2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlarr :)
şu kilo alma sorunu ne yazık ki benimde baş endişem. çünkü ben yüksek kilodayken yani 74 te hamile kaldım. 76 yı buldum bile. ikiz gebelik. yaş 34. ortalama 20-25 kilo almış hamileler genelde. bu durumda 100' ü buluyorum ( Aman Allahım ! ne yapsam acaba ??

iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim
evet canım hiç merak etme bendede çok oluyor onlar rahim büyüdüğü içinmiş. benim geçen gün adet tarihimdi nasıl ağrıdı bir görsen adet olacak sandım.maşalah bebeğim iyi ama.

evet olabilir canım doktorlar çok farklılık gösteriyorlar. ama bu günlerde bizim için onların 1 mm gelişmeleri bile okadar önemli ki insan heyecan yapıyor.

cnm ölçum yaparken ufacık bi oynama bikaç gun ileri yada geri atıyo ondan olmalı maşalla herşey yolunda gözukuyo
Amin canım inşallah.

canım bu kilo sorunu benimde canımı çok sıkıyor daha şimdiden senin gibi 3 kilo aldım ne olacak benim bu halim .aynen canım benim karnım şuan 4 aylık gibi .bazı insanların vücudu çok fazla şişkinlik yapar acaba bizimdemi öyle bukadar kilo olurmu hiçç:18:

canım senin ikiz olduğu için sen normal gebelikten daha fazla acıkırsın arkadaşımında ikizdi ordan biliyorum acıkınca eli ayağı titriyordu ,düşünsene 1 bebeğin annenin vitamin depolarını kullanması başka 2 bebeğin başka senin daha çok emen lazım.bence seninki normalde bizimki biraz anormal oluyor sanki.

canım benim .bende aynen senin gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız için olsa gerek bu.kaybetmemiz, mücadelellerimiz......inşallah dediğin gibi benimki arayı kapatmıştır.eğer SAT a uyumlu ise ben zamanındamı yumurtladım ki acaba merak ediyorum .gebe kamadan önce metformin kullanıyordum sanırım kaliteli ve zamanında yumurtlamada o nun da etkisi olmuş olabilir. Düzensiz adet old. için hep geç yumurtlama olmuş diyecek sanıyordum,ama bunda böyle olmadı.
Bu arada canım bana kendi doktorum progestan vermişti ya , dün gittiğim doktora sordum düşük tehlikem varmı diye hayır gayet iyi dedi.demekki kendi doktorum önceki sürecimi bildiği için tedbir amaçlı verdi.
Kaçta gideceksin sen doktora kendi doktoruna mı yoksa geçen gittiğin devlet hastanesindekine mi güzel haberlerini bekliyorum.

İyi pazarlar herkese,
Dün doktordaydım, ikinci bir doktora gittim, merak işte o ne diyecek diye. Herşey yolunda çok şükür ilk kez bebeğimin kalp atışını duyabildim. 28 Nisana randevu verdi, ama renkli doppler e alacağız dedi, kafam çok karıştı internetten araştırdığım kadarıyla hiçbir lüzumu yok. 18. haftadan sonra riskli gebeliklerde yapılırmış. Bilmediğim için tamam dedim çıktım ama şimdi girmek istemediğimi söyleyeceğim galiba. Bu konuda bilgisi olan var mıı?

Yooo Korkma ondan benim doktorumda bakiyor bu ikinci gebeligim hep baktilar kotu bisey degil endise yapma

selam kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için... siz aşeriyor musunuz? benim canım bazen bişeyler istiyor ama normalde de ister ya hani ayırt edemiyorum aşerme mi normal mi

selam kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için... siz aşeriyor musunuz? benim canım bazen bişeyler istiyor ama normalde de ister ya hani ayırt edemiyorum aşerme mi normal mi

beende oluyor bazenn gecen gün aklıma bir yemek geldi gözlerimi açtımm geldii gün boyu aklımdaydı varya yok böyle birşey sonra akşam yedimdee rahatladım:)))

kızlar mrb ya bişe soracam fikri olan varmıı ?kullandıgımız kozmetik ürünlerin zararı olurmu acaba bebişlerimize peeling vücut kremi gibi ürünler ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum

valla ben sadece el kremi sürüyorum bi de 40 yılda bir makyaj yapıyorum o kadar

merhaba canım
bence bebek birden gelişim gösterdi diye düşünüyorum. eğer yumurtlamadan kaynaklı olsaydı en başında satla uyumlu çıkardı.belkide progesteron işe yaradı.

progestanı bana da tedaviler gördüğüm önceki süreci de bilen prof. vermedi(adam ilaca karşı birde relax) ama 3 gün sonra leke görüp aradığımda beni hastaneye öğrencisine yolladı o dr.verdi. o 2. dr.um artık ve bana iğne ve serum takviyesi yaptı
bir de burada devlet hastanesine gittim o da çok güzel muayene etti usg de baktı. 2.drun dediklerini onayladı. ben 1 hafta da 3 dra gittim yani. pimpirikli insanın hali başka oluyor

pazartesi 13,30 da 2. dr.uma gidicem kontrole çağırmıştı. inşallah güzel haberlerle dönerim

sen nasılsın? bulantılar,iştahlar nasıl?

Selam güzeller güzeli kasım anneleri yarın doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum :):):):) çok heyecanlıyım

canlarım ben enson 30 martta gittim dr,a 6+6 ydı ozaman bana nisanın son haftası yada mayısın ilk haftası gel dedi bugün 8+1iz ben nasıl dayanıcam erken gitsemmi bana kalsa hergün ultrasona giricem ama dr. ikili testide yaparız dedi napsamki bulantım falan var ama ben hep endişeliyim siz nasıl atlatıyorsunuz bu günleri ikili için randevu alan var mı??? kan alıp bakıyorlar dimi? bendde hep uyku hali halsizlik var zaten mutfağın yolunu unuttum hiç acıkmıyorum 2-5,3 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…