maşallah burası ne kalabalık :) kızlar bugün bebek odası mobilyalarımız geldi ama boya kokuyo ya nasıl çıkar kiii
ay ban bunu hep yapıyorum bıde bırı vardı pusat bebek
ben hep onu puset bebek dıyodum sonunda kız uyardı benı ne utandımmmmmmm
ayy gece gece iyi güldürdün benı Allahta senı guldursun
ayyy o 0 ı görek benı yıkıyodu bı kere yaptırdım tokat gbı carptı
he bıde kımyasal gebelık gecırmıştım ozman da cok yaptırmıştım
haha zaten ben gebeyken bıraz alık oluyorum farkettım
dr aartık benı bı yere yönlendırcek
ya her ay unutuyorum ben tahılımı kadın saklıyo dıger ay alıyorum gerı
amannn sendemı ateş ölçme olaylarına gırdın cnm
ay ben 3 ay ölçtu tablom vardı
bende adete 3 gun kala testte öğrendım ama ateşıme guvenerek yaptım hatta ateş ölçme topiğe takılıyodum cnm
ey her sabah heyecan olurdum kaç çıkıcak dıye yuksek devam edıyoken gebe kadar mutlu oluyodm ne gunlerdı
valla zor çıkar canım :) sil güzelce, camı aç, kapıyı aç... dolabın kapılarını da aç.. benimki 1 haftadır geçmedi daha...
güle güle eksitsin bebişin canım
bizim eşyalar geldiğinde önce sildim sonra her gün sabahtan akşama kadar odayı havalandırdım,
dolabının kapısını açık bıraktım, artık koku kalmadı çok şükür
neyini unutuon anlamadım:))
ayy bizde körler sağırlar birbirini ağırlar olduk gece gece
kızlar ya bnım yarende canım ıstıyodu şımdıde ıstıyo resmen kagıt yemek ıstıyo cnm
baktım nette demır eksıklıgınden oluyomuş
ay agzım sulanıyo resmen ama gazete kagıdı sıyah beyaz ay yememk ıcın zor tutuyorum kendımı
sızdede varmı böle garıp şeyler
:)) hehe ben bütün ay ölçmüyodum sadece reglime bikaç gün kala bakıyodum. hiç mi şaşmaz hep düşüyodu namussuz ben tabi ağla ağla bi hallder oluyodum.
hamile kaldığım ay bi garip oldu. regl günü düştü benim ateş gene ağlama krizi ams akşama kadar olmadım test yaptım bekledim bekledim negatif dışarı çıktım gezdim tozdum 2 saat sonra bi geldim incecik bi çizgi hııımmm anlayamadım.. gece de regl olmadım ertesi gün gene düşüktü akşama kadar bekledim yine ve erken gebelik testi yaptım ama nafile negatif. öyle ince çizgi filanda çıkmadı pahalı testlerdendi ona güvendim sanırım reglim geç gelicek bu ay diye düşündüm. veeee bi sonraki gün sabah ölçtüm ateş tavan yapmış nası yani dedim. neyse ama bu sefer bekledim ertesi güne kadar gene gelmeyince ve ateş yine yüksek çıkınca bi daha test yaptım anında pozitif. o aptal test bozukmuş prodectörmüydü neydi markası..
hahaaha
tahlıl sonuclarını cnm ya detaylı dosyasını bıle unuttum
töbe estağfirullah o nası şey ilk kez duyuorum valla:))
kaç günde çıkıyo kızlar ya of beşiği yatak odamıza koyduk şimdi salonda yatıyorum valla gündüz açıcam camları kapıları
töbe estağfirullah o nası şey ilk kez duyuorum valla:))
unutkanlık B12 vitamını eksıklıgnden oluomuş benımde bıkac ay önce öyleydı de B12 düşük cıktı iğne vermıstı dr. sonra düzeldi cok sukur
kızlar ya bnım yarende canım ıstıyodu şımdıde ıstıyo resmen kagıt yemek ıstıyo cnm
ay agzım sulanıyo resmen ama gazete kagıdı sıyah beyaz ay yememk ıcın zor tutuyorum kendımı
kaç günde çıkıyo kızlar ya of beşiği yatak odamıza koyduk şimdi salonda yatıyorum valla gündüz açıcam camları kapıları
ay sıgar kulu yıyen var kömur bıle bak benımkı daha masum
ayyy sen daha neler duyarsn benden
bebeğin kaç kilo peki canım. nasıl anladı doktorun ultrasona bakıpta mı söyledi damar tıkalı diye doktor iyi diyo ama benim bebeğim geriden geliyoda acaba diyorum damar mı tıkalı??mehmet öz de okumuştum... sırt üstü en zararlısı... öyle yatacağına sağa yat daha iyi diyo...
benim zaten bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık var, o yüzden daha çok dikkat ediyoruz...
pimpiriklimiyiz ne :):):):)
ben oldum olası sağa yatıyorum, sola yatamıyorum nedense, son aylarda başladım zorlada olsa ama 2-3 saat sonra istem dışı dönüyorum yine sağa sabah öyle uyanıyorum :18:
o bendede var unutuorum dr.a sorcaklarımı sonra telefn edıp soruorum utana utana:))cnm bende kullandım uzun surede
gebelık bende alıklıkta yapıyo
haha en buyuk beşlırtım
bıde ay ben dr a gıdınce acaıp heyecan oluyorum ya anlatamam onadan ne var ne yok bırakıyorum
ay ben hergun ölçuyodum bıde yuksek cıksın dıye damaklarımı sıkıyodum ay kendımı kandırmaca tabı başka şey degıl ne gunlerdı
ay bızde 7 ay ugraştık araad bı kımyasal gebelık gecırdım sukur rabbıme bı evlat daha verdı ama ay 2.de olsa okadar cok ıstedımkı anlatamam
aynı heyecan aynı duygular
alla alla enteresanmış :))ben ilk 3 ay hiçbisey yıyemedım 6 kılo verdım ondan başka yemek konusunda öyle tuhaf şeylerm olmadı hiç :)
hıc yedin mi peki kağıt:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?