2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok geçmiş olsun canım, bol limon tüket önler inşallah
kesin şimdiki kadar fazla giremicez topice ama boşta bırakmayalım kızlar,
tabi boş anımızda uyumazsak eğer

ay saol canım ya doğru dıosun valla ben girmek ısterim kim doğurmuş doğumlar nasıl geçmiş felan merak ederım:) ceptende girmıorum ki yattıgım yerden giriyim:)

cnm benım hep vardı ama böle suruplar falan kullanmıyodum tabı
cnm bende usg ye ınanmıorum dr hanı rı desede yanılma payı var dıye duşunuyorum

canım zaten usg de kilo yazıyor ya _ 300 + 300 gram yazıyor zaten oda tam net bu kilodur demiyor ... dedim ya benim oğlanda 4 kilo dedi 4 kilo 100 garam çıktı fazla şişide yoktu hastane çıkış kilosuda 4.kilo 50 garamdı 50 garamcık gitmişti ... zaten doğunca görcez nekadar çıkacaklar ordan :)) hele bi doğuralımda bakalım paylaşırız kiloları boyları bunu dediler bu çıktı diye :))

topık dolmus bu gece ne garip sasrdım valla cnormalde ın cın top oynuyr maasallah valla hep boyle olsun bende kımseler yoktr dyrdum bebısın takvımını okuyalım dedım hepınıze ıyı geceler sımdıden hayırlı cumalar herkes ruyasında bebişlerini görsün inşaalllah

çok geçmiş olsun canım, bol limon tüket önler inşallah
kesin şimdiki kadar fazla giremicez topice ama boşta bırakmayalım kızlar,
tabi boş anımızda uyumazsak eğer

valla fena olularsa alcaz ayaklarııza hep çözum arıcaz topluca hahaha

iyi geceler canımmm :)

evi bol bol havalandır, grip virüsü havada en az 2 saat asılı kalırmış, dikkat et....

teşekkür lerrrr teşekkürlerrrr :118: 118:

iyi denk gelmiş valla :)

eminim kursun çok yararını görüceksin..... nerdeydi kurs bu arada? acıbadem yapıyo genelde böyle eğitimler...

uykular kaçak galiba kızlar, bundan sonra bizi daha çok uykusuz günler bekliyor.
o yüzden ben kaçar:)
sırf 39 günü göreyim bir de size selam vereyim diye yazdım, 30'lara da düştük şükür:)

kaç bakalım :) alışıyoruz şimdiden uykusuzluğa

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. buay reglimi 2gün erken oldum ama bu reglim süresinde çok değişik belirtilerim var.. idrar yolllarımda şphelendim aslnda aa sonra garip geldi günde en 10dan daha fazla idrara çıkma yanma var.ve aşırı derece mide bulantısı yanma oluyor hatda aklıma bazen yemek isimleri gelince dahada çok midem bulanıyor ve aşırı derece iştahım var heran yemek yiyebilirim sizce üstüne görme olabilirmi yaşayanlarvarsa lütfen bana yardımcı olun

ayy şimdi hatırladım ayagımıza alcaz deyınce:)))
benım ilk oğlanda ayağıma alıodum uyutuodum oturdugum yerden o eski atarilerde süper mario oynuodum uyanana kadar:) ne manyakmışım yaa çocukluk ıste

haha alayım ben kucagıma bı dartarım mıs kokulumu
cnm tansıyon olunca bebk kg almazmış bılıyomusun dr öle dedı gecen yuksek cımıştı ya bıkere tansyon problemı olsaydı bebgı böle gelışmezdı dedı
bebegın beslenmesını etkılıyomuş

ay saol canım ya doğru dıosun valla ben girmek ısterim kim doğurmuş doğumlar nasıl geçmiş felan merak ederım:) ceptende girmıorum ki yattıgım yerden giriyim:)

aynen canım ya bende merak ederim, bi bakmışsın ne hallere giriyoruz burayı boşlamamak için,
emzirirken bi elimizle yorum yazıyoruz diğer elimizle de yemekleri karıştırıyoruz gibilerinden

evet yaa biz gececiler hep bu günleri beklerdik bu gece öaşallah doluyuz
sanada hayırlı cumalar canım

benım ilk oğlanda ayağıma alıodum uyutuodum oturdugum yerden o eski atarilerde süper mario oynuodum uyanana kadar:) ne manyakmışım yaa çocukluk ıste

haha şımdı marıo yerıne kk kadın olduk dımı ama
ay bende hamıleyken yarene nasıl playstatıon oynardım gta hemde cocugumu şıddetle buyuttum karınımda zavallı evladım

valla fena olularsa alcaz ayaklarııza hep çözum arıcaz topluca hahaha

aynenn

teşekkür lerrrr teşekkürlerrrr :118: 118:

iyi denk gelmiş valla :)

eminim kursun çok yararını görüceksin..... nerdeydi kurs bu arada? acıbadem yapıyo genelde böyle eğitimler...

yurtdışında yaşıyorum ben canım almanyada burda ücretsiz kurs veriyorlar ebeler

malesef hiç bir bilgim yok ben yaşamadım üstüne görmeyi :26:

oh oh maaşallahhh!! bu saatte burası böyle kalabalık olur muydu?

sedef arkadaşımız için girmiştim. demek doğum gerçekleşmiş tebrik ederim kendisini..

benim oğlum aşağı inmek yerine yukarı çıkıyo galiba karnım son 2 3 gündür sipsivri oldu herkes oğlun şaha kalkmış diyor. acep diyorum öne atılmak için önce geriye gidip güç mü almaya çalışıyo kereta :) hızlı bi iniş yapacak herhalde.

buarada geceler kabusum oldu. bi tarafım ağrımıyo tek derdim sıcak basması. havalar soğudu aslında ama ben hala cam pencere açık yatıyorum genede zar zor uyuyorum. birde içimde korku var bişi olacakmış gibi. birine bişi olucakmış gibi, deprem olucakmış gibi, hırsız gelicekmiş gibi bi sürü şey ruhum daralıyo yaa..:18::18::18:

aynen canım ya bende merak ederim, bi bakmışsın ne hallere giriyoruz burayı boşlamamak için,
emzirirken bi elimizle yorum yazıyoruz diğer elimizle de yemekleri karıştırıyoruz gibilerinden
valla iki dakkada olsa girerim çatlarım yoksa:)
haha şımdı marıo yerıne kk kadın olduk dımı ama
ay bende hamıleyken yarene nasıl playstatıon oynardım gta hemde cocugumu şıddetle buyuttum karınımda zavallı evladım

ayy çok güldüm ya:)) benım zamanımda playstation yoktu sen yine zamane annesiymişsin o kocaman kollu ataride oynuodum tv nin dibine oturuodum felan:) kalkıp işini gücünü yapsana işte akıl 5 karış havada :)

reglini kaç gün oldun??

iştahın artması, mide bulantısı -kişiden kişiye değişkenlik gösterir genelde- ama bir kaç ay sonra olur...

bir de göbeğinin altında bir sertlik var mı?

eğer şüphelerin varsa kan testi yaptırmanı tavsiye ederim canım...

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah....

cnm merhaba ben kızmda bıldıgıun şakır şakır adet oldum bı daha kı ay 5 6 haftaık beklerdken bebiş 11+6 cıktı sen bı test yap derım

ay canım ben biliyomusun geçen doğum hanedeydim sancı odasında gören doğurcak sandı :) sonra karşıda bebek yoğun bakımı bebek bakımı odası vardı yeni doğan bebekler gelip gidiyordu onları tartıyolardı falan ... ben bi heveslendim ogün görme minnoş minnoş bebecikler ay dedim bi an önce bende doğursam .. sonra ebe gördü beni sen nezaman geliyosun bakim dedi bana bende daha henüz doğurmaya niyetim yok dedim :)) ama bi heves sardı beni oan anlatamam :))

tansiyon sorunum hiç olmadı benim .. demek öyle kilo alamıyo bebek tansyon olunca .. ozaman sende yok canım ya maşallah bebişin kilosu yerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…