2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım valal bende bilmiyorumki kandeğerlerime baktırdım aile hekimimde dediki çok iyi 39 çıkmış zaten bende zonkk oldum ya okadar yüksekmiymiş diye .. demir serum yazıyor sonuçta ben bu sağlık ocağının testinden anlamadımki bişi bide demir bağlama 340 referans aralığıda 300 e kadar nrmal diyo bende yüksek çıkmış .. bu testte bi yamukluk var ama anlamadım giti :))
bende zaten dr cumun tartısında tartıldım şekerim cuma günü kezenim yara yaktırmaya gitti drla onlar rapor maor ayarlarken aklıma esti bi çıkayım dedim yoksa benim evdeki tartım ordakinden 2 kilo eksik çıkıyor..
evet canım ya az kaldı bende sabırla bekliyorum pazartesiyi sorayımşu sorularımıda rahat edeyim cuma soramadım çok yoğundu adam.. şekerim benim drda bayramda buradaymış daha önce beni kandırık yapmış yokum diye bide diyoki sancılanırsan gelirsin acilde dr var :))biliyo beni pipirikliyim bide diyorum kendimce okadar yıllık hastasıyım yok beni öyle yarı yolda bırakmaz :)) geçen dedi rahat ol ben burdayım :) bakalım senle aynıgünmü doğurcaz yoksam benim dr tamammı dicek normal doğuma... bunu örenmek için bi kaç gün beklicez bakalım..

evet aybükeyide o doğurtmuştu adamı çok sevdik güvendik ama bayram arifesi dedim beeğimin sağlığında sorun olcaksa yakup beyi beklemem alın sezeryana yok 4 gün kurtarır dedi dr o kadını mahkemeye verse kzanırdım 80 doğumu kıza güvenmedim onagitseydim heen alırdı kendi drumla sezeryanıma girdi bilseydim girecek rife gnü yada bayram ilk günü al derdm benim bebiş doğuma son dakka kala kakaını yaptı çarşaba başka dr kontrolüne gittimiştim yapmamıştı kakasını druma tüplermide bağlatıcaktım imzayı vermiştim benim bebiş kakasını yapınca ve durumu kötü olunca bi aksilik olurda bebeğe bişi olur diyeadam tüplerimi kapatmamış bana sonrasöyledi seni riske atamazdım dedi annelik şasını yok edemezdim bebeğine bişi lsaydı kapatmadım dedi

yok ben anladım canım karışık anlatmamışsın benim her gittiğimde aynı pozisyon olduğu için biliyorum artık ama aşağıya vurmuyor uzun zamandır allahtan bir de vursa yandım demektir:18::18::18:

benim eşim de uzman tv izleyip duruyor sürekli... belli etmese de benden daha heyecanlı stresli

valla doğurucaz artık bi şekilde eşime diyorum "geri göndersek bu çocuğu, ben doğuramıcam sanırım" diye

hadı ya ay uykuszulku kötu ben bu akşam kanepede uyudum kaldım bakalım bbu gece ne olucak sukur uykularım guzel
kafda plan yapa yapa uyuyorum sonra tabı ruyada hep aynı şeyler
dun gecedehep beyslla ugraştım

ay n benım ya cok kötu şeyler yaşadın neelr hayal ederken
aman cok sukur cnm ya
malesef böyle hekımlerde var

ah cnm benım benım maşalla oğluşuna pek tatlı yerım ben onu ay gebeık haverını verdıgın gun aklımda ınankı

ay evet cnm benimde aklıda 2 hafta üstütsüste test aldırdım eşime hep negatifti 31 aralık 2011 de kan testide negaif çıkmıştı adetime 2 gün kala idrarda çift çigi 4 ocakta kn tahlili yaptırdım akşam hstaneye gidip 186 beta hcg çıkmıştı 1 hafta snr da kesemizi görmüştük

yok ben anladım canım karışık anlatmamışsın benim her gittiğimde aynı pozisyon olduğu için biliyorum artık ama aşağıya vurmuyor uzun zamandır allahtan bir de vursa yandım demektir:18::18::18:

benım bi gittiğimde kafa alttaydı,,son gittiğimdede yukardaa.:)) şuanda ne durumda bilmiyorumda artık,sadece altta bi çift bişey hissedıyom:)) ya el ya ayak:))) o altta vuran şey arada yan oluyo işte :)

benim eşim de uzman tv izleyip duruyor sürekli... belli etmese de benden daha heyecanlı stresli

valla doğurucaz artık bi şekilde eşime diyorum "geri göndersek bu çocuğu, ben doğuramıcam sanırım" diye

haha ay bızdede bı sorularkı sorma hepte gazını soruyo dr da bakınca mıde gazı bagırsak gazına yok dıyınce mutlu oluyo
hah dıkı dra o görev beım oldugunda

demir ve demir bağlamana bakılmış, hgb oranın kaç bi bakabilir misin? benim en son 9,4 e yükseldi, düşer diye ölçtürmeye korkuyom pufff, içim dışım et oldu zaten kusucam artık, zeytinyağlı sebze yemeyi özledim

ben de eşime dedim ki bdt 1 kasım olan arkadas bugun dogurdu, böyle kaldı eşim hadi yaa tatbikat mı yapsak ne yapsak diyor bir kez daha anladım ki erkekler çocuk doğuramaz, benim eşim hiç doğuramazmış bana nedense birkaç gündür deli cesareti geldi, açıp doğurasım var o kadar yani fighting diyorum

ay o gunlerde o heyecanlarda cok özeldı cnm ya şekercınınkızınında bebgı oldu sevcan yk senemcık sıra bende nasıpse sonra arva derken cogalacak bebişler

hadı ya ay uykuszulku kötu ben bu akşam kanepede uyudum kaldım bakalım bbu gece ne olucak sukur uykularım guzel
kafda plan yapa yapa uyuyorum sonra tabı ruyada hep aynı şeyler
dun gecedehep beyslla ugraştım

ben uyuyamam kanepede, illa yatağım yastığım olması gerek :)

beysalla mı uğraştın? neden ki canım, hayrolsun??

hgb 11.2 ben bu sağlık ocağında ilkdefa test yaptırdım genelde özelde yaptırıyorum bunlar bana bi garip geldi :)) burda hgb için 10 ile 18 arası normal diyor.. referans aralığı..

ay n benım ya cok kötu şeyler yaşadın neelr hayal ederken
aman cok sukur cnm ya
malesef böyle hekımlerde var

başlangıcıız kötü oldu sonumuz güzel oldu sezeryanım süper geçti kendim ameliyat masısına oturdm güle oynaya bayıldım çok güzel ayıldım hiç bağırmadım zaten onlrda tanıdıkları için hayret avaz avaz deilsin dediler ameliya masasından yatağıma yavaş yavaş kendim hafif popomu kaldırara kayıp geçtim onla odama götürdüler çok iyiyidim yani ama bu seferde bebiş kötüydü ben kötü olsaydımda paşam o acıları çekmeseydi odama gittim gülerek annemler herkez şokta edepsizlik etmedim diye geceliğimi giydirdiler ben de saçlarımı taradım lohusa tacımı taktım prensimi bekliyorum ben ayberk dedikçe herkez odadan çıkıyor ee bnde narkoz etkisi azda olsa var amabişi anlamıyorum kamerayı istedim öyle öğrenmiştim ama iyi dediler drum nestesici ve çocuk dr odama geldi suratlar asık dedşm ne oldu o sırada hemşirede bebeğimin ilk hastane çıkış kıyafetlerini geri getirdi işte oan bittiğim an olmuştu canım

ayyy güldürdün benii gece geceeeee

ben de eşime anlattım, şaşırdı az önce çantalarıma tekrar baktım, bebeğin park yatağını hazırladım, ne olur ne olmaz diye

ben uyuyamam kanepede, illa yatağım yastığım olması gerek :)

beysalla mı uğraştın? neden ki canım, hayrolsun??

cnm hep ruyamda gördum beysalı kendıne demeyıde unuttum
ay benımde taıntılarım var yatak konuda ama öle yorulmuşumkı tv bakarken kut uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…