sağol canım
valla aynen bende öyle düşünüyorum sağlıkla çıkalım da ordan hayırlısıyla sorun değil,ters çünkü beyimiz..:)
hadi güzel haberlerle gel inşallah sende..
Sağol canım sorma benimki de ters o yüzden net tarihle konuştuk.
Amin inşallah,hadi senden de güzel haberler bekliyoruz..
Oyyy ısırırım yerim o şekeri ben hayırlısıyla inşallah canımmm..
Amin canım benim aynen öyle hayırlısıyla bayrama oğluşumla giricez Allah izin verirse ay ne güzel..
evet çok şükür bitti hayırlısıyla evimde zaman geçirecem bebeğime hazırlanacam
hayırlı olsun çifte bayram yaşarsın artık ne güzel ..23 ekim bişey kalmamış canım saglıcakla al kucagına ..şimdi sana adını artık bayram koyarız falan diye espiride yaparlar demi:)))
neler kaldı hazırlık olarak kuzumm? hastane çantanı falan hazırladıydınn...kıyafetlerini yıkayıp ütülediydin demi?
Selam teyzoşlaar,
dr.umuza gittik nst ye girdik minik minik sancılar çıktı,diğer herşey normal çok şükür hala dönmemiş bu saatten sonra zor dedi maaşallah 3276 gr,49 cm'miş.
Büyük ihtimal 23 Ekim gibi alırız 38+3 yani 39.haftanın içinde oluyoruz.Spinal anestezi önerdi sohbet havasında yapıyoruz doğumlarımızı güzel oluyor dedi:)
istirahat önerdi artık yürüyüş falan yok dedi.
P.tesi tekrar çağırdı.Kısacası herşey güzel annişler.
Durumlar böyle canlarım :)
anneme gitmeden bakayım dedim sizlere
burcuxx izne çıkıyorsun değilmi tatlım patronun iş seyehatinden döndümü ?
tünaydın teyzoşlar...ben kalkalı çok olmadı...resmen vicdan azabı çektim sonrada..kızım bu saate kadar aç kaldı diyeeallahım kafayı yedim galibaaa...
pazartesi doktora gidicezzz çok özledim kızçemi...
sedefe çok ama çok sevindim..darısı bizim başımızaa olsunn inşallahhh:))) sağlıklaa sıhhatle kucagımızaa alalım kuzucuklarımızı...
bizim kızın, zeynebimizin odası hazırr teyzoşlar...
dün akşamda lohusa şerbeti setini hazırladım...babaannemizde kapı süsümüzü ve kendi yaptıracagı şeker için sepet aldı..iştee karşınızdaa:)))
Eki Görüntüle 531442 Eki Görüntüle 531443 Eki Görüntüle 531444 Eki Görüntüle 531445 Eki Görüntüle 531446 Eki Görüntüle 531447 Eki Görüntüle 531448 Eki Görüntüle 531449 Eki Görüntüle 531450
evetttttttttt hala çalışıyorum yaseminnnnnnnnnnnnn. c.tesi doktora gidicem sonra gelip işe raporumu vereceğim. haftaya izinliyim.
selam kızlar
Sedef'cim kızın şu an kollarındadır muhtemelen, Allahım esirgesin sizi canım
Salı günü kontrolümüz vardı kızlar hastanede,
paşam hala dönmemiş yeri çok rahat
31.10.2012 'de Spinal sezeryan olucaz Allah nasip kısmet ederse, bu arada oğlum tam 3000 gr olmuş
Yalnız nedense içimde daha erken doğurcakmışım gibi bi his var, gün içerisinde çok sık karnım sertleşiyor,
akşamları ise her 5 dkda bir. Belim ağrıyor, ara sıra karnımın altı sancılanıyor o kadar.
Çok rahatsız edici değil çok şükür
Vee bugünde 1 haftadır Türkiye'den beklediğimiz paket geldi,
bebek şekerlerimiz, sepetimiz, lohusa tacım ve babaannemizin torununa ördüğü müthiş yelekler, hırkalar, battaniyeler
Bugün çok mutluyuz Kaan'ımla
[h=5]
[/h][h=5] kızlarrrrrrrr Sedefimle konuştuk (applepay) uzn uzun konuştuk hastaneden çıkmışlar, az önce eve gelmişler, bebeğin sağlığı çok iyimiş. çok tatlı diyor aynı babası diyor bir gör hık demiş burnundan düşmüş diyor :) yalnız Yasemin çok acılar çektim diyorsabahtan doğurana kadar suni sancı yemiş artık acıdan beni öldürün diye bağırmış ( çok tırstımm, acayip zor diyor... hiç kolay olmadı diyor, hala sesi yorgun geliyor. ama işte bebeği görünce rahatladım diyor şuan daha iyiyim dedi. kızını temizliyorlarmış anneleri banyoda. sesini duydum incecik ağlıyor yavrum tüğlerim diken diken olduuuu. anne oldu artık sedef ne kadar olgunlaştığını hissettim o an. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
[/h]
bu arada hepinize slm söledi.:)
eh yani artık çık iznevalla süper ham,le oalrak tarihe geçicen
kız maşallah 31.10 a kadar bebeğin 4 kilo yaklaşır :)
günaydın kasım annelleri beni bu saatlerde buralarda görebilmeniz için bugün son gün :) artık bende izine çıkıyorum Allahın izniyle bitiyor dinlenicem evimi toparlıcam gezicem bir sürü planım var bakalım erdem bey neye müsade ederse görücez artık :)
dün akşam sağlık ocağına son kontrole gittik doğumla ilgili konuştuk bir sorun yok çok şükür esas doktırumuzla randevumuz pazartesi inşallah bakalım hayırlı haberler olur umarım... çok özleidm oğlumu ben bakalım sağlığı nasıl yanmı düz mü kafa üstümü :) koca kafalımı vs vsss
bugün iş yerinde veda turlarında olurum artık okurum ara ara yazdıklarınızı dicemde herkes gece kuşuymuş dün bugün gelen pek olmaz sanırım
günaydın kızlar kötü bir gece geçirdim çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz ama dün akşam arkadaşta otururken gece 12de bir telefon geldi bi ablamız var ameliyathanede hemşire kavanoz şişesiyle kolunu kesmiş ufak bişey zannettik hastaneye bi gittik damarlar sinirler tendonlar hep kesilmiş gece 12de başladı ameliyat 6ydı bittiğinde ama kolunu kullanamayabilirmiş eğer beslenmezse kesebilirlermiş çok üzüldüm dua edin biz gebelerin duaları kabul olur sizlerde dua edin cuma günü mübarek gün bide lütfen dikkat edin insanın başına heran herşey geliyor
evetttt benimde bugün son günüm. yarında kızımı göreceğim bakalım ne kadar büyümüş. çok büyüsünde istemiyorum bu şeker belasından. 1 haftadır sıkı diyetteyim. birkaç yüz gram vermişim. ne güzel dimi
beysalım benimde çok planlarım var. yapılacak işleri düşünürken ağzımın suyu akıyor vallahi :))) kızıma hazırlık yapıcam. Allahım ne büyük mutluluk.
bizim bugünnnn sallanan beşiğimiz ve buyük beşiğimiz geliyorrrr oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Selam teyzoşlaar,
dr.umuza gittik nst ye girdik minik minik sancılar çıktı,diğer herşey normal çok şükür hala dönmemiş bu saatten sonra zor dedi maaşallah 3276 gr,49 cm'miş.
Büyük ihtimal 23 Ekim gibi alırız 38+3 yani 39.haftanın içinde oluyoruz.Spinal anestezi önerdi sohbet havasında yapıyoruz doğumlarımızı güzel oluyor dedi:)
istirahat önerdi artık yürüyüş falan yok dedi.
P.tesi tekrar çağırdı.Kısacası herşey güzel annişler.
Durumlar böyle canlarım :)
ekim anneleri olarak hemen hemen hepimiz doğurduk,birkaç kişi kaldı...yavrularımız kucağımızda..inşallah sizler de bu muhteşem duyguyu sağlıkla yaşarsınız...
kız maşallah 31.10 a kadar bebeğin 4 kilo yaklaşır :)
merhaba kızlar bugün daha önce yapılmadığı için şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri sonucu :95 60 dak. olan ise 170 çıktıhenüz dr.a göstermedim
???? 170 çok değil mi ?
50lik mi 75lik mi yoksa 100lük müydü yüklemen?
canım 75 gram glukoz ile yapılırsa ve kan şekerleri ölçümlerinden ikisi aşağıdaki saatlerde gösterilen değerlerden daha yüksek olursa yine gebelik diyabeti tanısı konur.
Açlık 95 mg/dl
1. saat 180 mg/dl
2. saat 155 mg/dl
sınırlar bu yani 75lik için iyisin...
kızlar ben bugünlerde bebegim sağlıklı dogacakmı diye cok endişelenmeye başladım ...sizde de bu tür evhamlar oluyor mu ..inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?