Merhaba teyzoslar bugub pek kımse yok sanırım burda.bızımde dun kontrolumuz vardı 2700gr olmus bızım kucuk hanım masallah.nst de sancım cıktı kasıklarımın agrıdıgını ba2n yururken cok rahatsızlık verdıgını soyledım doktorumuzda tedbır amaclı pre par dıye hap verdı sancılarını azaltır dedı.ayrıca 2gunluk 4 tane ıgne verdı bugun aksan bıttı cok sukur ıgnede bebek erken dogum olursa cıgerlerı gelıssın dıye. Bebısımız onden gıttıgınden 10 kasım 7 kasım sezaryn olur buyuk ıhtımal dedı suyumuz falan ıyımıs cok sukur bızden haberler boyle
esraaaa hemen dediğim karışımı uyguluyorsun tamam mı,beni geçen hafta 2 günde ayağa dikti,burnumun akıntısını şak diye kesti herkese söylüyorum zaten
nar,mandalina,limon veya portakal sık bunların suyunu günde 2-3 bardak iç,geceleri de ıhlamur,elma,limon kaynat bal da kat içine az da karabiber
bi de terledin mi zıpkın gibi olacaksın,bana dua edeceksinnn :)))
1 rulo wc kağıdı bitirdim o 2 günde burnuma düşün bunları içtikten sonra hiçbişeyim kalmadı..
Selam güzel anneler ve bebişleri,
Bugün muayenemiz vardı , tatlı kızım 2700 gr olmuş maşallah boyu da 51 cm. Ben 9.7 kilo almışım.. Doğum şeklimiz bel fıtığımdan dolayı sezeryan. Doktorum hiç bir şekilde normal doğumu düşünmememi söyledi ve tarihimiz bebeğimiz erken gelmediği takdirde 27 ekim ile 1 kasım arasında olacak. Haftaya cumartesi günü kararlaştıracağız. 27 Ekim istemiyorum bayramın 3. gününe denk geliyor. Biraz daha toparlaması adına 1 Kasım istiyorum. 38+4 günlükken kısmetse kızımızı kucağımıza alacağız inşallah
Nst de sancılarım tavan yaptı bir ara 100 küsüre çıktı iki kere girdim ve 50 nin altına düşmedi hiç. Artık doğuma yakın olduğumuz için bu değerler normalmiş. Kan sayım ve kan pıhtılaşma testimizi de haftaya yapacağız.
Merhaba teyzoslar bugub pek kımse yok sanırım burda.bızımde dun kontrolumuz vardı 2700gr olmus bızım kucuk hanım masallah.nst de sancım cıktı kasıklarımın agrıdıgını ba2n yururken cok rahatsızlık verdıgını soyledım doktorumuzda tedbır amaclı pre par dıye hap verdı sancılarını azaltır dedı.ayrıca 2gunluk 4 tane ıgne verdı bugun aksan bıttı cok sukur ıgnede bebek erken dogum olursa cıgerlerı gelıssın dıye. Bebısımız onden gıttıgınden 10 kasım 7 kasım sezaryn olur buyuk ıhtımal dedı suyumuz falan ıyımıs cok sukur bızden haberler boyle
benimde haberim yok güzelkızdan oda doğum yapmıştır ve iyidir inşallah :) bu sabahta erkenden uyandık oğlum birazcık sancı yapınca geri yatamadık babamız uyansın da kahvaltı yapalım diye bekliyoruz yarın ilk gezmemi yapıcam ayy yarın oğlumu görücem saat 1 e kadarr nasıl dayancam hiç bilmiyorum çok merak ediyorummmsen ve burcuda sonundaa izne çıktınızdaa kuzumm...sizin kadar bendee mutluu oldumm
istedigin zaman uyu, istedigin zaman kalk bundan böylee...ama erdemcik gelene kadar tabikii
hatunlar hepinizee merhaba...
bugun işyerinden 2 arkadasım gelecek benı görmeye...onları bekliyorum..bi yandan kızımaa kuran-ı kerim dinletiyorum...yavrum benim kıpır kıpırr...anasını pek mutlu ediyorr kuzumm...maşallahhh onaa
sizler nasılsınızz? bebecıklerrrınızz nasıl? varmı doğuran sedeften başkaa?:44: haa güzelkızms yazdımı durumunu yaaa, ben takıp edemedimm?:44:
ah kuuzuuum kıyamam ben yakalandım yakalanacam derken meyve suyu olaarak değilde yemek suretiyle nar mandalina yiyip duruyorum durduruyor onlar hemen çok şükürselam herkese...
çok fena gribe yakalandım.. elimi kolumu oynatacak halim yok...
sizler nasılsınız????
doktor teyzoş harika bir tariiifff
esraaaa hemen dediğim karışımı uyguluyorsun tamam mı,beni geçen hafta 2 günde ayağa dikti,burnumun akıntısını şak diye kesti herkese söylüyorum zaten
nar,mandalina,limon veya portakal sık bunların suyunu günde 2-3 bardak iç,geceleri de ıhlamur,elma,limon kaynat bal da kat içine az da karabiber
bi de terledin mi zıpkın gibi olacaksın,bana dua edeceksinnn :)))
1 rulo wc kağıdı bitirdim o 2 günde burnuma düşün bunları içtikten sonra hiçbişeyim kalmadı..
ah yerim ben o paşayı benim paşamda ilk baştan beri hep yandı en son kontrolde dönmüştü bakalım yarın ne durumda olucak keyfine düşkün oğlum :)Merhaba kizlar,
Benim pitircik 17 eylulde basasagi donmus ve beni normal doguma adapte etmisti. İlginc olan ise sali gunu kontrole gittigimizde tekrar ters durmasiydihatta ters bile denmez yan duruyordu:)) sanki sezlonga uzanmis gunesleniyor pasam:) doktor donebilir belki dedi ama bilemiyorum. Boyle giderse bizim de 28 ekim-4 kasim arasinda bi gun belirliycez sanirim. Ben 4 kasim dogumlu oldugum icin, allah nasip ederse hediyemi o gun almak isterim :) insallah hepimiz icin hayirli dogumlar nasip eder rabbim.
güzelim böyle tarifleri dğum sonraaısında yapsan ne güzel olacak çok iyi olmadığını biliyorum tatlımmelek programında uzman bir diyetisyen ödem söktürücü tarif verdi... yaptım ve hemen farketti :) tarif şöyle: 1 elma, 1 limon, 1 kabuk tarçın, 1 kaşık tane karabiber, 1 kaşık karanfil, 3 litre su... elma ve limonları dörde bölüp kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra birer bardak içiyoruz... hepsi bu kadar... 2. bardakta elimdeki şişlikler yarı yarıya azaldı :)
melek programında uzman bir diyetisyen ödem söktürücü tarif verdi... yaptım ve hemen farketti :) tarif şöyle: 1 elma, 1 limon, 1 kabuk tarçın, 1 kaşık tane karabiber, 1 kaşık karanfil, 3 litre su... elma ve limonları dörde bölüp kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra birer bardak içiyoruz... hepsi bu kadar... 2. bardakta elimdeki şişlikler yarı yarıya azaldı :)
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok aceleciymiş senin bıdık bakalım benim aksi kızım ne yapıcak merak içindeyim darısı benim gibi bekleyenlerin başına...Merhaba arkadaşlar,
1 Kasım'da doğmasını beklediğimiz ve benimde Kasım annesi olacağımı gözlediğimiz günde ufak bir değişiklik yaşadık.
Oğlumuz bize süpriz yaparak 36. haftasında 4 Ekim'de dünyaya gözlerini açtı.
Evdeki hesap çarşıya uymadı, biranda elimiz ayağımıza dolandı.
Ancak o kadar güzel bir duygu ki, yaşanılan sıkıntıların hepsini unutturuyor.
İlk birkaç günümüz çok sıkıntıyla geçti ama şimdi Allah'a şükür herşey rayına oturdu.
Allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar,
1 Kasım'da doğmasını beklediğimiz ve benimde Kasım annesi olacağımı gözlediğimiz günde ufak bir değişiklik yaşadık.
İlk birkaç günümüz çok sıkıntıyla geçti ama şimdi Allah'a şükür herşey rayına oturdu.
melek programında uzman bir diyetisyen ödem söktürücü tarif verdi... yaptım ve hemen farketti :) tarif şöyle: 1 elma, 1 limon, 1 kabuk tarçın, 1 kaşık tane karabiber, 1 kaşık karanfil, 3 litre su... elma ve limonları dörde bölüp kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra birer bardak içiyoruz... hepsi bu kadar... 2. bardakta elimdeki şişlikler yarı yarıya azaldı :)
benimde haberim yok güzelkızdan oda doğum yapmıştır ve iyidir inşallah :) bu sabahta erkenden uyandık oğlum birazcık sancı yapınca geri yatamadık babamız uyansın da kahvaltı yapalım diye bekliyoruz yarın ilk gezmemi yapıcam ayy yarın oğlumu görücem saat 1 e kadarr nasıl dayancam hiç bilmiyorum çok merak ediyorummm
ah kuuzuuum kıyamam ben yakalandım yakalanacam derken meyve suyu olaarak değilde yemek suretiyle nar mandalina yiyip duruyorum durduruyor onlar hemen çok şükür
doktor teyzoş harika bir tariiifff
ah yerim ben o paşayı benim paşamda ilk baştan beri hep yandı en son kontrolde dönmüştü bakalım yarın ne durumda olucak keyfine düşkün oğlum :)
güzelim böyle tarifleri dğum sonraaısında yapsan ne güzel olacak çok iyi olmadığını biliyorum tatlım
hankarım canım hayırlı olsun bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim
kızlar bu sabahta erkenden gelip topiiği açalım dedik sanırım bu topiği açmadan banaa rahat yok
Merhaba arkadaşlar,
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok aceleciymiş senin bıdık bakalım benim aksi kızım ne yapıcak merak içindeyim darısı benim gibi bekleyenlerin başına...
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
merhaba kızlar..
ben cuma günü doğum yaptım.. çok ani oldu. salı gününden beri karnımda sertlik vardı 3 gün geçmedi. çarşamba gecesi de adet ağrısı gibi ağrı çektim baya bildiğiniz sancılandım. perşembe öğlen doktora gittim. kendi doktorum yokmuş başka doktora göründüm. nst de bişi çıkmadı sancım yoktu. ultrasonda da bişiy yoktu. herşey yolunda gibiydi. sadece kordon dolanması olmuş. o da çok anormal bi durum değil. doğumların %30 unda kordon dolanması olurmuş. neyse doktor alttan muayene edicem dedi. istemiorum dedim. sezeryan olcam dedim. ben yine de edicem dedi. peki dedim. doktor baktı 2 cm açılman var doğum başlamış ne yapalım dedi. eşimle şaşırıp kaldık. daha 36. haftayı yeni doldurmuştuk. yarın sabah tekrar gel ama hazırlıklı gel doğum olabilir dedi. 4 tane ciğer geliştirici iğne verdi. 2sini akşam, 2sini sabah olacaksın dedi. hatta açılman devam ederse gece bile gelebilirsin dedi. neyse tamam dedik çıktık ama hala şoktaydık. iğneleri vuruldum. evime geldim. çantam hazırdı zaten. o gece yine çok sancım oldu. bildiğiniz adet sancısı. kıvrandım resmen hiç uyumadım. heyecan da var tabii. sabaha kadar hiç uyumadım. kalktım kahvaltı hazırladım. eşimle kahvaltı yaptık sağlık ocağına gittik. diğer 2 iğnemi de vuruldum. ben eşim ve kayınvalidem hastaneye gittik. neyse muayane oldum doktor baktı ve açılman 4 cm dedi. hemen doğum dedi. vs. vs. şimdi evimdeyim. bu sabah taburcu olduk. çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Allah'ım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Merhaba arkadaşlar,
merhaba kızlar..
ben cuma günü doğum yaptım.. çok ani oldu. salı gününden beri karnımda sertlik vardı 3 gün geçmedi. çarşamba gecesi de adet ağrısı gibi ağrı çektim baya bildiğiniz sancılandım. perşembe öğlen doktora gittim. kendi doktorum yokmuş başka doktora göründüm. nst de bişi çıkmadı sancım yoktu. ultrasonda da bişiy yoktu. herşey yolunda gibiydi. sadece kordon dolanması olmuş. o da çok anormal bi durum değil. doğumların %30 unda kordon dolanması olurmuş. neyse doktor alttan muayene edicem dedi. istemiorum dedim. sezeryan olcam dedim. ben yine de edicem dedi. peki dedim. doktor baktı 2 cm açılman var doğum başlamış ne yapalım dedi. eşimle şaşırıp kaldık. daha 36. haftayı yeni doldurmuştuk. yarın sabah tekrar gel ama hazırlıklı gel doğum olabilir dedi. 4 tane ciğer geliştirici iğne verdi. 2sini akşam, 2sini sabah olacaksın dedi. hatta açılman devam ederse gece bile gelebilirsin dedi. neyse tamam dedik çıktık ama hala şoktaydık. iğneleri vuruldum. evime geldim. çantam hazırdı zaten. o gece yine çok sancım oldu. bildiğiniz adet sancısı. kıvrandım resmen hiç uyumadım. heyecan da var tabii. sabaha kadar hiç uyumadım. kalktım kahvaltı hazırladım. eşimle kahvaltı yaptık sağlık ocağına gittik. diğer 2 iğnemi de vuruldum. ben eşim ve kayınvalidem hastaneye gittik. neyse muayane oldum doktor baktı ve açılman 4 cm dedi. hemen doğum dedi. vs. vs. şimdi evimdeyim. bu sabah taburcu olduk. çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Allah'ım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
2 gündür sürekli sancı sürekli bir ağrı ve gerginlik söz konusu bende
sanki bizimki de erken gelecek gibi acele etmese az daha beklese diyorum kasım 22 23 gibi doğması planlanıyor ama kasıma kadar bu sancılarla çok zor
bir de bana yardımcı olacak kimse yok 2 erkek bir ulu manitu baba bir de oturan boğa amca var evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?