2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah yardımcın olsun. en kısa zamanda atlatırsın inşaallah. =)))))

evet vallahi çok yavaş geçiyor zaman utanmasam her hafta gidecem :) hoş bu ayın sonunda bir daha randevum var.. çok merak ediyyorum kuzum nasıl diye Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin...
doktordan utanmasak hep ultrasonda bakalım diyecez galiba

kızlar hepiciğinize selamlar

ben çok öksürüyorum üşüttüm. dr ilaç verdi 2 gündür kullanıyorum ama daha tam kesilmedi öksürüğüm
sizlerden böyle bişey yaşayan var mı her öksürmemde hapşırmamda kasıklarım çok acıyor bi süre öyle kalıveriyorum
bebek için sakıncalı bi durum mudur bi fikir verin lütfen

CAnım hiçbir fikrim yok ama Allah şifanı versin...

bal ve toz zencefili karıstır ve bir macun elde et sonrada bundan öksürük nöbeti olduğun da 1 tatlı kaşığı ye canım
yakın zaman da bana da oldu ilaç kullanmayı sevmediğimden bu macunla öksürükten kurtuldum

ben gruba yenı katıldım.6 haftalık hamileyım gecenlerde ıdrar tahlılı yaptırdım ve az mıktarda bakterı cıktı.doktorum tek kullanımlık ilaç verdı ama hala alıp almamakta kararsızım birde dün bebegimin kalp atıslarını ultrasonda gordum fakat ultrasondakı boyutlar bana kucuk geldı...sizin bu konudakı goruslerınızı merak edıyorum...

o tek kullanımlık ilacı kullanabilirsin canım eger zamanında tedavi yapmazsan 9 ay çekersin bu bakteri sıkıntısını

bebeşin daha üzüm tanesi kadar bişey canım endişenme

hadi güzel kasım anneleri Allah bebeklerimize ve bizlere sağlık nasip etsin hepinize iyi geceler benim için dua edin öpüyorum sizleri
:44::44::44: uyku vaktimiz geldi bizim :)

o tek kullanımlık ilacı kullanabilirsin canım eger zamanında tedavi yapmazsan 9 ay çekersin bu bakteri sıkıntısını

bebeşin daha üzüm tanesi kadar bişey canım endişenme

aslında cok haklısın üzüm tanesi kadar bisey ama bu bnm ılk hamılelıgım ve nasıl bi sürecin içindeyım anlıyamıyorum :)suankı tek korkum gelısememesi...rabbım hepımızın bebişlerıne saglık versın ıns.meleklerımızı korusun. ıyı geceler

canım anladığım kadarıyla sana iğne ve serumun dışında evde yattığın sürede kullanman için ilaç verilmedimi ?aslında progestanın hiç bir zararı yok.iyi yapmışsın 3 doktora görünmekle bizim durumumuz da olanlar için çok normal bu.canım diğer yazılarında okudum ama tam anlayamdım kahverengi akıntınmı geldi yine ?eğer öyleyse yarın doktora gideceksin Allahtan hiç merak etme benim arkadaşımında 3 ay sürekli kanaması vardı,ama sapasağlam Aldı bebeğini kucağına yani aklına kötü bir şey getirme inanıyorum ben bu sefer bebeğin seni bırakmayacak

Kızlar biraz önce kahverengi akıntım ve hafif mıhtı geldi benden.. Kahverengi tehlikeli diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum... Bu ne demek şimdi? Moralim çok bozuldu ya...
korkma canım Allaha emanetler ama tabi sen doktoruna mutlaka görün en azında ilaç verir,bebeğinde olduğu için yoruluyosun.anneni filan çağırsan bir süre dinlensen ,bak 2 ayı atlattık şu 2-3 haftayıda atlatsak düşük tehlikesi biraz daha azalmış olacak

progestan verildi canım. ama ikinci dr. verdi. günde 3 tane kullanıyorum. ve bu akşam yine kahverengi ama açık kahve az miktarda her idrar sonrası 3 kez akıntı geldi. bu da haliyle beni çok endişelendirdi. hiç kaybetmek istemiyorum. ben yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak onu elimden geldiğince en iyi şekilde büyütmek istiyorum. şimdi raporluyum ama raporum bitince işimi de bırakıcam. tamamen bebeğime adıycam kendimi. yaa valla tüm gün kendimi dinlemekten kafayı sıyırıcam gibi geliyor. hamilelere bir de özel danışman psikolog tahsis etseler çok iyi olacak :)
bir de bugün sıcak sayılacak derece de duş aldım. çok oyalanmamaya gayret etsemde yine de 15 dk. durmuşumdur. acaba düşük tehlikesi olanlara banyo zararlı mı?:26:

herkese günaydın nasılsınız hanımlar
bugun en erkenci benim galiba
eşim olmayınca sabaha kadar bir uyudum bir uyandım 5 ten beride hiç uyumadım

o banyodan dolayı olmuş olabir akıntın erca
çünkü doğum sancıları başladığında açılmanın rahat olması için dr sıcak banyo yapılmasını tavsiye ediyor

herkese günaydın nasılsınız hanımlar
bugun en erkenci benim galiba
eşim olmayınca sabaha kadar bir uyudum bir uyandım 5 ten beride hiç uyumadım
bu gece bende çok kötü bir rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım sonrada ağlama nöbeti geldi nefesim tıkandı çok kötüydüm....

o banyodan dolayı olmuş olabir akıntın erca
çünkü doğum sancıları başladığında açılmanın rahat olması için dr sıcak banyo yapılmasını tavsiye ediyor

ben soğuk su ile yıkanamamki sıcaktır benim hep banyo suyum çok mu tehlikeli :18::26:

günaydın canım rüyan hayırlara çıksın arada bende öyle rüyalar görüyorum

sıcak banyo iyi değildir kasları gevşetiyor doktorum bana çok sıcak su ile yıkanmammı ılık su ile yıkanmamı söylemişti canım

bnde yıkaananmam ama zorluyorum işte

neyse bende dikkat ediyim o zaman ama üşürüm hasta olurum ben

kızlar nasılsınız nasıl göbüşler ay pardon bebişlerrr

ya benim hiç yemek yiyesim yok ne yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama çıkartamıyorum ne olacak halim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. inşallah iyisiniz. benim bulantım iyice azaldı maşallah. rahat yemek yiyebiliyorum. artık öğürtü bile gelmiyor.

Allah hayır çıkarsın rüyanı. sıcak banyo konusunda doğuma giderken yap dediler bana. açılmayı kolaylaştırıyormuş. demekki çok sıcak yıkanmamalıyız.

kızlar nasılsınız nasıl göbüşler ay pardon bebişlerrr

ya benim hiç yemek yiyesim yok ne yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama çıkartamıyorum ne olacak halim

birkaç hafta daha yemesek olur. dert etme. inşallah seninde geçer. benimki baya azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…