2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canım bende mi alsam ne ama 1 ay daha beklim diyorum şişer inşAllah göbüşüm

Günaydın kasımın güzel anneleri nasılsınız bakalım bi kaç gündür girmiyorum neler olmuş neler

nazenin çok üzüldüm cnm allah sabır versin yaşın genç birdaha olur inşş allah yardımcın olsunn

ya arkadaşlar ben çok karın üstü yatıyorum bebegime bişi olurmu acaba ((

Canım Allah yardımcın olsun öncelikle... İşin zaten zor şimdi iyice sıkıldın tabii... Olabildiğince koku olmayan bir oda isteme hakkın var mı? bol bol havalandırabileceğin bir oda?

ay canım bende mi alsam ne ama 1 ay daha beklim diyorum şişer inşAllah göbüşüm

Valla benim baya şişti pantolonlarım olmuyodu artık.çokkk rahat ettimm

""""Günaydın kasımın güzel anneleri nasılsınız bakalım bi kaç gündür girmiyorum neler olmuş neler

nazenin çok üzüldüm cnm allah sabır versin yaşın genç birdaha olur inşş allah yardımcın olsunn

ya arkadaşlar ben çok karın üstü yatıyorum bebegime bişi olurmu acaba (( """"

GüzelkızMS: Ben gece sağa dönüyorum kalbi sıkışır diye sola dönüyorum. O kadar dikkat ediyorum istemeden de olsa... Yatma karnının üstüne. Sıkışmasın orda bebek...

Son düzenleme:

canım endişeni anlıyorum. o maddelerin zararını sen zaten biliyorsun. madem masa başına onay verildi. sende odanı havalandırarak çalış. işinden niye ayrılıyorsun. her işyerinde sorunlar var. herkes birileriyle yandaş. herkes patrona yalaka. madem patronlarda tanıdık, sende herşeyi görmezden gelip bebeğini koruyarak devam edeceksin. inan benzer kanserojen tehlikesi benim işyerimde de var. mümkün olduğunca az çıkıyorum üretime. patronda hamile olduğumu biliyor. rahat davranıyorum. valla takamam bunları kafaya. sen tatlı bebişini düşün. herşeyi unut.

olur bişi yatma üzerine. bak bir arkadaşımız karnında diğer bebeğini hoplatmış, kesesi zarar görmüş. artık bebekle yaşamaya alışalım değil mi arkadaşım.

canım bence konuşmuşsun bak ne güzel onlarda deneyelim demişler.. Böyle biraz daha çalışş istersenn baktın olmadı hala rahatsızlığın devam ediyo ondan sonra bi çaresine bak derim ben..Ama gerçekten ağız ve zor şartlarınn ..

canım sürekli havalandırabilceğin bir odaya geçebilme şansın yok mu? Rabbim yardımcın olsun yaa işin zaten zormuş.

Valla benim çikti göbiş... Ama çokk rahat ettim bu pantolonlarla :)

maşallah canım Allah koruusn bebişlerimizi

ne bileyim canım ya tam konsantre olamıyorum sandalyem bile ergonomik degıl belim cok agrıyor tehlikesiz ortamda olan odalar müdürlerin boş bir oda var verirler mi bilemem

insanlardan da çok sıkıldım

evde otursam ne olcak bilemedim

sen işten çıkmak için mazeret mi arıyosun bakıyımm :) yok sıkıldım, sandalyem rahat değil falan

Benim de sandalyem çok rahatdeğildi bel yastığı aldım şimdi süper ötesi rahatım

sen dene şansını. Kokunun hamileiğine zararı olabileceğini anlat. Şansını dene mutlaka...

EVET BEN ÇOK SORUMSUZ Bİ ANNEYİM YAA HELEDE BU GEBELİMDE HİÇ ÖNEMSEMİYORUM :d AMA BİRİNCİ GEBELİKTE O KADAR ÇOK HEYCANLIYDIMKİİ ŞİMDİ 100 BİRİ YOKK SANKİ HAMİLE DEİLMİŞİM GİBİ DAVRANIYOM YEMEK YEME YOK HAP İÇME YOK EŞİMDE ŞİKAYETCİ BENDEN AMA CANIM İSTEMİYO ZORLAYARAK YERSEMDE ÇIKARIYORUM NAPCAMI ŞAŞTIM VALA HEP İÇİM YANIYO SOGUK ŞEYLER İSTİYO CNM MEYVE TÜRÜ FELAN

madem göbişleriniz çıktı niye resim koymuyorsunuz. benim hamile olup olmadığım belli değil. bi çıksın hemen koyacam.

allah hayırlara çıkarsın canım
rabbim hep mutlu etsin inş

er-ca sivilce çıktıysa kızın olacak canımmm
benim iki kızda yüzümde hiç sivilce olmamıştı canım

dün geceden dolayı başım çok ağrıyor gözlerim yanıyo nasıl geçecek bugün bakalım
aynı dert bendede var

ben de yüzüstü yatmayı çok severim dr sordum sorun değil ama iler ki aylarda tehlikeli dedi
o zaman zaten eşimin üzerine abanıp yatacağım ben gerçi yaz günü olmaz benim kocaman bir yastık bulmam lazım

canım karnında bir canlı, bir insan taşıyorsun. Bunun sorumluluğunu yüklenmeyeceksen hamile kalman en başta hata... Karnındaki senin evladın, senin parçan... Aile sorunların vardı hatırlıyorum. Ama sen böyle rahat davranırsan, dikkat etmezsen kocan da öyle davranır. Sen emniyetsiz davranırsan kocan zaten meyilli rahat olmaya...

yok canım ya biraz önce gelen mail sinirlerimi bozdu hayır adalet yok burası öyle bir yer ki bir şımarık yalaka sekreteri baş tacı yapıp muhendisini ayak altına alıyorlar sekretere herkes ayse diye hitap ediyor kız beni öyle ksıkanıyor ki bana mail atıyor bana ayse hanım diceksiniz diye bilgiye müdürleri koyuyor bende herkes gibi sana ayse demeye devam edıcem dedim hemen onun müdüürü bana mail yazıyor moonsun ahnım lutfen ayseyle polemiğe girmeyin kız kendini bişey sanıyorrr

Allah buyuk ama Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsınn 2 ayda dayanmaya calıscam Allah nasip ederse

ah o yalaka olan kendini bilmezler yüzünden insan işinden ayrılıyor hatta baska sehirlere bile gitmek istiyor

Son düzenleme:

ayy ne karaktersiz insanmış. Hanım deyince başı göğe erecek sanki :44:

ayy ne karaktersiz insanmış. Hanım deyince başı göğe erecek sanki :44:

iki müdür arkasında bizi kıskırtıyor kız bizde laf durtuyoruz oda yapıyor sonra gidiyor mudurlerıne aglıyor onlarda bize baska yoldan yapıyorlar ama Allah buyuk Rabbim yaptıklarını yaşatsın

canım ya niye böyle yapıyorsunn burada hepimizin canı istemeye istemeye de olsa yemeye çalışıyorz.... Sırf bebişlerimiz için ..Rabbim onları emanet verdi bzlere en iyi şekilde bakmamaız için..Özellikle ilaçlarını ihmal etmee senin kanın o canın..

kızlarherkese günaydın ben sanıyorum soğuk algınlığı geçiriyorum yani gırip değil ateşim pek yk ama burnum tıklaı ve sürekli hapşuruyorum ..
aldığım cevitaminin hadı hsabı yok offf:
sanıyorum doktoruma gitsem iyi olacak değilmi?
siz nasılsınız bakalım?

canım görünce yazma gereği hissettim :)

ismin sonuna hanım beyfendi bey eklemek nezaket gereğidir...yani o senin babanın kızı değil ki ayşee diye seslenesin

sadece mühendise , öğretmene hanımlı seslenilecek diye bişey yok ki....ayrıca sekreterliğin de okulları sertifikalı programalrı

vs var yani küçümsenecek bi alan değil iş yerindeki hiçbi eleman bence ayşe halime ahmet diye çağırılmamalı ben çay getiren kıza da

hanım şeklinde sesleniyordum hiç hoşlanmam öle direk isimle çağırılmasından kim olursa olsun bence sende düşününce hak vericeksin

belki bi sinirli anına denk geldi....İnsan İnsan dır dil din yönünden ayırmıyorsak meslek yönünden hiç ama hiç ayırmamalıyız

böyle düşünmek laızm bence haydim öpüyom boşuna canını sıkıp bebişi de üzme :) kolay gelsin

bayanlar bana müsade kayınvalideciğim gelecekmiş
ya ben bu halimle ona nasıl kahvaltı hazırlayacağım şimdi beni üze üze bir hal olup evine geri dönüş yapacak artık
dua edin de akşama kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…