Selam güzeller güzeli kasım anneleri yarın doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum :):):):) çok heyecanlıyım
9+3 :):):) daha minnacıcık teyzesi :)
Canım çok geçmiş olsun.. sürecin baya zor ilerliyor.. En kısa zamanda rahatlarsın ve gebeliğinin tadını çıkarırısın.. Seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim benimde zor geçmişti ama 3. ayı bitirdim hepsi geçti şükür..
kızlar pastırma yasakmı bizlere??
Kızlar biraz önce kahverengi akıntım ve hafif mıhtı geldi benden.. Kahverengi tehlikeli diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum... Bu ne demek şimdi? Moralim çok bozuldu ya...
Kızlar biraz önce kahverengi akıntım ve hafif mıhtı geldi benden.. Kahverengi tehlikeli diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum... Bu ne demek şimdi? Moralim çok bozuldu ya...
değildir heralde bulantıyada iyi geliyor ben arada yiyiyorumkızlar pastırma yasakmı bizlere??
canımkorkma her ne kadar dusuk y
tehdıdı olsada her kahverengı akıntıda telese gerek yok varsa progestanını iç yat eger tekrarlarsa yarın dr a gıt progestn verır o kesıyo akıntıyı bugun bıraz iş falanmı yaptın ondanda olabılır cınsel ılışkıdende oluyo bunlara dıkkkat et
Hemen korkma canim. Durup dururken mi geldi yoksa agir biseyler mi yaptin? Progestan kullaniyormusun normalde?
bebeğin sürekl kucakta ondandır. progestan içip dinlen
yarın dr.a gidip usgye gir bakalım için rahat eder hem.
benimde geldi geçenlerde ebe hemşire eğer renk kan rengine döner çağalarak devam ederse hemen acile git azalırsa dinlen yine de bi dr.una gidersin kontrol için dedi dinlen dedi ben çok hırpalamıştım kendimi ondan oldu sanırım 3 gün kadar sürdü açıldı ama gitgide şükür bende 4 gün sonra gittim dr.a progesteron verdi :26: korkma bekle biraz takip et in. kötü bişey yoktur
Sağolun kızlar cevaplarınız için...
Evet durup duruken.. bebeği fazla kucaklamamaya çalışıyorum ama yinede o bile fazla sanırım..
bende progeston alayım ve d,nleneyim o zaman.. Çoğalırsa acile giderim... Perşembe dr a gideceğim zaten..
Uf bebeklede nasıl dinlenceğim emiremeyeceğimde artık.. zatem kesecektim ama alıştıra alıştıra..
ya moralim çok bozuldu... Geçen senede 9. haftamda düşük riski başlamıştı.. Hiç bir iş yapmıyorum bebeğime bakıyorum sadece...Şimdi onuda emziremeyeceğim.. düşük riskinde kesinlikle emzirilmez... Perşembe dr gidecektim...
Ya dün çom üzüldüm 14 haftamdan sonra bebeğimi emzirmemem gerekiyor biraz buna üzüldüm ağladım sanırım çok taktım kafaya..
Sağolun kızlar cevaplarınız için...
Evet durup duruken.. bebeği fazla kucaklamamaya çalışıyorum ama yinede o bile fazla sanırım..
bende progeston alayım ve d,nleneyim o zaman.. Çoğalırsa acile giderim... Perşembe dr a gideceğim zaten..
Uf bebeklede nasıl dinlenceğim emiremeyeceğimde artık.. zatem kesecektim ama alıştıra alıştıra..[/QUOTE
Beni çok eğilmek kötü yapıyor sende de öyle bişey oldu mu saçımı eğilip yıkayınca kötü olmuştum bu arada leklenme bittiği halde 12 .haftanın sonuna kadar progestana devam dedi dr kahverengi leke yarı yarıya tehlikeli bence çünkü çilek ve nazenin bebeklerini böyle başlayarak kaybetti ben ve bir kaç kişiyse kazasız atlattı riskli olabilir mümkünolduğunca ayaklarını yüksekte dinlendir kendini
selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?
selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?
ben kalp atışını 5.6 da gördüm ama çoğunluk 6.5 de gördü ortalama bence 6. haftanızda gidin.
kızlar geçen pazartesi lekeden dolayı gitmiştim yat dedi progestan verdi bütün hafta boyunca iyiydim ama bugün yine leke geldi az önce.
canım sıkılıyor ben ilkini böyle kaybettimyarın kontrolüm var Allahtan dr.a gidicem:26:
Canini sikma allahin izniyle bisey olmayacak. Bende ilk bebegimi kaybettim. Minik bi kanama oldu doktora gittim, ilac verdi dinlen 1 hafta sora gel dedi. sonrasinda da kalp atislari yok diye kurtaj olmak zorunda kaldim. Benim de korkularim var ama hissediyorum bu kez rabbim bebisimizi nasip edecek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?