Selam anneler, alınacaklar listemizde hemen hemen herşeyi tamam bir iki basit eksik dışında
Gerisi de benim kendime alacaklarım, bebeğin alacaklarını düşünmekten kendiminkileri unuttum resmen...
Gecelik-pijama-sabahlık takımı, emzirme sütyeni ve atleti, yüksek belli iç çamaşırı, hasta bezi, ped, göğüs pedi, göğüs ucu kremi,terlik, loğusa tacı....
Bunları çıkıp almaya remen eriniyorum, sıkılıyorum bişeyler bakmaktan bazen, ama kuzum için olunca bir hevesliyim ki sormayın, cumartesi kramplı bacak ve grip halime ceylan gibi sekiyordum kuzuma bişeyler alıcam diye....
Eşim hadi dedikçe ya duuuurrr diyip duruyordum, alışveriş bitti, benim de bilip bitti, eve döncem ben diye başladım hemen....
Ve evet bacağımı yürürken sürümem ve topallamama rağmen, gribim daha ağır bir hade olmasına rağmen işe geldim, deli miyim evet sanırım, ama evde de otursam daha beter kurar dururum ben...
İş beni rahatlatıyor, youluyorum yetti be diyorum ama evde oturup kendime sıkıntı çıkarmaktan daha iyi geliyor...
maşallah eşine tatlım şu sıralar en büyük korkum doğumdan sonra da devam edicekmi ve ben böle prenses gibi yaşamaya çok alıştım annemler etraftakiler herkes gözü gibi bakarken bir anda ilgi kesilirse kötü olacak valla
canım eksiğin baya varmış.. bence hemen bunları tedarik et... doğumun ne zaman olacağı belli olmaz... artık her an gelebilir kuzucuklar...
evde oturmaya alışınca da işe gitmek istemiyor insan...
ilgi kesilmez bi anda.. lohusalıkta da devam eder ama bi iki ay sonra kimse yüzümüze bakmıcak bi daha
canım eksiğin baya varmış.. bence hemen bunları tedarik et... doğumun ne zaman olacağı belli olmaz... artık her an gelebilir kuzucuklar...
evde oturmaya alışınca da işe gitmek istemiyor insan...
ilgi kesilmez bi anda.. lohusalıkta da devam eder ama bi iki ay sonra kimse yüzümüze bakmıcak bi daha
maşallah eşine tatlım şu sıralar en büyük korkum doğumdan sonra da devam edicekmi ve ben böle prenses gibi yaşamaya çok alıştım annemler etraftakiler herkes gözü gibi bakarken bir anda ilgi kesilirse kötü olacak valla
kızlar ben çıkıyorum... kuaföre anneme markete falan gidicem... aeolun...
ben biraz doktorlar programını izliyim kilolardan bahsediyor bakalım az kaldı birde diyet telaşı başlayacak hepinizi öpüyorum kuzular kendinize dikkat edin bu arada burcudan haber gelirse banada haber verin doktor ne dedi birde diğer burcunun mahkemesi ne oldu merak ediyorum
Olurmu yaren yaa.. Ben yürüyemiyorum 7. aydan beri. O kadar yoğun bir sertleşme yani.. Ve otururken ara sıra geliyor. Ayağa kalktığım anda semsertleşiyor karnım, bir dahada yumuşamıyor.. Amaaan neyse, artık önemsemiyorum inanki.. Herşey olacağına varıyor, ben kafa karıştırdığımla kalıyorum..
Bu arada sende olmasan burda insana cevap veren yok.. Bazı arkadaşlara laf atıyorum, asla geri dönülmüyor.. Gerçi bu baştan beri böyleydi de.. En baştan kendini kabullendirmeyince, sonradan olmuyor bu iş..
Nst ye de girdim canım, sancım yok.. Bebiş 2500 olmuş işte.. Kafamız abisi gibi koca kafalı gene.. Saçlarıda çıkmış deid dr. Ne bileyim, zamanında doğsunda.. Bir aksilik olmasında. Artık korkuyorum aksiliklerden..
Şu kum dökme olayı nerden çıktı bilmem.. Benim belimde sırtımda jarnımda hep ağrım var ya, ben anlamamışım hep bu hamişliktendir diyordum.. Meğer böbrek ağrımda varmış.. Kum döküyormuşum.. Zaten baştan beri başımın derdi oldu bu su içme meselesi.. Yok, içemiyorum anacım.. İçim almıyor.. Yemeği bile zor yiyorum zaten. Allah yardım etsin..
Ee sen ne yaptın.. artık hazırlıkları bitirmişsindir.. Ne kaldı şurda..
merhba cnm merk ettm ilk doğumun nasıldı ki:26:
ben biraz doktorlar programını izliyim kilolardan bahsediyor bakalım az kaldı birde diyet telaşı başlayacak hepinizi öpüyorum kuzular kendinize dikkat edin bu arada burcudan haber gelirse banada haber verin doktor ne dedi birde diğer burcunun mahkemesi ne oldu merak ediyorum
Günaydın kızlar nabersiniz?
Bende sağlık ocağına gittim geldim dr um kan ve idrar istemişti,kanı aldırdım,idrarı da yarın kendi dr umun olduğu hastanede yaptırıcam.
bugün dr um çağırmıştı ama kan tahlili sağlık ocağından yarın çıkıyormuş,yarın gitsem nolur ki..:26:
günaydın nasılsınız annelerrr haftasonu var mı gelişmelerr
selam kızlar, izinli ilk günüm yinede sabah erkenden kalktım işlere koyuldum. c.tesi doktora gittik bebişim 3 kg olmuş artık her an doğum olabilir dedi :))) herşey yolundaymış çok şükür.
evettt ben biraz daha iş yapayım :))
Amaan canım boşver.. Anlatmak uygun olmaz.. Helede kasım topiğinde..
Ama binde bir karşılaşılan zorlukta olabilecek bir doğum oldu..
Çok ender ratslanırmış, korkmayın..
En azından ebe, hayatında görmemiş böyle doğumu..
Piyangoydu bana vurdu, kimse korkmasın..
Benim ilk doğumum böyle olmasaydı, ben kesinlikle normal doğum derdim..
Normalin yerini hiçbirşey tutmaz....
slm cnm,
doktorun bebeğin saçlarının çıktığını söylemiş.bunu nasıl anladı merak ettimde.
anladım canım... anlatmaman iyi olmuş
benimki merak işte. doğumun her şeklini merak eder oldum.
Rabbim hepimize en hayırlısını nasip eder inşallah
Benimde gönlümden normal geçiyordu ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum artık.
Canım, doktorum uğraştı yüzünü göremedik.. Yorgan gibi örtmiş yüzünmü dedi.. Ee ne yapsın kadın bana bak bu kulağı, bak saçları bile çıkmış diye gösterdi.. Usg nin karnında gezen aletini bir pozisyona getirince ışıkta parlamaya başladı saç telleri.. Bak dedi, saçları bile çıkmış.. Bende şaşırdım.. Gerçekten doktorların canı istesin yeterki, herşeyi görüp gösteriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?