2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm firmadaki 80 kişide ayse diyorsa ben neden hanım diyeyim ki sen hoşlanmayabilirsin tatlım ama ben hanım diyebilmem için çok çoookk resmii dısardan birisi olmalı bu benim düşüncem... ayrıca bu ayse diğer calısanları uyarmıyorda neden sadece benı uyarıyor olabilir???

ben muhendisim diye kımseyi ezmeye kalkmadım bunuda belirteyim etrafımda mutevazılıgımle övülürüm...

sen yanlış anladın beni neyse...

ben seni çok iyi anlıyorum ama madem kızı müdürler adam yerine koyuyor, kız müdürler bilgisinde böyle bir mail yazabiliyor, sen niye ben sana hanım demicem diyorsun ki? senin gözünde basit biri olabilir ama seninde böyle bir mail yazman bana doğru gelmedi. hanım de ne olacak ki. neyin eksilir yada onun neyi artar? zaten sanada mutlaka hanım diye sesleniyorlardır. senin neyin fazlalaştı? bence müdürün doğru davranmış. işyerinde polemiğe girilmez.

ay ben seni bir yakalasam ??? ya sen bi kendine gelir misin? belli sinirlerin bozuk ama o bebeğin ne suçu var. neden bu psikoloji ile taşıyorsun. yok heyecanlanmıyorum yok dikkat edesim yok. aonra Allah korusun o bebeğe bişi olsun en çok ağlarsın hem vicdanın rahat vermez.

iyi olur tabi git doktora. geçmiş olsun canım. benimde burnum tıkalı başım ağrıyor.

kızlar haftasonu doktora gittim kalp atışlarımızı duyduk
ama idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonu ve keton değernde sorun çıktı bu keton nedeniyle çok bulantın olur dedi
idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili ne yapılabilir ve nedir bu keton bilen var mı

canım ben biraz önce yazdım ay_she kardeşimede

80 kişiden istemiyorda hanım demesini benden neden istiyor ki ayrıca o benım mudurum değil onun savunucusu müdüürü oradaki maksat arkasına aldıgı mudurlerıyle beni ezmekti ama buna fırsat veremezdim ben herkesin işine saygılıyımdır ama sürekli size yonelik arkanızdan fitneler yapılıyorsa bırakın hanım dmeyi suratını dahi görmek istemiyorum... bu arada cnım bizim fabrikada mudurler harıc kımse bey hanım diye hıtap etmıyor...

herkes kusura bakmasın içimi açmak istedim ama yanlış anlasıldım...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar 6+1 im.bebeğimi henüz görmedim geçen hafta çok küçük kesesi oluşmuştu 4mm kadar.ne zaman görürüm yaa.dış gebelik geçirdim bi önceki hamileliğimde çok korkuyorum.((

yok yanlış anlamadım tabıı kısıden kısıye değişir birebir davranış şekilleri :)
ben şöyle düşünüyoum mesela o ayşe benım kızım olsa anca sekreter olabilmiş olsa herkes prof. olck değil ya
olsun en azından calısıyo kendi parasını kazanıyo olsa mesela bi gun gelse anne herkese hanım diyorlar bana ayşe diye seslenıyolar dese
çok üzülüyorum dese mesela üzülürüm okusaydın da hanım deselerdi diyemezdım yavrum ne de olsa
boşver sabret derdim belki en çok veya istersen başka bi alanda oku çok geç değil derdim
ama ben şöyle bişey olduguna inanıyorum ben başka insanların yavrularına iyi davranırsam,
hayatta belki benım yavrularıma iyi davranır henüz doğmadan belki bu kadarcık bişey yapabilirim diye
hani güzellik sun güzellik gelsin gibisinden isterse milyonalr öyle seslensin ben kendi davranışlarımdan sorumluyum diye yazdım
...sizi eleştirdiğim için değil..ama sırf buna üzülüyosanız üzülmeyin :)
ilk haftalar stres yorgunluk zararlı :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..

canımketonu bilmem ama idrar yolu enfksyonu için bol bol su iç tatlım..
bak duymuşsun kalp atışlarınuda ne güzel...

Ewt haklısınız bunun sonu yok bebeme bişi olursa kendmi affetmem

canım sen evet haklısın ama ben onu ezmiyorum ki banada aysun diyor arkadaslarım mudurler burada öyle bir hitap yok

sekreterlik filan da okumus değil canım ben o kadar iyi davrandım ki sohbet ettim selam verdim almadı bilerek idari binya giriş yapılan kapıyı sırf biz kullanıyoruz diyee defalarca açmadı kapıda bekletti bilerek yuzumuze arkamızdan laf mı saymadı daha neler neler...

fabrikanın yuzde 50 si ile sorun yasıyorsa bu arkadas sureklı kavga edıyorsa birileriyle demekki sorun bende değil de ondaymış.

görevi olan fotokopi cekmıyor benı arayanları bana baglamıyor kargo paketlerimi göturmuyor bu onun işi burada neyse sen kendı acından haklısın ama bu masum kişiler için gecerli böyle fitne fesat ayse için gecerli değil

AMA İNANIYOM BEBEGİM BANA SIMSIKI BAGLANDII ARTIK GÖZ SEGİRMESİ GİBİ HAREKETLER HİSSEDİYORUMM RESMEN KASILIYOO d:d: HELEDE SABAHLARI KARNIMIN SOL TARAFI ŞİŞ RESMEN :d

bak duymuşsun kalp atışlarınuda ne güzel...[/QUOTE]

bebek için sıkıntılı bi durum olur mu bu enfeksiyon ?

bayanlar bana müsade kayınvalideciğim gelecekmiş
ya ben bu halimle ona nasıl kahvaltı hazırlayacağım şimdi beni üze üze bir hal olup evine geri dönüş yapacak artık
dua edin de akşama kalmasın

Allah kolaylık versinde geleceğine o seni davet etseymiş ya. insanlar çok garipler. kolay geslin inşallah hemen gider. olmadı alışverişe gitcem de ya. gel muhabbet edelim.

canım geçmiş olsun. ilk defa duydum da doktorun yeteri kadar açıklama yapmadı mı sana? ilaç vermedi mi?

yok yanlış anlaşıldım diye düşünme. bende yönetici konumundayım ve 12 yıldır bu işi yapıyorum. çok tecrübem oldu bu tarz konularda. tamam o kız hatalı bunu kabul ediyorum senin kendini ifade etme yolun hatalı. madem böyle sende müdürlerin yanında ona hanım de. yalnızken bildiğini oku. bu defa o zor durumda kalacak, müdürüne söylemek zorunda kaldığında o polemiğe girmiş olacak. işyerinde uyumlu tipler olmalıyız. patronlar sivrileri sevmez, huzur bozuyor diye atar işten.

bende bi pantolon, bir elbise aldım. göbek şişmesi değil ama içi dolu olduğu için artık diğerleri rahat ettirmiyordu hakkaten dünyalar varmış dedim:) elbiseyi daha giyemem kısa kol aldım yaz için rahat olsun diye, yaza kadar şu pantolon idare etsin sonra hep rlbise alacağım :)

nasılsıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnıss en gusel anne adaylarııı:)))yemekle aranız nasıll:))yaa ben kesınlıkle yumurta yıyemıyorumm acayıp kotu oluormmm(ama çokta korkuormmm bebısımee bısı olursaa dıee naapcam bılmıormmmyumurta yerıne ne yıyebılırım bı fıkrı olan varrmııı(((çok şukur mıdem bulanmıyor yanı cok hafıff bulanıooo oda bısey yemedııım ıcın bulanmıor yumurta sut olanları yersem ıcersem ozaman felaket bulantım oluyorr(((

bak duymuşsun kalp atışlarınuda ne güzel...

bebek için sıkıntılı bi durum olur mu bu enfeksiyon ?[/QUOTE]

idrar yolu enfeksiyonu ise evet sıkıntılı bi durum ama idrar yolu enfeksiyonu derece derece

+ , ++ , +++ üç artılı olan en ilerisi oluyo eger öyle ise acil doktora gözükmek lazım canım

ketenotu fln evde kendımız idfrar yolu ıcın hele de hamıle isek kullanmamalıyız aman deyim heaa

doktorunuza söyleyın mınık bi sorun zaten idrar yolu ıltıhabı ayrıca gebelıkte cok önemlı sadece ilk hftaar değil son haftalar da da çok önemli bi sorun

Anladım canım....tabi sen görüyrosun biz senin anlattıkalrını bılıyoruz öyle dahi olsa sıkma canını hiç lütfen
ay ben tekrar bi hamıle kalsam dünyayı umursamıycam valla :) stres fena yapıyo işe gidip gelme stresi bile
yoruyo ınsanı kı bı de ıs yerıdnekı sorunalr mahveder....

Kızlarrr,
haftasınu pantolon aldım dedim ya internet alışverişi de varmış. lordhamile.com pantolonları çok rahat tavsiye ederim. diğer markalara göre de uygun geldi bana. bakmak istersinizi diye yazdım...
İstanbulda fatih ve bakırköyde bi de ümraniye de şubeleri varmış. internet sitesine göree çokk daha güzel şeyler var :)

yumurta yerine ne geçer bilmiyorum da süt yerine bol bol ayran ve cacık favorim

bakıyorum canım saolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…