2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım geçmiş olsun. ilk defa duydum da doktorun yeteri kadar açıklama yapmadı mı sana? ilaç vermedi mi?

bol su iç dedi şimdi ilaç veremiyorum dedi keton bulantı yapar dedi o yüzden bulantı ilcı verdi çok zor durumda kalırsan iç dedi sadece bunu söyledi

nazenine geçmiş olsun diliyorum, dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirir, dularımız seninle..

GÜNAYDIN topiğimizin güzel anne adayları

sanada günaydın güzel kasım annesi, nasılsın bakam?

Ewt haklısınız bunun sonu yok bebeme bişi olursa kendmi affetmem

ha şunu bileydin. anası senden başka kim bu kadar düşünebilir onu? sende önemsemezsen bu koca dünyada ne yapar? o sorumluluğu hisset. hem sen neden farkında değilsin biz buradan görüyoruz. Allahın sevgili kulusun bence. neden biliyor musun? bir evladının hasretiyle üzülüyorsun inşallah bununla aynı evde yaşayarak çocuğuna doyacaksın. acın hafifleyecek ve inşallah o yavrunuda evine alacaksın.

canım ya yumurtalı yemekler ye. ıspanak, melemen gibi yada yumurtalı hamur işi ye. çokta takma 12 haftadan sonra önemli.

bebek için sıkıntılı bi durum olur mu bu enfeksiyon ?

idrar yolu enfeksiyonu ise evet sıkıntılı bi durum ama idrar yolu enfeksiyonu derece derece

+ , ++ , +++ üç artılı olan en ilerisi oluyo eger öyle ise acil doktora gözükmek lazım canım

ketenotu fln evde kendımız idfrar yolu ıcın hele de hamıle isek kullanmamalıyız aman deyim heaa

doktorunuza söyleyın mınık bi sorun zaten idrar yolu ıltıhabı ayrıca gebelıkte cok önemlı sadece ilk hftaar değil son haftalar da da çok önemli bi sorun

Anladım canım....tabi sen görüyrosun biz senin anlattıkalrını bılıyoruz öyle dahi olsa sıkma canını hiç lütfen
ay ben tekrar bi hamıle kalsam dünyayı umursamıycam valla :) stres fena yapıyo işe gidip gelme stresi bile
yoruyo ınsanı kı bı de ıs yerıdnekı sorunalr mahveder....[/QUOTE]

ay-she naber? iyisin inşallah. doktor gibi olmuşsun, sevinsek mi üzülsek mi? ama tecrübelerini paylaştığın için seviniyoruz. bunu bil. hadi hamile kal artık, yok mu çalışma ? töbe töbe

ya ben internetten kıyafet almaya çekiniyorum. basenlerim var olmaz diye. denemeden alamam heralde.

bebek için sıkıntılı bi durum olur mu bu enfeksiyon ?

idrar yolu enfeksiyonu ise evet sıkıntılı bi durum ama idrar yolu enfeksiyonu derece derece

+ , ++ , +++ üç artılı olan en ilerisi oluyo eger öyle ise acil doktora gözükmek lazım canım

ketenotu fln evde kendımız idfrar yolu ıcın hele de hamıle isek kullanmamalıyız aman deyim heaa

doktorunuza söyleyın mınık bi sorun zaten idrar yolu ıltıhabı ayrıca gebelıkte cok önemlı sadece ilk hftaar değil son haftalar da da çok önemli bi sorun

bebek için bi sorun yaratmasında önemli olan o
ketenotundan bahsetmedim ama ben
keton değeri varmış onda pozitif çıkması gerekiyoken negatif çıkmış benmki bunu bilen var mı dedim ?

canım yakın zamanda küçük kızım rota virüsü geçirdi ve idrar tahlil sonucunda ketonu 3+ şeklindeydi ..keton aç kalmadan dolayı vücudun depodaki yağları emdiğini gösteriyo..artılar arttıkça tehlikeli oluyo..3+ da kızıma serum verdiler..artmadan beslenmene dikkat etmelisin..kızımdada bulantı çokvardı ve hiçbişey yiyemedi..

hoşgeldin canımm.. yumurta konusunda bende seninle aynıyım.. ben normalde kaynamış katı yumurta yiyemem(özellikle sarısını) rafadan yapardım kendimee, yağda ise de sağlıksız diye yiyemezdim. şimdi rafadan da zararlı ( yumurta bende yiyemiyorumm ileride taze domatesler çıkınca menemen olarak yemeyi düşünüyorym... İçin almıyorsa çok sıkma kendini.. süt içemiyorsan yoğry,ayran olarak tükett canım..

ben açken gitmiştim bunun bi etkisi olabilir mi acaba ?

bende almak istiyorum ama heralde 1-2 beden büyük alırım..sonlara doğru neolacağım malum:26:

ben açken gitmiştim bunun bi etkisi olabilir mi acaba ?

canım bebeğin kalp atıslarını duyduugnuza cok sevindimmm Allah kucagına almayıda nasip etsin
canım benımde sat senden 1 gun sonra doktorum bana bu hafta degılde haftaya gel kalp atısları ııcın dedi neden 1 hafta geç söledi acaba

inşAllah şifa bulursun canım :2:

denize girermisin ki tatlum ben girmeyi düşünmüyorum

evvelden havuzdan mikrop kapmıştım ama deniz suyu kendi mikrobunu öldürüyor. temiz bildiğim yerlere giricem. çok hamile gördüm denize giren. hatta geçen yaz. nasılda özenmiştim. kısmet hemen ertesi yazaymış. hem yüzmek doğumu kolaylaştırıyormuş. bebişim suyu sevsin istiyorum. Allah izin verirse denizde ona masaj yapıcam.

Kızlarsize bişey anlatacağım benim ilk hamilileğimde kayınvalidemle birlikte oturuyorduk ev büyüktü eltimde bizimle birlikteydi yani 9 kisi bir evdeydi..ve inanırmısınız o kalabalığın içinde ben aşerdiğim bi çok şeyi yiyemedim..kayınvalidemler yapıyordu evin alışverişi ve biraz fazla tutumlular sağolsunlar doğru düzgün hiçbir gıdamı alamadım ...ama çok şükürler olsunki oğlum 4 kilo doğdu ve çok sağlıklıydı oğlum 1.5yasına gelene kadar birarda yasadık sonra ben memuriyeti kazanınca onların yanından ayrıldık çok şükür...şimdiki imkanlarım çok çok fazla o zamana göre o yüzden bebişimin beslenmesiyle çok tedirgin olamıyorum

benm alttan baktı canım üstten duyulmadı
sordu vajinal muyene ister misin die
ölelikle duydum yani bende
üstten duymak için bu cumartesi tekrar gidicem
muhtemelen sennde bu yüzden bi hafta sonra gel demiştir

kızlar bende çocuklara süt içirirken sütlerine yumurta sarısı kırıyorum pekmezde katıyorum belli olmasın diye şimdi bu yöntemi kendimede yapıyorum tabi burnumu sıkarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…