2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

paylaşımın için teşekkürler 657 Devlet memurları yeni düzenlemeye göre süt izni 3 saat oldu ve üzretsiz izin hakkı 24 aya çıkartıldı :)) paylaşmak istedimm ücretsiz iznini kulncak olan var mı acaba

sabah aç karna gittim belki onunda etkisi vardır cumartesi tekrar gideceğim doktor söylemese bile tekrar ettireyim ben testi o zaman
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 2 gündür düşünüyodum nedir bu keton diye
inyallah sıkıntılı bi durum yaratmaz benm için

merhaba kıslar benimde muhtemel doğum tarihim 9 kasım herkese allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin.

ya ne zorluk yaşamışsın. yazık aklın hep çocukta kalmıştır ama bak allah yüzüne gülmüş hem bebeğin sağlıklı doğmuş hem mesleğine kavuşmuşun. kücücük çocuğunla o kalabalık evde sınavı kazanma başarısı göstermişsin valla çok takdir ettim seni canım.

:))) adama bak ya . hadi bakalım yorulmak yok bebek haberi bekliyoruz. sağlıklı nur topu gibi bebişin olur inşallah.

yapma yahu. daha iyi imkanların olacaktır mutlaka üzülme canım. annen arada bir gelip kalacak yanında artık. herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.

birdoen çoküzüldüm ama ay_she nin dediklerine bilemedim şimdi yaa
doktor su iç dedi işte bolca başka bişi demedi

aman canım he ben seni üzmek endişelendirmek için yazmadım..sen testının sonucunu da hatırlamıyorsun yani
şu an üzülücek bişey yok haydi diyelım kı var cidden keton bu aşılamıycak bi sorun değil
lütfen canını sıkma yazdığıma pişman oluyorum ben böle olunca

dr su iç demiş suyunu ıc ama doktoruna hatrılat keton cıkmıstı tekrar tahlıl ıstıcekmısınız fln die

ya ben antalyada yaşamayı çooooook istiyorum nedense bıktım ankaradan ama memur değilim kpss yapacam bakalım ne olacak bebeğim elbet kısmetiyle gelecektir buğün iş yerimden arkadaşın falında da tosun gibi kızım olacağı çıkmış...

yok canım ya iyiki yazdın bileyim tabi ama en azından cumartesi kesin tahlil yaptırıcam sayende
çok teşekkür ederim aksine

7. aya kadar çok var kuzum daha o zamnada büyüğünü alırız napalım, lcwdakiler pahalı değil al kullan at misali :)

ben bugün 4 hafta sonra ilkkez dışarı çıkacam önce lcw ya uğrayacağım iş yerime yürüyerek kentpark 3 dk cepa 5 dk uzaklıklıkta yürüyerek ama kısmet olmadı bakalım neler var?

Son düzenleme:

İnşallah canım kafana takma...aç karnına olman sebep olmus oalbilir pozitifse tabı
rica ederim inşallah bi sorun olmaz ama olursa bile sunu bıl kı
bu halledılemeyecek bişey değil tamam mı :)

:))) adama bak ya . hadi bakalım yorulmak yok bebek haberi bekliyoruz. sağlıklı nur topu gibi bebişin olur inşallah.

.

evet ama konsutuk bu ay calısıcaz ınsallahhh :) amınnn canım ınsallah ınsallahhh :)

ben bugün 4 hafta sonra ilkkez dışarı çıkacam önce lcw ya uğrayacağım iş yerime yürüyerek kentpark 3 dk cepa 5 dk uzaklıklıkta yürüyerek ama kısmet olmadı bakalım neler var?

ben cepadan aldım gömlek ve pantolonlar var. elbise hiç yok hamile reyonunda, normal reyondan bir tane de elbise aldım ama onu xl aldım normalde m bedenim ama dedim elbise rahat olsun. kotlardan bir tane beğendim diğerleri hep ispanyol model sanki az şişecekmişiz gibi ispanyol yapmışlar. ben dar paça strech aldım:)

haydi kızlar ben kaçıyorum
patron beyfendi Rusyada idi dönücek bugün şu işleri bitireyim
geldı mı iş yaptırmıyo bana şu raporu bu raporu bilmem ne diye
bu kadar aylaklık yeter :)
öpüyom hepinizi baş baaşş

yok canım ya iyiki yazdın bileyim tabi ama en azından cumartesi kesin tahlil yaptırıcam sayende
çok teşekkür ederim aksine

:) güzel haberlerini alalım ınsallah canım :)

canım sen bursada otuuryordun değil mi doktorunda faruk dinçaslandı sanırsam daha biz doktor secemedik

ok cnm bitti benim için çiğ yumurta :) gelsin artık rafadanlar,omletler:)
rafadan da olmuyo benım bıdlıgım kayısı kıvamı fılanda yasak cok ıyı pişmiş olmalı yumurta

ben kullanıcam ama 657 deılım malesef bızde 6 ay verıyolar ucretsız uzatabılırsem 1 yıl alıcam ıns

selam kızlar pat dıye alıntı yaparak daldım amanasılsınız ben kendımı cok yorgun hıssedıyorum halsız haftasonu yoruldum ondan sanırım mıde bulantılarım azaldı ama ıstahım halen acık deıl evde yemek gormeye buzdolabı acmaya tahammulum yok ısyerıdne ne yersem bıde hamur ısı poaca tost gecıstırıyorum ılerde kılo olarak dönmese barı:18:

canım inşallah gönlüne göre olur.

ben acele etmiyecem. kıyafetlerim oluyor karnım büyümedi. yazın alacam. ince alıcağım için şimdiden giyemem. hem biraz kilo alırım bedenim daha uygun olur.

kolay gelsin canım. ayy benimde çok işim var. sizin yüzünüzden çalışamıyorummm

hayır. sen aslında sorumsuz bir anne değilsin.bu tür davranışlarının tek nedeni.ilk çocuğunun sendeki ezikliği.eğer o senin yanında olsaydı, sen böyle davranmazdın. o ne kadar acı çekiyorsa annesi yok diye yanında, sende şimdiki bebeğine o acıyı umursamazlığı yaşatıp aslında kendi vicdanını rahatlatıyorsun, tabi bu benim fikrim.

insan yaşamadıkça bilemez.ama şahsen aynı durumda olsaydık, anlaşamamak , ayrılmak normal bişey. ölene dek yanyana olcak değiliz ya eşlerimizle.hayatın ne getireceğini bilemeyiz. ben asla (büyük konuşuyorum) evlenmeyi düşünmezdim. çok şükür karnım doyacak kadar kazanıyorum.ikinci evliliği yapsam .kızıma bi başka adam ne kadar iyi davranabilir.yada eski eşimin yeni evlendiği kadın ne kadar güzel davranabilir.düşünmesi bile ürkütücü.ben onun tırnağını keserken bile içim acırken, başkası benim kadar düşünbebilir mi. çocuklar zora düştüğünde, üşüdüklerinde, ağladıklarında ne diye ağlarlar. ANNEEEE DERLER DEĞİLMİ. biz bile bu yaşta, doğum sancımı çekerken anneciiimmm diye hep ağladım. nedennn????

ewet yaşamayan bilemez, bekara kadın boşamak kolaydır. ne derseniz deyin ama ben asla kızıma başka bi anne yada baba düşünemezdim. kaldı ki hayat bu başkalarıyla evlendik diyelim, çocuğumu benden hiç bi kuvvet alamaz.(allahım dışında) ... ben çocuğumu başka ellere bırakıp, keyif içinde ikinci eşimle bu kadar zevk dolu günler geceler geçiremezdim. kürtaj olduğum gece hastanedeydim.herşey boğazıma düğümlendi, kızım uyurken beni beklemiştir diye.kaldı ki bir geceydi ayrı durmamız...o çocuk size fazlamı geldi, yoksa babasımı vermedi bilemem. ama eşinizle bu kadar rahat , zevk dolu anları yaşarken axcaba diğer çocuğunuzun gecelerce ANNECİĞİM diye kaç kere ağladığını düşünüyormusunuz???? ikinci eşinizden şiddet görmüştünüz daha ilk aylarda ve gözüm korktu demiştiniz.. keşke ilkinden de görseydinizde en azından yavrunuzdan ayrı yaşamasaydınız.ikinci eşinizin tokatından korktuğunuz kadar , ilk çocuğunuzun yalnız kalmasından korksaydınız, çok mutlu olmuştunuz. inanın bana..

kısacası şimdiki bebeğinize ilgisizliğiniz= ilk çocuğunuza ilgisizliğiniz ...
bence fark yok. bir an önce silkelenin. bir kadın, bir anne olduğunuzun farkına varın.
kırdıysam kusura bakmayın. ama ben bu kadar sessiz kalamayacağım.belki mesajım sizi kendinize getirir...
nasıl diğer yarınız (oğlunuz)yanınızda yokken , doğacak bebeğinize sarılıp öpeceksiniz...

dipnot:geçenlerde canım bişey istedi. eşimle o akşam bi yere gidecektik. eşim dediki kızım yok , boğazımdan geçmez... bende ewt dedim haklısın. sonraki gün hep beraber gittik.ufacık önemsiz bişeydi.ama o yokken geçmedi, boğazımızdan. sen nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun. bizmi çok ince düşünüyoruz. anlayamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…