son günlerde ben de sağda rahat ediyorum acaba herkesin o damar soldan mı geçiyodur ki kalbi bile sağında olanlar var neticede. belki bindebir oluyodur sen de onadan sağda rahat ediyosundur. bu arada facede grup nasıl kuruluyo sen kur haberini ver herkes gelir bence.
bebeğin kaç kilo peki canım. nasıl anladı doktorun ultrasona bakıpta mı söyledi damar tıkalı diye doktor iyi diyo ama benim bebeğim geriden geliyoda acaba diyorum damar mı tıkalı??.
ıtıraf edeyımmı yoksa
aaa olurmu öle şey zararlı asla yemdımmı dıyım hahaa
bıkere ucundan yedım su anda evde gazte yok hepsını postalattım
ıtıraf edeyımmı yoksa
aaa olurmu öle şey zararlı asla yemdımmı dıyım hahaa
bıkere ucundan yedım su anda evde gazte yok hepsını postalattım
sebze kağıtları zararsız diye biliyorum... eskiden pazarlarda kullanılan kağıt poşetler.
geçen sigara kokusu o kadar güzel geldi ki, zor zaptettim kendimipatlıcan yedim ben de
mdf mi sunta mı?
en iyi ihtimal 10-15 günü bulur canım...
bebeğin kaç kilo peki canım. nasıl anladı doktorun ultrasona bakıpta mı söyledi damar tıkalı diye doktor iyi diyo ama benim bebeğim geriden geliyoda acaba diyorum damar mı tıkalı??
son günlerde ben de sağda rahat ediyorum acaba herkesin o damar soldan mı geçiyodur ki kalbi bile sağında olanlar var neticede. belki bindebir oluyodur sen de onadan sağda rahat ediyosundur. bu arada facede grup nasıl kuruluyo sen kur haberini ver herkes gelir bence.
sakın haa o gazete kağıtları çok zehirli abim gazetede çalışıyo sakın diyo sebzeleri filan gazteye sarıpta dolaba koymayın diyo ona göre..
canım arap sabunuyla sil bence ben katkısı az diye son günlerde heryeri onunla siliyorum yerleri filan. en son duvarları sildik arap sabunuyla sanki badana yapmışız gibi koktu evin içi mis gibi. hiç rahatsız edici değil. belki alır kokusunu hem kimyasal etkisi yok varsada az.
gazete yenir mi kız pis pis
bari A4 kağıdı felan ye en azından temiz pak:))
link gönderirsen mesajla eklerim seni tabii bi de inceleyeyim bakayım bi geçmiş aylarda ki annelerin facede sayfası var mı? varsa nası bişi durumlar ne paylaşımlar güzel mi? ben bi topicte okumuştum hangi ayın anneleriydi hatırlamıyorum. doğumlar gerçekleşince bi de facede sayfa acınca buraya uğramaz olmuşlar anneler. öyle de bişi var.hiç bi bilgim yok ki canım, ben sola yattığımda nefessiz kaldığım anlar oluyor hemen böbreğim ağrımaya başlıyor :26:
benim facede topicten kimse yok olsa açardık beraber, bende anlamam hiç açmadım ama yaparız canım nolcak
1 hafta önce 2550 gramdı... kilolu doğmaz zaten dedi...
ayrıntılı ultrasonda çıktı canım... benimki gününde geliyo ama kilolu olmayacak işte... ortalama 3000 olur dedi...
bir de bu tıkanıklık tansiyon yükselmesine neden olabilirmiş, dikkat et dedi..
sebze kağıtları zararsız diye biliyorum... eskiden pazarlarda kullanılan kağıt poşetler.
bize bak ya ciddi ciddi kağıt tavsıyesınde bulunuoruz uyku vaktımız gectimi ne :)))
bu arada yaren profılıne baktım bebeğin çook tatlı maşallah Allah bağışlasın evlatlarını canım
link gönderirsen mesajla eklerim seni tabii bi de inceleyeyim bakayım bi geçmiş aylarda ki annelerin facede sayfası var mı? varsa nası bişi durumlar ne paylaşımlar güzel mi? ben bi topicte okumuştum hangi ayın anneleriydi hatırlamıyorum. doğumlar gerçekleşince bi de facede sayfa acınca buraya uğramaz olmuşlar anneler. öyle de bişi var.
hımmm benim bebeğimde 34+3 te 2120 iydi hemen hemen senin bebenle bir olucak belkide bizimde böle problem vardır da haberimiz yok. iyi besleniyom aslında. gerçi kendimde kilo almadım 2 haftadır. sağlıklı olsun da ziyanı yok ben 2100 gr doğmuşum mesela.
link gönderirsen mesajla eklerim seni tabii bi de inceleyeyim bakayım bi geçmiş aylarda ki annelerin facede sayfası var mı? varsa nası bişi durumlar ne paylaşımlar güzel mi? ben bi topicte okumuştum hangi ayın anneleriydi hatırlamıyorum. doğumlar gerçekleşince bi de facede sayfa acınca buraya uğramaz olmuşlar anneler. öyle de bişi var.
hımmm benim bebeğimde 34+3 te 2120 iydi hemen hemen senin bebenle bir olucak belkide bizimde böle problem vardır da haberimiz yok. iyi besleniyom aslında. gerçi kendimde kilo almadım 2 haftadır. sağlıklı olsun da ziyanı yok ben 2100 gr doğmuşum mesela.
bize bak ya ciddi ciddi kağıt tavsıyesınde bulunuoruz uyku vaktımız gectimi ne :)))
bu arada yaren profılıne baktım bebeğin çook tatlı maşallah Allah bağışlasın evlatlarını canım
ay evtttt cnm kızm benım
cok ıstedım ondan bı tane daha ya cok tombalak bı bebiştı ıstedık aynından Eki Görüntüle 531371 Eki Görüntüle 531372
ay onlardan cnm cekmıyo ışte murekkep kokulu cekıy
ay pıs onlar ee kaka yolladım eşimle evde bıtane gazete yok yoksa hakım olammak tan cok korkuyorum kımler ellıyo bellıyo
kızlar ben artık gıdıorum belim ağrıdı valla pc koltugu pek rahat deil gidiyim azcık yatıyım inşallah uyurm hemencecik..
hepınızı öptum gorusuruzzz
ben hangi sigarayı içeyim ? hangisi daha az zararlı
birinci iç hıımm meltemde olabülüüü
ben 3750 doğmuşum :):)
ayrıntılı ultrasona girmedin mi sen? olsa muhakkak çıkardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?