2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hayırlı olsun çifte bayram yaşarsın artık ne güzel ..23 ekim bişey kalmamış canım saglıcakla al kucagına ..şimdi sana adını artık bayram koyarız falan diye espiride yaparlar demi:)))

hayırlı olsun çifte bayram yaşarsın artık ne güzel ..23 ekim bişey kalmamış canım saglıcakla al kucagına ..şimdi sana adını artık bayram koyarız falan diye espiride yaparlar demi:)))

aynen canım Allah izin verirse çifte bayram yapıcaz inşallah sağlıkla alalım da kucağımıza hayırlısıyla.
ayyy sorma çoktaaan yapmaya başladılar bile o espriyi

maşallah canım oğluşuna

ne güzel tarih belli olmuş, hayırlısıyla kazasız belasız kavuşursun inşallah. sezeryan normal farketmez aslında, onlar sağlıklı olsunlarda. :)))

anneme gitmeden bakayım dedim sizlere
burcuxx izne çıkıyorsun değilmi tatlım patronun iş seyehatinden döndümü ?

selam canım. yok patron gelmedi, diğer patronum aramış konuşmuş oda çıksın izne tabiki burda mı doğuracak demiş, anca burdaki ikna oldu. :))))

canım maşallah odası çok güzel olmuş, bardaklarda çok güzel süslü. güle güle kullanmak nasip olsun. arada bir gel merak ediyoruz doğurdun mu diye

ekim anneleri olarak hemen hemen hepimiz doğurduk,birkaç kişi kaldı...yavrularımız kucağımızda..inşallah sizler de bu muhteşem duyguyu sağlıkla yaşarsınız...

[h=5]
[/h][h=5] kızlarrrrrrrr Sedefimle konuştuk (applepay) uzn uzun konuştuk hastaneden çıkmışlar, az önce eve gelmişler, bebeğin sağlığı çok iyimiş. çok tatlı diyor aynı babası diyor bir gör hık demiş burnundan düşmüş diyor :) yalnız Yasemin çok acılar çektim diyor sabahtan doğurana kadar suni sancı yemiş artık acıdan beni öldürün diye bağırmış ( çok tırstımm, acayip zor diyor... hiç kolay olmadı diyor, hala sesi yorgun geliyor. ama işte bebeği görünce rahatladım diyor şuan daha iyiyim dedi. kızını temizliyorlarmış anneleri banyoda. sesini duydum incecik ağlıyor yavrum tüğlerim diken diken olduuuu. anne oldu artık sedef ne kadar olgunlaştığını hissettim o an. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
[/h]

bu arada hepinize slm söledi.:)

evetttttttttt hala çalışıyorum yaseminnnnnnnnnnnnn. c.tesi doktora gidicem sonra gelip işe raporumu vereceğim. haftaya izinliyim.

eh yani artık çık izne valla süper ham,le oalrak tarihe geçicen

kız maşallah 31.10 a kadar bebeğin 4 kilo yaklaşır :)

Son düzenleme:
Kızlar,
Mevlüt yapıyorsanız siz ne giymeyi düşünüyorsunuz?
Gecelik, sabahlık takımla lohusa lohusa oturacak mısınız yoksa elbise mi giyeceksiniz?

Ben kolları şifon, beyaz, saten manşetli falan şık bir elbise istiyorum bulursanız haber verin:)

Rabbim bize de o güzel günleri yaşatsın inşallah....

selam hamişlerim ve meleklerii hayırlı Cumalar herkese , Rabbim dualarımızı kabul eylesin
gece yine uyuyamadım fazla, eşimi işe yolladım bi güzel dalmışım ki sabah erkenden yine sol tarafımda uyandım böbrek sancılarıyla beraber üstüne bide nefes darlığı yaşıyorum bugün

canımm sonunda bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin erdemle, çoooktan hakettin bu izni kuzum

çok üzüldüm canım, Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah

hayırlı olsun canım bol bol dinlenin ama fazla yormayın kendinizi

bizim bugünnnn sallanan beşiğimiz ve buyük beşiğimiz geliyorrrr oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hayırlı uğurlu olsun canımm

maşallah nilim güzel haberlerle gelmişsin çok şükür, tarihinizde hayırlı olsun canım

ekim anneleri olarak hemen hemen hepimiz doğurduk,birkaç kişi kaldı...yavrularımız kucağımızda..inşallah sizler de bu muhteşem duyguyu sağlıkla yaşarsınız...

Amiin inşallah canım

kız maşallah 31.10 a kadar bebeğin 4 kilo yaklaşır :)

oyy tosun Kaan olcak desene
Sedeftende haber getirmişsin sağol canım

kızlar herkese merhaba. geçmişi tam okuyamadım.inşallah herkes iyidir.izinde olunca yapamadıoğım işlerimi halletmeye çalışıyorum o yüzden de nete pek giremiyorum.bugün doktordaydık.suyumuz yine azalmış.işin kötüsü geçen çarşambadan bugüne kadar sadece 100 gr almış.kilo alımının az olmasına takıldı doktorumuz.nst ye girdik.kalp atışlarımız normal, sancımız da 20-30 arası çıktı.bebeğe giden kana baktı o da normal.1 hafta daha takip edeceğiz.salı günü tekrar gideceğiz.eğer suyunda ve kilosunda artış olmazsa sezeryan, artış olursa normal doğum olacak.

buarada bebek şekerlerinin siparişini verdim inşallah haftaya onu da alacağız.

merhaba kızlar bugün daha önce yapılmadığı için şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri sonucu :95 60 dak. olan ise 170 çıktı henüz dr.a göstermedim
???? 170 çok değil mi ?

merhaba kızlar bugün daha önce yapılmadığı için şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri sonucu :95 60 dak. olan ise 170 çıktı henüz dr.a göstermedim
???? 170 çok değil mi ?

50lik mi 75lik mi yoksa 100lük müydü yüklemen?

canım 75 gram glukoz ile yapılırsa ve kan şekerleri ölçümlerinden ikisi aşağıdaki saatlerde gösterilen değerlerden daha yüksek olursa yine gebelik diyabeti tanısı konur.
Açlık 95 mg/dl
1. saat 180 mg/dl
2. saat 155 mg/dl

sınırlar bu yani 75lik için iyisin...

pfff ... çok şükür diyelim o zaman

doğum yapan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum ve gözleri aydın Allahda bizi kurtarsın diyorum.yorum yazmıyorum ama olan biteni takip ediyorum.benimde kontrolüm pazartesi ama artık çok zorluyor beni nefesim daralıyor öksürük basıyor çok zman.

neyse sizlere başka birşey soracağım.şerbet takımını nerden kaça aldınız yani internet sitesi olarak diyorum.bakıyorum elli tl civari felanlar.bunlara bardak dahil deil heralde değilmi.bilgilendiriseniz sevinirim çok teşekkür ederimmm...

doğum yapan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum ve gözleri aydın Allahda bizi kurtarsın diyorum.yorum yazmıyorum ama olan biteni takip ediyorum.benimde kontrolüm pazartesi ama artık çok zorluyor beni nefesim daralıyor öksürük basıyor çok zman.

neyse sizlere başka birşey soracağım.şerbet takımını nerden kaça aldınız yani internet sitesi olarak diyorum.bakıyorum elli tl civari felanlar.bunlara bardak dahil deil heralde değilmi.bilgilendiriseniz sevinirim çok teşekkür ederimmm...

kızlar ben bugünlerde bebegim sağlıklı dogacakmı diye cok endişelenmeye başladım ...sizde de bu tür evhamlar oluyor mu ..inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmayız.

kızlar ben bugünlerde bebegim sağlıklı dogacakmı diye cok endişelenmeye başladım ...sizde de bu tür evhamlar oluyor mu ..inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmayız.

Ben kendi adıma söyleyeyim evet cnm o endişeler hep var ben mesela hamileliğimin başından beri ilk defa antibyotik kullandım ama her içişim de korka korka aynı şekilde mantar ilacı kullandım ama aynı zamanda ya bebeğim dogarken bende enfeksiyon alır mantarlı bölgeye vucüdu değecek ya bişey olursa erken doğumu tetiklerse (enfeksiyon tetikliyor diye biliyorum) ya bebeğimede bulaşır kalıcı hasar verirse korkusu vardı ve doktormnda telkini ile hiç bir zaraı yok diye diye kullandırttı.Doğum içinde aynı şekilde en çok korktuğum sey oksijensiz kalması ama günde dünya da binlerce cocuk doguyor eninde sonunda doğacak bebişlerimizde iyi düşünelim ki iyi olsun tabi korkuoyruz ama dua edelim inşallah bol bol Allah yardım edecek inşallah sağlıcakla kurtulcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…