2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım eksiğin baya varmış.. bence hemen bunları tedarik et... doğumun ne zaman olacağı belli olmaz... artık her an gelebilir kuzucuklar...
evde oturmaya alışınca da işe gitmek istemiyor insan...

ilgi kesilmez bi anda.. lohusalıkta da devam eder ama bi iki ay sonra kimse yüzümüze bakmıcak bi daha

evet herkes tosuncuğumla ilgilenicek o zaman :) ne yapalım alıştıralım kendmizi :)

Eşime bir korku düştü zaten, bi yerde okumuş bebekler muhtemel doğum tarihinden 2 hafta önce gelirmiş diye %70-80 oranında, ödü kopmuş durumda, çantayı mantayı hazırlayın gık deyince arabaya atıp hastaneye yetiştiririm ben hemen diyor....
Geçenlerde biraz fenalaşmıştım tansiyonum 8/3 olmuştu, biraz ağrım artmıştı nasıl korkmuştu, onun etkisi halen sürüyor sanırsam....
Ama ben hazırlıkları bitirelim dedikçe o daha çok vakit var kasımın 28 ine diyordu, ben de belli olmaz dedikçe çok da inanmıyordu.... Şimdi ödü kopuyor:)))

E o Allah'ın emri, bizim ilgimizi kaybedenler naapsın Beysalım....
:)))))))

ben biraz doktorlar programını izliyim kilolardan bahsediyor bakalım az kaldı birde diyet telaşı başlayacak hepinizi öpüyorum kuzular kendinize dikkat edin bu arada burcudan haber gelirse banada haber verin doktor ne dedi birde diğer burcunun mahkemesi ne oldu merak ediyorum

Günaydın kızlar nabersiniz?

Bende sağlık ocağına gittim geldim dr um kan ve idrar istemişti,kanı aldırdım,idrarı da yarın kendi dr umun olduğu hastanede yaptırıcam.
bugün dr um çağırmıştı ama kan tahlili sağlık ocağından yarın çıkıyormuş,yarın gitsem nolur ki..:26:

Günaydın canım mahkeme uzadı daha ay inş adalet yerini bulur

slm cnm,
doktorun bebeğin saçlarının çıktığını söylemiş.bunu nasıl anladı merak ettimde.

önerilen en iyi göğüs pedi lansinoh mu arkadaşlar? hangisi en iyisi acaba... jelliler falan varmış..... bilgisi olan?

selam kızlar, izinli ilk günüm yinede sabah erkenden kalktım işlere koyuldum. c.tesi doktora gittik bebişim 3 kg olmuş artık her an doğum olabilir dedi :))) herşey yolundaymış çok şükür.

evettt ben biraz daha iş yapayım :))

merhba cnm merk ettm ilk doğumun nasıldı ki:26:

Amaan canım boşver.. Anlatmak uygun olmaz.. Helede kasım topiğinde..
Ama binde bir karşılaşılan zorlukta olabilecek bir doğum oldu..
Çok ender ratslanırmış, korkmayın..
En azından ebe, hayatında görmemiş böyle doğumu..
Piyangoydu bana vurdu, kimse korkmasın..
Benim ilk doğumum böyle olmasaydı, ben kesinlikle normal doğum derdim..
Normalin yerini hiçbirşey tutmaz....

kontrolün varmıs,hayırlı haberlerle gel inşllh cnm...

gunaydın cnm ben olsam yarn gidrdm 1 günden ne olacakki

günaydın nasılsınız annelerrr haftasonu var mı gelişmelerr

gunaydn canım.. ben tansiyonla uğraşıyorum. sen nasılsın

selam canım. maşallah kızına güzel büyümüş. hayırlı zamanda gelir inşallah.
kolay gelsn canım

anladım canım... anlatmaman iyi olmuş
benimki merak işte. doğumun her şeklini merak eder oldum.
Rabbim hepimize en hayırlısını nasip eder inşallah
Benimde gönlümden normal geçiyordu ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum artık.

slm cnm,
doktorun bebeğin saçlarının çıktığını söylemiş.bunu nasıl anladı merak ettimde.

Canım, doktorum uğraştı yüzünü göremedik.. Yorgan gibi örtmiş yüzünmü dedi.. Ee ne yapsın kadın bana bak bu kulağı, bak saçları bile çıkmış diye gösterdi.. Usg nin karnında gezen aletini bir pozisyona getirince ışıkta parlamaya başladı saç telleri.. Bak dedi, saçları bile çıkmış.. Bende şaşırdım.. Gerçekten doktorların canı istesin yeterki, herşeyi görüp gösteriyorlar...

Ben kesinlikle doğum hikayesi dinleme taraftarı değilim.. Neticede herkesin vücudu ayrı tepki veriyor.. Bak, hamileliklerimizde bile hepimiz ayrı ayrı yaşıyoruz.. Ben bu hamileliğimde çektiğimi.. Allah'ım bilir ancak.. Doğumda öyle.. Herkesin bünyesi farklı.. O yüzden sen genede olumlu hikayeleri oku ki, negatif düşüncelere kapılıpta panik yapma.. Zaten herşey nasip değilmi. İyi olur inşaallah herşey..

ben yüzünü sadece 1 kere görebildim o da doktora yalvararak oldu . Saç telleri ilginçmiş canım bu gidişimde saç tellerini gösterin bana diye yalvarayım buz dolabı doktoruma:)))

merhabalar gece aranızda uyku problemi yasayan var mı? geceleri sürekli terliyorum bu normal mi ensem hep terliyor ancak sabaha karsı uyuyabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Selam kızlar
Ne güzel ya hepiniz doktora gidip güzel haberlerle dönmişsünüz hem size hem bebişlere maşallah
Siz böyle güzel haberlerle geldikçe özeniyorum walla
Benim de konrolüm bu akşam nst ye bağlanıcam,bakalım benim çiroz oğlum kendini toparlamış mı biraz umarım doktor iyi şeyler söyler.olumsuz bişey duycam die çok korkuyorum ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…