Günaydın kızlar. inşallah iyisiniz. benim bulantım iyice azaldı maşallah. rahat yemek yiyebiliyorum. artık öğürtü bile gelmiyor.
Allah hayır çıkarsın rüyanı. sıcak banyo konusunda doğuma giderken yap dediler bana. açılmayı kolaylaştırıyormuş. demekki çok sıcak yıkanmamalıyız.
birkaç hafta daha yemesek olur. dert etme. inşallah seninde geçer. benimki baya azaldı.
kızlar nasılsınız nasıl göbüşler ay pardon bebişlerrr
ya benim hiç yemek yiyesim yok ne yesem midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama çıkartamıyorum ne olacak halim
Günaydın kızlar. inşallah iyisiniz. benim bulantım iyice azaldı maşallah. rahat yemek yiyebiliyorum. artık öğürtü bile gelmiyor.
kızlar benim bir sürü sivilcem çıktı. ve acıyan sivilce:26:
sizde nasıl cildiniz?
Günaydın kızlarrrr
Yorucu bir haftasonundan sonra nihayet oturabildim :):)
Cumartesi kardeşimin sözü vardı. Evde bir kalabalık hareketlilik öldükk bittik resmenn
Bu arada eşim de geldi. Bu hafta birlikteyiz çok şükür. Kavga mı etmiştik biz geçen hafta?? Öyle birşey mi vardı?? Hiiçç hatırlamıyorum
Siz naptınız haftasonu, nasıl geçti??
Değil miii kocacığını görünce yelkenler indi tabii,,, hep böyle mutlu ol sen tatlımmm ki bebiş de mutlu olsunn
nazenin çok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın.halini ancak çekenler anlar. çok zor bi süreç ama toparlayacaksın. inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın,
lütfen kafana takmamaya çalış.geçmiş olsun
Nazenine ne oldu yaaa? Bebeğini mi kaybettii??
hadi bol şans canım...güzel haberlerle gel inşallahhh:)Selam güzeller güzeli kasım anneleri yarın doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum :):):):) çok heyecanlıyım
kızlar pastırma yasakmı bizlere??
oflum 5+5 de keseyi gördük.7+4te kalp atışını duyduk ve gördük. ultrasona göre 6+4 çıktı bizim ufaklık kalp atışını duyduğumuz gün:)selam kızlar.
bende ALLAH KISMT ederse aralık annesi olucam.
ama doktora ne zaman gitsem karar veremedim.
sizler keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz?
bende 24 de gidicem ama vakit gecmiyo kii
ben koku hassasiyeti ve bulantıyla boğusuyorum hala
bugun kayınvalideme gittik eltiler de vardı allahım eve girdim ne koku ama kendimi içerdeki odaya zor attım
yemek pişiyor diye mutfaga bile girmedim hatta yemekte yemedim
sonra eşim haydi markete gidelim dedi bir kaç bişey aldık sonra ise kayınvalidemlerin altında fırın var ve adamlar hala etliekmek yapıyorlar
eşime ben yerim valla bunu dedim
sen keşke ye dedi bana
bu akşam karnım doydu şükür
kayınvalidemin evine çıktık benim eltiler yemeğin bulaşığını yıkamamışlarkaynanm onu yıkayacam diye uğrasıyor
benim değerimi biraz daha anlamıştır artık kaynanacığım zannımca diye içimden geçiriyorum suan
Günaydın kızlarrrr
Cumartesi kardeşimin sözü vardı. Evde bir kalabalık hareketlilik öldükk bittik resmenn
Bu arada eşim de geldi. Bu hafta birlikteyiz çok şükür. Kavga mı etmiştik biz geçen hafta?? Öyle birşey mi vardı?? Hiiçç hatırlamıyorum
Nazenine ne oldu yaaa? Bebeğini mi kaybettii??
arkadaşlar,
bebeğimi kaybettim.önce lekelenmem oldu kese sönmeye başlamış sonra incelendiğinde bebeğin hala 4 haftalık olduğu gözüküyorddu yani hiç gelişmemiş.kürtajla alındı.1 ay sonra detaylı araştırma yapılacak.ne diyeceğimi bilemiyorum.burda birbirimizin dilinden,kalbinden anladık,çok güzel şeyler paylaştık,birbirimiz için dertlendik,heyecanlandık,meraklandık.o yüzden bunu size bildirmek istedim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ahmaklaştım,kelimeler kayboldu,duygularımı anlatamıyorum.bi süre girmeyeceğim toparlanmam lazım.teselli mesajlarınızı duyuyor gibiyim
,sağolun.
Allahım hepinizi korusun,gönlünüzdekiler sizlerle olsun.kötüyüm çok karmaşığım.hoşçakalın.
evet canım malesef
amann da amannnnnn kocişiylee barışmışmıı bizim çılgın kız...biz dedik sana demiii göz göze bakıp el ele tutuşuncaa unutursun diyee...çok sevindim canım...bi daha stres yapmaa yeğenimii üzmeee bakiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
evet canım malasef nazenin bebeğini kaybettiözel mesajla bildirdi durumunu. burayada yazdı ama gerilerde kaldı sen görmemişindir..
günaydınnn kasım ayının güzel annelerii ve tatlı bebişleriii... Nasıl geçti bakalım hafta sonuu hava çok güzeldi bol bol dinlenip,gezmişsinizdir inşş.. Benim annem ,kardeşim ananem vardı bende hafta sonu eğlenceli geçti baya..
Esracımm çok sevindim canımmm ya hepimiz aynıyız sanırım eşlere kızıyoruz görünce yelkenler foraa:)) İnş bi daha yaşanmaz böyle tatsızlıklar..
cici anneler gelmiş hoşgelmişşleeerrrrr
yensin yemekler şişsin göbekler büyüüsün bebeişlerrrr yupppiiiiiiiiii
ya moralim çok bozuldu... Geçen senede 9. haftamda düşük riski başlamıştı.. Hiç bir iş yapmıyorum bebeğime bakıyorum sadece...Şimdi onuda emziremeyeceğim.. düşük riskinde kesinlikle emzirilmez... Perşembe dr gidecektim...
Ya dün çom üzüldüm 14 haftamdan sonra bebeğimi emzirmemem gerekiyor biraz buna üzüldüm ağladım sanırım çok taktım kafaya..
selam kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için... siz aşeriyor musunuz? benim canım bazen bişeyler istiyor ama normalde de ister ya hani ayırt edemiyorum aşerme mi normal mi
günaydın anne adayları..
dün bimde bebek oturma emzirme destek minderi aldım...bbeği yatırabiliyosun emziriken altına koyup destek yapoabiliyosun...3 aydan sonra yuzustu yatırabiliyosun...6 aydan sonra oturtup destek yapyorsun....U biçiminde sizce gerekli mi heves ettim aldım ama kullanılır mı?...kullanmayacaksam iade edeyim...son 3 tane kalmıştyı unısex buldum kaptım hemen....hiç bebek büyütmediğim için tecrübem yok...ne görürsem heves ediyorum ama gerekli gereksiz ayrımına varamıyorum....emzirme önlüğü mama kaşığı baya bol çeşit vardı bimde anneler uğramanızı tavsiye ederim....meyve emme emziği felan...
ben sadece minder aldım ama ne yapıcam bilemiyorum...komşumda moralimi bozdu alma erken felan dedi....
Günaydın kızlarrrr
progestan verildi canım. ama ikinci dr. verdi. günde 3 tane kullanıyorum. ve bu akşam yine kahverengi ama açık kahve az miktarda her idrar sonrası 3 kez akıntı geldi. bu da haliyle beni çok endişelendirdi. hiç kaybetmek istemiyorum. ben yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak onu elimden geldiğince en iyi şekilde büyütmek istiyorum. şimdi raporluyum ama raporum bitince işimi de bırakıcam. tamamen bebeğime adıycam kendimi. yaa valla tüm gün kendimi dinlemekten kafayı sıyırıcam gibi geliyor. hamilelere bir de özel danışman psikolog tahsis etseler çok iyi olacak :)
bir de bugün sıcak sayılacak derece de duş aldım. çok oyalanmamaya gayret etsemde yine de 15 dk. durmuşumdur. acaba düşük tehlikesi olanlara banyo zararlı mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?