2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ozaman bende öbür ayımı beklesem acabaa

canım sabah ateşini ölçsene eğer yataktan kalkmadan eğer 37 derecelerdeyse hamile olabilirsin. genelde adetsen düşüyo çünkü.. benim regl günümde düşük çıktı ama olmadım ertesi gün 37.9 a fırlamıştı normalde 35.9 a düşerdi ilk gün ve regl bitene kadar düşük kalırdı sonrada yumutlamaya kadar yavaş yavaş artardı. ben ordan anlamıştım hamile olduğumu.

beni eşim bırakmıyo beni... uyuyamasak ta beraber uyumayız diyo :)

sağa yatmanın zararını eşim uzman tv de izlemiş, çok dikkat ediyo artık.. ben de rahat edemiyorum gerçi sağda...

merak etti, resimlerini çek görelim :)

ben doğma büyüme burda olduğum için çok zorluk çekmiyorum canım ama izine gelipte sonra yine buraya dönmek çok koyuyor insana

sana zor olmuyordur tabii... mutlu ol da nerde olursan ol der babam hep...

sen nerdeydın ki canım

almanyada

öyle tabi canım gerçi hasret çekmek te zor tabi ablam trde mesela senede bir defa görüşüyoruz

aa ben sağıma yatmayı çok seviyorum, hamiş kalınca sola yatmaya başladım zorda olsa,
zararı neymiş ki dur hemen bakayım bende :18:

amannn sendemı ateş ölçme olaylarına gırdın cnm
ay ben 3 ay ölçtu tablom vardı
bende adete 3 gun kala testte öğrendım ama ateşıme guvenerek yaptım hatta ateş ölçme topiğe takılıyodum cnm
ey her sabah heyecan olurdum kaç çıkıcak dıye yuksek devam edıyoken gebe kadar mutlu oluyodm ne gunlerdı

bebeği besleyen damarlar sağ tarafta olduğu için, sıkışma olabiliyormuş...

kuzum benim eşim sabahın 6 sında kalkıyo kıyamam yaa. gece defalarca tuvalete kalkıyom hee yanında yatsam ses etmez de ben kıyamıyom..

ben öyle duydum sola yatmak en iyisi ama sağa da arada yatılabilir. sırt üstü yatmak yok. sağ arkadan ana damar geçiyomuş sanırım. bebeğe oksijen kan akışını yavaşlatırmış sırt üstü yatmak özellikle. yine de bişey olma kanaatindeyim ben anneme söledim de aman kızııımm çok inceleme dediydi. onlar bilmiyolardı ki böle şeyleri hiç.

maşallah burası ne kalabalık :) kızlar bugün bebek odası mobilyalarımız geldi ama boya kokuyo ya nasıl çıkar kiii

mehmet öz de okumuştum... sırt üstü en zararlısı... öyle yatacağına sağa yat daha iyi diyo...

benim zaten bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık var, o yüzden daha çok dikkat ediyoruz...

pimpiriklimiyiz ne :):):):)

bebeği besleyen damarlar sağ tarafta olduğu için, sıkışma olabiliyormuş...

ben oldum olası sağa yatıyorum, sola yatamıyorum nedense, son aylarda başladım zorlada olsa ama 2-3 saat sonra istem dışı dönüyorum yine sağa sabah öyle uyanıyorum :18:

maşallah burası ne kalabalık :) kızlar bugün bebek odası mobilyalarımız geldi ama boya kokuyo ya nasıl çıkar kiii

valla zor çıkar canım :) sil güzelce, camı aç, kapıyı aç... dolabın kapılarını da aç.. benimki 1 haftadır geçmedi daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…