sezeryanla dogum yapacak günü belli olanlar var mı
günaydın anneler
geceleri yatarken çok zorlanıyorum yönümü sadece lavabo molalarında değiştiriyorum yattığım yerden kalkıyorum anlicanız. .ayrıca soldan çok sağa yatmak daha mutlu ediyor nedense beni.... kalbime baskı oluyor sanki.... ilk zamanlar böyle değildi aslında ama şimdilerde böyle....
Ben şu an 37 yim,ama dr 39 gibi alırız dedi tabi tam net tarih belirlemedik büyük ihtimal bayramdan önce
benimde doktor çok kararsız kaldı birde bayramda bi kaçgün yokmuş bayramdan sonraya bıraksam ya bayramda tutarsa diyorum bayramdan önce alsa çok mu erken diyorum öyle karşık ondan soruyorum sizlere bak biz aynı haftadaymışız
iyi akşamlar fıstıklar bir iş gününün daha sonuna geldik kaldı 4 gün hayırlısıylaaaa
iyi akşamlar fıstıklar bir iş gününün daha sonuna geldik kaldı 4 gün hayırlısıylaaaa
Dualarımız tüm doğuma giden anne adaylarıyla beraber inşallah sorunsuz birşekilde kucağına alırsın yawrunu darısı bizlere ama sanırım en geç doğum yapacak olan benim 6 kasım saat 11 de bakalım şimdilik tekrar hayırlı uğurlu olsun ve allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Evet canım bende beklemeye o yüzden korkmuştum ama dr um ben sormadan söyledi sağolsun bayramda burdayım diye,ama benimki ters pozisyonda o yüzden 40 a kadar beklemenin bi anlamı yok eğer dönmezse diyo.
kakalarını yiyebiliyorlarmış ya bi de
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Bugün kontrolüm vardı nst ye girdik normal, kalp grafiği çekildik normal, kan tahlili ve glikoz bilmem ne normal anestezi uzmanıyla görüştük epidural sezeryan dedi aranızda en ucuz doğum yapacak olnda yine benim heraldeyani burda sezeryan 350 epidural içinde +300 toplam 650 tl hoş o kadar para veriyoruz ama saolsun bu suriyeliler hem vergisiz ücret ödüyor hemde öncelik onların ben hem daha fazla para ödüyorum hemde sıra bekliyorum şaştım kaldım wallahi yaaaaaaaaa
canım neredesin sen ? ben senden de ucuza yapıcam :) sezeryan olursak oda-bebek ve anne bakımı, tahlilleri herşey dahil 400 tl, epidural farkı da 100 tl :) doktorum da amerikadan gelen bir uzman , hastane de çok iyi. biz de Ş.urfa'dayız.
ohhh ne kadar güzel ya benim 1500 normalde sezaryende , ayrıca eğer epidural istersem +600 tl daha vermem lazımmış
Ben normalde istanbul'da yapacaktım 2150 tl fiyat almıştık + epidural. Sonra uçağa binmem yasaklandığı için mecburen burada kendi doktorumda yapıcam. Vallahi ben anlamıyorum aynı hastaneler farklı şehirlerde olunca bile fiyat farkı çok var sonuçta bir doğum yani neden böyle uçuk fiyatlar anlamıyorum. Sadece şehir farkı malesef.
Bu arada canım doğum günün kutlu olsun.
aynen öyle ya paraya döküyorlar artık sağlığı ,e bizde bebeğimiz için her şey iyi olsun diye veriyoruz mecburen ama aslında bana kalsa çok gereksiz bu fiyat başka şehirde olsam 3/1 fiyatına yapabilirdim yani
çok teşekkür ederim canım
kızlar acil cevap 38+1 planlı sezeryan için erken bir tarih mi sizce ? bugun doktorum bu tarıhı verdıde
sezeryanla dogum yapacak günü belli olanlar var mı
Canım bana da 38+3 yada 38+4 dedi dr.um..
benim doktorum sezeryan olursam 38 in başı değil ancak sonuna doğru alırım, riski göze alırsan 38+1 de alırım dedi.. Haftasını dolduran bebeklerde bile akciğer gelişimi bazen tam olmayabiliyormuş ne kdr geç alırsak o kdr iyi dedi. 40 beklemeyiz ama 38 sonu 39 başı dedi.
Bizim daha netleşmedi ama 5 yada 6 sı dedi dr. 6 kasım ı secicem büyük ihtimalle 38+4 oluyor o zaman .. cumartesi kontrolüm var bi konuşiim bu konuyu..kuzenlerimden biri 38+5 te digeri 38+6 te sezeryan olmuşlardı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?