2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
teyzeleri yardım etsin bizeeee

Ayy aynı kafa espri.. Hadi hayırlı olsun.. Çok güzel gerçekten Yusuf Eymen.. Darısı başıma.. Bende bir bulsam kesin ismini..

Ne güzel yavaş yavaş isimler de belli olmaya başlamış ama biz kasım anneleri olarak bu isim konusunda baya bi geç kaldık sanırım bizimde yeni belli oldu Alp Demir olacak oğluşumun adı allah nasip kısmet olursa.Alp Yaman ı çok istemiştim ama eşim beğenmedi Yaman köpek adıymış eşim ne istedi dersiniz Alpaslan neyse sonunda anlaştık.ama baran yağız ege oğuz deniz murat levent sevdiğim isimlerdendir

sorma ben en azından araştırıp soruşturuyorum çok şükür imkanım var ama ya olmayanlar rabbim korusun hep dua ediyorum gerçekten ben sağlıkçıyım kendi hastanemde padişah gibiyim ama başka bilmediğim yerde bende zorlanıyorum Allah hep güler yüzlü insan evlatlarıyla karşılaştırsın hiç unutmuyorum bi hastam vardı ameliyat olacak uyutmadan konuştum sohbet ettik teyzemle uyuttuk hastayı bitti ameliyat gönderdim tanımıyorum ama teyzeyi aradan 1 sene geçti biz ev ararken o teyze tanıdı beni evine aldı ikramlarda bulundu gözlerinden tanıdım seni dedi dünya okadar küçükki

Canim ya ben upuzun tatiller yaptim, annemlerde kaldim falan.. Tabii sirf zaman gecsin diye, bi sorun oldugundan degil yani :) neyseki kazasiz belasiz son aya giriyoruz hamdolsun :) dogum yapan oldu mu aramizda?

ohhh ıyı yapmışın cnm
2 doğum var tatllım buı sercun erken dönemde yaptı bebiler kuvezde
bıde jasmınun erken doğum yaptı bebgı ıyı su anda

cnm doğru dıyosun ya rabbım ıyılerın elıne duşursun hepımızı
ay teyzede ne guzel olmuş cnm ya ınsan ne kadar mutlu olur ay ne kadar cok ınsan göruyosunuz dımı ne tur vakalar

Artık ağzımdan burnımdan süt fışkırcak varya gündüz 4 bardak içiyorum gece de yanıma bi bardak alıyorum. Umarım bu kadar beslenme bebişlere yarıodur

hahah bana sut deme dıcek pozısyona gelmışın tatlım ay ben 2 bardak ıçıyorum
bı adettte calsıyum ıcıyorum o zaten 1 lt sut degerındeymış aya bakalım bende perşembe görcem yaramışmı yavrucuguma
ay normalde deseler hıc böle ıcmemmde ınsan evladı ıcın ııcyo yıyoyo

cnm doğru dıyosun ya rabbım ıyılerın elıne duşursun hepımızı
ay teyzede ne guzel olmuş cnm ya ınsan ne kadar mutlu olur ay ne kadar cok ınsan göruyosunuz dımı ne tur vakalar

amin canım amin ben bi ilçede çalışıyorum ama kalp dışında herşey yapılıyor beyin filan hep var diğerleri valla insanların duaları yetiyo bana çok şükür

Aynen varya benim sıpada cılız die işte son bi haftadır yüklendim bende calsiuma peynirden yumurtadan ve içimi bayan o pekmezden ne kadar nefret etsemde paşa paşa yiyoruz,aman onlar iyi olsunlar da.

cnm artık herşeyın hayırlısı dımı ama
bakalım ne durumda olucak

Aynen varya benim sıpada cılız die işte son bi haftadır yüklendim bende calsiuma peynirden yumurtadan ve içimi bayan o pekmezden ne kadar nefret etsemde paşa paşa yiyoruz,aman onlar iyi olsunlar da.

ay bakalım faydası olcakmı merak ettım cnm
ne zman kontrol

cnm artık herşeyın hayırlısı dımı ama
bakalım ne durumda olucak

Öyle tabi canım vardır bundada bir hayır, bakalım bi doktorla görüşelimde ama muhtemelen epidural isticem, genel istemiyorum inşallah gerekte kalmaz :18:
sizin tarih belli oldu mu kuzum

Öyle tabi canım vardır bundada bir hayır, bakalım bi doktorla görüşelimde ama muhtemelen epidural isticem, genel istemiyorum inşallah gerekte kalmaz :18:

aynen tatlım ya
ben genel olucam tatlım nasıp olursa kızımdada öle oldum cok rahat gectı bugun ekım topiğinde camoka yazmış 1 haftadır baş ağrısında serum ıgne herşey kullanıyomuş epudural öle etkı yapmış mutlaka gıttıgınde sor cnm

muzda acayip fayda ediyormuş günde 1 tane yiyorum ben

ay bende bı sevmem muzu bı sevmem kı sorma kumlu kumlu mıyış mıyış
ama hergun kızım yerken yemege calışıyorum ama bende duydum cnm
azöncede yazdım ekım topiğinden bı arkadaş epudural le sezeryan oldu cnm bı haftadır seru falan takıyolarmış baş ağrısı gecmıyomuş neden oluyo tatlım o durum

cnm benım tarıh 29 ekım nasıp olursa tabı tutabılırsem o zmana kadar

onu duymuştum canım, spinal de epidural da da oluyormuş baş ağrısı ama herkeste değil, onu kesin sorucam ki hiç dayanamam o ağrıya
tek istediğim bebeğimin ilk anını görebilmek bu yüzden genel istemiyorum canım bakalım hayırlısı,
bu arada Kasım anneside olamıcam

muzda acayip fayda ediyormuş günde 1 tane yiyorum ben

bebekler muzu çok seviyor gerçekten ki en çokta kilo yapan meyvedir,
bende her gün bir tane yemeye çalışıyorum, yalnız sütle aramız hala bozuk bi türlü kaynaşamıyoruz

cnm benım tarıh 29 ekım nasıp olursa tabı tutabılırsem o zmana kadar

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım, tarihte güzelmiş

cnm bende ekım annesıyım ve burdakı pek cok kışı ekım annesı olcak

ay bende kızımda hep öle ıstemıştım ama benım dr um yan etkılerınden dolayı yapmıyo
dr u yıne aynı ve ben yıne genel olucam

canım epidural ve spinalde olan baş ağrısı istenmeyen bir yan etki fakat herkeste olmuyor olma sebepleri sıvı açığı ameliyat sonrası dinlenememek ve spinal işleminin birçok kez denenmesi ameliyattan önce biz hastalarımıza belirli bi miktar serum veriyoruz sıvı açığı olmasın diye ve sonrasında günde en az 3 lt su içmesini söylüyoruz kafeinli içecekler nescafe türk kahvesi bunlar yardımcı şeyler içebilir fazlaya kaçmadan ayrıca mecbur olmadıkça ayağa kalkmamak düz şekilde yatmak ani hareketlerden kaçınmak gerekiyor sen neden genel olacaksın canım özel bi sebebi varmı sen mi istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…