Günaydın kızlar
Gerçi sabahın köründen beri ayaktayım ama yeni yazıyorum işte.
Canım çok sıkılıo evde,artık dışarı çıkmaya da pek cesaret edemiyorum yorulunca hemen karnım sertleşio ve kasıklarım ağrıo.sağlık ocağındaki ebe de karnın baya aşağıda bebek erken gelebilir dedi.benim oğlan hiç yukarı çıkmamıştı zaten ama yine de tedirgin oldum.eşimde yok çalışıo bugünzaten son haftalarda o kadar çalışıo ki arada fark edio karnımı aaaa ne kadar büyümüş dio vakit çabuk geçsede oğluma kavuşsam,onunla ilgilensem kendime gelsem artık:26:
günaydın fıstıklar iznimin ilk gününde sabahın körğnden beri ayaktayım çünkü dün akşam 8 buçukta sızmışım o yüzzden gece 1 de uyandım sonra sadece yattım yatakta sonrada 5 e doğru tamamen uyandım işte böyle bakıyım dedim nasıl benim topikim :) hadi bakalım herkese kocamaaaaan bir günaydııınnn
selam herkese...
çok fena gribe yakalandım.. elimi kolumu oynatacak halim yok...
sizler nasılsınız????
canım bende fena grip oldum nar,mandalina ve limon suyu karışımıyla 2 günde ayağa kalktım,sakın ihmal etme,geceleri de ıhlamur,elma,limon kaynat bal koy içine
ben bile inanamadım 2 günde ayağa kaldırdı beni..
.
Selam güzel anneler ve bebişleri,
Bugün muayenemiz vardı , tatlı kızım 2700 gr olmuş maşallah boyu da 51 cm. Ben 9.7 kilo almışım.. Doğum şeklimiz bel fıtığımdan dolayı sezeryan. Doktorum hiç bir şekilde normal doğumu düşünmememi söyledi ve tarihimiz bebeğimiz erken gelmediği takdirde 27 ekim ile 1 kasım arasında olacak. Haftaya cumartesi günü kararlaştıracağız. 27 Ekim istemiyorum bayramın 3. gününe denk geliyor. Biraz daha toparlaması adına 1 Kasım istiyorum. 38+4 günlükken kısmetse kızımızı kucağımıza alacağız inşallah
Nst de sancılarım tavan yaptı bir ara 100 küsüre çıktı iki kere girdim ve 50 nin altına düşmedi hiç. Artık doğuma yakın olduğumuz için bu değerler normalmiş. Kan sayım ve kan pıhtılaşma testimizi de haftaya yapacağız.
Bugün muayenemiz vardı , tatlı kızım 2700 gr olmuş maşallah boyu da 51 cm. Ben 9.7 kilo almışım.. Doğum şeklimiz bel fıtığımdan dolayı sezeryan. Doktorum hiç bir şekilde normal doğumu düşünmememi söyledi ve tarihimiz bebeğimiz erken gelmediği takdirde 27 ekim ile 1 kasım arasında olacak. Haftaya cumartesi günü kararlaştıracağız. 27 Ekim istemiyorum bayramın 3. gününe denk geliyor. Biraz daha toparlaması adına 1 Kasım istiyorum. 38+4 günlükken kısmetse kızımızı kucağımıza alacağız inşallah
Nst de sancılarım tavan yaptı bir ara 100 küsüre çıktı iki kere girdim ve 50 nin altına düşmedi hiç. Artık doğuma yakın olduğumuz için bu değerler normalmiş. Kan sayım ve kan pıhtılaşma testimizi de haftaya yapacağız.
esraaaa hemen dediğim karışımı uyguluyorsun tamam mı,beni geçen hafta 2 günde ayağa dikti,burnumun akıntısını şak diye kesti herkese söylüyorum zaten
nar,mandalina,limon veya portakal sık bunların suyunu günde 2-3 bardak iç,geceleri de ıhlamur,elma,limon kaynat bal da kat içine az da karabiber
bi de terledin mi zıpkın gibi olacaksın,bana dua edeceksinnn :)))
1 rulo wc kağıdı bitirdim o 2 günde burnuma düşün bunları içtikten sonra hiçbişeyim kalmadı..
ben de grip oldum bol bol meyve yiyip dinleniyorum umarım kısa zamanda geçer.havalar birden soğuduğu için çoğumuz yakalanmışız sanırım...
hakkında hayırlısı olmuştur inşallah canım saglıkla al yavrunu kucagına mutluluklar ikinizede
bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...
Slm annişler ne yapıyorsnuz bakalım .Doğum yok sanırım bugün maskoya gidelim dedik gezdik baya :)) Sonunda karar verdik ve linkini kopyaladığım takımın dolabını ve çalışma masasını aldım dolabının içinde çekmeceler olduğu için komidini almaktan vazgeçip çalışma masasını aldım.İleride genç odasına çevrilebiliyor.Parçaları nı alabiliyordun bizim bazamız başlıkla genç odası olur. İşte mobilya bu üstüde balıkların olduğu yerde sandık.Yarın da kapı süsü ve şekerini ayarlıyacağım inşallah tabi .Öptm sizleri,Gripl olanlara geçmiş olsun ben atlatmak üzeryim şükür.Nar suyu çok iyi geliyor gerçekten. Gen Odas1 Tak1m1 01 nolu akvaryum takımı
moonsunn kız Allah senin iyiliğini versin emi. gezdiğim topişi bastın koca göbüşünleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?