2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhabalar 36.hafta 5. günümdeyim bugün , şuan vajinamda çok fazla ağrı var , adımlarımı minik minik atabiliyorum , büyük adım attığımda daha da ağrı oluyor , sizde de böyle ağrılar oluyor mu

3 gün çektim canım o ağrıyı hemde üzerimi bile değiştiremiyordum eşim giydirdi pjamamı filan , ama dayanılmazdı , yürümek , hatta yatarken yataktan aşağı bacağımı bile sarkıtıp inemiyordum canım ama şuan iyiyim var hala ama alıştım galiba , benim kız ters ondan olur dedi doktor

evet bende de öyle , yatıp kalkarken ayağımı indirip kaldıramıyorum

kızlar hamileliğinizde saçınızı kestirdiniz mi?
böyle birinanış var,kestirilmez diye...

tüm ailem normal dede uzun saça bayılırım ama kafam taşımıyor artık saçları ama annem kesersen sana küserim kesilmez dediği için doğumu bekliyorum , güya ömrü kısalırmış batıl işte ama annem olunca elim mahkum

ama kestirmememin şöyle bir mantıklı nedeni de var canım , normalde saç çok uzayınca artık o kadar çok vitamin alamıyor vücuttan, ama kestirinc birden vitamini çok alıp canlanıyor ve parıl parıl oluyor , çünkü onarım ve tekrar uzamak için vücuttan yüksek miktarda vitamin çekiyor, zaten mide bulantıları ,tiksintiler yüzünden çok düzenli beslenemediğim için olan vitaminide saçıma yatırmamak için kestirmekte istemiyorum çok

töybe töybeeeee iyi oldu saçlarımıza tapalım o zaman

her şeyin ömrünü rabbimiz bilir, saç kestirmek gebelikte tamamen batıl inanç

Kasımda AŞK başkadır

Allah kolaylık versin hepimize, sanırım bir çoğumuz gerginlik ve sancıdan şikayetçiyiz
şu ayı kolaylıkla atlatsak başka bi derdimiz olmaz inşallah.
ben bu gerginlikten bi de üşütmüşüm boğazım yanıyor burnum akıyor fakat öksüremiyorum bile oğlum sanki karnıma ambargo koymuş öksürmeye çalıştığımda böyle bi acı hissediyorum

merhabalar gece aranızda uyku problemi yasayan var mı? geceleri sürekli terliyorum bu normal mi ensem hep terliyor ancak sabaha karsı uyuyabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
terlemelerim benimde arttı canım , su içinde uyanıyorum , yatmak iyice zorlaştı

bende haftaya gidicem canım iyice ağırlaştım artık ama hiç nst ye girmedim. sende iyi haberlerler gelirsin inşallah. oğluşun büyümüştür

vajinada ağrı benimde vardı canım özellikle dün gece ama neyse geçti bugün yok neden oluyor bilmiyorum

ben birkaç defa kestirdim tamamen batıl inanç old. düşünüyorum

Mantıksız olduğukesin ama benimde etrafımda böyle düşünen insanlar var
konusu geçince aman kestirme diyorlar
bende seninde dediğin gibi dolaylı faydasından dolayı kestirmedim tatlım
ama çok uzadı yakışmıyoda aklım karışmıyo değil
neyse az kaldı az daha dayanayım

merhabalar gece aranızda uyku problemi yasayan var mı? geceleri sürekli terliyorum bu normal mi ensem hep terliyor ancak sabaha karsı uyuyabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

bende aynı oluyorum ama benim midem çok yanıyo ve ağrıyo ondan ateş basıyo muhtemelen, sırtıma 3 yastık koyup oturarak uyuyorum resmen, doktoruma bugün söyledim yapacak bişey yok oturarak uyumaya devam dedi

ben iyice ağırlaştım artık , yürümek oturmak , yatmak işkence olmaya başladı , karnımda sertleşme oluyor ama hemen geçiyor , doktorum yarım saatten uzun sürerse gel demişti.nefes almakta bile bazen zorlanıyorum , çok terliyorum artık doğurmak istiyorum

aynen bende....
terlemek beni mahvediyor bunalıyorum,klimadan da korkuyorum
hamileliğim bitecek nerdeyse bu sıcaklar bitmedi

aynen bende....
terlemek beni mahvediyor bunalıyorum,klimadan da korkuyorum
hamileliğim bitecek nerdeyse bu sıcaklar bitmedi
aynen canım yaaa, bu yaz mahfolduk sıcaktan . bitsin artık.doğum tarihlerimiz çok yakın , senin doğum şeklimn bellimi

bugün sağlık ocağına son kontrolüme gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledim , tansiyon , kilo vs. bakıldı . ebe artık bundan 2-3 hafta sonra bebeğinle geleceksin dedi. topuğundan kan aldırmak için. doğduktan 5 gün sonra gidiliyormuş. ahh o günleri görecezmi ,acaba çok heyecanlandım.hala inanamıyorum sonuna geldik yolun

aynen canım yaaa, bu yaz mahfolduk sıcaktan . bitsin artık.doğum tarihlerimiz çok yakın , senin doğum şeklimn bellimi

geçen cuma tansiyonum yüksek çıktı, ve aşırı ödemim varmış malesef
2haftada 4 kilo almamdan belliydi:44:
doktor bu yüzden bayramdan önce bebeği lmamız gerekebilir dedi.
çarşamba gübü tekrar gidicem o zaman kesinleşicek...
ilaç kullanıyorum umarım düzelirim.
senin belli mi canım?

Anlaşılan aynı şikayetler hepimizde var.:26:bende gece on kere kalkıyorum bide benim hamileliğim boyunca devam eden burun tıkanıklığım tam geçti derken tekrar nüksetti.gece nefes alamıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyoru.eşim yorganla örtünüyo ben cam açık ter içindeyim hasta olmadan şu doğum gerçekleşse bi.kasık ağrısı aynı bende de var benimki ters değil ama başı baskı yapıo sanırım.az kaldı napalım yeter ki sağlıkla gelsinler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…