cnm tansıyon ne durumda
ay evtttt cnm kızm benım
cok ıstedım ondan bı tane daha ya cok tombalak bı bebiştı ıstedık aynından
link gönderirsen mesajla eklerim seni tabii bi de inceleyeyim bakayım bi geçmiş aylarda ki annelerin facede sayfası var mı? varsa nası bişi durumlar ne paylaşımlar güzel mi? ben bi topicte okumuştum hangi ayın anneleriydi hatırlamıyorum. doğumlar gerçekleşince bi de facede sayfa acınca buraya uğramaz olmuşlar anneler. öyle de bişi var.
kızlar ben artık gıdıorum belim ağrıdı valla pc koltugu pek rahat deil gidiyim azcık yatıyım inşallah uyurm hemencecik..
hepınızı öptum gorusuruzzz
valla benim de uykum geldi ama uykusuzluktan gözlerim kapanana kadar girmicim o yatağa :)
evet cnm yarenın kucuklugu belıgı şimdş 5.5 yaşında
ayrıntılı dediğin şu bebişlerin renkli çıktığı ultrasonmu 4 d denilen eğer oysa doktor sadece bebişin yüzünü çekip veriyo kontrollerde. ayrıyetten ücret ödeyip dakikalarca bakılmadı. 17 haftamızda doktor normal ultasonda uzun inceleyip bebekte bi problem gözükmüyo demişti kalbinde beyninde vs. ama benim damarları bilemicem.
esra dmek hangı sıgara daha zararsız he ay sende bendensın cnm ya
keske daha sağlıklı şeyler ıstesek
evet o iç organlarını gördüğü ultrason... o zaman yoktur canım tıkanıklık.. boşuna kafaya takma şimdi....
yok kızzz, kafa yapıyorum... geçenlerde bi arkadaş balkonda içerken kokusu güzel geldi sadece o kadar
senin istediğin daha sağlıklı amakağıt
kızlar bende kaçtım uykum gelmişken kaçmadan yararlanayım
bu arada nilimde gelmiş görüşemedik yine iyisindir inşallah canım
iyi geceler hamişlerim bebişlerinizle beraber tatlı rüyalar görün, hayırlı Cumalar herkese
10 a 7 çıkıyodu hep en son 12 ye 9 çıktı. yanlız şöle bişi var benim tansiyon normalde hep düşüktür. 9 a 6 filan çıkardı hamile değilken.
offf yarennnnn
şimdi şöyle bir deste kağıt olucaktııııı...
rengarenk kağıtlar
gazete kağıtları....
eski kitap sayfalarııııı
sarı sayfalarrrrr
ne güzel olurdu dimii... missssss
ohhh bıde kokucak böle mıs mıs ay ınannkı agzım sulandı
gazetler postlanmasa sanırım hakım olamayabılırdım
ayyy koptum burdaa vallahi
aybenımde hep öle duşktu gecen 14/8 cıktı hep duşuk olunca bı haftalık takıbe aldı hemen
amam bugunde dedı zatenn problem osa tansyonda bebk gelışımı cok yavaş olurdu dedı kg almazdı
ama senınkı 12/9 13 ten sonrası kontrol altına alonmalı dedı bıde ben dr da heyecan yapıyorum cok
haha ay gece yarısı gazete gazete dıye agzın sulanrak uyanasın ınşalla
hahhahaa
valla benim doktor uyuz pek bişey söylemez. genelde herşeyi burdan öğreniyorum. tansiyonmuş, kiloymuş vs.. şu 35. haftayı geçtik ya artık doğacaksada korkmuyorum. ciğerler tamam büyük ihtimalle gelişti. Allah a tevekkül etmekten başka yapacak bişey yok.
ilkokuldayken kokulu kağıtlar olurduya onlardan olsa ne iyi giderdi.. nam nam nam nammmm... çok alemsiniz yahu..
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler....
yok artık
sen uyumuyo musun hala
bı gece kuşu olarak ne mutlu oldum topiğebız genelde ervacımla kesın burda olurduk
da kullanılmayacak ugrardı diğer arkaaşlar amzan zaman ay hergece gelsenıze
ay nıllt gelırdı hergece neden yokkı
sibelcanlı tarkanlı kağıtlar vardı
iyi geceler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?