kuzum bende 150 kan surup ıctım halada ıcıyorum oldu 10.3 dr bebk elıyo ondan dedı kullanmasydın dha duşuk olucaktı dedı
hafatya yıne kan sayımı var
puffff
ben 4 haftalıkken başladım .. sabah kalkıyorum önce ilacımı alıyorum 1 saat sonrasında kahvaltı ediyorum belki onunda etkisi vardır .. daha önce dr öyle demişti hemen kahvaltı yapma üstüne diye ... sizlerde bu şekildemi içiyorsunuz? bende baya işe yaramış ne yesem yarıyo zaten :))
benimkisi de 12 ben gebeliğin başından beri günde bir tane içiyorum
ben 4 haftalıkken başladım .. sabah kalkıyorum önce ilacımı alıyorum 1 saat sonrasında kahvaltı ediyorum belki onunda etkisi vardır .. daha önce dr öyle demişti hemen kahvaltı yapma üstüne diye ... sizlerde bu şekildemi içiyorsunuz? bende baya işe yaramış ne yesem yarıyo zaten :))
haha ay bızde bugun dr agıdıyoruz gıtmeden önce ev de sankı bugun doğurcakmışım gıbı bı duzen eşimle
hemen doğum derse palan proje falan
hevin dün doğum günümdü, anneminde doğumgünüydü, isterdim kızımın da 10 ekimde doğmasını ama doğmadı
eşler belli etmemeye çalışıyolar ama onlar da çok stresli panik halindeler genelde
aldınız mı arabaya çantaları sonuç olarak
sezeryan olacaksan tabiki daha sıkıntılı bi durum.. dedğin gibi en son çare kan takılır yapacak bişey yok. zaten damar yolu her ihtimale karşı açılıyor..ben de öyle yapıyorum, hemen arkasına kahvaltı yapmayım diye sabah namazında atıyom hapı, ama işte yine düşük hep düşük, benim 8,4 e kadar düştü de haplar iğneler, 3 öğün et yemekle bi puan artırabildim, yine de düşük ama 9,4, kan takılcak en son çare
cnm ben akşam yemegınden 1 saat önce alıyorum sabah almamalısın dedı bana ben 3 aylıken başladım 3 aydan önce vermıyorum dedı
ılk uc ay gelışım oldugunda kendı uretmeye alıştrılmalı dedı
amannn oldum olası doğdum doğası kansızım zaten
ah canım desene bebişe yarıyor .. bide şurup daha etkili diyolar hapa göre .. ben hap aldım hep ... demekki kullanmasan kan değerlerin yerlerde sürünecek..
evet cn dr genelde bebgı ırı olanlarda kansızlıga daha rastlanıyo bebk kendıne alıyo dedı
a
pufff aman gıtdsın evladımada napımmmm
Sedef bizimkileri hoplattı desene
oyyseninde anneciğininde doğum gününüz kutlu olsun balım,
hep beraber nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah
bizimde dün nişan yıldönümümüzdü 10.10.10çok isterdim bu tarihte olmasını bende ama kısmet
sorma canım ya belli etmemeye çalışıyorlar ama bizden çok düşünüyorlar doğru,
yok kuzum ya antreye koyduk nolur nolmaz diye yani dış kapıya bi adım yakın
bu arada yarın doğum kursunda son günümüz, eşlerde gelicek,
alt temizleme vs anlatılcak komedi olcak kesin
aminn.... hep beraber inşallahh
10.10.10 bizim aynı zamanda nikah tarihimiz canımbol kutlamalı bir gün yani
ben de bebeğin odasında dolabın içine koyuştum, çıkardım, orta bi yere koydum
doğum kursunuz bitiyor yaniçok eğlenceli olur eminimm
genelde canım 12 . haftada başlıyolar ama benim zaten bilinen bi kansızlığım olduğundan hemen başlamıştık... bide sabah aç almak daha iyi diye biliyorum ben tabi nekadar doğru biliyorum bilemicem onun orasını :)9
iigeceler kızlar herkes dolmuş bakıorum aralık ayında bomboş olucak burası:))
evde eşim ve oğlum cok fena grip yaklaşmıyım dıorum ama olmuyo aynı evin ıcınde inşallah bana bulasmaz tam doğum üstü yaaa
valal bebeğim artık iri değil :)) biliyosun garibime kilo aldırmıyolar .. seninde önceden vardı değilmi kansızlık yoksa gebeliktemi çıktı? bebişe yarasın tosuncuk olsun .. ben merakediyoırum bu usgler nekadar doğru gerçi hoş benim ilk oğlanda doğru çıktı 4 kilo demişti 100 gram fazlası vardı eksiği yoktu :)) buda anca belki 3 kiloyu ya bulmuştur yada bulamamıştır ..
uykular kaçak galiba kızlar, bundan sonra bizi daha çok uykusuz günler bekliyor.
o yüzden ben kaçar:)
sırf 39 günü göreyim bir de size selam vereyim diye yazdım, 30'lara da düştük şükür:)
aman zate her dr ayrı telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?