2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

2gün oldum canım şüphelerim anlattıgım gibi yoğun ama işte hüsrana uğramak korkutuuo benii göbeğimde şişlik var sadece

kanaman normalse regl olmuşsundur üstüne görme olsan bile adet kanaması gibi olmaz canım. bir de mide bulantısı filan bunlar 7. haftadan sonra başlıyo genelde. kafaya taktıysan psikolojik olabilir. inş. hamilesindir..

bı gece kuşu olarak ne mutlu oldum topiğebız genelde ervacımla kesın burda olurduk
da kullanılmayacak ugrardı diğer arkaaşlar amzan zaman ay hergece gelsenıze
ay nıllt gelırdı hergece neden yokkı

aynenn

yurtdışında yaşıyorum ben canım almanyada burda ücretsiz kurs veriyorlar ebeler

malesef hiç bir bilgim yok ben yaşamadım üstüne görmeyi :26:

ne şans

evet bugün kalabalık

sedef doğurdu yaa.. aldı bebeğini kucağına... 3000 gram doğmuş

beni de çok ter basıyo... eşim sürekli üstümü örtüyo, ben açıyorum sağa yatsam sola çeviriyo, bu sefer de nefes alamıyorum :26::26: çareyi buldum : en iyisi uyumamak

ah cnm benım banada desler ınanmazdım ben varya cocuk bezı taktım resmen bı dahakı ay gecıktı test yaptık dr a gıtttım en fazla 5 6 haftalık derken 11+6 cıktı ay neler oluyo

2gün oldum canım şüphelerim anlattıgım gibi yoğun ama işte hüsrana uğramak korkutuuo benii göbeğimde şişlik var sadece

o zaman biraz daha bekle canım... benim bi keresinde reglim tam 8 gün gecikmişti ve nerdeyse tüm belirtiler vardı... test yaptırdım negatif çıktı ve o gün regl oldum...

bence biraz daha bekle...

bı gece kuşu olarak ne mutlu oldum topiğebız genelde ervacımla kesın burda olurduk
da kullanılmayacak ugrardı diğer arkaaşlar amzan zaman ay hergece gelsenıze
ay nıllt gelırdı hergece neden yokkı

kullanılmayacak he :))
ya aslında bugunde cok yorgunum ama uyku denen bişey yok ki yatağa gitsem düşün düşün fenalık gelır

Son düzenleme:
kızlar face olanlar, grup kursak mı ordada irtibatlar sağlamlaştırılır hem gözden kaybolan olmaz
ne dersiniz ?:26:

evet izinler çok iyi orda.... gurbette olmak ta zor yaaa

kıyamam canım az kaldı neyse ki.. ben aylardır eşimle uyumuyorum rahatsız etmek istemiyorum yatağımı çok özledim. son bi haftadır eşim işe gittikten sonra geçiyorum o tarafa. öyle rahat kii öğlene kadar uyuyorum valla. ben sağa da yatıyorum bazen. nedense öylede rahat ediyorum ama sırt üstü hiç rahat olmuyo zaten arada sağa yatabilirmişiz. şu resmi gördüm facede ağlamak geldi delimiyim neyim??

ah cnm benım banada desler ınanmazdım ben varya cocuk bezı taktım resmen bı dahakı ay gecıktı test yaptık dr a gıtttım en fazla 5 6 haftalık derken 11+6 cıktı ay neler oluyo

enteresan gerçekten duydum aslında böyle olanlarıda çok nadir rastlanan bişi sanırım ama yinede rengi filan farklı oluyomuş diye biliyorum.. ben de hamile kalmadan önce herşeye çok heveslendiğim için kimseyi heveslendirmek istemiyorum açıkcası 1.5 sene bekledim bebişimi ya 1.5 senee Allah kimseye aratmasın.

bu arada oğluşumun bebek şekerlerini kendim yaptım internette gördüğüm bi modelin malzemelerini alıp aynını yaptım bi ara eklicem inş. anahtarlık olarak tercih ettim.

Son düzenleme:

haha ıyı almadılar senı hadı doğuma dıye
ay n emıs kokululardı kımbıleırya

aaa beklıyoruz resımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…