teyzeleri yardım etsin bizeeee
Ayy aynı kafa espri.. Hadi hayırlı olsun.. Çok güzel gerçekten Yusuf Eymen.. Darısı başıma.. Bende bir bulsam kesin ismini..
cnm benım ya ışte d degılımı cok kötu olmuş dımı
ay neysekı su böbrek sorunu yok su anda ama daha neler cıkcak arkadaşım bakalım hep senı n yuregını hoplatıyolar sonra bışey yok
yersız yere strese sokuyolar cnm senı ya kı bıde sende sağlık sektörundesın
Canim ya ben upuzun tatiller yaptim, annemlerde kaldim falan.. Tabii sirf zaman gecsin diye, bi sorun oldugundan degil yani :) neyseki kazasiz belasiz son aya giriyoruz hamdolsun :) dogum yapan oldu mu aramizda?
kızlar hadı sut vaktııııııııı
sorma ben en azından araştırıp soruşturuyorum çok şükür imkanım var ama ya olmayanlar rabbim korusun hep dua ediyorum gerçekten ben sağlıkçıyım kendi hastanemde padişah gibiyim ama başka bilmediğim yerde bende zorlanıyorum Allah hep güler yüzlü insan evlatlarıyla karşılaştırsın hiç unutmuyorum bi hastam vardı ameliyat olacak uyutmadan konuştum sohbet ettik teyzemle uyuttuk hastayı bitti ameliyat gönderdim tanımıyorum ama teyzeyi aradan 1 sene geçti biz ev ararken o teyze tanıdı beni evine aldı ikramlarda bulundu gözlerinden tanıdım seni dedi dünya okadar küçükki
Artık ağzımdan burnımdan süt fışkırcak varyagündüz 4 bardak içiyorum gece de yanıma bi bardak alıyorum. Umarım bu kadar beslenme bebişlere yarıodur
cnm doğru dıyosun ya rabbım ıyılerın elıne duşursun hepımızı
ay teyzede ne guzel olmuş cnm ya ınsan ne kadar mutlu olur ay ne kadar cok ınsan göruyosunuz dımı ne tur vakalar
hahah bana sut deme dıcek pozısyona gelmışın tatlım ay ben 2 bardak ıçıyorum
bı adettte calsıyum ıcıyorum o zaten 1 lt sut degerındeymış aya bakalım bende perşembe görcem yaramışmı yavrucuguma
ay normalde deseler hıc böle ıcmemmde ınsan evladı ıcın ııcyo yıyoyo
En son geçen hafta Pazartesi gitmiştik hala tersti, salı günü doğum yapacağım hastanede randevumuz var yine bakıcaklar hala ters ise sezeryan için randevu verilcek. Bizimde muhtemelen bayramda olucak canım :18:
Hayırlısı diyorum artık, bizim sıpalar yerlerini sevdiler hiç niyetleri yok dönmeye baksana
Aynen varya benim sıpada cılız die işte son bi haftadır yüklendim bende calsiuma peynirden yumurtadan ve içimi bayan o pekmezden ne kadar nefret etsemde paşa paşa yiyoruz,aman onlar iyi olsunlar da.
cnm artık herşeyın hayırlısı dımı ama
bakalım ne durumda olucak
ay bakalım faydası olcakmı merak ettım cnm
ne zman kontrol
Öyle tabi canım vardır bundada bir hayır, bakalım bi doktorla görüşelimde ama muhtemelen epidural isticem, genel istemiyorum inşallah gerekte kalmaz :18:
sizin tarih belli oldu mu kuzum
muzda acayip fayda ediyormuş günde 1 tane yiyorum ben
Öyle tabi canım vardır bundada bir hayır, bakalım bi doktorla görüşelimde ama muhtemelen epidural isticem, genel istemiyorum inşallah gerekte kalmaz :18:
sizin tarih belli oldu mu kuzum
aynen tatlım ya
ben genel olucam tatlım nasıp olursa kızımdada öle oldum cok rahat gectı bugun ekım topiğinde camoka yazmış 1 haftadır baş ağrısında serum ıgne herşey kullanıyomuş epudural öle etkı yapmış mutlaka gıttıgınde sor cnm
muzda acayip fayda ediyormuş günde 1 tane yiyorum ben
cnm benım tarıh 29 ekım nasıp olursa tabı tutabılırsem o zmana kadar
onu duymuştum canım, spinal de epidural da da oluyormuş baş ağrısı ama herkeste değil, onu kesin sorucam ki hiç dayanamam o ağrıya
tek istediğim bebeğimin ilk anını görebilmek bu yüzden genel istemiyorum canım bakalım hayırlısı,
bu arada Kasım anneside olamıcam
onu duymuştum canım, spinal de epidural da da oluyormuş baş ağrısı ama herkeste değil, onu kesin sorucam ki hiç dayanamam o ağrıya
tek istediğim bebeğimin ilk anını görebilmek bu yüzden genel istemiyorum canım bakalım hayırlısı,
bu arada Kasım anneside olamıcam
ay bende bı sevmem muzu bı sevmem kı sorma kumlu kumlu mıyış mıyış
ama hergun kızım yerken yemege calışıyorum ama bende duydum cnm
azöncede yazdım ekım topiğinden bı arkadaş epudural le sezeryan oldu cnm bı haftadır seru falan takıyolarmış baş ağrısı gecmıyomuş neden oluyo tatlım o durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?