çok geçmiş olsun canım, bol limon tüket önler inşallah
kesin şimdiki kadar fazla giremicez topice ama boşta bırakmayalım kızlar,
tabi boş anımızda uyumazsak eğer
cnm benım hep vardı ama böle suruplar falan kullanmıyodum tabı
cnm bende usg ye ınanmıorum dr hanı rı desede yanılma payı var dıye duşunuyorum
çok geçmiş olsun canım, bol limon tüket önler inşallah
kesin şimdiki kadar fazla giremicez topice ama boşta bırakmayalım kızlar,
tabi boş anımızda uyumazsak eğer
iigeceler kızlar herkes dolmuş bakıorum aralık ayında bomboş olucak burası:))
evde eşim ve oğlum cok fena grip yaklaşmıyım dıorum ama olmuyo aynı evin ıcınde inşallah bana bulasmaz tam doğum üstü yaaa
oo bu durumda yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu huzurlu senelere inşallah bebişinizle
hahaha desene her gün bi doğum haberi alır almaz iki adım yakınlaştırcaz kapıya çantaları
güzeldi kurs ama bir sürü hamişle beraberdik bakalım hastanede karşılaşıcakmıyız , hepimizin tarihleri hemen hemen aynı
uykular kaçak galiba kızlar, bundan sonra bizi daha çok uykusuz günler bekliyor.
o yüzden ben kaçar:)
sırf 39 günü göreyim bir de size selam vereyim diye yazdım, 30'lara da düştük şükür:)
canım zaten usg de kilo yazıyor ya _ 300 + 300 gram yazıyor zaten oda tam net bu kilodur demiyor ... dedim ya benim oğlanda 4 kilo dedi 4 kilo 100 garam çıktı fazla şişide yoktu hastane çıkış kilosuda 4.kilo 50 garamdı 50 garamcık gitmişti ... zaten doğunca görcez nekadar çıkacaklar ordan :)) hele bi doğuralımda bakalım paylaşırız kiloları boyları bunu dediler bu çıktı diye :))
ay saol canım ya doğru dıosun valla ben girmek ısterim kim doğurmuş doğumlar nasıl geçmiş felan merak ederım:) ceptende girmıorum ki yattıgım yerden giriyim:)
topık dolmus bu gece ne garip sasrdım valla cnormalde ın cın top oynuyr maasallah valla hep boyle olsun bende kımseler yoktr dyrdum bebısın takvımını okuyalım dedım hepınıze ıyı geceler sımdıden hayırlı cumalar herkes ruyasında bebişlerini görsün inşaalllah
ayy şimdi hatırladım ayagımıza alcaz deyınce:)))
benım ilk oğlanda ayağıma alıodum uyutuodum oturdugum yerden o eski atarilerde süper mario oynuodum uyanana kadar:) ne manyakmışım yaa çocukluk ıste
darısı 20lere 10lara ve o son güne inşallah
valla fena olularsa alcaz ayaklarııza hep çözum arıcaz topluca hahaha
teşekkür lerrrr teşekkürlerrrr :118: 118:
iyi denk gelmiş valla :)
eminim kursun çok yararını görüceksin..... nerdeydi kurs bu arada? acıbadem yapıyo genelde böyle eğitimler...
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. buay reglimi 2gün erken oldum ama bu reglim süresinde çok değişik belirtilerim var.. idrar yolllarımda şphelendim aslnda aa sonra garip geldi günde en 10dan daha fazla idrara çıkma yanma var.ve aşırı derece mide bulantısı yanma oluyor hatda aklıma bazen yemek isimleri gelince dahada çok midem bulanıyor ve aşırı derece iştahım var heran yemek yiyebilirim sizce üstüne görme olabilirmi yaşayanlarvarsa lütfen bana yardımcı olun
ayy şimdi hatırladım ayagımıza alcaz deyınce:)))
benım ilk oğlanda ayağıma alıodum uyutuodum oturdugum yerden o eski atarilerde süper mario oynuodum uyanana kadar:) ne manyakmışım yaa çocukluk ıste
valla iki dakkada olsa girerim çatlarım yoksa:)aynen canım ya bende merak ederim, bi bakmışsın ne hallere giriyoruz burayı boşlamamak için,
emzirirken bi elimizle yorum yazıyoruz diğer elimizle de yemekleri karıştırıyoruz gibilerinden
haha şımdı marıo yerıne kk kadın olduk dımı ama
ay bende hamıleyken yarene nasıl playstatıon oynardım gta hemde cocugumu şıddetle buyuttum karınımda zavallı evladım
ay benım 17 gun kaldııııı
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. buay reglimi 2gün erken oldum ama bu reglim süresinde çok değişik belirtilerim var.. idrar yolllarımda şphelendim aslnda aa sonra garip geldi günde en 10dan daha fazla idrara çıkma yanma var.ve aşırı derece mide bulantısı yanma oluyor hatda aklıma bazen yemek isimleri gelince dahada çok midem bulanıyor ve aşırı derece iştahım var heran yemek yiyebilirim sizce üstüne görme olabilirmi yaşayanlarvarsa lütfen bana yardımcı olun
haha alayım ben kucagıma bı dartarım mıs kokulumu
cnm tansıyon olunca bebk kg almazmış bılıyomusun dr öle dedı gecen yuksek cımıştı ya bıkere tansyon problemı olsaydı bebgı böle gelışmezdı dedı
bebegın beslenmesını etkılıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?