bakıyorum canım saolll
GÜNAYDIN topiğimizin güzel anne adayları
Ewt haklısınız bunun sonu yok bebeme bişi olursa kendmi affetmem
nasılsıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnıss en gusel anne adaylarııı:)))yemekle aranız nasıll:))yaa ben kesınlıkle yumurta yıyemıyorumm acayıp kotu oluormmm(ama çokta korkuormmm bebısımee bısı olursaa dıee naapcam bılmıormmm yumurta yerıne ne yıyebılırım bı fıkrı olan varrmııı (((çok şukur mıdem bulanmıyor yanı cok hafıff bulanıooo oda bısey yemedııım ıcın bulanmıor yumurta sut olanları yersem ıcersem ozaman felaket bulantım oluyorr (((
bebek için sıkıntılı bi durum olur mu bu enfeksiyon ?
Kızlarrr,
haftasınu pantolon aldım dedim ya internet alışverişi de varmış. lordhamile.com pantolonları çok rahat tavsiye ederim. diğer markalara göre de uygun geldi bana. bakmak istersinizi diye yazdım...
İstanbulda fatih ve bakırköyde bi de ümraniye de şubeleri varmış. internet sitesine göree çokk daha güzel şeyler var :)
rica ederim...
ayy biz tam yaz hamişleri olucaz yaaaa... bebişler doğduğunda anca kış gelicek
bebek için sıkıntılı bi durum olur mu bu enfeksiyon ?
canım ya hamile bahcıvan kotlarına baıyılıyorm Allah nasip ederse bebiş 4 aylık olunca teyzeleri o kotlrdan almak istiyorummm
kızlar haftasonu doktora gittim kalp atışlarımızı duyduk
ama idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonu ve keton değernde sorun çıktı bu keton nedeniyle çok bulantın olur dedi
idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili ne yapılabilir ve nedir bu keton bilen var mı
heee bende bendebide çok şık hamile mayoları gördüm. onlardanda alacam.
canım ya hamile bahcıvan kotlarına baıyılıyorm Allah nasip ederse bebiş 4 aylık olunca teyzeleri o kotlrdan almak istiyorummm
nasılsıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnıss en gusel anne adaylarııı:)))yemekle aranız nasıll:))yaa ben kesınlıkle yumurta yıyemıyorumm acayıp kotu oluormmm(ama çokta korkuormmm bebısımee bısı olursaa dıee naapcam bılmıormmm yumurta yerıne ne yıyebılırım bı fıkrı olan varrmııı (((çok şukur mıdem bulanmıyor yanı cok hafıff bulanıooo oda bısey yemedııım ıcın bulanmıor yumurta sut olanları yersem ıcersem ozaman felaket bulantım oluyorr (((
canım yakın zamanda küçük kızım rota virüsü geçirdi ve idrar tahlil sonucunda ketonu 3+ şeklindeydi ..keton aç kalmadan dolayı vücudun depodaki yağları emdiğini gösteriyo..artılar arttıkça tehlikeli oluyo..3+ da kızıma serum verdiler..artmadan beslenmene dikkat etmelisin..kızımdada bulantı çokvardı ve hiçbişey yiyemedi..
bende bi pantolon, bir elbise aldım. göbek şişmesi değil ama içi dolu olduğu için artık diğerleri rahat ettirmiyordu hakkaten dünyalar varmış dedim:) elbiseyi daha giyemem kısa kol aldım yaz için rahat olsun diye, yaza kadar şu pantolon idare etsin sonra hep rlbise alacağım :)
ben açken gitmiştim bunun bi etkisi olabilir mi acaba ?
denize girermisin ki tatlum ben girmeyi düşünmüyorum
ben açken gitmiştim bunun bi etkisi olabilir mi acaba ?
canım bebeğin kalp atıslarını duyduugnuza cok sevindimmm Allah kucagına almayıda nasip etsin
canım benımde sat senden 1 gun sonra doktorum bana bu hafta degılde haftaya gel kalp atısları ııcın dedi neden 1 hafta geç söledi acaba
inşAllah şifa bulursun canım :2:
hoşgeldin canımm.. yumurta konusunda bende seninle aynıyım.. ben normalde kaynamış katı yumurta yiyemem(özellikle sarısını) rafadan yapardım kendimee, yağda ise de sağlıksız diye yiyemezdim. şimdi rafadan da zararlı( yumurta bende yiyemiyorumm ileride taze domatesler çıkınca menemen olarak yemeyi düşünüyorym... İçin almıyorsa çok sıkma kendini.. süt içemiyorsan yoğry,ayran olarak tükett canım..
olabilir ama yinede eskiden gelen bi açlıkta vardır..iyi beslen canım,bol su iç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?