2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amin canım inşallah çok korktum

Günaydın kızlar Aranız nasıl bebişlerinizle bakalım. Ben bu hafta sonunu rahat atlattım diyebilirim ama sabah iş olduğu için yine erken kalktım ve yine bulantı kusmalarım geri döndü bir de bişi sorcam dün sabah uyandığımda bebişin olduğu yerde yumurta kadar bi sertlik vardı ve çok kötü kasılıyordu. Sonradan indi gerçi ama halen sızlıyor. Normal midir sizce???

kızlar nasılsınız nasıl göbüşler ay pardon bebişlerrr

ya benim hiç yemek yiyesim yok ne yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama çıkartamıyorum ne olacak halim

Canım bence çıkartmaman çok daha iyi..en son çıkarmaktan midem tahriş oldu diyordum ya, kan da geldi yeni yeni düzeliyorum derken bu sabah yine başladı...

Günaydın kızlarrrr
Yorucu bir haftasonundan sonra nihayet oturabildim :):)

Cumartesi kardeşimin sözü vardı. Evde bir kalabalık hareketlilik öldükk bittik resmenn

Bu arada eşim de geldi. Bu hafta birlikteyiz çok şükür. Kavga mı etmiştik biz geçen hafta?? Öyle birşey mi vardı?? Hiiçç hatırlamıyorum

Siz naptınız haftasonu, nasıl geçti??

Değil miii kocacığını görünce yelkenler indi tabii,,, hep böyle mutlu ol sen tatlımmm ki bebiş de mutlu olsunn

nazenin çok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın.halini ancak çekenler anlar. çok zor bi süreç ama toparlayacaksın. inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın,
lütfen kafana takmamaya çalış.geçmiş olsun

Değil miii kocacığını görünce yelkenler indi tabii,,, hep böyle mutlu ol sen tatlımmm ki bebiş de mutlu olsunn

sorma yaaa halbuki ben onun burnundan getiricektim geçen hafta bana çektirdiklerini ama konu hakkında sadece ona "çok uyuzsun kocacım" dedim, o da bana "sen de çok nazlısın karıcım" dedi , konu kapandı

Valla bebişler çook etkileniyor canım. Geçen hafta yine gördüm bunu. Moralim bozukken kramp giriyo resmen...

dün geceden dolayı başım çok ağrıyor gözlerim yanıyo nasıl geçecek bugün bakalım

Nazenine ne oldu yaaa? Bebeğini mi kaybettii??

Selam güzeller güzeli kasım anneleri yarın doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum :):):):) çok heyecanlıyım
hadi bol şans canım...güzel haberlerle gel inşallahhh:)
kızlar pastırma yasakmı bizlere??

çiğ olarak yeme bence canım...biraz yağda veya hafif suda kızartabilirsin. doktor bişey demedi özellikle pastırmayla ilgili ama çiğ et yeme demişti.
selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?
oflum 5+5 de keseyi gördük.7+4te kalp atışını duyduk ve gördük. ultrasona göre 6+4 çıktı bizim ufaklık kalp atışını duyduğumuz gün:)
6. haftanda git canım...yoksa stres olursun...az daha sabırr:)

bende 24 de gidicem ama vakit gecmiyo kii

bende 24 nisanda gidicem...ama bi hainlik yapıp 21'inde cumartesi günü gitmeyi planlıyorum:) ayyy eşimde bi kuralcı, doktor 1 ay sonra dediysee tam 1sonra gidilecekk illakii

ahhh şu eltilerrr diyorum başka da bişey diyemiyorum...

amann da amannnnnn kocişiylee barışmışmıı bizim çılgın kız...biz dedik sana demiii göz göze bakıp el ele tutuşuncaa unutursun diyee...çok sevindim canım...bi daha stres yapmaa yeğenimii üzmeee bakiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Nazenine ne oldu yaaa? Bebeğini mi kaybettii??

evet canım malasef nazenin bebeğini kaybetti özel mesajla bildirdi durumunu. burayada yazdı ama gerilerde kaldı sen görmemişindir..

nazenin canım benim çok üzüldümmm Allah sabır versin size.. Hayırlısı buymuş canım Ahirette şefaatçiniz olur inş.. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana hamile kalmayı.Dualarımız seninle canım...

günaydınnn kasım ayının güzel annelerii ve tatlı bebişleriii... Nasıl geçti bakalım hafta sonuu hava çok güzeldi bol bol dinlenip,gezmişsinizdir inşş.. Benim annem ,kardeşim ananem vardı bende hafta sonu eğlenceli geçti baya..

Esracımm çok sevindim canımmm ya hepimiz aynıyız sanırım eşlere kızıyoruz görünce yelkenler foraa:)) İnş bi daha yaşanmaz böyle tatsızlıklar..

evet canım malesef

Çok üzüldümm. Rabbim sevinçlerin en büyüğünü yaşatsın inşallah nazenine... Rabbim yardım et kolay atlatsın arkadaşımız.

valla sorma canım. boşuna yiyip bitirdik kendimizi.:26: Halbuki büyütecek hatta konuşacak bile bişey yokmuş onu anladık birbirimizi görünce. Ahh şu telefonlar var yaa hep onların yüzünden kavgalarımız, anlaşmazlıklarımız...

Çok üzüldüm yaa. İnşallah bu son olur başka kimse bebeğini kaybetmez. Çok güzel bir ortamımız var. Herkes birbirine duacı... Sürekli dua edelim hem kendimiz hem arkadaşlarımız için. Rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah.

cici anneler gelmiş hoşgelmişşleeerrrrr

yensin yemekler şişsin göbekler büyüüsün bebeişlerrrr yupppiiiiiiiiii

Günaydınn canım benimm. ben çok yoruldum yaa. Kardeşimin sözü vardı. Pazar öğlen bir uyumuşum akşam uyanabildim anca. Tabi yine uyudum bi kaç saat sonra

Sağol canım benim yelken melken kalmadı vallahi. Yaşanmaz inşallah canım. Rabbim kimseye keder yaşatmasın. Kimse hak etmiyor çünkü...

cici anneler gelmiş hoşgelmişşleeerrrrr

yensin yemekler şişsin göbekler büyüüsün bebeişlerrrr yupppiiiiiiiiii

günaydınn canımmm.

Valla göbek öyle bir şişti ki haftasonu iki tane hamile pantolonu aldımm. Amannn nasıl rahatım şuanda bir bilsennn. Ne çekmişim ben günlerdir sıkı pantolonlarla, düğmesi kapanmaz fermuarı kapanmaz...

Şİmdi süper!! Beli penye, baya idare eder sanırım beni

canım geçmiş olsun. bozma moralini. senin sorumluluğun çok fazla ama ne yapabilirsin ki kendini suçlama. ek gıdalarla takviyeye başlayacaksın. çoğu bebek anne sütü içemiyor hepsi çok sağlıklı. karnındaki bebeğini Allah sana bağışlasın.

selam kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için... siz aşeriyor musunuz? benim canım bazen bişeyler istiyor ama normalde de ister ya hani ayırt edemiyorum aşerme mi normal mi

aynı senin gibi normal insanın canını ne çekiyorsa o kadar istiyorum ama etrafımdakiler aaa bunu istedi hemen alalım diyorlar, getiriyorlar. en iyisi ağzımı açmıyayım ben.

iyi etmişsin. tabiki heves ettiğini alacaksın. ucuz yakalamışsan hiç kaçırma. sadece yatak araba bunları son zamana bırakmalı bence. bende bişiler alayım yaa çok özeniyorum.

senin adına sevindim canım. kardeşin içinde hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin. bizde şehir dışında küçük bir tatil yaptık. yorulduk ama değdi.

canım geçmiş olsun. sanırım bugün doktora gideceksin. merakla bekliyorum. inşallah bir sorun çıkmayacak. dualarım seninle.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..

ben mühendis olarak özel bir fabrikada çalısıyorum. yaklasık 11 ay oldu baslayalı işim gereği üretim alanında da denetim yapmam gerekiyor çalışma ofisim üretimin yanında ve bizim fabrika agır ve tehlikeli iş yeri olarak geçiyor.. Kimyasal solvent ve yağ buharı kokuyor ve yerler çok yağlı gelen kayıyoor... ofisten idari binaya gecene kadar burnumu tutuyorum kokudan rahatsız oluyorum.. Ayrıca ortam cok stresli herkes birini tutuyor. Onlarla uyumlu olmuyorsan yalaka degılsen senı gondermek için ellerinden geleni yapıyorlar işler zor ilerliyor yani...

Fabrika sahibi babamın arkadası konustum hamile oldugumu sadece masa basında oturabılırım sahaya uretıme cıkamam dedim tamam dediler... Deneyelim dedik.

ne yapsam bilemedim sizce işten ayrılmalımıyım :26:

yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…