maşallah nilim güzel haberlerle gelmişsin çok şükür, tarihinizde hayırlı olsun canım
maşallah canım oğluşuna
ne güzel tarih belli olmuş, hayırlısıyla kazasız belasız kavuşursun inşallah. sezeryan normal farketmez aslında, onlar sağlıklı olsunlarda. :)))
sağol melikemm begenmene çok sevindim...daha güzelleride senın kuzunaa olsunn:)canım kızının odası ve şerbet takımların cok hoş ve süslü güzel günlerde kullan ..
canım maşallah odası çok güzel olmuş, bardaklarda çok güzel süslü. güle güle kullanmak nasip olsun. arada bir gel merak ediyoruz doğurdun mu diye
canım maşallah oğluşuna ne güzel bayram şekerin geliyor. banada doktorum bayramdan sonra diyor , korkuyorum ya bayramda gelirse diye korkuyorum :44:Selam teyzoşlaar,
dr.umuza gittik nst ye girdik minik minik sancılar çıktı,diğer herşey normal çok şükür hala dönmemiş bu saatten sonra zor dedi maaşallah 3276 gr,49 cm'miş.
Büyük ihtimal 23 Ekim gibi alırız 38+3 yani 39.haftanın içinde oluyoruz.Spinal anestezi önerdi sohbet havasında yapıyoruz doğumlarımızı güzel oluyor dedi:)
istirahat önerdi artık yürüyüş falan yok dedi.
P.tesi tekrar çağırdı.Kısacası herşey güzel annişler.
Durumlar böyle canlarım :)
maşallah canım hepsi çok güzel Allah sağlıkla kullanmayaı nasip etsin inşallah.tünaydın teyzoşlar...ben kalkalı çok olmadı...resmen vicdan azabı çektim sonrada..kızım bu saate kadar aç kaldı diyeeallahım kafayı yedim galibaaa...
pazartesi doktora gidicezzz çok özledim kızçemi...
sedefe çok ama çok sevindim..darısı bizim başımızaa olsunn inşallahhh:))) sağlıklaa sıhhatle kucagımızaa alalım kuzucuklarımızı...
bizim kızın, zeynebimizin odası hazırr teyzoşlar...
dün akşamda lohusa şerbeti setini hazırladım...babaannemizde kapı süsümüzü ve kendi yaptıracagı şeker için sepet aldı..iştee karşınızdaa:)))
Eki Görüntüle 531442 Eki Görüntüle 531443 Eki Görüntüle 531444 Eki Görüntüle 531445 Eki Görüntüle 531446 Eki Görüntüle 531447 Eki Görüntüle 531448 Eki Görüntüle 531449 Eki Görüntüle 531450
gözünaydın canım bitirmişsin bende izne ayrıldım , evde vakit geçirmeyi özledim.evet çok şükür bitti hayırlısıyla evimde zaman geçirecem bebeğime hazırlanacam
canım o korkular bendede var birde ekim annelerinden birkaç olumsuz hikaye okudum korkmaya başladım.inşallah sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız Allah evlatlarımız ile imtahan etmesin.kızlar ben bugünlerde bebegim sağlıklı dogacakmı diye cok endişelenmeye başladım ...sizde de bu tür evhamlar oluyor mu ..inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmayız.
doğum yapan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum ve gözleri aydın Allahda bizi kurtarsın diyorum.yorum yazmıyorum ama olan biteni takip ediyorum.benimde kontrolüm pazartesi ama artık çok zorluyor beni nefesim daralıyor öksürük basıyor çok zman.
neyse sizlere başka birşey soracağım.şerbet takımını nerden kaça aldınız yani internet sitesi olarak diyorum.bakıyorum elli tl civari felanlar.bunlara bardak dahil deil heralde değilmi.bilgilendiriseniz sevinirim çok teşekkür ederimmm...
canım maşallah oğluşuna ne güzel bayram şekerin geliyor. banada doktorum bayramdan sonra diyor , korkuyorum ya bayramda gelirse diye korkuyorum :44:
maşallah canım hepsi çok güzel Allah sağlıkla kullanmayaı nasip etsin inşallah.
gözünaydın canım bitirmişsin bende izne ayrıldım , evde vakit geçirmeyi özledim.
canım o korkular bendede var birde ekim annelerinden birkaç olumsuz hikaye okudum korkmaya başladım.inşallah sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız Allah evlatlarımız ile imtahan etmesin.
slm.benimde 170 çıkmıştı doktor beni direk diyetisyene gönderdi.oda rejim yapmam gerektiğini söyledi.3 hafta uydum bu arada sürekli hastanede kan tahlilleri yaptırdım.sonra sıkıldım eve cihaz aldım.kendiliğinden normale döndü rejimi bıraktım.ama genede tedbir amaçlı şekerden uzak durmaya çalışıyorummerhaba kızlar bugün daha önce yapılmadığı için şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri sonucu :95 60 dak. olan ise 170 çıktıhenüz dr.a göstermedim
???? 170 çok değil mi ?
Canim biz kendimiz aptik hilal pembe takimlari eklemisti oda kendisi yapti 10 tlye mal edebilirsin kendin yaparsan zaten o tuller hazir satiliyor hilal uclarina cirtcirt yapmis ben tullere ip lastiklerdengecirdim uzerinede istedgn figurlerden bebek figuru alip yapabilirsin yapamam dersen gittigidiywora bak bardaksizdir o fiyatlar
bu akşam şenlikli değil burası :)
bizde bugun doktora gittik 2135 gr olmuş, şükür 2 kiloyu gördük, geriden geliyor her zamanki gibi, doktor pek önemli olmadığını söyledi, ayrıca doğum ugs tarıhı mi sata göre mi dedim, ugs tarihinin ileri veya geri olması doğum zamanını göstermez dedi, sata göre beklenen dogum tarihindir diye ekledi, pıhtılaşma testi için kan verdim , nts ye girdim ilk defa 10 dak. çarşamba günü renkli doplere girecekmişim damarlarına bakılcakmış, daha önce organları için girmiştim ama neden damar için ayrı giriliyor anlamadım, forumda gördüğüm kadarıyla kimse bu zamanlar girmedi doplere? böyle işte, son kontrol için aile hekimime gitmem gerek acep kan tahlili olsam mı ki
maşallah canım , doktorlara göre 2500 oldumu doğuma kadar sorun yok demek ondan canım , bakam biz kilolu olsun diye uğraşıyoruz benimkide geriden geliyor diye son zamanlarda çok kafama taktımben kan tahlilide yaptırmadım , doplere de girmedim , hatta ne hikmetse beni aşılar dışında aile hekimliğine de çağırmadılar ve hiç bir tahlil yapmadılar bu zamana kadar , burada herkes her ay gidiyor nedense aşılar dışında ben hiç gitmedim acaba beni sallamıyolarmı diye düşünmeye başladım artık ...........
evet 2500 oldu mu normal sayılıyor, açıkcası Allah gönlüme göre verecek :) tombiş bebek sevmem pek fazla,kibar bebekler daha tatlı geliyor bana, sağlıklı olması daha önemli, hiç kan tahlili yaptırmadın mı şimdiye kadar, ben de hap kullanmama rağmen baya bi kansızlık çıkmıştı, en son biraz düzelmişti, bayramdan önce bi daha yaptırayım diyorum, sağlık ocağına gitmesem belki beni de aramazlar özellikle ama aylık haplarım bitince kan hapı ve magnezyum onları yazdırmak için gidiyorum böylelikle takibimde oluyor, kalp atışıydı, tansiyon kiloydu falan filan
ya en son 28 de sanırım yaptırdım kan tahlili oda normal çıkınca sonra istemedi doktor , hatta ben kendim sordum tahlil filan var mı şuan gerek yok dediaynen bende hep aman kilolu olmasın çok diyordum , ama sonra geriden gelince ayyy ben kilolu olmasın dedim diyemi oluyor böyle diye ehvam yaptım
ya ben gittiğimde bile bir kere dinlemediler kalbini filan , bir yalandan tansiyonuma baktılar o kadar yani :26:
sonunda eşim ve oğlum el birliğiyle banada bulaştırdılar griplerini:2: genizim nası yanıyo nası halsizim anlatamam yaa ilaçsız nası geçiririm ki ıhlamur felan mı içiyim acaba yaa ilaçsızda gecmez benım hastalıgım oof of:2:
canım maşallah oğluşuna ne güzel bayram şekerin geliyor. banada doktorum bayramdan sonra diyor , korkuyorum ya bayramda gelirse diye korkuyorum :44:
bu akşam şenlikli değil burası :)
bizde bugun doktora gittik 2135 gr olmuş, şükür 2 kiloyu gördük, geriden geliyor her zamanki gibi, doktor pek önemli olmadığını söyledi, ayrıca doğum ugs tarıhı mi sata göre mi dedim, ugs tarihinin ileri veya geri olması doğum zamanını göstermez dedi, sata göre beklenen dogum tarihindir diye ekledi, pıhtılaşma testi için kan verdim , nts ye girdim ilk defa 10 dak. çarşamba günü renkli doplere girecekmişim damarlarına bakılcakmış, daha önce organları için girmiştim ama neden damar için ayrı giriliyor anlamadım, forumda gördüğüm kadarıyla kimse bu zamanlar girmedi doplere? böyle işte, son kontrol için aile hekimime gitmem gerek acep kan tahlili olsam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?