2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hiç bi bilgim yok ki canım, ben sola yattığımda nefessiz kaldığım anlar oluyor hemen böbreğim ağrımaya başlıyor :26:
benim facede topicten kimse yok olsa açardık beraber, bende anlamam hiç açmadım ama yaparız canım nolcak

bebeğin kaç kilo peki canım. nasıl anladı doktorun ultrasona bakıpta mı söyledi damar tıkalı diye doktor iyi diyo ama benim bebeğim geriden geliyoda acaba diyorum damar mı tıkalı??.

1 hafta önce 2550 gramdı... kilolu doğmaz zaten dedi...

ayrıntılı ultrasonda çıktı canım... benimki gününde geliyo ama kilolu olmayacak işte... ortalama 3000 olur dedi...

bir de bu tıkanıklık tansiyon yükselmesine neden olabilirmiş, dikkat et dedi..

geçen sigara kokusu o kadar güzel geldi ki, zor zaptettim kendimi patlıcan yedim ben de

mdf mi sunta mı?

en iyi ihtimal 10-15 günü bulur canım...

mdf cnm inş doğurana kdr geçer yaa

bugün amway loc ile sildik bi dahakine arap sabunu ile deniym sağol cnm

link gönderirsen mesajla eklerim seni tabii bi de inceleyeyim bakayım bi geçmiş aylarda ki annelerin facede sayfası var mı? varsa nası bişi durumlar ne paylaşımlar güzel mi? ben bi topicte okumuştum hangi ayın anneleriydi hatırlamıyorum. doğumlar gerçekleşince bi de facede sayfa acınca buraya uğramaz olmuşlar anneler. öyle de bişi var.

hımmm benim bebeğimde 34+3 te 2120 iydi hemen hemen senin bebenle bir olucak belkide bizimde böle problem vardır da haberimiz yok. iyi besleniyom aslında. gerçi kendimde kilo almadım 2 haftadır. sağlıklı olsun da ziyanı yok ben 2100 gr doğmuşum mesela.

bize bak ya ciddi ciddi kağıt tavsıyesınde bulunuoruz uyku vaktımız gectimi ne :)))
bu arada yaren profılıne baktım bebeğin çook tatlı maşallah Allah bağışlasın evlatlarını canım

ben hangi sigarayı içeyim ? hangisi daha az zararlı

ben 3750 doğmuşum :):)

ayrıntılı ultrasona girmedin mi sen? olsa muhakkak çıkardı...

cnm tansıyon ne durumda

kızlar ben artık gıdıorum belim ağrıdı valla pc koltugu pek rahat deil gidiyim azcık yatıyım inşallah uyurm hemencecik..
hepınızı öptum gorusuruzzz

bize bak ya ciddi ciddi kağıt tavsıyesınde bulunuoruz uyku vaktımız gectimi ne :)))
bu arada yaren profılıne baktım bebeğin çook tatlı maşallah Allah bağışlasın evlatlarını canım

cnm tansıyon ne durumda

ay evtttt cnm kızm benım
cok ıstedım ondan bı tane daha ya cok tombalak bı bebiştı ıstedık aynından Eki Görüntüle 531371 Eki Görüntüle 531372

ay bu hanımefendi de kim ay yerim ben onu yarencik mi bu fıstıklı lokum? yavrum beniiim
ay onlardan cnm cekmıyo ışte murekkep kokulu cekıy

ay pıs onlar ee kaka yolladım eşimle evde bıtane gazete yok yoksa hakım olammak tan cok korkuyorum kımler ellıyo bellıyo

canım pisini geç binbir çeşit zehir var gazetede diyom çocukların eline bile vermeyin.

bağlantıda bı sorun var heralde ya ne zor acıo sayfalar..bu arada ben gıdıorum kızlar cok belim ağrıdı pc koltugu pek rahat edil gıdıyımde yatıym inşallah uyurum hemencecik öptüm hepınızı

ay bu hanımefendi de kim ay yerim ben onu yarencik mi bu fıstıklı lokum? yavrum beniiim

canım pisini geç binbir çeşit zehir var gazetede diyom çocukların eline bile vermeyin.

evet cnm yarenın kucuklugu belıgı şimdş 5.5 yaşında
ay kagıtlar cok pıs gercekten nıye cnm cekerse

birinci iç hıımm meltemde olabülüüü

ayrıntılı dediğin şu bebişlerin renkli çıktığı ultrasonmu 4 d denilen eğer oysa doktor sadece bebişin yüzünü çekip veriyo kontrollerde. ayrıyetten ücret ödeyip dakikalarca bakılmadı. 17 haftamızda doktor normal ultasonda uzun inceleyip bebekte bi problem gözükmüyo demişti kalbinde beyninde vs. ama benim damarları bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…