ben doğma büyüme burda olduğum için çok zorluk çekmiyorum canım ama izine gelipte sonra yine buraya dönmek çok koyuyor insana
kullanılmayacak he :))
ya aslında bugunde cok yorgunum ama uyku denen bişey yok ki yatağa gitsem düşün düşün fenalık gelır
ozaman bende öbür ayımı beklesem acabaa
kıyamam canım az kaldı neyse ki.. ben aylardır eşimle uyumuyorum rahatsız etmek istemiyorum yatağımı çok özledim. son bi haftadır eşim işe gittikten sonra geçiyorum o tarafa. öyle rahat kii öğlene kadar uyuyorum valla. ben sağa da yatıyorum bazen. nedense öylede rahat ediyorum ama sırt üstü hiç rahat olmuyo zaten arada sağa yatabilirmişiz. şu resmi gördüm facede ağlamak geldi delimiyim neyim??
Eki Görüntüle 531364
enteresan gerçekten duydum aslında böyle olanlarıda çok nadir rastlanan bişi sanırım ama yinede rengi filan farklı oluyomuş diye biliyorum.. ben de hamile kalmadan önce herşeye çok heveslendiğim için kimseyi heveslendirmek istemiyorum açıkcası 1.5 sene bekledim bebişimi ya 1.5 seneeAllah kimseye aratmasın.
bu arada oğluşumun bebek şekerlerini kendim yaptım internette gördüğüm bi modelin malzemelerini alıp aynını yaptım bi ara eklicem inş. anahtarlık olarak tercih ettim.
ben doğma büyüme burda olduğum için çok zorluk çekmiyorum canım ama izine gelipte sonra yine buraya dönmek çok koyuyor insana
ay ne kadar dıkkazsızım ay cok utandım
haha ıyı almadılar senı hadı doğuma dıye
ay n emıs kokululardı kımbıleırya
sen nerdeydın ki canım
beni eşim bırakmıyo beni... uyuyamasak ta beraber uyumayız diyo :)
sağa yatmanın zararını eşim uzman tv de izlemiş, çok dikkat ediyo artık.. ben de rahat edemiyorum gerçi sağda...
merak etti, resimlerini çek görelim :)
sana zor olmuyordur tabii... mutlu ol da nerde olursan ol der babam hep...
aaa beklıyoruz resımmmm
canım sabah ateşini ölçsene eğer yataktan kalkmadan eğer 37 derecelerdeyse hamile olabilirsin. genelde adetsen düşüyo çünkü.. benim regl günümde düşük çıktı ama olmadım ertesi gün 37.9 a fırlamıştı normalde 35.9 a düşerdi ilk gün ve regl bitene kadar düşük kalırdı sonrada yumutlamaya kadar yavaş yavaş artardı. ben ordan anlamıştım hamile olduğumu.
almanyada
öyle tabi canım gerçi hasret çekmek te zor tabi ablam trde mesela senede bir defa görüşüyoruz
aa ben sağıma yatmayı çok seviyorum, hamiş kalınca sola yatmaya başladım zorda olsa,
zararı neymiş ki dur hemen bakayım bende :18:
beni eşim bırakmıyo beni... uyuyamasak ta beraber uyumayız diyo :)
sağa yatmanın zararını eşim uzman tv de izlemiş, çok dikkat ediyo artık.. ben de rahat edemiyorum gerçi sağda...
merak etti, resimlerini çek görelim :)
sana zor olmuyordur tabii... mutlu ol da nerde olursan ol der babam hep...
yok ya ne alakası var:) senin uykun gelıyo galıba harfler karışıo:))
kuzum benim eşim sabahın 6 sında kalkıyo kıyamam yaa. gece defalarca tuvalete kalkıyom hee yanında yatsam ses etmez de ben kıyamıyom..
ben öyle duydum sola yatmak en iyisi ama sağa da arada yatılabilir. sırt üstü yatmak yok. sağ arkadan ana damar geçiyomuş sanırım. bebeğe oksijen kan akışını yavaşlatırmış sırt üstü yatmak özellikle. yine de bişey olma kanaatindeyim ben anneme söledim de aman kızııımm çok inceleme dediydi. onlar bilmiyolardı ki böle şeyleri hiç.
bebeği besleyen damarlar sağ tarafta olduğu için, sıkışma olabiliyormuş...
hıc ateş çlcme olayı yapmadım ya ben direk gıdıp kan aldırıodum artık her ay tanımıslardı benı klinikte:)
ay ban bunu hep yapıyorum bıde bırı vardı pusat bebek
ben hep onu puset bebek dıyodum sonunda kız uyardı benı ne utandımmmmmmm
maşallah burası ne kalabalık :) kızlar bugün bebek odası mobilyalarımız geldi ama boya kokuyo ya nasıl çıkar kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?