2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

suan bebegınlesin inşallah ALLAH hayırlı ugurlu etsin ......

Günaydın kızlar..

Sedefcim ,allah yardımcın olsun umarım kolay bır dogum gecırmıssındır..
Darısı bizlerin basınaa..
Artık zor kalkıyorum yataktan sanırım uyumak ıstıyorumm işe zor gelıyorum..
Sizde öylemısınız kızlar

günaydın cici anne adayları :)

ben şöyle sıcacık tutacak önden düğmeli şık polar pijama takımı almak istiyorum önerebileceğiniz site var mı? aslında penye 2 adet kullanışlı pijama takımları aldım ama onlar beni aralıkta üşütür polar pijama takımına ihtiyacım var

benım gecen seneden var polar pıjama takımım dogumdan sonra olucakmı bılmıyrm ama
kompedanlar oluyor ya ıc camasırcı ordan almıstım cokta sıcak tutuyorduuu
oraya bakabılırsınn canım

selam canım. inşallah canım sağlıcakla kavuşuruz hepimiz yavrularımıza. oğluşun çok mu acıtıyor annesiiiii, çıksında ısıralım o ayakları.

ahhh sedef yine yaptın yapacağını. çok hüzünlendim, gözlerim doldu. belki bu saatte bebeğini kucaklıyorsundur. inşallah kazasız belasız kavuşmuşsundur yavruna. hemencecik toparlanıp çıkarsınız hastaneden inşallah. Allah kolay doğum sağlık versin ikinizede.

günaydın canım. ne güzel ya ne zaman ayrılacağın kesin. ben ne olacağım acaba benimde randevum c.tesi bakalım ne dicek doktor

günaydın kızlar...

yarın son dua günü..

özlem ve huriye arkadaşlarımıza dua edecekmişiz..

ben ne olur ne olmaz dıye bugunden okuycam malum yarın hastane işim var yine..

günaydın canım. Allah kabul etsin şimdiden.

günaydın güzel hamişler

günaydınnnn

canım dualarımız seninle inşallah saglıcakla bebeşini sag saglim kucagına alırsın darısı başımıza...

polar pijama takımı site?
pişik önleyici krem
pişik kremi ??

ne öneriyorsunuz hiç cevap yokkk kimse de yokkk

polar pijama takımı almayı düşünmüyorum. evim sıcak bana fazla gelir. kalın penye pijama takımı aldım soğuk havalar için. hastanede sıcak olur zaten. ama polar sabahlık aldım her ihtimale karşı.

pişik kremi aldım ama öylesine sanırım markası wee. bu tarz şeyler için ecele etmeye gerek yok bence. bakalım çocuk doktorumuz ne öneri yapacak. eczaneden alınır sonuçta. çok acil olduğunu sanmıyorum.

pişik önleyici krem
pişik kremi ??

pişik kremi= sudocrem
polar pijama da ben geçen sene bimden almıştım çok ucuzdu hem de çok sıcak tutuyo ama şimdi bebek olunca mecbur yakıcaz kombiyi o yüzden polar çok fazla gelebilir bi düşün istersen cnm

Allah'ım sizi esirgesin.......

günaydın arkadaşlar topigimiz iyice sessizleşti çalışanlar izine ayrılınca giremez oldu neler yapıyolar merak ediyorum bende uzun bir aradan sonra tekrar döndüm ama hala evde netim yok dün kontrolümüz vardı bebişim 2200 olmuş 45 cm de boyumuz olmuş ama hala geriden gidiyoruz buna şukür 9 günlük geriden gitmemiz 3 güne düştü yanlız hala başı yukarıda 7, aydan beri bi ara ne güzel dönmüştü yine ters yapacak bişeyde yokmuş 10 gün sonra tekrar kontrole gidicez dönmesini bekliycez dönmezse sezeryan çok korkuyorum sezaryanda ilki normaldi hakkımızda hayırlısı benim nazlı kızım saglıklı sag saglim dogsunda nasıl gelmek isterse öle gelsin...

maşallah kuzuna canım, ne zaman dönmesi gerekiyor ki benim ki de hala dönmemişti p.tesi :S

Selam anneler
bugün çok yağmur vardı evden çıktım otobüs bekle, in-bin derken çok ıslandım, özellikle pantolonum çok ıslandı....
Zaten dünden beri boğazım ağrıyor ve yanıyor....
Bizimki başladı, sana izne ayrıl demedim mi bla bla bla....
Ya 8 haftalık sabiyi bırakıp işe gelecek olan benim....
Buradaki amir süt izni kullandırtmamak için her yolu bulmuş kılıfına uydurmuş zaten, 8-9 saat anneden mahrum kalacak yavrum, ben onun için dişimi sıkıp 1 saat yolu hergün gidip geliyorum otobüslerde beyefendi beni dinlemedin diyor...

pişik önleyici krem
pişik kremi ??

Pijama değil ama ben tuğsem in polar sabahlığını aldım çok güzel sanırım pijamasıda vardır.
Pişik için gittiğim doğa hazırlık kursunda sprey şeklinde olan tixozin i önerdiler sprey şeklinde olduğu için hiç elinle yaymana gerek yok sık yeter eczacı bi tanıdığımıza da sordum o da çok sattıklarını alanların memnun olduğunu söyledi.tabi denemeden bilemeyiz.

arcak senin hastane herşey içinde mi 1500 tl idi?
Canim hersey icinde derken dogum iste ekstra bazi arkadalarinki gibi serbetti anneye bebege bisey yok normalde 1 gun sezde 2 gun yatis o kadar normal 950 sezeryan 1450

Canim yaa cok tatlisiniz hayirli dogumlar ins belkide su an kucakalidn bebisini guzel haberelri ve ayrintilari bekliyoruz

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun daha iyiyim hava yagmurlu burda ogleden sonra kontrol var bi degisiklik hissetmiyorum bakalim ama korkuyorum yaa akintim cogaldi ya her seferinde ayaga kalktigimda nsianim gelcek suyum bosalcak diye tirsiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…