2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam güzel annişler nasılsınız bakalım bir gün daha bitirdik bebeklerimize kavusmamıza bir gün daha yaklaştık hele sedefden sonra heyecan tavan yaptı hepimizde
bu arada herkesin cuması mübarek duası kabul olsun inşşşşşş basüstüne tatlım

ayyy çok sevindim yaa, sırasını savdı ne güzel, çok da korkuyordu gelmiş geçmiş olsun inşallah, darısı başımıza ne diyelim
AMİNNNNNN diyorummm

basüstüne tatlım

görüşürüz canım kalp atışlarını dinle orda..
bende yarın dr uma gidicem kısmetse
ay sorma nilim ya kalp atış dinleme cihazının şarjı bozukmuş iki saat baktı bulamadı beni aldı bi telaş sonra eve gittim uzandım hemen baktım kıpır kıpır korkuttu beni gıcık ebeee
evetttttttttt hala çalışıyorum yaseminnnnnnnnnnnnn. c.tesi doktora gidicem sonra gelip işe raporumu vereceğim. haftaya izinliyim.

ooh burcu haftaya ev hanımı oluyoruz desene çok şükür

ne güzel kavuşmuşsuunuz hediyelerinizee

ay canım benim kıyamam ben ona sonunda kavuştu çok şükür
hadı ya ay uykuszulku kötu ben bu akşam kanepede uyudum kaldım bakalım bbu gece ne olucak sukur uykularım guzel
kafda plan yapa yapa uyuyorum sonra tabı ruyada hep aynı şeyler
dun gecedehep beyslla ugraştım
canım benim neler gördün bak o kadar konuştuk bana da demedin :)

mutlu yıllar canım rabbim nice sağlıklı yaşlara erişmeyi nasip etsin eşinv ve kızçenlee

canım günaydın seninde cuman mübarek olsun ağrıların ne durumda

günaydın kasım annelleri beni bu saatlerde buralarda görebilmeniz için bugün son gün :) artık bende izine çıkıyorum Allahın izniyle bitiyor dinlenicem evimi toparlıcam gezicem bir sürü planım var bakalım erdem bey neye müsade ederse görücez artık :)
dün akşam sağlık ocağına son kontrole gittik doğumla ilgili konuştuk bir sorun yok çok şükür esas doktırumuzla randevumuz pazartesi inşallah bakalım hayırlı haberler olur umarım... çok özleidm oğlumu ben bakalım sağlığı nasıl yanmı düz mü kafa üstümü :) koca kafalımı vs vsss
bugün iş yerinde veda turlarında olurum artık okurum ara ara yazdıklarınızı dicemde herkes gece kuşuymuş dün bugün gelen pek olmaz sanırım

günaydınnn ağrılarım var ama basur ağrısı solladı o ağrıları canım
demek bugun son iş günün kaçakların içine sende katılacaksın demek iyi ol da varsın arada ziyaret et bizleri canım pazartesiyede güzel haberlerini mutlaka ver bizeee

hak ettim ama dimi bulemsu çok yorulduım artık dinlenmek istiyorm gelirim haber veririm merak etmeyin :)

günaydın kızlar kötü bir gece geçirdim çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz ama dün akşam arkadaşta otururken gece 12de bir telefon geldi bi ablamız var ameliyathanede hemşire kavanoz şişesiyle kolunu kesmiş ufak bişey zannettik hastaneye bi gittik damarlar sinirler tendonlar hep kesilmiş gece 12de başladı ameliyat 6ydı bittiğinde ama kolunu kullanamayabilirmiş eğer beslenmezse kesebilirlermiş çok üzüldüm dua edin biz gebelerin duaları kabul olur sizlerde dua edin cuma günü mübarek gün bide lütfen dikkat edin insanın başına heran herşey geliyor

ayyy harika bir haber buuuuuuuuuu. Analı babalı büyüsün, hep sağlıklı mutlu olsun bebecik inşallah. sedefte iyimiş çok sevindim ya.

sağol canım haber verdiğin için.

geçmiş olsun canım. inşallah eskisi gibi kolunu kullanabilir. çok zor bir durum ((

günaydın canım. geçmiş olsun ya, ahhh kıyamam ben sana. evet sedef bizi hem şaşırttı hem heyecanlandırdı. o kadar sakin hamilelikten sonra bebişin erken gelmesi gerçekten şaşılacak şey. işte belli olmuyor ki hiçbirşey. benim bu kadar hareketli yaşantıma rağmen bebiş hala bekliyor. bayramdan sonra gelir inşallah.

evetttt benimde bugün son günüm. yarında kızımı göreceğim bakalım ne kadar büyümüş. çok büyüsünde istemiyorum bu şeker belasından. 1 haftadır sıkı diyetteyim. birkaç yüz gram vermişim. ne güzel dimi

beysalım benimde çok planlarım var. yapılacak işleri düşünürken ağzımın suyu akıyor vallahi :))) kızıma hazırlık yapıcam. Allahım ne büyük mutluluk.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
evet evet benimde öyleeee

Gunaydin kizlar nasilsnz beysalim son gunune geldin sonunda evde hazirliklar ve dinlenme seni bekleer sedefimiz dogum yapmis hadi darsi basimiza

Günaydın anneler....
Rabbim evlatlarımıza ve bizlere sağlık sıhhat versin, sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah....

Bizim boğazımız çok kötü, yanıyor, ağrıyor, yutkunamıyoruz....
Bu halde işyerindeyiz....
Rabbim bizi hayıra çıkarsın....
Sıcak limonlu su içmekten içim dışım limon oldu....
Babamız dalga geçiyor çocuğu limona boğdun diye....
Ama napalım ilaç kullanamıyoruz ki....
((

Sedef doğurmuş, sağlıkla kızını kucağına almış, darısı hepimizin başına inşallah....
Hep mutlu ve huzurlu olmaları dileğiyle...

Delikiz gecmis olsun tam hastalik mevsimine denk geldik doguma kdr iyilesirsnz ins bugun dua gunu v e son dua gunumuz naasil bitcek derkn sonuna geldik allh kabul eder ins

Esracim arkadasina cok gecmis olsunn burcummm senindemi son gunun kuzumm hadi gozunuz aydinn

günaydın canım. çok girmiyorsun eskisi gibi hazırlıklar sebebiyle mi?

evet benimde son günüm. işleri toparlıyorum, devir teslim var, hazırlık içindeyim.

geçmiş olsun canım. hastalık kol geziyor valla. hasta olmadan işten ayrılsam keşke. herkes hasta burdada.

Delikiz gecmis olsun tam hastalik mevsimine denk geldik doguma kdr iyilesirsnz ins bugun dua gunu v e son dua gunumuz naasil bitcek derkn sonuna geldik allh kabul eder ins

evet ya koskoca liste bitti. 6 haftalıkken katılmıştım buraya çizelgeme bakıp hep 30 lu haftaları hayal ederdim. ve artık 30 lu haftaların bile sonundayım. gerçekten zaman çok çabuk geçmiş.

oturmak ne kadar zor geliyorrrrrrrrrrr offfffffffff iş günleri hayırlısıyla bitse Allahtan arada kurban bayramı tatili var :)

Delikiz gecmis olsun tam hastalik mevsimine denk geldik doguma kadar iyilesirsiniz insallah bugun dua gunu ve son dua gunumuz nasil bitecek derken sonuna geldik Allah kabul eder insallah

Sağol canım, sorma kötü kaptım....

Sağol canım dikkat et sen de....
Benim iznime çok var daha bayramdan sonra 10 gün daha çalışacağım.....
((

oturmak ne kadar zor geliyorrrrrrrrrrr offfffffffff iş günleri hayırlısıyla bitse Allahtan arada kurban bayramı tatili var :)

canım benim evet çok zor benim bugün bitiyor çok şükür kurtuluorum :) darısı başınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…