evet canım hiç merak etme bendede çok oluyor onlar rahim büyüdüğü içinmiş. benim geçen gün adet tarihimdi nasıl ağrıdı bir görsen adet olacak sandım.maşalah bebeğim iyi ama.iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim
evet olabilir canım doktorlar çok farklılık gösteriyorlar. ama bu günlerde bizim için onların 1 mm gelişmeleri bile okadar önemli ki insan heyecan yapıyor.maşallah annesi ona , kocaman olmuşcanım cihazlara görede değişiyor dediğin gibi, eski cihazlarda çok doğru çıkmıyor sonuç ama birde çokta doğru ölçemiyorlar suyun içinde olduğu için yiğenimde sezeryana hazırlarken 3,600 kg demişti doktor normal olmaz mecburen sezeryan olucak dedi ama doğduğunda 3,100 doğdu baya bi fark ediyor işte
Amin canım inşallah.cnm ölçum yaparken ufacık bi oynama bikaç gun ileri yada geri atıyo ondan olmalı maşalla herşey yolunda gözukuyo
canım bu kilo sorunu benimde canımı çok sıkıyor daha şimdiden senin gibi 3 kilo aldım ne olacak benim bu halim .aynen canım benim karnım şuan 4 aylık gibi .bazı insanların vücudu çok fazla şişkinlik yapar acaba bizimdemi öyle bukadar kilo olurmu hiçç:18:kızlar çok birşey yediğimden değil tamamen uyumaktan ve hareketsizlikten bende 9 haftada 3 kilo almıl durumdayım.moralim yerlerde. bu gidişle 30 kilo alırımben. 53 ile hamile kaldım bugünsabah itibariyle 56 kilo çıktım. karnım çok belli yani herkes anlamaya başladı hamile olduğumu. sanırım bende bir problem var.millet 4 ay saklıyorbenim 2 ayda ortaya çıktı.
canım senin ikiz olduğu için sen normal gebelikten daha fazla acıkırsın arkadaşımında ikizdi ordan biliyorum acıkınca eli ayağı titriyordu ,düşünsene 1 bebeğin annenin vitamin depolarını kullanması başka 2 bebeğin başka senin daha çok emen lazım.bence seninki normalde bizimki biraz anormal oluyor sanki.günaydın kızlarr :)
şu kilo alma sorunu ne yazık ki benimde baş endişem. çünkü ben yüksek kilodayken yani 74 te hamile kaldım. 76 yı buldum bile. ikiz gebelik. yaş 34. ortalama 20-25 kilo almış hamileler genelde. bu durumda 100' ü buluyorum( Aman Allahım ! ne yapsam acaba ??
canım benim .bende aynen senin gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız için olsa gerek bu.kaybetmemiz, mücadelellerimiz......inşallah dediğin gibi benimki arayı kapatmıştır.eğer SAT a uyumlu ise ben zamanındamı yumurtladım ki acaba merak ediyorum .gebe kamadan önce metformin kullanıyordum sanırım kaliteli ve zamanında yumurtlamada o nun da etkisi olmuş olabilir. Düzensiz adet old. için hep geç yumurtlama olmuş diyecek sanıyordum,ama bunda böyle olmadı.cihazdan cihaza gerçekten fark eder. ama birkaç gün eder bence. bana kalırsa senini bebiş arayı kapatmış. maşallahh sağlıklı olsunda önemli değil gerisi. sen bişiy yazınca yüreğim ağzımda okuyorum valla. :) Allahım sıkıntı göstermeden almayı nasip etsin kucağımıza. bende pazartesi gidicem kontrole.
iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim
İyi pazarlar herkese,
Dün doktordaydım, ikinci bir doktora gittim, merak işte o ne diyecek diye. Herşey yolunda çok şükür ilk kez bebeğimin kalp atışını duyabildim. 28 Nisana randevu verdi, ama renkli doppler e alacağız dedi, kafam çok karıştı internetten araştırdığım kadarıyla hiçbir lüzumu yok. 18. haftadan sonra riskli gebeliklerde yapılırmış. Bilmediğim için tamam dedim çıktım ama şimdi girmek istemediğimi söyleyeceğim galiba. Bu konuda bilgisi olan var mıı?
hoşgeldin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşBende kismetse kasimda Anne olacagim 9+3haftadayim yeni uyeyim sizleri takip ediyorum
Yooo Korkma ondan benim doktorumda bakiyor bu ikinci gebeligim hep baktilar kotu bisey degil endise yapma
selam kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için... siz aşeriyor musunuz? benim canım bazen bişeyler istiyor ama normalde de ister ya hani ayırt edemiyorum aşerme mi normal mi
kızlar mrb ya bişe soracam fikri olan varmıı ?kullandıgımız kozmetik ürünlerin zararı olurmu acaba bebişlerimize peeling vücut kremi gibi ürünler ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum
Bende kismetse kasimda Anne olacagim 9+3haftadayim yeni uyeyim sizleri takip ediyorum
peki neden isteniyormuş biliyor musun?
canım benim .bende aynen senin gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız için olsa gerek bu.kaybetmemiz, mücadelellerimiz......inşallah dediğin gibi benimki arayı kapatmıştır.eğer SAT a uyumlu ise ben zamanındamı yumurtladım ki acaba merak ediyorum .gebe kamadan önce metformin kullanıyordum sanırım kaliteli ve zamanında yumurtlamada o nun da etkisi olmuş olabilir. Düzensiz adet old. için hep geç yumurtlama olmuş diyecek sanıyordum,ama bunda böyle olmadı.
Bu arada canım bana kendi doktorum progestan vermişti ya , dün gittiğim doktora sordum düşük tehlikem varmı diye hayır gayet iyi dedi.demekki kendi doktorum önceki sürecimi bildiği için tedbir amaçlı verdi.
Kaçta gideceksin sen doktora kendi doktoruna mı yoksa geçen gittiğin devlet hastanesindekine mi güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?