş kendini toparlamış çok şükür.

canım doktorun verdiyse ihmal etme bebekte bir şekilde enfeksiyon geçerse erken doğuma bile sebep oluyormuş dikkatli ol kuzucum

amin canım ne güzel doğum günnünü kutlamışlar işte çok şükür son iş haftamız tabi senin gibi aktif bir teyzoş buna sevinmiyordur ama ben evimde yapmak istediğim işler için seviniyorum bebeişimin eşyalrı ile ilgilenicem evimi temizlicem mamalar hazırlıcam falan ondan seviniyorum yani :)

canım doktorun verdiyse ihmal etme bebekte bir şekilde enfeksiyon geçerse erken doğuma bile sebep oluyormuş dikkatli ol kuzucum

ya canım içiyorum antibiyotik de geçmiyo işte bıktım artık ilaç kullanmaktan da zaten her gün 6 tane hapım var yok nidilat yok progestan yok vitaminler.. antibiyotik de kullandım baya ama yine çıkıyo işte başka bi dr.a gitmiştim bi ara idrarda yine böyle bakteri fln çıkmıştı dr kültür de yaptı orda üreme çıkmadı o yüzden ilaç vermem dedi bu dr hemen dayıyo antibiyotiği offf :26:

bende aynı senin gibi düşündüğüm için seviniyorum canım. erken gelmesini istemiyorum bebeğimin. o yüzden bol bol dinlenmek istiyorum.

bencede al ilaçlarını canım. allah korusun bebeği bu enfeksiyonlar çok etkiliyor.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım son haftalarınız nasıl geçiyor şekerler
ben bir selam verip kaçacağım gene kızkardeşimle çarsıda bulusacağız bebişe teyzesinin hediyesini falan alacağız anneannesi bir kaç sey daha al diye tembihledi onlarıda alacağız baya yoğun bir gün olacak anlıyacağınız
gece uyuyamadım zaten söylemsi ayıp başıma gelmeyen bişey geldi bağsur memesi hemde serce parömağımdan daha kocaman bir meme peydah oldu bende geceden beri sıcak su torbasına oturmalar kremlemeler fayda vermedi kocaman bişey canım acıyor elimde olsa gözümün gördüğü yer olsa iğne batırıp kanatacağım yengemden bildiğim kadarıyla o meme kanamadan geçmiyormuş :26:
beysalım demek eşinin doğum günüydü nice beraber güzel yıllara inşş eşimin doğum günüde cuma idi ama malesef yanımızda değildi
burcucum senin doğum günün ne zamn dı hiç bahsetmedin :44:nice güzel yıllara güzel arkadaşım

Selam cnm,

Bence ilaçlarını almayacaksan bile 3 lt den fazla su içmeye çalış ve tuvaletin olmasa bile tuvalete gidip biraz bekle, çünki bebekler büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyorya o da mesanede birazcık 1-2 damla bile olsa idrar kalmasına sebep oluyormuş ve o da dikkat edilmezse sürekli enfeksiyona neden oluyormuş. Tuvaletini yaptıktan sonra bile azıcık bekle. Yararı olduğu söyleniyor. Bir de sevebilirsen kızılcık marmelatı veya şerbeti idrar yolları için aşırı yararlı. Ben tadını sevmiyorum ama yararı olsun diye arada bir bir tatlı kaşığı bir bardak suya karıştırıp içiyorum. Bebeğe hiç bir zararı yok hem de aşırı c vitamini.

Geçmiş olsun, sevgiler...

Sende ki oran nasıl biliyorum ama bende de her seferinde 4-5 lökosit 15-20 de epitel hücre çıkar şu ana kadar dokorum bana antibiyotik vermedi ama benim oran çok azdı.sendeki fazla ise arkadaşların dediği gibi mutlaka kullan az kaldı zaten az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…