2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ilacini ic dinlen tatlim, icini de ferah tut. Bisey olmaz allahin izniyle

cnm moralını bozma lutfen allaha dua et bişi olmaz on dorde bşi kalmamıs ama kahverengı leke cokda buyuk sorun degıl

Sağolun kızlar... Ya bebeğim çok hareketli ve yoruyor kimsem de yok burda canım daha çok ona sıkkın... İnşallah bir şey olmaz geçen sene daha ağır bir düşük riski geçrdim hastanede yattım aylarca evee yattım Allahın izniyle bebişim doğdu... biraz bundan dolayı içim rahat..

selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?

Canım hoşgeldin..
Ben beşinci hafta gitmiştim kalp atışı yoktu doktor alttan baktı.. O yüzden bende biraz bekledim ikinci kontrol için ama kahverengi akıntım var devam ederse yarın gideceğim etmezse perşembe bebeğimin kalp atışını duyacağım inşallah..

Er ca canım bozma moralini canım.. O olur ara ara bende geçen sene senin gibiydim hatta yoğun kanamam oluyordu ara ara devam etti.. Tek yapman gereken dinlenmek..
Benim bebeğim var yalnızım nasıl dinleneceğim bilmiyorum.. Geçen sene 4. aya kadar hep yatmıştım..

dikkat et yat dinlen canım ama moralinide yüksek tut , yarın kontrolünde varmış bak iyi haberlerle dönersin inşallah bize

tatlım hamileyken hiç emzirilmez diye biliyordum ben , düşük riskindemi emzirilmiyormuş sadece ,hemde abi oldu annesi senin oğlun, annesinin hazırladığı çorbişlerden yiycek oda artık üzme sen kendini üzüntüye hiç gelmez senin durumun

bizim durumumuz üzüntüye gelmez ama üzenler oluyor işte canlar. Telefonda kayınvalidemle görüşürken, her zaman bana iltifat anlamında söylediği ama artık benim canımı sıkan bir lafı yine söyledi. Bende bundan sıkıldığımı dile getirdim. O da , kötü birşey mi söylüyorum iltifat ediyorum deyince iyi ama ben bundan sıkıldım artık dedim. O da, O zaman konuşmuyorum dedi, bende siz bilirsiniz deyip telefonu kapadım. Bunun üzerine eşimde bana küstü. iki gündür küs takılıyoruz. böyle bir dönemde ne büyük incelik gösteriyorlar değilmi ?? ONları vijdanlarıyla başbaşa bırakıyorum..

Rabbim sabır versin canım...

kızlar göbek seyirmesine bakan var mı?

baktım ben sol kasığımda seyirme vardı çk güzel :)

evet kızlar nasıl geçti hafta sonu benim yine çabucak geçti yarın yine iş var neyse napalım artık idare edicez öptüm sizi kızlar

haklısın canım.
ne düşünürseler düşünsünler.
seninkiler birde ikizdi değil mi?
daha bir üst seviyededir hassasşyetin
eşinin küsmesine çok üzüldüm seni anlayıp destek çıkmalı aman olur böyle şeyler erkekler odun oluyorlar hep. benim eşimde yapar arada

canım sıkma canını dinlen inş. bişey yokturr bebeğine hiçbirsey olmaz annesi

inşallah tatlım . Allah korusun bebeklerimizi.

kasık ağrısı benim de ara ara oluyor bence hormonlarımız ve büyümekte olan rahmimiz yüzünden

slm hanımlar nasılsınız
ben eşimi yolcu ettim yanlızım antalyaya iş görüşmesine gidiyor eşim eger olursa evi de tasıyacaz oraya hamile halimle nasıl olacak bilmiyorum
erca dinlen canım dikkat et kendine

luveyla bebşinle zor olacak sen de dinlen canım ama persembeyi bekleme bence ama rabbim taşıyamıyacağımız yükü vermez inş

sercun umursama canım senin için üzülmeyene sen üzülme sen kendine ve bebeğine lazımsın

beysal o duyguyu tatdın demek ki

kızlarr 2 gündr giremiyorum belim kasıklarım cok agrıyo sizde de oluyo mu böle bişey
geçmiş olsun canım dinlenmeye bak ağrı dayanılmaz hal alırsa işte o zamn tehlikeli
rahim de genişleme olmasından dolayı kasılmalar doğal benim fikrimce

geçmiş olsun canım dinlenmeye bak ağrı dayanılmaz hal alırsa işte o zamn tehlikeli
rahim de genişleme olmasından dolayı kasılmalar doğal benim fikrimce

çok sağol canımm dayanılmaz değil ama diş agrısı gibi sürekli agrıyo bide yürürsem belim agrıyo progestan kullanıyordum bitti ondan olur mu acaba

Son düzenleme:
ben ilk doğumum da poregastan almıştım ama 10 sene oldu ne kadar kullandım hatırlamıyorum
ama bel ağrısı ve kasık ağrısı çok fazla olmadığı sürece normal bana öyle geliyor yada
ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye bak canım sen

dün gece sabaha kadar yastık koydum bacaklarımın altına sükür cok agrımıyoo canımm senin nasıl gidiyo canımm

benimki daha minnoşmuş :) 8+1 peki ne için dr a gidiyorrsun en son nezaman gitmiştin???

oy oy yerim onu ben :):):) Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin. 16 martta gittim. 16 nisanda çagırdı randevuları dolu oldugu için bende başka doktora yarına bulabildim annca onun için gidecegim

maşallah ben hiç bişey yiyemiyorum sen pastırma diyosun salam sosis gibi çiğ yenilebilecek şeylere ysaklama var aslında ama pastırma hiç yemeim bilmiyorm:26:
Bulantılarım çok şükür 3 4 gündür çok hafif denecek kadar azaldı :):):) neyse yarın doktora gidince sorarım

değildir heralde bulantıyada iyi geliyor ben arada yiyiyorum

bulantıyada iyi geldiğine sevindim dünden beri aklımda :) almak nasip olmadı daha sağolun kızlar :):):)

ben koku hassasiyeti ve bulantıyla boğusuyorum hala
bugun kayınvalideme gittik eltiler de vardı allahım eve girdim ne koku ama kendimi içerdeki odaya zor attım
yemek pişiyor diye mutfaga bile girmedim hatta yemekte yemedim
sonra eşim haydi markete gidelim dedi bir kaç bişey aldık sonra ise kayınvalidemlerin altında fırın var ve adamlar hala etliekmek yapıyorlar
eşime ben yerim valla bunu dedim
sen keşke ye dedi bana
bu akşam karnım doydu şükür

kayınvalidemin evine çıktık benim eltiler yemeğin bulaşığını yıkamamışlar kaynanm onu yıkayacam diye uğrasıyor

benim değerimi biraz daha anlamıştır artık kaynanacığım zannımca diye içimden geçiriyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…