ben koku hassasiyeti ve bulantıyla boğusuyorum hala
bugun kayınvalideme gittik eltiler de vardı allahım eve girdim ne koku ama kendimi içerdeki odaya zor attım
yemek pişiyor diye mutfaga bile girmedim hatta yemekte yemedim
sonra eşim haydi markete gidelim dedi bir kaç bişey aldık sonra ise kayınvalidemlerin altında fırın var ve adamlar hala etliekmek yapıyorlar
eşime ben yerim valla bunu dedim
sen keşke ye dedi bana
bu akşam karnım doydu şükür
kayınvalidemin evine çıktık benim eltiler yemeğin bulaşığını yıkamamışlarkaynanm onu yıkayacam diye uğrasıyor
benim değerimi biraz daha anlamıştır artık kaynanacığım zannımca diye içimden geçiriyorum suan
doktordan utanmasak hep ultrasonda bakalım diyecez galibaevet vallahi çok yavaş geçiyor zaman utanmasam her hafta gidecem :) hoş bu ayın sonunda bir daha randevum var.. çok merak ediyyorum kuzum nasıl diye Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin...
kızlar hepiciğinize selamlar
ben çok öksürüyorum üşüttüm. dr ilaç verdi 2 gündür kullanıyorum ama daha tam kesilmedi öksürüğüm
sizlerden böyle bişey yaşayan var mı her öksürmemde hapşırmamda kasıklarım çok acıyor bi süre öyle kalıveriyorum
bebek için sakıncalı bi durum mudur bi fikir verin lütfen
bal ve toz zencefili karıstır ve bir macun elde et sonrada bundan öksürük nöbeti olduğun da 1 tatlı kaşığı ye canımkızlar hepiciğinize selamlar
ben çok öksürüyorum üşüttüm. dr ilaç verdi 2 gündür kullanıyorum ama daha tam kesilmedi öksürüğüm
sizlerden böyle bişey yaşayan var mı her öksürmemde hapşırmamda kasıklarım çok acıyor bi süre öyle kalıveriyorum
bebek için sakıncalı bi durum mudur bi fikir verin lütfen
o tek kullanımlık ilacı kullanabilirsin canım eger zamanında tedavi yapmazsan 9 ay çekersin bu bakteri sıkıntısını
bebeşin daha üzüm tanesi kadar bişey canım endişenme
canım anladığım kadarıyla sana iğne ve serumun dışında evde yattığın sürede kullanman için ilaç verilmedimi ?aslında progestanın hiç bir zararı yok.iyi yapmışsın 3 doktora görünmekle bizim durumumuz da olanlar için çok normal bu.canım diğer yazılarında okudum ama tam anlayamdım kahverengi akıntınmı geldi yine ?eğer öyleyse yarın doktora gideceksin Allahtan hiç merak etme benim arkadaşımında 3 ay sürekli kanaması vardı,ama sapasağlam Aldı bebeğini kucağına yani aklına kötü bir şey getirme inanıyorum ben bu sefer bebeğin seni bırakmayacakmerhaba canım
bence bebek birden gelişim gösterdi diye düşünüyorum. eğer yumurtlamadan kaynaklı olsaydı en başında satla uyumlu çıkardı.belkide progesteron işe yaradı.
progestanı bana da tedaviler gördüğüm önceki süreci de bilen prof. vermedi(adam ilaca karşı birde relax) ama 3 gün sonra leke görüp aradığımda beni hastaneye öğrencisine yolladı o dr.verdi. o 2. dr.um artık ve bana iğne ve serum takviyesi yaptı
bir de burada devlet hastanesine gittim o da çok güzel muayene etti usg de baktı. 2.drun dediklerini onayladı. ben 1 hafta da 3 dra gittim yani.pimpirikli insanın hali başka oluyor
pazartesi 13,30 da 2. dr.uma gidicem kontrole çağırmıştı. inşallah güzel haberlerle dönerim
sen nasılsın? bulantılar,iştahlar nasıl?
korkma canım Allaha emanetler ama tabi sen doktoruna mutlaka görün en azında ilaç verir,bebeğinde olduğu için yoruluyosun.anneni filan çağırsan bir süre dinlensen ,bak 2 ayı atlattık şu 2-3 haftayıda atlatsak düşük tehlikesi biraz daha azalmış olacakKızlar biraz önce kahverengi akıntım ve hafif mıhtı geldi benden.. Kahverengi tehlikeli diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum... Bu ne demek şimdi? Moralim çok bozuldu ya...
canım anladığım kadarıyla sana iğne ve serumun dışında evde yattığın sürede kullanman için ilaç verilmedimi ?aslında progestanın hiç bir zararı yok.iyi yapmışsın 3 doktora görünmekle bizim durumumuz da olanlar için çok normal bu.canım diğer yazılarında okudum ama tam anlayamdım kahverengi akıntınmı geldi yine ?eğer öyleyse yarın doktora gideceksin Allahtan hiç merak etme benim arkadaşımında 3 ay sürekli kanaması vardı,ama sapasağlam Aldı bebeğini kucağına yani aklına kötü bir şey getirme inanıyorum ben bu sefer bebeğin seni bırakmayacak
korkma canım Allaha emanetler ama tabi sen doktoruna mutlaka görün en azında ilaç verir,bebeğinde olduğu için yoruluyosun.anneni filan çağırsan bir süre dinlensen ,bak 2 ayı atlattık şu 2-3 haftayıda atlatsak düşük tehlikesi biraz daha azalmış olacak
o banyodan dolayı olmuş olabir akıntın ercaprogestan verildi canım. ama ikinci dr. verdi. günde 3 tane kullanıyorum. ve bu akşam yine kahverengi ama açık kahve az miktarda her idrar sonrası 3 kez akıntı geldi. bu da haliyle beni çok endişelendirdi. hiç kaybetmek istemiyorum. ben yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak onu elimden geldiğince en iyi şekilde büyütmek istiyorum. şimdi raporluyum ama raporum bitince işimi de bırakıcam. tamamen bebeğime adıycam kendimi. yaa valla tüm gün kendimi dinlemekten kafayı sıyırıcam gibi geliyor. hamilelere bir de özel danışman psikolog tahsis etseler çok iyi olacak :)
bir de bugün sıcak sayılacak derece de duş aldım. çok oyalanmamaya gayret etsemde yine de 15 dk. durmuşumdur. acaba düşük tehlikesi olanlara banyo zararlı mı?:26:
bu gece bende çok kötü bir rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım sonrada ağlama nöbeti geldi nefesim tıkandı çok kötüydüm....herkese günaydın nasılsınız hanımlar
bugun en erkenci benim galiba
eşim olmayınca sabaha kadar bir uyudum bir uyandım 5 ten beride hiç uyumadım
o banyodan dolayı olmuş olabir akıntın erca
çünkü doğum sancıları başladığında açılmanın rahat olması için dr sıcak banyo yapılmasını tavsiye ediyor
bu gece bende çok kötü bir rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım sonrada ağlama nöbeti geldi nefesim tıkandı çok kötüydüm....
ben soğuk su ile yıkanamamki sıcaktır benim hep banyo suyum çok mu tehlikeli :18::26:
günaydın canım rüyan hayırlara çıksın arada bende öyle rüyalar görüyorum
sıcak banyo iyi değildir kasları gevşetiyor doktorum bana çok sıcak su ile yıkanmammı ılık su ile yıkanmamı söylemişti canım
bnde yıkaananmam ama zorluyorum işte
bu gece bende çok kötü bir rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım sonrada ağlama nöbeti geldi nefesim tıkandı çok kötüydüm....
ben soğuk su ile yıkanamamki sıcaktır benim hep banyo suyum çok mu tehlikeli :18::26:
kızlar nasılsınız nasıl göbüşler ay pardon bebişlerrr
ya benim hiç yemek yiyesim yok ne yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama çıkartamıyorum ne olacak halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?