2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi geceler hamişlerr

resimlerini eklesene bebişim

en kısa zamanda eklicem canım

selam canım... hadi bakalım sen de ekim annesi olucan :)

son anda Ekim'ci olduk kuzum

bu güzel haber için sağol canım çok selamlarımızı ilet olur mu

maşallah paşamıza canım ee benimde çok sık sertleşiyor karnım taş gibi :18:

tüm gece kuşları burdaymışşş

uykusuz gebe moduna devamm

teyesi bakk paşama

maşallah Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
hgb 11.2 ben bu sağlık ocağında ilkdefa test yaptırdım genelde özelde yaptırıyorum bunlar bana bi garip geldi :)) burda hgb için 10 ile 18 arası normal diyor.. referans aralığı..

cnm 12 olmalı referans ama guzel maşalla gebe bı kadına göre

ayyy güldürdün benii gece geceeeee

ben de eşime anlattım, şaşırdı az önce çantalarıma tekrar baktım, bebeğin park yatağını hazırladım, ne olur ne olmaz diye

aynı muhabbet akşam saatlerinde bizim evde de vardı
eşim nolur nolmaz diye çantaları arabaya alayım dediğinde bi gülme krizi tuttu bizi anlatamam

kız sende doğurdun mu valla anam ne çabuk geçiyor zaman

he vallah doğurduk cnm ama ikinciyi bak sen hala birdesin :)) cnm senin bebişde gaz vardı sanırım okuduğum kadarıyla milupa confirmili denedinmi benimkinde pazar gününden beri kabız fitille çıkarttık dr confirmili önerdi diğer mamayla karışırtırıp veriyorum rahatladı paşam

eşim nolur nolmaz diye çantaları arabaya alayım dediğinde bi gülme krizi tuttu bizi anlatamam

haha ay bızde bugun dr agıdıyoruz gıtmeden önce ev de sankı bugun doğurcakmışım gıbı bı duzen eşimle
hemen doğum derse palan proje falan

kız benım paşa 10 gundr kaka yapmıyor . comformıl golden geat sma hepsını denedık anam yok cocuk inat s.çtıramıyorum cocugu yarın dr a gıdıyoruz . Not : Ömürden sonra 2. si . baya zor be kuzum ..

cnm 12 olmalı referans ama guzel maşalla gebe bı kadına göre
canım elimdeki testte referans aralığı 10 18 yazıyor ... bende elimdeki kağıdın yalancısıyım.. eh okadar kan hapı kullandım olsun okadarda canım .. daha yeni hamileydim dr dayadı kan hapını kansızlığım var diye ..

cnm hep ruyamda gördum beysalı kendıne demeyıde unuttum
ay benımde taıntılarım var yatak konuda ama öle yorulmuşumkı tv bakarken kut uyumuşum

ben gündüz uyuduğum için küt diye düşemiyorum

hevin dün doğum günümdü, anneminde doğumgünüydü, isterdim kızımın da 10 ekimde doğmasını ama doğmadı

eşler belli etmemeye çalışıyolar ama onlar da çok stresli panik halindeler genelde

aldınız mı arabaya çantaları sonuç olarak

iyi iyi maşallah değerin gebe bir kadına göre, daha ne olacak, valla bizde 2şer 2şer attık hamileliğn başından beri ama daha da düştü midede emilimin iyi herhalde senin ben de boşa gidiyor hap, şu kansızlık dert olmadan bi doğuraydım

kuzum bende 150 kan surup ıctım halada ıcıyorum oldu 10.3 dr bebk elıyo ondan dedı kullanmasydın dha duşuk olucaktı dedı
hafatya yıne kan sayımı var
puffff

benimkisi de 12 ben gebeliğin başından beri günde bir tane içiyorum

ben 4 haftalıkken başladım .. sabah kalkıyorum önce ilacımı alıyorum 1 saat sonrasında kahvaltı ediyorum belki onunda etkisi vardır .. daha önce dr öyle demişti hemen kahvaltı yapma üstüne diye ... sizlerde bu şekildemi içiyorsunuz? bende baya işe yaramış ne yesem yarıyo zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…