2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi geceler canım
bulantın yokmuş canım neden besleyemiyorum diye korkuyorsun da

çok üzücü yaşadığın,gerçekten insan böle zor hamile kalınca korkuları hiç eksik olmuyor , ama stres panik çok etkiliyo bebeklerimizi o yüzden moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor. en güzel teselli olmuş bu sana hayırlı bebiş olsun inşallah

Benim de 5,5 cmlik bi kistim var bu da dusuk tehlikesi olusturuyormus.progestan kullaniyorum. Kanama yok ama biraz fazla ayakta kaldigimda sari renkli ve koyu kivamli bi akintim oluyor:s

inş canım
kokulara hassasiyet ve bulantı öldürüyor beni

Ya benim ilk gebeligimde kurtajdan bikacgun oncesine kadar inanilmaz bulanti olmustu ama bu gebelikte yok. Kokulari cok net aliyorum ama yine bi onceki gibi asiri hassasiyet yok. Ama bunda goguslerim cok sisti ve aciyor. Zaten oldukca buyuk simdi hic tasiyamiyorum :)

tek mutfak değil ki bende sorun ev ,eşim hersey kokuyor

yastığımı bile kaç kere attım makinaya bendede aynı şey var, eşim zaten düşük tehlikem olduğundan yanımda yatmıyor çarğar diye korkuyor dağınık yatar zaten toplayamaz kendisini bende yumuşatıcıdanmı diye düşünüyordum demekki değilmiş

bol bol dinlen canım 1 düşük yaşamışsın dikkat et kendine

Esim bana da kokuyor ben midem bulanmiyor dedim ama bu sabah rengim sapsari olmustu, yarin sabah bakalim ne olacak. Esimi opmeye bile tahammul edemiyorum bu da cok zor bi durum

ah ah sormayın
sabun,şampuan,kolanya,parfüm hepsi çok kötüler

iyi geceler canım
bulantın yokmuş canım neden besleyemiyorum diye korkuyorsun da

etrafımda duyuyorumda neler neler yiyorlar ben onların yarısını anca yiyorum,
birde sabahtan akşama kadar yoğun çalıştığım için unutuyorum yemeyi malesef,
su bile fazla içemiyorum, ama elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum,
hamileliğimden öncede böyleydim malesef düzenli yemek yemezdim acıkmazdım da hiç, hala geçmedi şu alışkanlık

Son düzenleme:
ne olcaz peki böle biz, kaçıncı aya kadar bu böle devam edicek acaba birde benim daha yeni başladı bu hassasiyet daha çoook uzun sürücek gibi geliyo bana

Bildim kadariyla bu donem bebekler bizdeki stoklardan alacagini aliyor. Daha sonra yediklerimiz onlara gidecek. Ama su onemliymis tatlim, ihmal etme

ne olcaz peki böle biz, kaçıncı aya kadar bu böle devam edicek acaba birde benim daha yeni başladı bu hassasiyet daha çoook uzun sürücek gibi geliyo bana

Keske bende yiyemesem :)) yuvarlanicam simdiden :/

kızlar iyi uykular hepinize, benim uykum fena bastırdı
Rüyalarınızda bebişlerinizi görün

bebek büyünce kendine kendin bile sasıracaksın hızlı acıkman ve sürekli bir şeyler yemen konusun da

bünyeden bünyeye değişiyor canım
iyi geceler sanada

Bildim kadariyla bu donem bebekler bizdeki stoklardan alacagini aliyor. Daha sonra yediklerimiz onlara gidecek. Ama su onemliymis tatlim, ihmal etme

onu biliyorum canım ama işte aklıma takılıyor hep üzülüyorum sonra,
su konusundada eskiden günde bir bardak anca içerdim o derece sudan haz etmezdim,
şimdi zorluyorum kendimi baya ama öyle 2 L, 2 buçuk falan hiç beceremedim :18:
ne zormuş bu süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlar iyi uykular hepinize, benim uykum fena bastırdı
Rüyalarınızda bebişlerinizi görün

iyi geceler canım

bebek büyünce kendine kendin bile sasıracaksın hızlı acıkman ve sürekli bir şeyler yemen konusun da

inşallah canım yeterki yavrularımız iyi olsun katlanıcaz herşeye mecburen

bende kaçtım kızlar iyi geceler Allaha emanet olun bebişlerinizle,
Rabbim korusun hepimizi

kızlar çok birşey yediğimden değil tamamen uyumaktan ve hareketsizlikten bende 9 haftada 3 kilo almıl durumdayım.moralim yerlerde. bu gidişle 30 kilo alırımben. 53 ile hamile kaldım bugünsabah itibariyle 56 kilo çıktım. karnım çok belli yani herkes anlamaya başladı hamile olduğumu. sanırım bende bir problem var.millet 4 ay saklıyorbenim 2 ayda ortaya çıktı.

günaydınlar arkadaşlar..nasılsınız?? bi süredir yazamadım,eskileri okumaktan:) ben ve meleğimde iyi gidiyoruz..bulantılarım bitti gibi,şimdi daha keyifli geçiyo günlerim..sadece iştah açılmadı daha,elevit içinde açar derler ama bakalım..gerçi 1.hamileliğimde 24 kilo aldım..2.de çok dikkat edicem akıllandım dedim onuda 27 kiloyla bitirdim:26: bu sefer kaçla bitiricem hayırlısı artık:)

aynen canım benimde karnım 3-4 aylık gibi şişti..kilo alımı bende daha olmamasına rağmen..kimi bünye baştan kilo alıp sonradan azarazar alabilir canını sıkma..mesela ben son 3 ay coşanlardanım:)durdurdurdurabilirsen:))

günaydın anne adayları..

dün bimde bebek oturma emzirme destek minderi aldım...bbeği yatırabiliyosun emziriken altına koyup destek yapoabiliyosun...3 aydan sonra yuzustu yatırabiliyosun...6 aydan sonra oturtup destek yapyorsun....U biçiminde sizce gerekli mi heves ettim aldım ama kullanılır mı?...kullanmayacaksam iade edeyim...son 3 tane kalmıştyı unısex buldum kaptım hemen....hiç bebek büyütmediğim için tecrübem yok...ne görürsem heves ediyorum ama gerekli gereksiz ayrımına varamıyorum....emzirme önlüğü mama kaşığı baya bol çeşit vardı bimde anneler uğramanızı tavsiye ederim....meyve emme emziği felan...

ben sadece minder aldım ama ne yapıcam bilemiyorum...komşumda moralimi bozdu alma erken felan dedi....

cnm ben emzirme minderini kullandıktan sonra emzirmenin keyfine vardım..sen ve bebek çok rahat ediyosun hakkaten..ama bebişler kilo aldıkça yastığa sığamaz hale geliyo,dediğin gibi destek için kullandım sonradan..emzirme önlüğünü ben doğum yapanlara hediye götürüyorum artık,nekadar kullandım anlatamam heryerde kurtarıcım oldu..ama meyve emme emziğini kızım sevmedi kullanamadım,bide meyvelerin suyu çok akıyo emdikçe,bebeğin üstü başı heryer meyvesuyu içinde kalıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…