2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın fıstıklar iznimin ilk gününde sabahın körğnden beri ayaktayım çünkü dün akşam 8 buçukta sızmışım o yüzzden gece 1 de uyandım sonra sadece yattım yatakta sonrada 5 e doğru tamamen uyandım işte böyle bakıyım dedim nasıl benim topikim :) hadi bakalım herkese kocamaaaaan bir günaydııınnn

günaydınlar herkese nasılsınız canlar arkadaşım için dua eden herkesten Allah razı olsun bursa medikal parka sevk oldu dün gece orda yine ameliyata alınmıştı ama sonucu henüz öğrenemedik bi önceki gece ameliyatta hiç uyumadığım için dün akşam 9 bi yattım biraz önce kalktım dün nstye girdim iyi şükür bi sıkıntı yok bugün oğlumun emremin doğum günü akşama parti var hadi gelin sizde :)))

Günaydın kızlar
Gerçi sabahın köründen beri ayaktayım ama yeni yazıyorum işte.
Canım çok sıkılıo evde,artık dışarı çıkmaya da pek cesaret edemiyorum yorulunca hemen karnım sertleşio ve kasıklarım ağrıo.sağlık ocağındaki ebe de karnın baya aşağıda bebek erken gelebilir dedi.benim oğlan hiç yukarı çıkmamıştı zaten ama yine de tedirgin oldum.eşimde yok çalışıo bugünzaten son haftalarda o kadar çalışıo ki arada fark edio karnımı aaaa ne kadar büyümüş diovakit çabuk geçsede oğluma kavuşsam,onunla ilgilensem kendime gelsem artık:26:

Ah cnmmm, ben de çok sıkılıyorum son 3haftadır. 10 gündür annem yanımda, birlikte vakit doldurmaya çalışıyoruz. Bebekler hemencecik büyüsede hemen kucaklasak di mi =)

merhaba güzel anneler dun kontrolumuz vardı her sey yolunda sukur bebeğim 3000gr olmuş dogum şeklını konustuk doktorumla normalı onerdı tabıkı ama ben hamıleliğim sıkıntılı gectıgı ıcın hala daha oyle bıde normal dogumdan korkuyorum sezeryan olabılır mıyım dedim 20 ekım cumartesı gunune sezeryan tarıhı verdı cuma gunune kadar dusun dedi sen nasıl rahat hıssedıceksen onu yapıcaz dedı cok anlayıslı doktorum sezeryan ıstıyorsan bayrama bırakmayalım kesınlıkle dedı ne yapıcam yardımcı olun lütfennn

selam guzel enneler bugun topıgımız cok sakın ınsallah herkesler ıydr ben artık geceleri zorlanmaya basladım zor uyuyrum bıde bu aralar yemeklerden sonra bırde gece yatarken mıdem bulanıyr gıbı yanıyor gıbı bı acayıp oluyrm bu durumu yasayan varmı bu haftalarda nedendr anlamadım yaglı seylerde yemıyrm ama anlayamadım

sen ve burcuda sonundaa izne çıktınızdaa kuzumm...sizin kadar bendee mutluu oldumm

istedigin zaman uyu, istedigin zaman kalk bundan böylee...ama erdemcik gelene kadar tabikii

hatunlar hepinizee merhaba...

bugun işyerinden 2 arkadasım gelecek benı görmeye...onları bekliyorum..bi yandan kızımaa kuran-ı kerim dinletiyorum...yavrum benim kıpır kıpırr...anasını pek mutlu ediyorr kuzumm...maşallahhh onaa

sizler nasılsınızz? bebecıklerrrınızz nasıl? varmı doğuran sedeften başkaa?:44: haa güzelkızms yazdımı durumunu yaaa, ben takıp edemedimm?:44:

selam herkese...

çok fena gribe yakalandım.. elimi kolumu oynatacak halim yok...

sizler nasılsınız????

selam herkese...

çok fena gribe yakalandım.. elimi kolumu oynatacak halim yok...

sizler nasılsınız????

esraaaa hemen dediğim karışımı uyguluyorsun tamam mı,beni geçen hafta 2 günde ayağa dikti,burnumun akıntısını şak diye kesti herkese söylüyorum zaten

nar,mandalina,limon veya portakal sık bunların suyunu günde 2-3 bardak iç,geceleri de ıhlamur,elma,limon kaynat bal da kat içine az da karabiber
bi de terledin mi zıpkın gibi olacaksın,bana dua edeceksinnn :)))

1 rulo wc kağıdı bitirdim o 2 günde burnuma düşün bunları içtikten sonra hiçbişeyim kalmadı..

Selam güzel anneler ve bebişleri,

Bugün muayenemiz vardı , tatlı kızım 2700 gr olmuş maşallah boyu da 51 cm. Ben 9.7 kilo almışım.. Doğum şeklimiz bel fıtığımdan dolayı sezeryan. Doktorum hiç bir şekilde normal doğumu düşünmememi söyledi ve tarihimiz bebeğimiz erken gelmediği takdirde 27 ekim ile 1 kasım arasında olacak. Haftaya cumartesi günü kararlaştıracağız. 27 Ekim istemiyorum bayramın 3. gününe denk geliyor. Biraz daha toparlaması adına 1 Kasım istiyorum. 38+4 günlükken kısmetse kızımızı kucağımıza alacağız inşallah

Nst de sancılarım tavan yaptı bir ara 100 küsüre çıktı iki kere girdim ve 50 nin altına düşmedi hiç. Artık doğuma yakın olduğumuz için bu değerler normalmiş. Kan sayım ve kan pıhtılaşma testimizi de haftaya yapacağız.

saol canım ya nar portakal felan aldırıyım bu aksamdan baslıyım ıcmeye doğru dıosun valla ıhlamur felan ıcıorum ama zor zoruna napalım ilaç kullanmak ıstemıorum..diger grıp olan arkadaslarada gecmıs olsun dıorum ayy ne zor hamıleyken yaa önceden olsa alırdım ıkı uc ılac bırden 1 gune tamamdı:)

bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...

ben de grip oldum bol bol meyve yiyip dinleniyorum umarım kısa zamanda geçer.havalar birden soğuduğu için çoğumuz yakalanmışız sanırım...

hakkında hayırlısı olmuştur inşallah canım saglıkla al yavrunu kucagına mutluluklar ikinizede

kesinlikle gripli annelere tavsiye hatta ben geceleri ıhlamıru yapmadım geceleri burnumu ve bogazımı sıcaga yakın karbonatlı tuzlu suyla temizledim ama nar mandalina limon karışımı çok işe yarıyor kendinize bakın :)

Slm annişler ne yapıyorsnuz bakalım .Doğum yok sanırım bugün maskoya gidelim dedik gezdik baya :)) Sonunda karar verdik ve linkini kopyaladığım takımın dolabını ve çalışma masasını aldım dolabının içinde çekmeceler olduğu için komidini almaktan vazgeçip çalışma masasını aldım.İleride genç odasına çevrilebiliyor.Parçaları nı alabiliyordun bizim bazamız başlıkla genç odası olur. İşte mobilya bu üstüde balıkların olduğu yerde sandık.Yarın da kapı süsü ve şekerini ayarlıyacağım inşallah tabi .Öptm sizleri,Gripl olanlara geçmiş olsun ben atlatmak üzeryim şükür.Nar suyu çok iyi geliyor gerçekten. http://kervan.gen.tr/genc-odasi-takimi.html 01 nolu akvaryum takımı

Son düzenleme:
ben de grip oldum bol bol meyve yiyip dinleniyorum umarım kısa zamanda geçer.havalar birden soğuduğu için çoğumuz yakalanmışız sanırım...

aman dikkat et kendine bu havalar çok sinsi yakaladı her birimizi, bağışıklık sistemimiz hamilelikte çok zayıf olduğundan gribal enfeksiyonları malesef ki daha zor atlatıyoruz. niltt'in dediği karışı uygular derim. Allah şifa versin canım..

hakkında hayırlısı olmuştur inşallah canım saglıkla al yavrunu kucagına mutluluklar ikinizede

Sağol canım inş hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı..

bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...

Amin canım inşallah hepimiz.

yaprax canım linkte tüm bebe odaları görünüyor hepsine baktım çok güzeller, güle güle büyüt yavrunu odasında sağlıcakla inşallah..en güzel tatlı telaşlara geldik artık sona yaklaşıyoruz.

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

hayırlı dogumlar canım 1 kasım daha ıyı senın ıcın bebegın gelısımi acısından tabı sancılara bakılırsa daha erken gelmezse tabıkı saglıklı gelsınlerde normal sezeryan farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…