2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba teyzoslar bugub pek kımse yok sanırım burda.bızımde dun kontrolumuz vardı 2700gr olmus bızım kucuk hanım masallah.nst de sancım cıktı kasıklarımın agrıdıgını ba2n yururken cok rahatsızlık verdıgını soyledım doktorumuzda tedbır amaclı pre par dıye hap verdı sancılarını azaltır dedı.ayrıca 2gunluk 4 tane ıgne verdı bugun aksan bıttı cok sukur ıgnede bebek erken dogum olursa cıgerlerı gelıssın dıye. Bebısımız onden gıttıgınden 10 kasım 7 kasım sezaryn olur buyuk ıhtımal dedı suyumuz falan ıyımıs cok sukur bızden haberler boyle

Merhaba kizlar,
Benim pitircik 17 eylulde basasagi donmus ve beni normal doguma adapte etmisti. İlginc olan ise sali gunu kontrole gittigimizde tekrar ters durmasiydi hatta ters bile denmez yan duruyordu:)) sanki sezlonga uzanmis gunesleniyor pasam:) doktor donebilir belki dedi ama bilemiyorum. Boyle giderse bizim de 28 ekim-4 kasim arasinda bi gun belirliycez sanirim. Ben 4 kasim dogumlu oldugum icin, allah nasip ederse hediyemi o gun almak isterim :) insallah hepimiz icin hayirli dogumlar nasip eder rabbim.

Son düzenleme:

canım maşAllah bebek baya önden gidiyor herhalde kilosu çok iyi maşAllah Allah hepimize saglıcakla kolay sekilde kucagımıza almaı nasip etsin aminnn

tamam canımmmmm... çok sağol... eşim sürekli ıhlamur limon yapıp getiriyor sağolsun... diğer karışımı da yapayım bari :26:
çok fenayım yaaa

geçmiş olsun canımm... hadi hayırlı olsun inşallahh... sağlıklı bir bebek olsun da gerisi önemli değil... artık kasım anneleri doğurmaya başladı :):):)

geçmiş olsun canım, herşeyin yolunda olduğuna sevindim.....

melek programında uzman bir diyetisyen ödem söktürücü tarif verdi... yaptım ve hemen farketti :) tarif şöyle: 1 elma, 1 limon, 1 kabuk tarçın, 1 kaşık tane karabiber, 1 kaşık karanfil, 3 litre su... elma ve limonları dörde bölüp kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra birer bardak içiyoruz... hepsi bu kadar... 2. bardakta elimdeki şişlikler yarı yarıya azaldı :)

benimde haberim yok güzelkızdan oda doğum yapmıştır ve iyidir inşallah :) bu sabahta erkenden uyandık oğlum birazcık sancı yapınca geri yatamadık babamız uyansın da kahvaltı yapalım diye bekliyoruz yarın ilk gezmemi yapıcam ayy yarın oğlumu görücem saat 1 e kadarr nasıl dayancam hiç bilmiyorum çok merak ediyorummm

selam herkese...

çok fena gribe yakalandım.. elimi kolumu oynatacak halim yok...

sizler nasılsınız????
ah kuuzuuum kıyamam ben yakalandım yakalanacam derken meyve suyu olaarak değilde yemek suretiyle nar mandalina yiyip duruyorum durduruyor onlar hemen çok şükür
doktor teyzoş harika bir tariiifff
ah yerim ben o paşayı benim paşamda ilk baştan beri hep yandı en son kontrolde dönmüştü bakalım yarın ne durumda olucak keyfine düşkün oğlum :)

güzelim böyle tarifleri dğum sonraaısında yapsan ne güzel olacak çok iyi olmadığını biliyorum tatlım

hankarım canım hayırlı olsun bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim

kızlar bu sabahta erkenden gelip topiiği açalım dedik sanırım bu topiği açmadan banaa rahat yok

canım burdaki kaşık ne kaşığı?tatlı kaşığımı yemek kaşığımı?

Merhaba arkadaşlar,
1 Kasım'da doğmasını beklediğimiz ve benimde Kasım annesi olacağımı gözlediğimiz günde ufak bir değişiklik yaşadık.

Oğlumuz bize süpriz yaparak 36. haftasında 4 Ekim'de dünyaya gözlerini açtı.

Evdeki hesap çarşıya uymadı, biranda elimiz ayağımıza dolandı.
Ancak o kadar güzel bir duygu ki, yaşanılan sıkıntıların hepsini unutturuyor.
İlk birkaç günümüz çok sıkıntıyla geçti ama şimdi Allah'a şükür herşey rayına oturdu.
Allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok aceleciymiş senin bıdık bakalım benim aksi kızım ne yapıcak merak içindeyim darısı benim gibi bekleyenlerin başına...

allah sağlık versin bebeğine ve sana ... aceleci davranmış gerçekten biraz.sanırım 40 haftayı beklemek yerine 35. haftadan itibaren her an hazırlıklı olmalıyız.

canım benim de bildiğim bu tarz şeylerin hamilelikte tüketilmemesi, Allah korusun doğumu tetikleyebilir. Benim doktorum bir çok bitki çayını yeşil çay da dahil olmak üzere yasaklamıştı.

Beysalcım sağol canım benim, valla topiğin sabah kuşusun :) biz dün kuzumuzu gördük ve Cuma günü tekrar göreceğim diye günleri iple çekiyorum. Biz şimdiden bu kadar bağlandıysak ultrason görüntülerine kimbilir doğduktan sonra nasıl olacağız. Yarın hayırlı, sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah canım.

Ay canım ya hayırlısı olsun , darısı bizlerin başına olsun.. Hep planlı (sezeryan) bir doğumdan ziyade böyle birden gelmesini beklerdim bebeğimin ama kısmet olmadı şimdilik ilerleyen günler bakalım neler gösterecek bizlere..

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok aceleciymiş senin bıdık bakalım benim aksi kızım ne yapıcak merak içindeyim darısı benim gibi bekleyenlerin başına...

Amin canım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah..

canımmmm gözün aydınnn

ne guzelll

normal dogum mu yaptın suyun mu geldi nasıl geçti doğum

iyi olmanıza sevndim, darısı bizim başımıza inşalah.

merhaba kızlar..

ben cuma günü doğum yaptım.. çok ani oldu. salı gününden beri karnımda sertlik vardı 3 gün geçmedi. çarşamba gecesi de adet ağrısı gibi ağrı çektim baya bildiğiniz sancılandım. perşembe öğlen doktora gittim. kendi doktorum yokmuş başka doktora göründüm. nst de bişi çıkmadı sancım yoktu. ultrasonda da bişiy yoktu. herşey yolunda gibiydi. sadece kordon dolanması olmuş. o da çok anormal bi durum değil. doğumların %30 unda kordon dolanması olurmuş. neyse doktor alttan muayene edicem dedi. istemiorum dedim. sezeryan olcam dedim. ben yine de edicem dedi. peki dedim. doktor baktı 2 cm açılman var doğum başlamış ne yapalım dedi. eşimle şaşırıp kaldık. daha 36. haftayı yeni doldurmuştuk. yarın sabah tekrar gel ama hazırlıklı gel doğum olabilir dedi. 4 tane ciğer geliştirici iğne verdi. 2sini akşam, 2sini sabah olacaksın dedi. hatta açılman devam ederse gece bile gelebilirsin dedi. neyse tamam dedik çıktık ama hala şoktaydık. iğneleri vuruldum. evime geldim. çantam hazırdı zaten. o gece yine çok sancım oldu. bildiğiniz adet sancısı. kıvrandım resmen hiç uyumadım. heyecan da var tabii. sabaha kadar hiç uyumadım. kalktım kahvaltı hazırladım. eşimle kahvaltı yaptık sağlık ocağına gittik. diğer 2 iğnemi de vuruldum. ben eşim ve kayınvalidem hastaneye gittik. neyse muayane oldum doktor baktı ve açılman 4 cm dedi. hemen doğum dedi. vs. vs. şimdi evimdeyim. bu sabah taburcu olduk. çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Allah'ım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu kızçeler erkenci biraz ama sağlılıklı doğmuşlar maşallah, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla büyüsünler inşallahama inşallah benim oğlan gününü bekler ya korkuyorum biraz:26: allah doğum yapıcak tüm arkadaşların yardımcıı olsun

erken olmuş ama sağlıcakla almışsın canım oğluşunu , sağlıklı mutlu uzun ömürler versin size :) allahım analı babalı büyütsün

[UOTE=minimentos;26890350]merhaba kızlar..

ben cuma günü doğum yaptım.. çok ani oldu. salı gününden beri karnımda sertlik vardı 3 gün geçmedi. çarşamba gecesi de adet ağrısı gibi ağrı çektim baya bildiğiniz sancılandım. perşembe öğlen doktora gittim. kendi doktorum yokmuş başka doktora göründüm. nst de bişi çıkmadı sancım yoktu. ultrasonda da bişiy yoktu. herşey yolunda gibiydi. sadece kordon dolanması olmuş. o da çok anormal bi durum değil. doğumların %30 unda kordon dolanması olurmuş. neyse doktor alttan muayene edicem dedi. istemiorum dedim. sezeryan olcam dedim. ben yine de edicem dedi. peki dedim. doktor baktı 2 cm açılman var doğum başlamış ne yapalım dedi. eşimle şaşırıp kaldık. daha 36. haftayı yeni doldurmuştuk. yarın sabah tekrar gel ama hazırlıklı gel doğum olabilir dedi. 4 tane ciğer geliştirici iğne verdi. 2sini akşam, 2sini sabah olacaksın dedi. hatta açılman devam ederse gece bile gelebilirsin dedi. neyse tamam dedik çıktık ama hala şoktaydık. iğneleri vuruldum. evime geldim. çantam hazırdı zaten. o gece yine çok sancım oldu. bildiğiniz adet sancısı. kıvrandım resmen hiç uyumadım. heyecan da var tabii. sabaha kadar hiç uyumadım. kalktım kahvaltı hazırladım. eşimle kahvaltı yaptık sağlık ocağına gittik. diğer 2 iğnemi de vuruldum. ben eşim ve kayınvalidem hastaneye gittik. neyse muayane oldum doktor baktı ve açılman 4 cm dedi. hemen doğum dedi. vs. vs. şimdi evimdeyim. bu sabah taburcu olduk. çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Allah'ım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

amin canım , bu kasım bebeklerinde bir iş var illa kasımda doğmak istemiyorlar hemen pırtlıyorlar sevindim canım senin için her şey çok güzel geçsin ,kızınla mutlu uzun ömürler size

2 gündür sürekli sancı sürekli bir ağrı ve gerginlik söz konusu bende
sanki bizimki de erken gelecek gibi acele etmese az daha beklese diyorum kasım 22 23 gibi doğması planlanıyor ama kasıma kadar bu sancılarla çok zor
bir de bana yardımcı olacak kimse yok 2 erkek bir ulu manitu baba bir de oturan boğa amca var evde

maşallah canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah bu günlerde dogum haberleri gelmeye başladı ben iyice heveslenmeye başladım

canım benimde agrılar var doktoruma dedim magnezyuma devam dedi bende idrar yolu enfoksiyonundan ilaç kullanmaktan bıktım sadece enfoksiyon için olanları kullanıyorum belki kullansam geçicek ama dogum sancısı gibi şimdide alt tarafım agrımaya başladı benim kızçe ters sanırım alta vurup duruyor senin sertleşme önemli istersen bi doktorunla konuş erken dogum belirtisi bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…