günaydın ciici kızlar ve sevgili bebikleriiii
nasılsınızzzzzzz
bizim bugünnnn sallanan beşiğimiz ve buyük beşiğimiz geliyorrrr oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ooh ne güzel hayırlı olsun kuzum şimdiden biz iyiyiz bugün son günümüz iş yerinde mutluyuzsen nasılsn
cnm hıc yumuşamayan bı sertlık dedı böyletaş gıbı olup hıc yumuşamazsa mutlaka gel erkekn doğum tehtıdı dedı
ablamında öleydı ılkınde 34 te doğum yaptı
ay o gunlerde o heyecanlarda cok özeldı cnm ya şekercınınkızınında bebgı oldu sevcan yk senemcık sıra bende nasıpse sonra arva derken cogalacak bebişler
Sağol canım, sorma kötü kaptım....
Sağol canım dikkat et sen de....
Benim iznime çok var daha bayramdan sonra 10 gün daha çalışacağım.....
((
Cok giremememin sebeb uyku duzenim ilk uc aydaki sekline dondu paso uyuyup uyanyorum topigin takibi zor oluyor seninde nrmal dogum gozukuyr sanrm allah hayirlisini versin yaninda kolay dogum nasip etsin hepimize
günaydın ciici kızlar ve sevgili bebikleriiii
nasılsınızzzzzzz
bizim bugünnnn sallanan beşiğimiz ve buyük beşiğimiz geliyorrrr oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Selam teyzoşlaar,
dr.umuza gittik nst ye girdik minik minik sancılar çıktı,diğer herşey normal çok şükür hala dönmemiş bu saatten sonra zor dedi maaşallah 3276 gr,49 cm'miş.
Büyük ihtimal 23 Ekim gibi alırız 38+3 yani 39.haftanın içinde oluyoruz.Spinal anestezi önerdi sohbet havasında yapıyoruz doğumlarımızı güzel oluyor dedi:)
istirahat önerdi artık yürüyüş falan yok dedi.
P.tesi tekrar çağırdı.Kısacası herşey güzel annişler.
Durumlar böyle canlarım :)
Selam teyzoşlaar,
dr.umuza gittik nst ye girdik minik minik sancılar çıktı,diğer herşey normal çok şükür hala dönmemiş bu saatten sonra zor dedi maaşallah 3276 gr,49 cm'miş.
Büyük ihtimal 23 Ekim gibi alırız 38+3 yani 39.haftanın içinde oluyoruz.Spinal anestezi önerdi sohbet havasında yapıyoruz doğumlarımızı güzel oluyor dedi:)
tam bayram şekri oluyor bu bebiş sanırsam kurban etinden yemeye gelecekkkSelam teyzoşlaar,
Selam teyzoşlaar,
tünaydın teyzoşlar...ben kalkalı çok olmadı...resmen vicdan azabı çektim sonrada..kızım bu saate kadar aç kaldı diyeeallahım kafayı yedim galibaaa...
pazartesi doktora gidicezzz çok özledim kızçemi...
sedefe çok ama çok sevindim..darısı bizim başımızaa olsunn inşallahhh:))) sağlıklaa sıhhatle kucagımızaa alalım kuzucuklarımızı...
bizim kızın, zeynebimizin odası hazırr teyzoşlar...
dün akşamda lohusa şerbeti setini hazırladım...babaannemizde kapı süsümüzü ve kendi yaptıracagı şeker için sepet aldı..iştee karşınızdaa:)))
Eki Görüntüle 531442 Eki Görüntüle 531443 Eki Görüntüle 531444 Eki Görüntüle 531445 Eki Görüntüle 531446 Eki Görüntüle 531447 Eki Görüntüle 531448 Eki Görüntüle 531449 Eki Görüntüle 531450
maşallah canım sana ve bebişine.
hayırlısı olsun sezeryan veya normal önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız. biz de bugün muayene olucaz doğum için tarih alıcaz inşallah.
Sağol canım sorma benimki de ters o yüzden net tarihle konuştuk.Ayy hadi hayırlsı, güzel haberlerle gelmişsin.. MaşaAllah beebğine de kilosuda iyiymiş inşaAlah herşey yolunda gider..
Bende birazdan gideceğim dr.a benimde en son tersti bakalım ne oldu.. Rabb'im herkese iyi haberler almayı, iyi haberler vermeyi nasip etsin..
tam bayram şekri oluyor bu bebiş sanırsam kurban etinden yemeye gelecekkk
ay maşallah tosuncuğa Allah nazardan saklasınbayramda çok tatlı bir şekerin olacak desene :)
oy oy oy ne güzel olmuş oonlar kuzum sen bizide ihmal ettin farkıdnasın dimiiii meraktan öldük be
ayy evet bebegım yaa ne desen haklısın..işteyken daha düzenlii olarak burdaydım...evde oluncaa takip edemedim..arada bi girdim çıktımm ama olmadı eskisi gibi((
senınde bugun son gün çok şükür...iznii sonuna kadar hakettin maşallahhhh kuzummmmmmmmmmmmmevin tadını çıkarrtt emi bundan böyleee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?