2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
maşallah nilim güzel haberlerle gelmişsin çok şükür, tarihinizde hayırlı olsun canım

sağolasın hevin'cimmm
çok şükür kısmetse 10 gün sonra bayram şekerimiz geliyo :))

maşallah canım oğluşuna

ne güzel tarih belli olmuş, hayırlısıyla kazasız belasız kavuşursun inşallah. sezeryan normal farketmez aslında, onlar sağlıklı olsunlarda. :)))

Amin canım benim,inşallah cümlemiz kavuşalım hayırlısıyla,aynen sağlıklı olalım da kuzularımızla birlikte,benim için de farketmez :))

Son düzenleme:
son iş günümde bitti çok şükür kızlar kendinize dikkat edin pazartesi günü randevumuz var anlatırım size neler oldu neler bitti hepinizi öpüyorum hala çalışanlara Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sizde çıkın izine inşallah

sonunda eşim ve oğlum el birliğiyle banada bulaştırdılar griplerini:2: genizim nası yanıyo nası halsizim anlatamam yaa ilaçsız nası geçiririm ki ıhlamur felan mı içiyim acaba yaa ilaçsızda gecmez benım hastalıgım oof of:2:

sonunda eşim ve oğlum el birliğiyle banada bulaştırdılar griplerini:2: genizim nası yanıyo nası halsizim anlatamam yaa ilaçsız nası geçiririm ki ıhlamur felan mı içiyim acaba yaa ilaçsızda gecmez benım hastalıgım oof of:2:

canım kızının odası ve şerbet takımların cok hoş ve süslü güzel günlerde kullan ..
sağol melikemm begenmene çok sevindim...daha güzelleride senın kuzunaa olsunn:)

canım maşallah odası çok güzel olmuş, bardaklarda çok güzel süslü. güle güle kullanmak nasip olsun. arada bir gel merak ediyoruz doğurdun mu diye

sağol burcumm yaa...hamdolsun bitirdik oda hazırlıklarınıda...lohusa şerbeti takımınıda aradan çıkarmışş oldumm:)))

sende izninin keyfini çıkar kuzum...iyi dinlenmeler...evdeki hazırlıklarını tamamlaa:))

canlarımmm nasılsınız evde netim yoktu bir haftadır giremedim topiğe fırsat bulmuşken bi bakayım dedim herkesler iyimi geçmişe bakamadım ama varmı erken den bebişine kavuşan

canım maşallah oğluşuna ne güzel bayram şekerin geliyor. banada doktorum bayramdan sonra diyor , korkuyorum ya bayramda gelirse diye korkuyorum :44:

maşallah canım hepsi çok güzel Allah sağlıkla kullanmayaı nasip etsin inşallah.

evet çok şükür bitti hayırlısıyla evimde zaman geçirecem bebeğime hazırlanacam
gözünaydın canım bitirmişsin bende izne ayrıldım , evde vakit geçirmeyi özledim.
kızlar ben bugünlerde bebegim sağlıklı dogacakmı diye cok endişelenmeye başladım ...sizde de bu tür evhamlar oluyor mu ..inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmayız.
canım o korkular bendede var birde ekim annelerinden birkaç olumsuz hikaye okudum korkmaya başladım.inşallah sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız Allah evlatlarımız ile imtahan etmesin.

Canim biz kendimiz aptik hilal pembe takimlari eklemisti oda kendisi yapti 10 tlye mal edebilirsin kendin yaparsan zaten o tuller hazir satiliyor hilal uclarina cirtcirt yapmis ben tullere ip lastiklerdengecirdim uzerinede istedgn figurlerden bebek figuru alip yapabilirsin yapamam dersen gittigidiywora bak bardaksizdir o fiyatlar

amin canım aynen bende okudum onları Allah saglıklı evlatlar nasip etsin onlarında yar ve yardımcısı olsun

merhaba kızlar bugün daha önce yapılmadığı için şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri sonucu :95 60 dak. olan ise 170 çıktı henüz dr.a göstermedim
???? 170 çok değil mi ?
slm.benimde 170 çıkmıştı doktor beni direk diyetisyene gönderdi.oda rejim yapmam gerektiğini söyledi.3 hafta uydum bu arada sürekli hastanede kan tahlilleri yaptırdım.sonra sıkıldım eve cihaz aldım.kendiliğinden normale döndü rejimi bıraktım.ama genede tedbir amaçlı şekerden uzak durmaya çalışıyorum

ya bebişim haklısın da ben kendim çıkıp alamam kavacıkda oturuyorum burda yok bu tarz şeler .yanımda benimle gelicek kimmsemde yok.ben gitti gidiyorda buldumda sadece o bezler var.plastik kadehli sürahi ve bardak süslü birde süslü tepsili hepsi otuz tlye bir sitede buldum .iyimi sence fiyatı .....

bu akşam şenlikli değil burası :)
bizde bugun doktora gittik 2135 gr olmuş, şükür 2 kiloyu gördük, geriden geliyor her zamanki gibi, doktor pek önemli olmadığını söyledi, ayrıca doğum ugs tarıhı mi sata göre mi dedim, ugs tarihinin ileri veya geri olması doğum zamanını göstermez dedi, sata göre beklenen dogum tarihindir diye ekledi, pıhtılaşma testi için kan verdim , nts ye girdim ilk defa 10 dak. çarşamba günü renkli doplere girecekmişim damarlarına bakılcakmış, daha önce organları için girmiştim ama neden damar için ayrı giriliyor anlamadım, forumda gördüğüm kadarıyla kimse bu zamanlar girmedi doplere? böyle işte, son kontrol için aile hekimime gitmem gerek acep kan tahlili olsam mı ki

maşallah canım , doktorlara göre 2500 oldumu doğuma kadar sorun yok demek ondan canım , bakam biz kilolu olsun diye uğraşıyoruz benimkide geriden geliyor diye son zamanlarda çok kafama taktım ben kan tahlilide yaptırmadım , doplere de girmedim , hatta ne hikmetse beni aşılar dışında aile hekimliğine de çağırmadılar ve hiç bir tahlil yapmadılar bu zamana kadar , burada herkes her ay gidiyor nedense aşılar dışında ben hiç gitmedim acaba beni sallamıyolarmı diye düşünmeye başladım artık ...........

evet 2500 oldu mu normal sayılıyor, açıkcası Allah gönlüme göre verecek :) tombiş bebek sevmem pek fazla,kibar bebekler daha tatlı geliyor bana, sağlıklı olması daha önemli, hiç kan tahlili yaptırmadın mı şimdiye kadar, ben de hap kullanmama rağmen baya bi kansızlık çıkmıştı, en son biraz düzelmişti, bayramdan önce bi daha yaptırayım diyorum, sağlık ocağına gitmesem belki beni de aramazlar özellikle ama aylık haplarım bitince kan hapı ve magnezyum onları yazdırmak için gidiyorum böylelikle takibimde oluyor, kalp atışıydı, tansiyon kiloydu falan filan

ya en son 28 de sanırım yaptırdım kan tahlili oda normal çıkınca sonra istemedi doktor , hatta ben kendim sordum tahlil filan var mı şuan gerek yok dedi aynen bende hep aman kilolu olmasın çok diyordum , ama sonra geriden gelince ayyy ben kilolu olmasın dedim diyemi oluyor böyle diye ehvam yaptım

ya ben gittiğimde bile bir kere dinlemediler kalbini filan , bir yalandan tansiyonuma baktılar o kadar yani :26:

doktordan doktora değişiyor işte, bizim aile hekimimiz gerçekten çok iyi, zaten uzman kendisi, aile hekimi uzmanı diye geçiyor, çok ilgilidir, aynı şekilde hemşiresi de öyle, kadın dogumcuma soramadığımı sorarım ona, kansızlık için iğne yaptırmamı yine o önerdi ondan biraz yükseldi kan değerim, annemin semtindeki aile hekimi de o kadar gıcıktır ki, niye geldin diye yüzüne bakar, boğazın şişer birşey yok bunda çok hafif der önemsemez, böyle bir tiptir, değişiyor işte, kan değerlerin normalse gerek yoktur, benim kadın doğumcu da istemedi kan tahlili ama düşük ya doğumdan önce bi ölçtürmek istiyorum, çünkü bi ara hgb 8,4 e kadar düştü dogum yapamazsın yükseltmen lazım demişti

Offf ben doğumdan çok korkuyorum ya hem sezaryen ,hemde normalden ne yapacağım bilemiyorum ,gerçekten çok korkuyorum

Bu aralar kendimi çok çirkin hissediyorum , çok mutsuzum ya hiç eski halime dönemezsem , bu karnımdaki çatlaklar hiç geçmeyecek

moonsunn kız Allah senin iyiliğini versin emi. gezdiğim topişi bastın koca göbüşünleeee

canım bende fena grip oldum nar,mandalina ve limon suyu karışımıyla 2 günde ayağa kalktım,sakın ihmal etme,geceleri de ıhlamur,elma,limon kaynat bal koy içine
ben bile inanamadım 2 günde ayağa kaldırdı beni..

canım maşallah oğluşuna ne güzel bayram şekerin geliyor. banada doktorum bayramdan sonra diyor , korkuyorum ya bayramda gelirse diye korkuyorum :44:

sağol canım,aynen sorma bayram şekerim olacak benim allahın izniyle.
bende korkuyordum ama ters olduğu için mecburuz işte..

canım damarlarına çocuk beslenemiyor mu diye bakılacaktır muhtemelen kilosu geriden geliyor dedin ya .Sende de kansızlık var degilmi umarım degerin artmnıştır ben kaç kutu ilac içtim sadece 0.3 deger artmış hemoglobin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…