2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
maşallah burası ne kalabalık :) kızlar bugün bebek odası mobilyalarımız geldi ama boya kokuyo ya nasıl çıkar kiii

güle güle eksitsin bebişin canım
bizim eşyalar geldiğinde önce sildim sonra her gün sabahtan akşama kadar odayı havalandırdım,
dolabının kapısını açık bıraktım, artık koku kalmadı çok şükür

ay ban bunu hep yapıyorum bıde bırı vardı pusat bebek
ben hep onu puset bebek dıyodum sonunda kız uyardı benı ne utandımmmmmmm

ayyy o 0 ı görek benı yıkıyodu bı kere yaptırdım tokat gbı carptı
he bıde kımyasal gebelık gecırmıştım ozman da cok yaptırmıştım

aynen yaa bende hamılelıgımden ıkı ay önce kımyasal gecırdım önce 20 lerde cktı sonra dustu felan delik deşik olmustu kollarm valla..en son soğan kürünü yaptım ıste o ayki testımın sonucunu telde kız 842 deyınce ınanamamıstım..hey gidi gunler 1 ay sonra doğuruyoruz inşallah :)

:)) hehe ben bütün ay ölçmüyodum sadece reglime bikaç gün kala bakıyodum. hiç mi şaşmaz hep düşüyodu namussuz ben tabi ağla ağla bi hallder oluyodum.

hamile kaldığım ay bi garip oldu. regl günü düştü benim ateş gene ağlama krizi ams akşama kadar olmadım test yaptım bekledim bekledim negatif dışarı çıktım gezdim tozdum 2 saat sonra bi geldim incecik bi çizgi hııımmm anlayamadım.. gece de regl olmadım ertesi gün gene düşüktü akşama kadar bekledim yine ve erken gebelik testi yaptım ama nafile negatif. öyle ince çizgi filanda çıkmadı pahalı testlerdendi ona güvendim sanırım reglim geç gelicek bu ay diye düşündüm. veeee bi sonraki gün sabah ölçtüm ateş tavan yapmış nası yani dedim. neyse ama bu sefer bekledim ertesi güne kadar gene gelmeyince ve ateş yine yüksek çıkınca bi daha test yaptım anında pozitif. o aptal test bozukmuş prodectörmüydü neydi markası..

kızlar ya bnım yarende canım ıstıyodu şımdıde ıstıyo resmen kagıt yemek ıstıyo cnm
baktım nette demır eksıklıgınden oluyomuş
ay agzım sulanıyo resmen ama gazete kagıdı sıyah beyaz ay yememk ıcın zor tutuyorum kendımı
sızdede varmı böle garıp şeyler

valla zor çıkar canım :) sil güzelce, camı aç, kapıyı aç... dolabın kapılarını da aç.. benimki 1 haftadır geçmedi daha...

kaç günde çıkıyo kızlar ya of beşiği yatak odamıza koyduk şimdi salonda yatıyorum valla gündüz açıcam camları kapıları

töbe estağfirullah o nası şey ilk kez duyuorum valla:))

ay ben hergun ölçuyodum bıde yuksek cıksın dıye damaklarımı sıkıyodum ay kendımı kandırmaca tabı başka şey degıl ne gunlerdı
ay bızde 7 ay ugraştık araad bı kımyasal gebelık gecırdım sukur rabbıme bı evlat daha verdı ama ay 2.de olsa okadar cok ıstedımkı anlatamam
aynı heyecan aynı duygular

kaç günde çıkıyo kızlar ya of beşiği yatak odamıza koyduk şimdi salonda yatıyorum valla gündüz açıcam camları kapıları

valla kuzum biz 1 ay önce kurduk mobilyaları, bizimde yatak odasında hepsi,
o günden beri her gün havalandırıyorum daha yeni yeni gitti kokusu,
birde kıyafetlerı falan yıkayıp astıktan sonrada geçti kokusu,
yarın hemen havalandırmaya başla canım

töbe estağfirullah o nası şey ilk kez duyuorum valla:))

unutkanlık B12 vitamını eksıklıgnden oluomuş benımde bıkac ay önce öyleydı de B12 düşük cıktı iğne vermıstı dr. sonra düzeldi cok sukur

cnm bende kullandım uzun surede
gebelık bende alıklıkta yapıyo
haha en buyuk beşlırtım
bıde ay ben dr a gıdınce acaıp heyecan oluyorum ya anlatamam onadan ne var ne yok bırakıyorum

geçen sigara kokusu o kadar güzel geldi ki, zor zaptettim kendimi patlıcan yedim ben de

mdf mi sunta mı?

en iyi ihtimal 10-15 günü bulur canım...

bebeğin kaç kilo peki canım. nasıl anladı doktorun ultrasona bakıpta mı söyledi damar tıkalı diye doktor iyi diyo ama benim bebeğim geriden geliyoda acaba diyorum damar mı tıkalı??
ben oldum olası sağa yatıyorum, sola yatamıyorum nedense, son aylarda başladım zorlada olsa ama 2-3 saat sonra istem dışı dönüyorum yine sağa sabah öyle uyanıyorum :18:

son günlerde ben de sağda rahat ediyorum acaba herkesin o damar soldan mı geçiyodur ki kalbi bile sağında olanlar var neticede. belki bindebir oluyodur sen de onadan sağda rahat ediyosundur. bu arada facede grup nasıl kuruluyo sen kur haberini ver herkes gelir bence.

sakın haa o gazete kağıtları çok zehirli abim gazetede çalışıyo sakın diyo sebzeleri filan gazteye sarıpta dolaba koymayın diyo ona göre..

canım arap sabunuyla sil bence ben katkısı az diye son günlerde heryeri onunla siliyorum yerleri filan. en son duvarları sildik arap sabunuyla sanki badana yapmışız gibi koktu evin içi mis gibi. hiç rahatsız edici değil. belki alır kokusunu hem kimyasal etkisi yok varsada az.

Son düzenleme:

ne güzel bi kızın varmış yarenin.. bi de oğlun mu olucak şimdi? istenmez mi hiç hepsinin yeri ayrıdır. Allah bağışlasın ikisinide..

alla alla enteresanmış :))ben ilk 3 ay hiçbisey yıyemedım 6 kılo verdım ondan başka yemek konusunda öyle tuhaf şeylerm olmadı hiç :)
hıc yedin mi peki kağıt:)

ıtıraf edeyımmı yoksa
aaa olurmu öle şey zararlı asla yemdımmı dıyım hahaa
bıkere ucundan yedım su anda evde gazte yok hepsını postalattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…