2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hepsi geçecek inşallah.Son 2 gündür daha iyiyim çok şükür,hatta bugün eşimle yürüyüş bile yapabildik.En son yürüyerek dışarı çıkarken mont giymiştim şimdi ise yarım kollu.Hava inanılmaz değişmiş.Malum bir aydan fazladır yatıyorum anlamadım bile yazın geldiğini.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

Kızlar biraz önce kahverengi akıntım ve hafif mıhtı geldi benden.. Kahverengi tehlikeli diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum... Bu ne demek şimdi? Moralim çok bozuldu ya...

Kızlar biraz önce kahverengi akıntım ve hafif mıhtı geldi benden.. Kahverengi tehlikeli diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum... Bu ne demek şimdi? Moralim çok bozuldu ya...

canımkorkma her ne kadar dusuk y
tehdıdı olsada her kahverengı akıntıda telese gerek yok varsa progestanını iç yat eger tekrarlarsa yarın dr a gıt progestn verır o kesıyo akıntıyı bugun bıraz iş falanmı yaptın ondanda olabılır cınsel ılışkıdende oluyo bunlara dıkkkat et

kızlar pastırma yasakmı bizlere??
değildir heralde bulantıyada iyi geliyor ben arada yiyiyorum

bebeğin sürekl kucakta ondandır. progestan içip dinlen
yarın dr.a gidip usgye gir bakalım için rahat eder hem.

ya moralim çok bozuldu... Geçen senede 9. haftamda düşük riski başlamıştı.. Hiç bir iş yapmıyorum bebeğime bakıyorum sadece...Şimdi onuda emziremeyeceğim.. düşük riskinde kesinlikle emzirilmez... Perşembe dr gidecektim...
Ya dün çom üzüldüm 14 haftamdan sonra bebeğimi emzirmemem gerekiyor biraz buna üzüldüm ağladım sanırım çok taktım kafaya..

benimde geldi geçenlerde ebe hemşire eğer renk kan rengine döner çağalarak devam ederse hemen acile git azalırsa dinlen yine de bi dr.una gidersin kontrol için dedi dinlen dedi ben çok hırpalamıştım kendimi ondan oldu sanırım 3 gün kadar sürdü açıldı ama gitgide şükür bende 4 gün sonra gittim dr.a progesteron verdi :26: korkma bekle biraz takip et in. kötü bişey yoktur

Hemen korkma canim. Durup dururken mi geldi yoksa agir biseyler mi yaptin? Progestan kullaniyormusun normalde?

bebeğin sürekl kucakta ondandır. progestan içip dinlen
yarın dr.a gidip usgye gir bakalım için rahat eder hem.

Sağolun kızlar cevaplarınız için...

Evet durup duruken.. bebeği fazla kucaklamamaya çalışıyorum ama yinede o bile fazla sanırım..
bende progeston alayım ve d,nleneyim o zaman.. Çoğalırsa acile giderim... Perşembe dr a gideceğim zaten..
Uf bebeklede nasıl dinlenceğim emiremeyeceğimde artık.. zatem kesecektim ama alıştıra alıştıra..

Ilacini ic dinlen tatlim, icini de ferah tut. Bisey olmaz allahin izniyle

cnm moralını bozma lutfen allaha dua et bişi olmaz on dorde bşi kalmamıs ama kahverengı leke cokda buyuk sorun degıl

selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?

selam kızlar.

ben kalp atışını 5.6 da gördüm ama çoğunluk 6.5 de gördü ortalama bence 6. haftanızda gidin.

kızlar geçen pazartesi lekeden dolayı gitmiştim yat dedi progestan verdi bütün hafta boyunca iyiydim ama bugün yine leke geldi az önce.
canım sıkılıyor ben ilkini böyle kaybettim yarın kontrolüm var Allahtan dr.a gidicem:26:

selam kızlar.

Hayirli olsun canim ben 6+3 de duydum hamdolsun. Bence daha erken gitme doktora. Sadece keseyi gorup haftaya yada 10 gun sora gel kalp atislarini duyalim diyor ya bekle ki o 10 gun gecsin :18:
Biraz gec git ki herseyi gor ve duy allahin izniyle :)

Canini sikma allahin izniyle bisey olmayacak. Bende ilk bebegimi kaybettim. Minik bi kanama oldu doktora gittim, ilac verdi dinlen 1 hafta sora gel dedi. sonrasinda da kalp atislari yok diye kurtaj olmak zorunda kaldim. Benim de korkularim var ama hissediyorum bu kez rabbim bebisimizi nasip edecek bize

inşallah canım amin
öyle çok istiyorum ki bunu inşallah hayırlısıla sağlıkka alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…