2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Cok giremememin sebeb uyku duzenim ilk uc aydaki sekline dondu paso uyuyup uyanyorum topigin takibi zor oluyor seninde nrmal dogum gozukuyr sanrm allah hayirlisini versin yaninda kolay dogum nasip etsin hepimize

günaydın ciici kızlar ve sevgili bebikleriiii

nasılsınızzzzzzz

bizim bugünnnn sallanan beşiğimiz ve buyük beşiğimiz geliyorrrr oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

nasılsınızzzzzzz

bizim bugünnnn sallanan beşiğimiz ve buyük beşiğimiz geliyorrrr oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ooh ne güzel hayırlı olsun kuzum şimdiden biz iyiyiz bugün son günümüz iş yerinde mutluyuzsen nasılsn

Selam kızlar bugün son dua günümüz ilk başladığımız günü hatırlıyorum,çok sıkıntılı bi dönemdeydim ve ilk sıraya beni almıştınız delirmek üzere olduğum kabus gibi günlerdi.çok şükür ki bitti, okuyan herkesten allah razı olsun,hakkınızı helal edin çünkü o dua gününden sonra toparlamaya başlamıştım.bende herhafta okudum dualarınızı ve bugün son gün yine de doğuma kadar edeceğim her duada hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar dileyeceğim allahtan.Tekrar allah hepinizden razı olsun

cnm hıc yumuşamayan bı sertlık dedı böyletaş gıbı olup hıc yumuşamazsa mutlaka gel erkekn doğum tehtıdı dedı
ablamında öleydı ılkınde 34 te doğum yaptı

A-aaaa..
Sanırım doktorunun dediği, öyle anlaşılamayacak bir sertlik değil.. ben doktoruma demiştim.. Benim karnım 7. aydan beri öğleye doğru bir katılaşıoyor.. Ama çyle böyle değil, nefes alamıyorum ve adım atamıyorum.. Eğer yürüyorsam, durmak zorunda kalıyorum.. Ve bu sertlik bir tarafta değil, karnın her tarafında.. Nefes alış verişlerim sıklaşıyor.. Ve inanılmaz bir acı hissediyorsun..
benim doktorumda, hiç geçmeyen taş gibi olan sertlik önemli değil, sertleşip yumuşayan sertlik önemli deid bana..
Şimdi hangisi doğru yaa.. Ben bu karnımın sertliği yüzünden aylardır dışarı çıkıp yürüyemiyorum...

ay o gunlerde o heyecanlarda cok özeldı cnm ya şekercınınkızınında bebgı oldu sevcan yk senemcık sıra bende nasıpse sonra arva derken cogalacak bebişler

Aşkolsun yaren.. Kız beni sıraya bile koymamış. Ervadan önce ben varım..
ee göden ırak olan gönüldende ırak oluyormuş, doğruymuş...

Sağol canım, sorma kötü kaptım....

Sağol canım dikkat et sen de....
Benim iznime çok var daha bayramdan sonra 10 gün daha çalışacağım.....
((

bayram tatili izinleri öteledi tabi , gerçekten çok varmış, ben artık çok zorlanıyorum. kasıklarım çok ağrıyor. bugün bile gelmesem mi acaba dedim.

Cok giremememin sebeb uyku duzenim ilk uc aydaki sekline dondu paso uyuyup uyanyorum topigin takibi zor oluyor seninde nrmal dogum gozukuyr sanrm allah hayirlisini versin yaninda kolay dogum nasip etsin hepimize

canım geçmiş olsun. şimdilik normal dedi ama çatı muayenesi ile kesinleşecek durum. hayırlısı bakalım.

slm kızlar.
ben bu topii yeni farkettim.başka bir kasım anneleri topiği var oraya takılıyordum.siz bizden daha aktif yazışıyorsunuz.kısmetse benimde kasımda bir oğlum olacak.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

nasılsınızzzzzzz

Of bizim beşiğimiz kasımın ilk haftası gelecek, uyuz firma, iptal ettireyim dedim dinletemedim annemle eşime, ulen gebe olmayacaktım ki o firmaya zindan ederdim ya dünyayı böyle geç iş yaptığı için neyse....

Selam teyzoşlaar,
dr.umuza gittik nst ye girdik minik minik sancılar çıktı,diğer herşey normal çok şükür hala dönmemiş bu saatten sonra zor dedi maaşallah 3276 gr,49 cm'miş.

Büyük ihtimal 23 Ekim gibi alırız 38+3 yani 39.haftanın içinde oluyoruz.Spinal anestezi önerdi sohbet havasında yapıyoruz doğumlarımızı güzel oluyor dedi:)
istirahat önerdi artık yürüyüş falan yok dedi.
P.tesi tekrar çağırdı.Kısacası herşey güzel annişler.
Durumlar böyle canlarım :)

Son düzenleme:

maşallah canım sana ve bebişine.

hayırlısı olsun sezeryan veya normal önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız. biz de bugün muayene olucaz doğum için tarih alıcaz inşallah.

Ayy hadi hayırlsı, güzel haberlerle gelmişsin.. MaşaAllah beebğine de kilosuda iyiymiş inşaAlah herşey yolunda gider..
Bende birazdan gideceğim dr.a benimde en son tersti bakalım ne oldu.. Rabb'im herkese iyi haberler almayı, iyi haberler vermeyi nasip etsin..

anneme gitmeden bakayım dedim sizlere
burcuxx izne çıkıyorsun değilmi tatlım patronun iş seyehatinden döndümü ?

tam bayram şekri oluyor bu bebiş sanırsam kurban etinden yemeye gelecekkk

tünaydın teyzoşlar...ben kalkalı çok olmadı...resmen vicdan azabı çektim sonrada..kızım bu saate kadar aç kaldı diyee allahım kafayı yedim galibaaa...

pazartesi doktora gidicezzz çok özledim kızçemi...

sedefe çok ama çok sevindim..darısı bizim başımızaa olsunn inşallahhh:))) sağlıklaa sıhhatle kucagımızaa alalım kuzucuklarımızı...

bizim kızın, zeynebimizin odası hazırr teyzoşlar...

dün akşamda lohusa şerbeti setini hazırladım...babaannemizde kapı süsümüzü ve kendi yaptıracagı şeker için sepet aldı..iştee karşınızdaa:)))

ay maşallah tosuncuğa Allah nazardan saklasın bayramda çok tatlı bir şekerin olacak desene :)

oy oy oy ne güzel olmuş oonlar kuzum sen bizide ihmal ettin farkıdnasın dimiiii meraktan öldük be

maşallah canım sana ve bebişine.

hayırlısı olsun sezeryan veya normal önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız. biz de bugün muayene olucaz doğum için tarih alıcaz inşallah.

sağol canım
valla aynen bende öyle düşünüyorum sağlıkla çıkalım da ordan hayırlısıyla sorun değil,ters çünkü beyimiz..:)
hadi güzel haberlerle gel inşallah sende..

Sağol canım sorma benimki de ters o yüzden net tarihle konuştuk.
Amin inşallah,hadi senden de güzel haberler bekliyoruz..

tam bayram şekri oluyor bu bebiş sanırsam kurban etinden yemeye gelecekkk

Oyyy ısırırım yerim o şekeri ben hayırlısıyla inşallah canımmm..

ay maşallah tosuncuğa Allah nazardan saklasın bayramda çok tatlı bir şekerin olacak desene :)

Amin canım benim aynen öyle hayırlısıyla bayrama oğluşumla giricez Allah izin verirse ay ne güzel..

oy oy oy ne güzel olmuş oonlar kuzum sen bizide ihmal ettin farkıdnasın dimiiii meraktan öldük be

ayy evet bebegım yaa ne desen haklısın..işteyken daha düzenlii olarak burdaydım...evde oluncaa takip edemedim..arada bi girdim çıktımm ama olmadı eskisi gibi((

senınde bugun son gün çok şükür...iznii sonuna kadar hakettin maşallahhhh kuzummmmmmmmmmmmm evin tadını çıkarrtt emi bundan böyleee:))

evet çok şükür bitti hayırlısıyla evimde zaman geçirecem bebeğime hazırlanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…