Ilacini ic dinlen tatlim, icini de ferah tut. Bisey olmaz allahin izniyle
cnm moralını bozma lutfen allaha dua et bişi olmaz on dorde bşi kalmamıs ama kahverengı leke cokda buyuk sorun degıl
Beni çok eğilmek kötü yapıyor sende de öyle bişey oldu mu saçımı eğilip yıkayınca kötü olmuştum bu arada leklenme bittiği halde 12 .haftanın sonuna kadar progestana devam dedi dr kahverengi leke yarı yarıya tehlikeli bence çünkü çilek ve nazenin bebeklerini böyle başlayarak kaybetti ben ve bir kaç kişiyse kazasız atlattı riskli olabilir mümkünolduğunca ayaklarını yüksekte dinlendir kendini
selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?
kızlar geçen pazartesi lekeden dolayı gitmiştim yat dedi progestan verdi bütün hafta boyunca iyiydim ama bugün yine leke geldi az önce.
canım sıkılıyor ben ilkini böyle kaybettimyarın kontrolüm var Allahtan dr.a gidicem:26:
dikkat et yat dinlen canım ama moralinide yüksek tut , yarın kontrolünde varmış bak iyi haberlerle dönersin inşallah bizeben kalp atışını 5.6 da gördüm ama çoğunluk 6.5 de gördü ortalama bence 6. haftanızda gidin.
kızlar geçen pazartesi lekeden dolayı gitmiştim yat dedi progestan verdi bütün hafta boyunca iyiydim ama bugün yine leke geldi az önce.
canım sıkılıyor ben ilkini böyle kaybettimyarın kontrolüm var Allahtan dr.a gidicem:26:
tatlım hamileyken hiç emzirilmez diye biliyordum ben , düşük riskindemi emzirilmiyormuş sadece ,hemde abi oldu annesi senin oğlun, annesinin hazırladığı çorbişlerden yiycek oda artık üzme sen kendini üzüntüye hiç gelmez senin durumunya moralim çok bozuldu... Geçen senede 9. haftamda düşük riski başlamıştı.. Hiç bir iş yapmıyorum bebeğime bakıyorum sadece...Şimdi onuda emziremeyeceğim.. düşük riskinde kesinlikle emzirilmez... Perşembe dr gidecektim...
Ya dün çom üzüldüm 14 haftamdan sonra bebeğimi emzirmemem gerekiyor biraz buna üzüldüm ağladım sanırım çok taktım kafaya..
Rabbim sabır versin canım...arkadaşlar,
bebeğimi kaybettim.önce lekelenmem oldu kese sönmeye başlamış sonra incelendiğinde bebeğin hala 4 haftalık olduğu gözüküyorddu yani hiç gelişmemiş.kürtajla alındı.1 ay sonra detaylı araştırma yapılacak.ne diyeceğimi bilemiyorum.burda birbirimizin dilinden,kalbinden anladık,çok güzel şeyler paylaştık,birbirimiz için dertlendik,heyecanlandık,meraklandık.o yüzden bunu size bildirmek istedim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ahmaklaştım,kelimeler kayboldu,duygularımı anlatamıyorum.bi süre girmeyeceğim toparlanmam lazım.teselli mesajlarınızı duyuyor gibiyim
,sağolun.
Allahım hepinizi korusun,gönlünüzdekiler sizlerle olsun.kötüyüm çok karmaşığım.hoşçakalın.
kızlar göbek seyirmesine bakan var mı?
bizim durumumuz üzüntüye gelmez ama üzenler oluyor işte canlar. Telefonda kayınvalidemle görüşürken, her zaman bana iltifat anlamında söylediği ama artık benim canımı sıkan bir lafı yine söyledi. Bende bundan sıkıldığımı dile getirdim. O da , kötü birşey mi söylüyorum iltifat ediyorum deyince iyi ama ben bundan sıkıldım artık dedim. O da, O zaman konuşmuyorum dedi, bende siz bilirsiniz deyip telefonu kapadım. Bunun üzerine eşimde bana küstü. iki gündür küs takılıyoruz. böyle bir dönemde ne büyük incelik gösteriyorlar değilmi ?? ONları vijdanlarıyla başbaşa bırakıyorum..
ben kalp atışını 5.6 da gördüm ama çoğunluk 6.5 de gördü ortalama bence 6. haftanızda gidin.
inşallah tatlım . Allah korusun bebeklerimizi.
kasık ağrısı benim de ara ara oluyor bence hormonlarımız ve büyümekte olan rahmimiz yüzünden
geçmiş olsun canım dinlenmeye bak ağrı dayanılmaz hal alırsa işte o zamn tehlikelikızlarr 2 gündr giremiyorum belim kasıklarım cok agrıyo sizde de oluyo mu böle bişey
geçmiş olsun canım dinlenmeye bak ağrı dayanılmaz hal alırsa işte o zamn tehlikeli
rahim de genişleme olmasından dolayı kasılmalar doğal benim fikrimce
ben ilk doğumum da poregastan almıştım ama 10 sene oldu ne kadar kullandım hatırlamıyorum
ama bel ağrısı ve kasık ağrısı çok fazla olmadığı sürece normal bana öyle geliyor yada
ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye bak canım sen
benimki daha minnoşmuş :) 8+1peki ne için dr a gidiyorrsun en son nezaman gitmiştin???
Bulantılarım çok şükür 3 4 gündür çok hafif denecek kadar azaldı :):):) neyse yarın doktora gidince sorarımmaşallah ben hiç bişey yiyemiyorum sen pastırma diyosun salam sosis gibi çiğ yenilebilecek şeylere ysaklama var aslında ama pastırma hiç yemeim bilmiyorm:26:
değildir heralde bulantıyada iyi geliyor ben arada yiyiyorum
oy oy yerim onu ben :):):) Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin. 16 martta gittim. 16 nisanda çagırdı randevuları dolu oldugu için bende başka doktora yarına bulabildim annca onun için gidecegim
bende 24 de gidicem ama vakit gecmiyo kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?