kızlar cevap vericek yokmu bana
reglini kaç gün oldun??
iştahın artması, mide bulantısı -kişiden kişiye değişkenlik gösterir genelde- ama bir kaç ay sonra olur...
bir de göbeğinin altında bir sertlik var mı?
eğer şüphelerin varsa kan testi yaptırmanı tavsiye ederim canım...
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah....
cnm merhaba ben kızmda bıldıgıun şakır şakır adet oldum bı daha kı ay 5 6 haftaık beklerdken bebiş 11+6 cıktı sen bı test yap derım
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. buay reglimi 2gün erken oldum ama bu reglim süresinde çok değişik belirtilerim var.. idrar yolllarımda şphelendim aslnda aa sonra garip geldi günde en 10dan daha fazla idrara çıkma yanma var.ve aşırı derece mide bulantısı yanma oluyor hatda aklıma bazen yemek isimleri gelince dahada çok midem bulanıyor ve aşırı derece iştahım var heran yemek yiyebilirim sizce üstüne görme olabilirmi yaşayanlarvarsa lütfen bana yardımcı olun
aynenn
yurtdışında yaşıyorum ben canım almanyada burda ücretsiz kurs veriyorlar ebeler
malesef hiç bir bilgim yok ben yaşamadım üstüne görmeyi :26:
oh oh maaşallahhh!!bu saatte burası böyle kalabalık olur muydu?
sedef arkadaşımız için girmiştim. demek doğum gerçekleşmiş tebrik ederim kendisini..
benim oğlum aşağı inmek yerine yukarı çıkıyo galiba karnım son 2 3 gündür sipsivri oldu herkes oğlun şaha kalkmış diyor. acep diyorum öne atılmak için önce geriye gidip güç mü almaya çalışıyo kereta :) hızlı bi iniş yapacak herhalde.
buarada geceler kabusum oldu. bi tarafım ağrımıyo tek derdim sıcak basması. havalar soğudu aslında ama ben hala cam pencere açık yatıyorum genede zar zor uyuyorum. birde içimde korku var bişi olacakmış gibi. birine bişi olucakmış gibi, deprem olucakmış gibi, hırsız gelicekmiş gibi bi sürü şey ruhum daralıyo yaa..:18::18::18:
kanaman normalse regl olmuşsundur üstüne görme olsan bile adet kanaması gibi olmaz canım. bir de mide bulantısı filan bunlar 7. haftadan sonra başlıyo genelde. kafaya taktıysan psikolojik olabilir. inş. hamilesindir..
2gün oldum canım şüphelerim anlattıgım gibi yoğun ama işte hüsrana uğramak korkutuuo benii göbeğimde şişlik var sadece
Emzirmeye yeni başlayanlara tavsiyeleriniz neler? | Anneysen.com
kızlar güzel bilgiler var.. okumanızı tavsiye ederimmm
ne şans
ayyy maşallahhhhh darısı başıma peki canım bi belirtilerin varmıydııı
bı gece kuşu olarak ne mutlu oldum topiğebız genelde ervacımla kesın burda olurduk
da kullanılmayacak ugrardı diğer arkaaşlar amzan zaman ay hergece gelsenıze
ay nıllt gelırdı hergece neden yokkı
hemen bakıyorum canım sağol
valla şans mı değil mi bilmiyorum ama bazen keşke trde olsam da orda doğurabilseydim dediğimde oluyor,
gerçi burdada doğum izinleri çok iyi 1 ila 3 sene alabiliyorsun seçim sana kalmış
cnm mıdem bulanıyodu hafıften ama olmaz dıyodum adet oldum ya kı bı ay öle hafıff bulantılı gectı ben cakmadım bışey
kızlar face olanlar, grup kursak mı ordada irtibatlar sağlamlaştırılır hem gözden kaybolan olmaz
ne dersiniz ?:26:
ne şans
evet bugün kalabalık
sedef doğurdu yaa.. aldı bebeğini kucağına... 3000 gram doğmuş
beni de çok ter basıyo... eşim sürekli üstümü örtüyo, ben açıyorumsağa yatsam sola çeviriyo, bu sefer de nefes alamıyorum :26::26: çareyi buldum : en iyisi uyumamak
ah cnm benım banada desler ınanmazdım ben varya cocuk bezı taktım resmen bı dahakı ay gecıktı test yaptık dr a gıtttım en fazla 5 6 haftalık derken 11+6 cıktı ay neler oluyo
ay canım ben biliyomusun geçen doğum hanedeydim sancı odasında gören doğurcak sandı :) sonra karşıda bebek yoğun bakımı bebek bakımı odası vardı yeni doğan bebekler gelip gidiyordu onları tartıyolardı falan ... ben bi heveslendim ogün görme minnoş minnoş bebecikler ay dedim bi an önce bende doğursam .. sonra ebe gördü beni sen nezaman geliyosun bakim dedi bana bende daha henüz doğurmaya niyetim yok dedim :)) ama bi heves sardı beni oan anlatamam :))
tansiyon sorunum hiç olmadı benim .. demek öyle kilo alamıyo bebek tansyon olunca .. ozaman sende yok canım ya maşallah bebişin kilosu yerinde..
evet izinler çok iyi orda.... gurbette olmak ta zor yaaa
benim facem yok valla face si olmayan nadir insanlardanım
kıyamam canım az kaldı neyse ki.. ben aylardır eşimle uyumuyorum rahatsız etmek istemiyorum yatağımı çok özledim. son bi haftadır eşim işe gittikten sonra geçiyorum o tarafa. öyle rahat kii öğlene kadar uyuyorum valla. ben sağa da yatıyorum bazen. nedense öylede rahat ediyorum ama sırt üstü hiç rahat olmuyo zaten arada sağa yatabilirmişiz. şu resmi gördüm facede ağlamak geldi delimiyim neyim??
Eki Görüntüle 531364
enteresan gerçekten duydum aslında böyle olanlarıda çok nadir rastlanan bişi sanırım ama yinede rengi filan farklı oluyomuş diye biliyorum.. ben de hamile kalmadan önce herşeye çok heveslendiğim için kimseyi heveslendirmek istemiyorum açıkcası 1.5 sene bekledim bebişimi ya 1.5 seneeAllah kimseye aratmasın.
bu arada oğluşumun bebek şekerlerini kendim yaptım internette gördüğüm bi modelin malzemelerini alıp aynını yaptım bi ara eklicem inş. anahtarlık olarak tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?