iyi geceler canım[COLOR=f6666]iyi geceler kızlarr
uğrayamadım günlerdir ama aklım hep burdaydı,
umarım herkes iyidir bebişleriyle
biz çok iyiyiz kuzumlaannesini hiç üzmüyor benim meleğim,
ne bulantı ne başka bişey, çok şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum
ama ben bazen üzüyorum bebeğimi galiba yeteri kadar besleyemediğim için,
sonrada içim içimi yiyor.. Allahıma emanet
bu aralar yine yoğun çalıştığım için uğrayamıyorum ama çok özlüyorum burayıda,
sık sık gelmeye çalışacağım yine[/COLOR]
Ya haklisin allaha cok sukur. Benim de ilk bebegim kalp atisi Olmadigi icin kurtaj yapildi. Cok uzuldum ama hep hayirlisi icin dua etmistim bu benim tesellim oldu. Sonra bir adet donemi gecirdikten sonra hamile kaldim tekrar. Ama korku insanin elinde degil isterabbim hepimizin gonlune gore ve tabiiki hayirlisini versin insallah:)
Bulemsu canim sana da iyi geceler , iyisindir insallahh
sanada iyi geceler tatlım,
inşallah hepimiz alıcaz hayırlısıyla kucaklarımıza bebişlerimizi
düşük tehlikem oldu hatta 4 gün öncesine kadarda pembe bi akıntım vardı ama çok şükür 4 gündür hiçbirşey yok
inş canım
kokulara hassasiyet ve bulantı öldürüyor beni
tek mutfak değil ki bende sorun ev ,eşim hersey kokuyor
tek mutfak değil ki bende sorun ev ,eşim hersey kokuyor
Esim bana da kokuyorben midem bulanmiyor dedim ama bu sabah rengim sapsari olmustu, yarin sabah bakalim ne olacak. Esimi opmeye bile tahammul edemiyorum bu da cok zor bi durum
ah ah sormayınyastığımı bile kaç kere attım makinaya bendede aynı şey var, eşim zaten düşük tehlikem olduğundan yanımda yatmıyor çarğar diye korkuyor dağınık yatar zaten toplayamaz kendisinibende yumuşatıcıdanmı diye düşünüyordum demekki değilmiş
iyi geceler canım
bulantın yokmuş canım neden besleyemiyorum diye korkuyorsun da
etrafımda duyuyorumda neler neler yiyorlar ben onların yarısını anca yiyorum,
birde sabahtan akşama kadar yoğun çalıştığım için unutuyorum yemeyi malesef,
su bile fazla içemiyorum, ama elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum,
hamileliğimden öncede bçyleydim malesef düzenli yemek yemezdim acıkmazdım da hiç, hala geçmedi şu alışkanlık
ne olcaz peki böle biz, kaçıncı aya kadar bu böle devam edicek acaba birde benim daha yeni başladı bu hassasiyet daha çoook uzun sürücek gibi geliyo bana
kızlar iyi uykular hepinize, benim uykum fena bastırdı
Rüyalarınızda bebişlerinizi görün
bebek büyünce kendine kendin bile sasıracaksın hızlı acıkman ve sürekli bir şeyler yemen konusun daetrafımda duyuyorumda neler neler yiyorlar ben onların yarısını anca yiyorum,
birde sabahtan akşama kadar yoğun çalıştığım için unutuyorum yemeyi malesef,
su bile fazla içemiyorum, ama elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum,
hamileliğimden öncede böyleydim malesef düzenli yemek yemezdim acıkmazdım da hiç, hala geçmedi şu alışkanlık
bünyeden bünyeye değişiyor canımne olcaz peki böle biz, kaçıncı aya kadar bu böle devam edicek acaba birde benim daha yeni başladı bu hassasiyet daha çoook uzun sürücek gibi geliyo bana
Bildim kadariyla bu donem bebekler bizdeki stoklardan alacagini aliyor. Daha sonra yediklerimiz onlara gidecek. Ama su onemliymis tatlim, ihmal etme
kızlar iyi uykular hepinize, benim uykum fena bastırdı
Rüyalarınızda bebişlerinizi görün
bebek büyünce kendine kendin bile sasıracaksın hızlı acıkman ve sürekli bir şeyler yemen konusun da
kızlar çok birşey yediğimden değil tamamen uyumaktan ve hareketsizlikten bende 9 haftada 3 kilo almıl durumdayım.moralim yerlerde. bu gidişle 30 kilo alırımben. 53 ile hamile kaldım bugünsabah itibariyle 56 kilo çıktım. karnım çok belli yani herkes anlamaya başladı hamile olduğumu. sanırım bende bir problem var.millet 4 ay saklıyorbenim 2 ayda ortaya çıktı.
günaydın anne adayları..
dün bimde bebek oturma emzirme destek minderi aldım...bbeği yatırabiliyosun emziriken altına koyup destek yapoabiliyosun...3 aydan sonra yuzustu yatırabiliyosun...6 aydan sonra oturtup destek yapyorsun....U biçiminde sizce gerekli mi heves ettim aldım ama kullanılır mı?...kullanmayacaksam iade edeyim...son 3 tane kalmıştyı unısex buldum kaptım hemen....hiç bebek büyütmediğim için tecrübem yok...ne görürsem heves ediyorum ama gerekli gereksiz ayrımına varamıyorum....emzirme önlüğü mama kaşığı baya bol çeşit vardı bimde anneler uğramanızı tavsiye ederim....meyve emme emziği felan...
ben sadece minder aldım ama ne yapıcam bilemiyorum...komşumda moralimi bozdu alma erken felan dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?