2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esra dmek hangı sıgara daha zararsız he ay sende bendensın cnm ya
keske daha sağlıklı şeyler ıstesek

Son düzenleme:
ay evtttt cnm kızm benım
cok ıstedım ondan bı tane daha ya cok tombalak bı bebiştı ıstedık aynından

ayy tombik tombik yanaklar tam ısırmalıkk

o benimde aklıma geldi canım, ben kendimden yola çıkarak söylüyorum buraya giremezsem her gün face mutlaka bakıyorum, amaan neyse burayı boşlamayalımda face ne ki dimi

kızlar ben artık gıdıorum belim ağrıdı valla pc koltugu pek rahat deil gidiyim azcık yatıyım inşallah uyurm hemencecik..
hepınızı öptum gorusuruzzz

iyi geceler canım

valla benim de uykum geldi ama uykusuzluktan gözlerim kapanana kadar girmicim o yatağa :)

kızz hadi yatağa uzandığın an uyursun kesin

evet cnm yarenın kucuklugu belıgı şimdş 5.5 yaşında

onun o süslü hallerini sevsinnlerr maşallah kuzuna canım

evet o iç organlarını gördüğü ultrason... o zaman yoktur canım tıkanıklık.. boşuna kafaya takma şimdi....

esra dmek hangı sıgara daha zararsız he ay sende bendensın cnm ya
keske daha sağlıklı şeyler ıstesek

yok kızzz, kafa yapıyorum... geçenlerde bi arkadaş balkonda içerken kokusu güzel geldi sadece o kadar

senin istediğin daha sağlıklı ama kağıt

haha bıde sıyah beyaz saglık akıyo

kızlar bende kaçtım uykum gelmişken kaçmadan yararlanayım

bu arada nilimde gelmiş görüşemedik yine iyisindir inşallah canım

iyi geceler hamişlerim bebişlerinizle beraber tatlı rüyalar görün, hayırlı Cumalar herkese

offf yarennnnn

şimdi şöyle bir deste kağıt olucaktııııı...

rengarenk kağıtlar

gazete kağıtları....

eski kitap sayfalarııııı

sarı sayfalarrrrr

ne güzel olurdu dimii... missssss

iyi geceler canımm

10 a 7 çıkıyodu hep en son 12 ye 9 çıktı. yanlız şöle bişi var benim tansiyon normalde hep düşüktür. 9 a 6 filan çıkardı hamile değilken.

aybenımde hep öle duşktu gecen 14/8 cıktı hep duşuk olunca bı haftalık takıbe aldı hemen
amam bugunde dedı zatenn problem osa tansyonda bebk gelışımı cok yavaş olurdu dedı kg almazdı
ama senınkı 12/9 13 ten sonrası kontrol altına alonmalı dedı bıde ben dr da heyecan yapıyorum cok

ohhh bıde kokucak böle mıs mıs ay ınannkı agzım sulandı
gazetler postlanmasa sanırım hakım olamayabılırdım

valla benim doktor uyuz pek bişey söylemez. genelde herşeyi burdan öğreniyorum. tansiyonmuş, kiloymuş vs.. şu 35. haftayı geçtik ya artık doğacaksada korkmuyorum. ciğerler tamam büyük ihtimalle gelişti. Allah a tevekkül etmekten başka yapacak bişey yok.

ilkokuldayken kokulu kağıtlar olurduya onlardan olsa ne iyi giderdi.. nam nam nam nammmm... çok alemsiniz yahu..

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler....

ay evet ya en azından o var cnm benım
ama ben son zmanlarda korkar oldum bebgım ebışey olcak dıye elımde degıl
bugun dr umda anladı endışelerımı ayın 24 une kadar 2 kere cagırdı ıcım rahat ertsın dıye
bak kııznı nasıl sağlıkla aldın kucagına oğlunuda alcan cok rahat ve sorunsuz gebelık gecırdın dedı ama cıx elımde degıl

bı gece kuşu olarak ne mutlu oldum topiğebız genelde ervacımla kesın burda olurduk
da kullanılmayacak ugrardı diğer arkaaşlar amzan zaman ay hergece gelsenıze
ay nıllt gelırdı hergece neden yokkı

geldiiiim ama erken kaçıcam yarın sabah erken gidicem dr a dualarınızı esirgemeyin kızlar
bakalım napıyo oğluş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…