günaydınn canımmm.
Valla göbek öyle bir şişti ki haftasonu iki tane hamile pantolonu aldımm. Amannn nasıl rahatım şuanda bir bilsennn. Ne çekmişim ben günlerdir sıkı pantolonlarla, düğmesi kapanmaz fermuarı kapanmaz...
Şİmdi süper!! Beli penye, baya idare eder sanırım beni
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..
ben mühendis olarak özel bir fabrikada çalısıyorum. yaklasık 11 ay oldu baslayalı işim gereği üretim alanında da denetim yapmam gerekiyor çalışma ofisim üretimin yanında ve bizim fabrika agır ve tehlikeli iş yeri olarak geçiyor.. Kimyasal solvent ve yağ buharı kokuyor ve yerler çok yağlı gelen kayıyoor... ofisten idari binaya gecene kadar burnumu tutuyorum kokudan rahatsız oluyorum.. Ayrıca ortam cok stresli herkes birini tutuyor. Onlarla uyumlu olmuyorsan yalaka degılsen senı gondermek için ellerinden geleni yapıyorlar işler zor ilerliyor yani...
Fabrika sahibi babamın arkadası konustum hamile oldugumu sadece masa basında oturabılırım sahaya uretıme cıkamam dedim tamam dediler... Deneyelim dedik.
ne yapsam bilemedim sizce işten ayrılmalımıyım :26:
yorumlarınızı bekliyorum
ay canım bende mi alsam ne ama 1 ay daha beklim diyorum şişer inşAllah göbüşüm
ben mühendis olarak özel bir fabrikada çalısıyorum. yaklasık 11 ay oldu baslayalı işim gereği üretim alanında da denetim yapmam gerekiyor çalışma ofisim üretimin yanında ve bizim fabrika agır ve tehlikeli iş yeri olarak geçiyor.. Kimyasal solvent ve yağ buharı kokuyor ve yerler çok yağlı gelen kayıyoor... ofisten idari binaya gecene kadar burnumu tutuyorum kokudan rahatsız oluyorum.. Ayrıca ortam cok stresli herkes birini tutuyor. Onlarla uyumlu olmuyorsan yalaka degılsen senı gondermek için ellerinden geleni yapıyorlar işler zor ilerliyor yani...
Fabrika sahibi babamın arkadası konustum hamile oldugumu sadece masa basında oturabılırım sahaya uretıme cıkamam dedim tamam dediler... Deneyelim dedik.
yorumlarınızı bekliyorum
Günaydın kasımın güzel anneleri nasılsınız bakalım bi kaç gündür girmiyorum neler olmuş neler
nazenin çok üzüldüm cnm allah sabır versin yaşın genç birdaha olur inşş allah yardımcın olsunn
ya arkadaşlar ben çok karın üstü yatıyorum bebegime bişi olurmu acaba((
yorumlarınızı bekliyorum
canım sürekli havalandırabilceğin bir odaya geçebilme şansın yok mu? Rabbim yardımcın olsun yaa işin zaten zormuş.
Valla benim çikti göbiş... Ama çokk rahat ettim bu pantolonlarla :)
maşallah canımAllah koruusn bebişlerimizi
ne bileyim canım ya tam konsantre olamıyorum sandalyem bile ergonomik degıl belim cok agrıyor tehlikesiz ortamda olan odalar müdürlerin boş bir oda var verirler mi bilemem
insanlardan da çok sıkıldım
evde otursam ne olcak bilemedim
allah hayırlara çıkarsın canımbu gece bende çok kötü bir rüya gördüm hıçkıra hıçkıra uyandım sonrada ağlama nöbeti geldi nefesim tıkandı çok kötüydüm....
ben soğuk su ile yıkanamamki sıcaktır benim hep banyo suyum çok mu tehlikeli :18::26:
rabbim hep mutlu etsin inşGünaydın kızlarrrr
Yorucu bir haftasonundan sonra nihayet oturabildim :):)
Cumartesi kardeşimin sözü vardı. Evde bir kalabalık hareketlilik öldükk bittik resmenn
Bu arada eşim de geldi. Bu hafta birlikteyiz çok şükür. Kavga mı etmiştik biz geçen hafta?? Öyle birşey mi vardı?? Hiiçç hatırlamıyorum
Siz naptınız haftasonu, nasıl geçti??
benim iki kızda yüzümde hiç sivilce olmamıştı canımer-ca sivilce çıktıysa kızın olacak canımmm
aynı dert bendede vardün geceden dolayı başım çok ağrıyor gözlerim yanıyo nasıl geçecek bugün bakalım
ben de yüzüstü yatmayı çok severim dr sordum sorun değil ama iler ki aylarda tehlikeli dediGünaydın kasımın güzel anneleri nasılsınız bakalım bi kaç gündür girmiyorum neler olmuş neler
nazenin çok üzüldüm cnm allah sabır versin yaşın genç birdaha olur inşş allah yardımcın olsunn
ya arkadaşlar ben çok karın üstü yatıyorum bebegime bişi olurmu acaba((
EVET BEN ÇOK SORUMSUZ Bİ ANNEYİM YAA HELEDE BU GEBELİMDE HİÇ ÖNEMSEMİYORUM :d AMA BİRİNCİ GEBELİKTE O KADAR ÇOK HEYCANLIYDIMKİİ ŞİMDİ 100 BİRİ YOKK SANKİ HAMİLE DEİLMİŞİM GİBİ DAVRANIYOM YEMEK YEME YOK HAP İÇME YOK EŞİMDE ŞİKAYETCİ BENDEN AMA CANIM İSTEMİYO ZORLAYARAK YERSEMDE ÇIKARIYORUM NAPCAMI ŞAŞTIM VALA HEP İÇİM YANIYO SOGUK ŞEYLER İSTİYO CNM MEYVE TÜRÜ FELAN
sen işten çıkmak için mazeret mi arıyosun bakıyımm :) yok sıkıldım, sandalyem rahat değil falan
Benim de sandalyem çok rahatdeğildi bel yastığı aldım şimdi süper ötesi rahatım
sen dene şansını. Kokunun hamileiğine zararı olabileceğini anlat. Şansını dene mutlaka...
yok canım ya biraz önce gelen mail sinirlerimi bozdu hayır adalet yok burası öyle bir yer ki bir şımarık yalaka sekreteri baş tacı yapıp muhendisini ayak altına alıyorlar sekretere herkes ayse diye hitap ediyor kız beni öyle ksıkanıyor ki bana mail atıyor bana ayse hanım diceksiniz diye bilgiye müdürleri koyuyor bende herkes gibi sana ayse demeye devam edıcem dedim hemen onun müdüürü bana mail yazıyor moonsun ahnım lutfen ayseyle polemiğe girmeyin kız kendini bişey sanıyorrr
Allah buyuk ama Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsınn 2 ayda dayanmaya calıscam Allah nasip ederse
ayy ne karaktersiz insanmış. Hanım deyince başı göğe erecek sanki :44:
EVET BEN ÇOK SORUMSUZ Bİ ANNEYİM YAA HELEDE BU GEBELİMDE HİÇ ÖNEMSEMİYORUM :d AMA BİRİNCİ GEBELİKTE O KADAR ÇOK HEYCANLIYDIMKİİ ŞİMDİ 100 BİRİ YOKK SANKİ HAMİLE DEİLMİŞİM GİBİ DAVRANIYOM YEMEK YEME YOK HAP İÇME YOK EŞİMDE ŞİKAYETCİ BENDEN AMA CANIM İSTEMİYO ZORLAYARAK YERSEMDE ÇIKARIYORUM NAPCAMI ŞAŞTIM VALA HEP İÇİM YANIYO SOGUK ŞEYLER İSTİYO CNM MEYVE TÜRÜ FELAN
yok canım ya biraz önce gelen mail sinirlerimi bozdu hayır adalet yok burası öyle bir yer ki bir şımarık yalaka sekreteri baş tacı yapıp muhendisini ayak altına alıyorlar sekretere herkes ayse diye hitap ediyor kız beni öyle ksıkanıyor ki bana mail atıyor bana ayse hanım diceksiniz diye bilgiye müdürleri koyuyor bende herkes gibi sana ayse demeye devam edıcem dedim hemen onun müdüürü bana mail yazıyor moonsun ahnım lutfen ayseyle polemiğe girmeyin kız kendini bişey sanıyorrr
Allah buyuk ama Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsınn 2 ayda dayanmaya calıscam Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?