resimlerini eklesene bebişim
selam canım... hadi bakalım sen de ekim annesi olucan :)
selam kızlar nasılsınız bakalım hepimizin aklı sedefde takılı değil mi
ben mailleri karıstırırken sedefin numarasını buldum ve az evvel onu aradım sedefin kızı bu gün ikindin 4 de doğmuş 3000 gr ağırlıgındaymış sünni sancıyla olmuş
sesi çok yorgun ama mutluydu sedefcik hep bebeğime bakmak istiyorum diyor
dün gece uyuyamamış bugun doğumdan sonrada hiç uyumamış bu yüzden kısa kestim ararım sonra ben seni dinlen dedim oda kızlara sen söylersin dedi durum işte böyle canlarım
kasım bebesi olacak olan sedefin kızı aceleci davrandı ve ekimin 11 de dünyaya merhaba dedi rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşş anne ve babasına hayırlı evlat olsun sedefin aşkının meyvesiii
kızalr benımde bugun kontrolum vardı yavrucumun tombık yanaklarını gördum cok sukue herşey yolunda
3300 gr olmuş oğlumuz suyu kordonu sukur herşeyı yolunda ben 2 haftada 2 kg almışım ne gerek varsa hahaaa
dr 3800 gıbı beklıyorum dedı 29 ekıme fazlasıda olabılır dedı ama ben usg lere cokta guvenmıyorum helekı esranın 4100 denılıpte 3000 olmasından sonra sağlıklı olsunda
sonra anestesı uzmanıyla görruştuk bı takım sorular sordu gun öncesı beslenmemden bahsettı
kalbımı cıgerlerımı dınledı
bı dahakı kontrolumuz 1 hafta sonra
ondan sonra 5 gun sonra yıne gıdıcez sonrada nasıpse buyuk gunde ordayız
dr göbegımı kontrol ettı yumuşaklıgını beyendı egerkı yumuşamayan bı sertlık sözkonusu olursa erken doğum tehtıdı oluyomuş aman dıkkat kızlar
şişlik tansıyo yukselme sık sancı ve yumuşamayan sertlık olursa saat kaç olursa olsun hastaneye dedı bende hemengelırım dedı
ınşalla hıcbırımız öle durum yaşamayız kızlar
tüm gece kuşları burdaymışşş
teyesi bakk paşama
ay o gunlerde o heyecanlarda cok özeldı cnm ya şekercınınkızınında bebgı oldu sevcan yk senemcık sıra bende nasıpse sonra arva derken cogalacak bebişler
hgb 11.2 ben bu sağlık ocağında ilkdefa test yaptırdım genelde özelde yaptırıyorum bunlar bana bi garip geldi :)) burda hgb için 10 ile 18 arası normal diyor.. referans aralığı..
kız sende doğurdun mu vallaelifzadede prblem yok dimi meri ye çok üzüldüm allah sabır vrsn
elifzadede prblem yok dimi meri ye çok üzüldüm allah sabır vrsn
ayyy güldürdün benii gece geceeeee
ben de eşime anlattım, şaşırdıaz önce çantalarıma tekrar baktım, bebeğin park yatağını hazırladım, ne olur ne olmaz diye
doğur da rahatla emi :) canlarım benim hepinize hayırlı doğumlar
kız sende doğurdun mu vallaanam ne çabuk geçiyor zaman
dün 3 aylık oldu paşam anam uyumuyor eeee ceeee hadı paşam yatalım salla salla yok cocuk beni uyuttu kendi ayakta bebeğim yaaagaz uzmanı rahatlıcamı bakalım hahahaa
aynı muhabbet akşam saatlerinde bizim evde de vardı
eşim nolur nolmaz diye çantaları arabaya alayım dediğinde bi gülme krizi tuttu bizi anlatamam
kız benım paşa 10 gundr kaka yapmıyor . comformıl golden geat sma hepsını denedık anam yok cocuk inat s.çtıramıyorum cocuguhe vallah doğurduk cnm ama ikinciyi bak sen hala birdesin :)) cnm senin bebişde gaz vardı sanırım okuduğum kadarıyla milupa confirmili denedinmi benimkinde pazar gününden beri kabız fitille çıkarttık dr confirmili önerdi diğer mamayla karışırtırıp veriyorum rahatladı paşam
canım elimdeki testte referans aralığı 10 18 yazıyor ... bende elimdeki kağıdın yalancısıyım.. eh okadar kan hapı kullandım olsun okadarda canım .. daha yeni hamileydim dr dayadı kan hapını kansızlığım var diye ..cnm 12 olmalı referans ama guzel maşalla gebe bı kadına göre
cnm hep ruyamda gördum beysalı kendıne demeyıde unuttum
ay benımde taıntılarım var yatak konuda ama öle yorulmuşumkı tv bakarken kut uyumuşum
aynı muhabbet akşam saatlerinde bizim evde de vardı
eşim nolur nolmaz diye çantaları arabaya alayım dediğinde bi gülme krizi tuttu bizi anlatamam
dün 3 aylık oldu paşam anam uyumuyor eeee ceeee hadı paşam yatalım salla salla yok cocuk beni uyuttu kendi ayakta bebeğim yaaa
canım valal bende bilmiyorumki kandeğerlerime baktırdım aile hekimimde dediki çok iyi 39 çıkmış zaten bende zonkk oldum ya okadar yüksekmiymiş diye .. demir serum yazıyor sonuçta ben bu sağlık ocağının testinden anlamadımki bişi bide demir bağlama 340 referans aralığıda 300 e kadar nrmal diyo bende yüksek çıkmış .. bu testte bi yamukluk var ama anlamadım giti :))
bende zaten dr cumun tartısında tartıldım şekerim cuma günü kezenim yara yaktırmaya gitti drla onlar rapor maor ayarlarken aklıma esti bi çıkayım dedim yoksa benim evdeki tartım ordakinden 2 kilo eksik çıkıyor..
evet canım ya az kaldı bende sabırla bekliyorum pazartesiyi sorayımşu sorularımıda rahat edeyim cuma soramadım çok yoğundu adam.. şekerim benim drda bayramda buradaymış daha önce beni kandırık yapmış yokum diye bide diyoki sancılanırsan gelirsin acilde dr var :))biliyo beni pipirikliyim bide diyorum kendimce okadar yıllık hastasıyım yok beni öyle yarı yolda bırakmaz :)) geçen dedi rahat ol ben burdayım :) bakalım senle aynıgünmü doğurcaz yoksam benim dr tamammı dicek normal doğuma... bunu örenmek için bi kaç gün beklicez bakalım..
canım elimdeki testte referans aralığı 10 18 yazıyor ... bende elimdeki kağıdın yalancısıyım.. eh okadar kan hapı kullandım olsun okadarda canım .. daha yeni hamileydim dr dayadı kan hapını kansızlığım var diye ..
haha desene ömur ömrunu yedı ama duzene gırıer bı sure sonra cnm nasıl beslenmesı cnm emıyomu senı
canım elimdeki testte referans aralığı 10 18 yazıyor ... bende elimdeki kağıdın yalancısıyım.. eh okadar kan hapı kullandım olsun okadarda canım .. daha yeni hamileydim dr dayadı kan hapını kansızlığım var diye ..
iyi iyi maşallah değerin gebe bir kadına göre, daha ne olacak, valla bizde 2şer 2şer attık hamileliğn başından beri ama daha da düştümidede emilimin iyi herhalde senin ben de boşa gidiyor hap, şu kansızlık dert olmadan bi doğuraydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?